ммм, благодаря
, благодаря
Ева, и ние сме 7300,ама те от сега ще казват по по-малко,та и 2-3 месеца да искараме,пак ще ми е супер. купих я от продавалника и съм много доволна.
Машонка, aissa80 , много благодаря.
МНОГО е трудно да си глупав - изобщо не бях видяла ,че има и други страници Да се отчета от консултацията - 7300 ( 6450) и 60 см (58,5), няма да е много висока май или изведнъж ще дръпне.биха ни Синфлорикс-а ,другата седмица и последния Пентаксим.
от един час се опитвам да го напиша това съобщение и немога
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
аааа сетих се

и дядо коледа ми донесе подарък
и сега съвсем сме като дядовата ръкавичка чудя се вече кое къде да слагам
. е , в началото ми стана малко криво,щото все едно съм тоооолкова дебела,че чак татито се притеснил и ми го взел,ама знам ,че не е така
, не че не го подметнах
Взела съм на свекитата и нашите, на зет ми и племенниците, на братовчедите и мъжа, но сестра ми и малчо в момента са валат
. Чакам и доставка на календари и ключоудържатели за бабите, дано пристигнат навреме...

започва се едно подскачане из стаята, аз подскачам като луда нагоре-надолу, тя се дере и така докат се сети за какво иде реч и после почва да гълта бързо-бързо, че да се приключва с тази досада, хапне за 5 минути и айде пак рев и гърчене, че не иска повече да я държа на гърда и така....все едно не е бебе, винаги съм си мислила, че на всяко бебе му харесва да си цока, ама явно не е така...Лошото е, че колкото и да съм търпелива изперквам...още от сутринта съм супер нервна, спи ми се, искам да си я гушна и накърмя, а вместо това се налага да слушам писъци и да се борим....после се успокоявам и всичко е ок до следващото хранене, добре че поне са 4-5 на денонощие.
. Не е ли по-добре слънчевата светлина като естествен прием на вит. Д ? Аз не давам Деавит от 10-тина дена (нали си патих от него), макар че сигурно пак ще го почвам скоро. 

И са кво ще ги правиш още четири? Ще има да раздаваш. Ама пък са наистина много хубави! Айде и приятно пътуване утре (ако не пиша пак).