Отговори
# 465
Bebcho fb, съчувствам ти за съкровищата ти - и трите болни, направо не мога да си представя какво ти е  Tired Дано скоро се оправят дечицата. За съжаление не мога да ти помогна за педиатрите, не съм от София..
Дано скорор всички болни дечица оздравеят и да са спокойнички за мама и тати!
Фата, моя мушморок си плаче със сълзи откак се е родил. Мъчно ми е да го гледам със съзлички милия Blush
в мъгла не излизам. Тази сутрин до късно имаше мъгла тук в Бургас, но сега такова слънце напеклоооо  Party
За тези ваксини и аз съм с много противоречиви чувства... но моята лекарка ме убеди да ги поставим, дано е за добро все пак..  Tired
гала страхотно съоръжение си имате Simple Smile това до кой месеца може да се ползва?  newsm78

# 466
  • София
Бебчо ,кои квартали те интересуват?Мога да разпитам тук таме ,нали мъжът ми с лекари работи.

Значи няма да се излиза днес  Sad .

# 467
Значи няма да се излиза днес  Sad .
Да за жалост, а е и студено.  Confused Ама ще изчакам, ако излезне слънце все пак ще я изведа.
Гери, в крайна сметка ще ти донесат първата стр. на календарите и още календари ли? Браво на тях.
За сълзите, моите и двамата винаги плачат със сълзи. Даже много драматично, и обикновено преди рева с глас почват да се търкалят едни сълзи...
Rossi, а това загрубяване като грапаво петънце ли е на крачето, приличащо на лишей? Део имаше такива на двете крачета и на лакътчетата около годинката. Лекарката каза, че не е нещо ненормално при малки дечица. Изписа ни някакво мазило ,с което мажех известно време и му мина. Оттогава съм забелязвала да има само едно петънце на дупето, ама вече не го третирам с нещо, да се маха само. Tired
Данна, много е сладък малкия Дани, и шезлонга ви е супер. Аз да си кажа (без да се обиждаш Mr. Green), ама гледайки снимките от изписването му, май ми прилича на баща му. newsm78
ивчи, на Ема са й бити хепатитните ваксини, БЦЖ и първи прием на другите две. Не е вдигала Т и  не е пила никакво лекарство след това. Единственото, което е пила е Стодал заради кашлицата преди това. Така, че е много относително, децата са различни и реагират различно на ваксините. Део само веднъж е бил кисел след ваксина (за всичките тези години).Аз не бих се отказала от ваксините.
Гале, ама много ви е хубава люлката. А сега ако се оплачеш от детето... Naughty
За линийката, не избираш "детские линейки", а влизаш в " Мультяшки" . На 10стр. е фона, който aissa си е избрала, а на Мечо Пух го има навсякъде (по-надолу виж).
Бебчо оздравявайте по-бързо. Ние сме в Младост, та за други райони не мога да препоръчам лекар.
Емили, много се радвам за чудесните новини, очакваме включване и тук.  Hug
Абе момичета, Люляк нещо не се включвала отдавна. Дали са се върнали в Щатите вече, а може и работа да е почнала вече?

# 468
  • Пловдив
Привет  Simple Smile
Благодаря на всички Ви за милите думи и подкрепа   bouquet  
Включвам се и аз с добра новина - на сутрешната консултация ни казаха, че вече нямаме спазми и спират едното лекарство  Praynig
Определено малчо е много по-добре  Grinning Вече си гука и се закача  Grinning
Харесал си е единия доктор и като го фокусира се закача с него  Laughing
btw в отделението само аз останах от бялата раса  Shocked ...Едно предимство на това, да съм носител на хеп. Б - с малкия сме в изолатора  hahaha

Много се радвам за резултатите на малката Алекс Praynig Дано Емили се включи с повече подробности...

Ох, тук времето е слънчево - само за разходка. Жалко, че сме затворени между четири стени...

# 469
gala. - избери в ляво: "Мултяшки": после 1. Выберите линейку - разгледай по страничките някой фон който ти харесва.  Моя е от 10та страничка. После гледаш: 2. Выберите бегунок (по-надолу на страницата) - и разглеждаш също всички странички. Моя Мечо Пух е на 6та страничка. 3. Выберите Тип отсчета времени - избираш си как искаш да се смята линийката. Аз съм избрала втората опция. 4. Введите Дату - избираш рожденната дата на бебчо. 6. Введите Подпись - пишеш ако искаш нещо да се изпише на линийката.  Натискаш бутон "Предсмотр" и ще видиш как изглежда Simple Smile.

Чакам да видя твойта нова линийка Simple Smile

P.S - Едновременно см писали с Машонка Simple Smile

# 470
  • София
http://lalechebg.com/spisanie/br4/#/42 тази статия ми се видя  интересна .

Мащонка ,точно така ,сега ще имам 8 броя  Laughing !

# 471
Наминавам да почерпя,днес се дипломирах!  Mr. Green

# 472
  • София
Danielkka честото!
Сега гледам снимките във фейсбук .

# 473
Danielkka, ЧЕСТИТООО!!! Много се радвам за теб!
Момичета, искам да се консултирам с вас! Аз ли съм ненормална или другите...Значи сега се прибираме от разходка. Тук в Бургас сега времето е повече от хубаво - 15 градуса е, топло, слънчево. Откарахме към 2,5 часа навън, но забелязвам, че другите майки с колички не оставят децата си на слънчице поне за малко, а са ги закрили, завили, никаква светлинка не влиза при тях. Та, взех да се чудя аз ли съм луда, че оставям малката да й се напече поне малко личицето, а и ръчичките  newsm78  . Не е ли по-добре слънчевата светлина като естествен прием на вит. Д ? Аз не давам Деавит от 10-тина дена (нали си патих от него), макар че сигурно пак ще го почвам скоро.

# 474
Danielkka - Честито дипломиране   ura

gala.- прекрасна люлка да си я ползвате със здраве и аз много се бях навила да вземе такава на Дани, но той толкова бързо качва колиграми че до другия месец вече няма да може да я ползва, в момента е 7.500  Mr. Green

моят мишмурок също плаче със сълзи откакто се е родил, а и нашето кърмене е голяма борба, той върти главата да зяпа навред, аз я обръщам обратно и така се кандърдисваме по 30мин, инъче яде за 10 ама пусти интерес  ooooh!

За ваксиите аз гледам да му спестя някои и затова вместо всеки месец да му слагам по две, му бият само Пентаксим и засега не е имал проблеми, а другите като поресне още някой друг месец  Rolling Eyes

Аз отивам да обядвам докато Дани спи че после има да играем  Joy

# 475
Тук в Бургас сега времето е повече от хубаво - 15 градуса е, топло, слънчево. Откарахме към 2,5 часа навън, но забелязвам, че другите майки с колички не оставят децата си на слънчице поне за малко, а са ги закрили, завили, никаква светлинка не влиза при тях. Та, взех да се чудя аз ли съм луда, че оставям малката да й се напече поне малко личицето, а и ръчичките  newsm78  . Не е ли по-добре слънчевата светлина като естествен прием на вит. Д ? Аз не давам Деавит от 10-тина дена (нали си патих от него), макар че сигурно пак ще го почвам скоро.

не си луда тук бургаските майки ги гони щръклицата, каквото са ги завили и увили тези деца  ooooh!
аз на Димитър даже му пуснах сенника до долу и така седяхме в парка.

# 476
Ха-ха, LITA, много ми хареса тази дума "щръклица"  Heart Eyes ! И аз така правя като теб, ако има слънце - никакви сенници, никакви такива  Wink !

# 477
  • София
Даниелка, браво на теб.

Мъниче, дано всичко да се оправи по-скоро при вас.

И аз бих искала да не слагам сеннци, но на Сами а му блесне в очите, а е надул гайдата. Лора ми спеше при всякаки условия, но малкия има претенции.

И аз знам че в мъгла не е добре да се излиза, но днес излязах - крайно време беше да купя подаръци.
Сега повече се мотахме в мола за да избера подаръци, а после и при социалните ходих. Взех най-после акта за раждане на Сами, миналата седмица получих еднократната помощ.
Беше обаче пълно със сестри-роми, подаваха си документите за помощи. И ако някой ми каже, че ромите били неграмотни, няма да му повярвам и ще го пратя при социалните. С по една папка документи бяха - и за децата, и за мъжа, и бележките от личната имаха, че са имунизиани - каквото им искаше служителката, всичко си носеха ...

# 478
Здравейте момичета...нямате изчитане ,а остави да пиша  Hug   bouquet
Не съжалявам ,че не пиша ,защото чета доста полезни неща ,които ще са ми от полза.
Аз да се оплача пътуването до ПЛЕВЕН беше пълен ад ,мъника не спа там ,като видя хора плака много свикнала си е с мен зимно бебе(малко гости приемам и си я гледаме с таткото само)!!! Там разни печки  #Crazy ту жега ту студено, не можех да си хапвам като у нас и скок в растежа имахме беше един малък ужас всички това,но свършииии.
За ЕБХ аз след нова година  ще слагам на гърненце,като имам време пък каквото стане.(чакаме подарък пеещо Joy)
За захранването   chef пак януари средата почвам ,но първо ще запознавам с вкуса на други храни няма да замествам цяло хранене,като увеличавам дозата. Ще давам пире домашно зеленчуково(картоф ,тиква,пащърнак,морков) оризова каша,после плодове !!!
И сега да се похваля излизаме с кенгуруто  до магазина ,много по лесно е беба си гледка и й е много интересно права гледка с любопитство всичко, но всеки ден я слагах за малко в него да свиква.
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ЕМИЛИ  bouquet  bouquet  bouquet.
Danielkka - Честито дипломиране
sweet_maniche скорошно оздравяване и аз не знам какво е ГЕР  newsm78.
gala супер са люлката и ние ще си купуваме мн ни харесва!!
Сега сме на фаза играчки , на моята Преси дядо Коледа ще и донесе ключовете на фишър прайс,после кученцето  bowuu

# 479
  • София
 ooooh! започнах да оправям багажа за пътуването.То голяма хамалогия с дете  ooooh! .Започвам да се чудя ,дали изобщо да пътувам.

Общи условия

Активация на акаунт