Но си мисля, че всяка от нас е достатъчно голяма и има глава на раменете си, освен всичко очевадно е, че всички имаме достъп до интернет и всеки може да чете и да се образова било то за захранване , повиване и изобщо гледане на дете. Споровете и доводите ЗА и ПРОТИВ са ненужни. Това не е анкета.
(Нямам за цел да се заяждам, просто предвиждам какво ще се случва през годините с порастването на децата ни, и ако не спрем, скоро няма да има кой да пише в темата. Само тези със сходни мнения ще си останат.)Аз пък мисля, че дискусията е хубаво нещо, независимо на каква тема. Нали в спора излизала истината. На мен ми се е случвало накрая да се съглася с опонента, на вас не ви ли се е случвало? Това е част от процеса на информиране. Ще ми е ужааасно скучно, ако всички на този свят (в този форум) мислят като мен
Ясно е, че искаме да отгледаме едни здрави, хубави и умни деца, и правим най-доброто, така, както го разбираме. С малко спор това няма да се промени, напротив
, стига да пазим добър тон!
да не повтарям и потретвам вече изказани мнениния-ВСЕКИ САМ РЕШАВА КАК ДА ОТГЛЕЖДА ДЕТЕТО СИ
НЕКА САМО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ДА ГИ СЪПЪТСТВАТ.
Ейй ужасни са.Мажа с кремчето на Мустела,но още не са се изчистили
Не знам дали това е причината,но след като се появиха на моя Ади му пада главоломно косата-ще стане плешко
. Изцеждам по 20-30мл. на хранене- скоро съвсем ще спра да давам кърма май. Малко ми е кофти, ама пак доста време изкарахме само с изцеждане.
по цял ден трябва да съм до нея и по-точно тя да е в мен!Само да ми види гърба и рев!
Рано или късно всички ще почнем, няма да караме на мляко до първи клас я
Мен ме вълнува примерно как се прави каша от ориз - кафяв или бял, овкусява ли се с нещо, пасира ли се...и такива работи. И не може ли да се ползват тези готовите каши на Слънчо? Аз много ги харесвах-за Никола правех една купичка, а за мен две
Но пък да захраня направо с такава каша
Все още и аз се лутам исе чудя, а педи ми е дала някаква схема от 4тия месец, ама май ще изчакам поне до петия, пък ще видим 

: