Отговори
# 165
Умрях от смях с темичката, която пусна китикат. Добре, че не изпуснах детето, което приспивах в момента. Отдавна не съм се смяла така сама. И аз разпознах в доста от случките...и вече съм спокойна, явно не съм само аз.
Момичета, кажете за фотосесиите при Калина Арсова - как става, колко струва?
Ама като ви чета май няма други като мен нон стоп да си седят до детето. Нито мога да сготвя, нето да почистя, докато сме си двете - нищо. Сложила съм си масата за гладене даже до леглото й да си я гледкам, докато и ако реши да спи през деня.
Как го правите този номер - и чистите, и готвите, и на разходки излизате, и децата си гледате...аз май нещо не съм в ред, нищо не успявам. Добре, че сега съм си при мама - тя и ни готви, и пере, и глади, и чисти, и детенце гледа мама да излезе за малко...
Завиждам ви, оправни жени.

# 166
Умрях от смях с темичката, която пусна китикат. Добре, че не изпуснах детето, което приспивах в момента. Отдавна не съм се смяла така сама. И аз разпознах в доста от случките...и вече съм спокойна, явно не съм само аз.
Момичета, кажете за фотосесиите при Калина Арсова - как става, колко струва?
Ама като ви чета май няма други като мен нон стоп да си седят до детето. Нито мога да сготвя, нето да почистя, докато сме си двете - нищо. Сложила съм си масата за гладене даже до леглото й да си я гледкам, докато и ако реши да спи през деня.
Как го правите този номер - и чистите, и готвите, и на разходки излизате, и децата си гледате...аз май нещо не съм в ред, нищо не успявам. Добре, че сега съм си при мама - тя и ни готви, и пере, и глади, и чисти, и детенце гледа мама да излезе за малко...
Завиждам ви, оправни жени.
Ще ти пиша на ЛС  Peace

# 167
# 168
# 169
аааа, пиши и на мен... Grinning

# 170
Добре дошла Мери! Ние сме 2 мами от Чикаго и 1 мама от Мъртъл Бийч  Peace Радвам се че си се престрашила да пишеш  Hug
Мами аз нали ви казвах, че малкия предпочита да си държи главичката повече на ляво и педи ни прати на физиотерапевт... та вече 2 пъти ходехме и правим разни упражнения. Физиотерапевтката ми обясни, че се получава така заради едно мускулче на вратлето което не функционира мн добре и трябва да го раздвижим и правим гимнастика всеки ден  jump Дано се оправи че така му е кривичка главичката на милото  Embarassed Ако не се оправи тука им слагат едни каски на главичките много са смешни милите с тях  Laughing
Честита месечинка на всички бебешоци!!!   bouquet
Аз също голям смях му ударих самичка с темата която китикат пусна   smile3532
И нас ни чака път с дребосъка за нова година ще ходим на хижа... и аз като се сетя колко неща трябва да помъкна за малкия  ooooh! Иначе той само да усети, че го слагам в коша и в колата и веднага е заспал, може и цяяял ден да си спи там и без да се събуди за ядене- така, че пътя не ме притеснява!  Peace

# 171
Palmirka: Кажи от къде си поръча дрешките от Англия - хубави ли са, за колко време дойдоха, как се плаща?

# 172
Здравейте на всички Hugтолкова са пораснали мишоците да са ви живи и здрави.Наминавам само да ви пожелая весели празници,да получите най-желаните подаръци и много обич от любимите хора.Ние сме добре растем и всичко е наред,слава богу.Когато мога пак ще пиша

# 173
Добро Утро!
Честит имен ден на адашите Даниел на Данна и Данаил на антониа,Даниел на мама Ева2010!Да растат живи и здрави,много послушни и весели!

Да почерпя и аз,да си нося името със здраве!  Mr. Green

# 174
Gergan_ka , прегледай тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544318.0
Тя е за пазаруване от чужди сайтове. Мисля, че ще ти е много полезна и ще откриеш отговор на всичките си въпроси - описани са и начините на плащане и възможностите за доставка, всичко.

Честит празник на всички именници!   bouquet
Живи и здрави да сте и с късмет да носите името си!

# 175
Хайде, влизам и аз да почерпя за именния ден на Дани! Освен това става и на 4 месеца днес  Simple Smile Честито на Дани на Антония и Дани на Ева2010 и на Даниелка Heart Eyes

Даниелка, точно това мече го имаме у дома  Grinning

# 176
Gergan_ka, и аз не мога да смогна да чистя,готвя,гладя и т.н.Ама съм с две деца,и голямото почна сега да реве като бебе и бебето  си е ревливо,та не мога даже и да се окъпя.Когато мъжът ми е унас,почвам да готвя,да гладя и да се окъпя.Понякога той  чисти с прахосмукачката и така се оправяме.Доста често е разхфвърляно,но какво да правя и това ще мине,само да са живи и здрави децата.

# 177
Я да ви питам аз някои правил ли е професионални снимки на бебето си? Много ми се ще да имам поне няколко такива. Ако някой снима или е ползвал фотограф, нека да каже.

На предишната страничка Ева2010 и Дессиник1 са писали за Калина Арсова  Peace
Аз за Варна мога да препоръчам "КаСтудио" и "Цвети и Ели"
и на 2-те места съм правила и съм много доволна. Снимката на аватара ми е от КаСтудио, а вторите ми правиха календара.

# 178
Честит празник на всички именници и месечинковци!!!
Да сте живи и здрави!   bouquet

September 2010 ,започнахме една седмица,два пъти на ден по две лъжички-ябълка или морков!Другата седмица пак така,но двапъти по 3-4 лъжичка,после 6-7 и така почнах в шише да и права и след яденето на обяд и след обяд и давам да си цока,но пак не по много за да не се запече  Peace,има дни в който не и давам.

Danielkka, благодаря ти много!  Hug

# 179
September 2010, Danielkka, не ми е работа да ви се бъркам - но ми е чудно защо точно със сокчета сте решили да почнете захранването  Thinking Сега това тотално се отрича като грешно и дори вредно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18208.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18199

Общи условия

Активация на акаунт