Отговори
# 480
 welcome

ммм, благодаря  bowuu , благодаря  bowuu

Ева, и ние сме 7300,ама те от сега ще казват по по-малко,та и 2-3 месеца да искараме,пак ще ми е супер. купих я от продавалника и съм много доволна.

Машонка, aissa80 , много благодаря.  smile3502 smile3511 smile3515 newsm08 smile3534 МНОГО  е трудно да си глупав - изобщо не бях видяла ,че има и други страници  Embarassed Mr. Green

Да се отчета от консултацията - 7300 ( 6450) и 60 см (58,5), няма да е много висока май или изведнъж ще дръпне.биха ни Синфлорикс-а ,другата седмица и последния Пентаксим.

от един час се опитвам да го напиша това съобщение и немога  Mr. Green  - забравих какво искам да "кажа".като се сетя пак ще пиша
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аааа сетих се  Mr. Green Даниелка, честито .а какво учеше ? Crazy

и дядо коледа ми донесе подарък  newsm39 и сега съвсем сме като дядовата ръкавичка чудя се вече кое къде да слагам  #Crazy #Crazy #Crazy. е , в началото ми стана малко криво,щото все едно съм тоооолкова дебела,че чак татито се притеснил и ми го взел,ама знам ,че не е така  Crazy Party, не че не го подметнах  Mr. Green-горкия човек,в какво обяснение ми се хвърли,как аз съм го искала от толкова много време и т.н.и т.н. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green- ама съм гадна

# 481
  • Пловдив
Дами, радвайте се, че не знаете какво е ГЕР... Аз си имах подозрения, но все си мислех, че ”на нас няма да ни се случи”.
Както и да е, важното е,че вече дребуса е много по-добре  Party Даже в момента пее  Heart Eyes

Аз с подаръците малко го закъсах  Sad Взела съм на свекитата и нашите, на зет ми и племенниците, на братовчедите и мъжа, но сестра ми и малчо в момента са валат  #Crazy Дано утре ни изпишат, че да имам време, за да ги ”обурудвам” и тях  smile3521. Чакам и доставка на календари и ключоудържатели за бабите, дано пристигнат навреме...

Дани, честито ти дипломиране   bouquet 

# 482
Даниелка честито дипломиране!!
какво завърши?

качих нови снимки на Димитър в албумчето Simple Smile

Гале искам и аз такава люлка!

# 483
gala честита ти люлка, като нашата е, ама синята серия и да ти кажа Мая само първия път заспа така сама и толкова беше, не се повтори повече, дано при вас не е така! Сега я слагам само да се забавлява, писва и повече да реве, не заспива сама и това си е.
И ние бяхме на консултация и реузлтата е скормен, но то не се очакваше друго с това не ядене, та 6.200 (5.600) и 59 (57)...колкото толкова Simple Smile
Стискайте ни палци уре пътуването към Варна да мине леко и безпроблемно, ще се върнем след нова година по някое време Simple Smile

# 484
еййййййййййй,голяма мъка. немога и немога да си сложа тая линийка

# 485
Giada, пробвала съм всичко, ама ВСИЧКО!!!! Така сме от 2 месеца, т.е. само първия месец се храни нормално и после...АД! А варианта с шише изобщо  не върви, от шишето пищи още повече отколкото от цицата....като дойде време за ядене ми призлява  ooooh! започва се едно подскачане из стаята, аз подскачам като луда нагоре-надолу, тя се дере и така докат се сети за какво иде реч и после почва да гълта бързо-бързо, че да се приключва с тази досада, хапне за 5 минути и айде пак рев и гърчене, че не иска повече да я държа на гърда и така....все едно не е бебе, винаги съм си мислила, че на всяко бебе му харесва да си цока, ама явно не е така...Лошото е, че колкото и да съм търпелива изперквам...още от сутринта съм супер нервна, спи ми се, искам да си я гушна и накърмя, а вместо това се налага да слушам писъци и да се борим....после се успокоявам и всичко е ок до следващото хранене, добре че поне са 4-5 на денонощие.
В началото си мислех, че е период и че ще отмине....но вече не знам какво да мисля...плаша се какво ме чака с яденето на това дете, а е толкова хубаво да ти яде нормално детето
Това всичко все едно аз съм го писъла. И ние сме така от 2 месеца и се побърква,от 2 дни се цедя и му давам с шише,но е АД  #Crazy #Crazy
Вчера бяхме на консултация 5540гр  (4960) и 62 см (58) . Докторката не остана никак доволна,бил наддал много малко и ме вкара в едни филми и аз само се притеснявам и незнам какво да правя Sad искам ПОМОЩ от вас, за да се успокоя малко...

# 486
Тук в Бургас сега времето е повече от хубаво - 15 градуса е, топло, слънчево. Откарахме към 2,5 часа навън, но забелязвам, че другите майки с колички не оставят децата си на слънчице поне за малко, а са ги закрили, завили, никаква светлинка не влиза при тях. Та, взех да се чудя аз ли съм луда, че оставям малката да й се напече поне малко личицето, а и ръчичките  newsm78  . Не е ли по-добре слънчевата светлина като естествен прием на вит. Д ? Аз не давам Деавит от 10-тина дена (нали си патих от него), макар че сигурно пак ще го почвам скоро.

не си луда тук бургаските майки ги гони щръклицата, каквото са ги завили и увили тези деца  ooooh!
аз на Димитър даже му пуснах сенника до долу и така седяхме в парка.

Ние чак сега се прибрахме от разходка  Crazy

И аз процедирам като LITA.Свалям сенника.Та за какво съм го извела детето на разходка ако грам въздух не влиза в количката  newsm78

# 487
Вчера бяхме на консултация 5540гр  (4960) и 62 см (58) . Докторката не остана никак доволна,бил наддал много малко и ме вкара в едни филми и аз само се притеснявам и незнам какво да правя Sad искам ПОМОЩ от вас, за да се успокоя малко...
Абе, не мога да ги разбера тези доктори. И от кое не му е доволна. Според мен 600 гр за 3ти месец си е ок. Отсега нататък все по-малко ще качват. А и както моята лекарка казва : ние не отглеждаме прасенце, а детенце. hahaha
Гале, ама голям зор с тия линийки. Къде ти се опряха, кажи да помагаме.
Даниелка, честито дипломиране!
Мъниче, айде скоро вкъщи вече щом мъника се подобрява. Hug
И аз днес излизах, тя мъглата бързо се вдигна та откарахе 2 часа навън. И аз не мога да ги разбера тези със захлупените сенници или като слагат дъждобрани с повод и без повод. Нашата девойка даже хвана тен миналата седмица на бузите, докато спеше в количката. А аз си мислех, че са й червени от студа, а то от слънцето било. sun
Ей, Гери, браво далавера с тези календари, а? Joy И са кво ще ги правиш още четири? Ще има да раздаваш. Ама пък са наистина много хубави! Айде и приятно пътуване утре (ако не пиша пак).
Веси, приятно пътуване и на вас.  Peace

# 488
  • София
Вчера бяхме на консултация 5540гр  (4960) и 62 см (58) . Докторката не остана никак доволна,бил наддал много малко и ме вкара в едни филми и аз само се притеснявам и незнам какво да правя Sad искам ПОМОЩ от вас, за да се успокоя малко...
Абе, не мога да ги разбера тези доктори. И от кое не му е доволна. Според мен 600 гр за 3ти месец си е ок. Отсега нататък все по-малко ще качват. А и както моята лекарка казва : ние не отглеждаме прасенце, а детенце. hahaha
Ама и аз им се чудя на тези педиатри.Това си е много добро надаване.

Ей, Гери, браво далавера с тези календари, а? Joy И са кво ще ги правиш още четири? Ще има да раздаваш. Ама пък са наистина много хубави! Айде и приятно пътуване утре (ако не
Далавера ,далавера  Joy  Joy  Joy .

И моето дете не понася да го пече слънце.Малко да му блесне на вампирчето и оревава всичко.

Гала ,много ти завиждам за люлката  Mr. Green .

# 489
Вчера бяхме на консултация 5540гр  (4960) и 62 см (58) . Докторката не остана никак доволна,бил наддал много малко и ме вкара в едни филми и аз само се притеснявам и незнам какво да правя Sad искам ПОМОЩ от вас, за да се успокоя малко...

хич не я слушай! това са 600 грама много си е добро наддаването
от тук нататък ще наддават по около 400 500 грама на месец няма да е като първите 2 месеца с кило и половина
4см ти е пораснало детето  не виждам повод за тревоги освен че педито ти е за бой  Thinking

# 490
ето снимките от коледната фотосесия в КаСтудио
http://www.facebook.com/album.php?id=580496990&aid=254205#!/album.php?fbid=472832581990&id=580496990&aid=254205

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 19:02 от E.L.

# 491
Днес бяхме на ДК, наддали сме 600гр и сме пораснали с 3 см, вече сме 6,050кг и 63см. ваксините ги отложихме за 5-ти януари, след празниците.

На Влади на ръката имаше едно петно със много суха кожа, като лишей. Мазах го няколко пъти с лосиона на ХИП, не му помогна, но си мина само.
За слънцето и аз оставях Влади като имаше слънце да го пече, но на него не му харесва. Започва да си върти главата и да мрънка.

Днес за първи път излизах с кенгуру, то било много хубаво. До болницата отидох, абе малко ме заболя гърба от тежестта, но като се прибирах успях да мина през няколко магазина без да си мисля как ще оставя количката.

Влади от един месец много си харесва едни играчки които му закачвам на коша за кола (използвам го като шезлонг), играчката е дъга за която са закачени 3 играчки. Лато се наяде го поставям в коша, започва да бъта играчките, да ги хваща, дърпа ги. Така около един час изморява се и го приспивам. Събужда се за следващото хапване и пак го поставям в коша.
Сега му давам едни дрънкалки - като гирички са поставям му ги в ръцете и той почва да ръкомаха и те дрънчат.
Като го държа на ръце не му харесва и мрънка, само като е гладен и докато се храни не мрънка. Ако го държа за да не мрънка трябва да го държа изправен и да оглежда.
Гала страхотна ти е люлката.

# 492
  • Варна
E.L. Супер е фотосесията! Колко парички ти взеха Кастудио?

# 493
E.L. Супер е фотосесията! Колко парички ти взеха Кастудио?
Ами случих на безплатна оферта  Laughing, но иначе не знам точно колко струва  newsm78 - май между 60 и 90лв.

# 494
... А и както моята лекарка казва : ние не отглеждаме прасенце, а детенце...

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Гале, ама голям зор с тия линийки. Къде ти се опряха, кажи да помагаме.

офффф, много ме е срам  Embarassed Embarassed Embarassed ,а уж съм хакерче - ами,значи, направих всичко (aissa80, твоето е най-хубаво и аз искам такова ) та, даде ми линкчета и аз си ги копирам в профила обаче изобщо не се вижда - ето дори и сега ми е копирано ,обаче изобщо не се отразява  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт