Отговори
# 510
Добро Утро,благодаря момичета за пожеланията  Hug!
п.с.Завърших аграрна икономика  Peace !
aissa80,мерси за кафето  Heart Eyes!
Tommelise   bouquet,не съм се и съмнявала в теб  Heart Eyes!Браво!  Hug
Радвам се за добрите резултати от консултациите на бебчетата,ние ли ще сме най дребна  Rolling Eyes Диди е 5500,а изглежда по едра,ама май са дебели само бузите  Mr. Green !
Днес ще права баклавата   food002 ,утре тиквеник,да се стягаме за бъдни вечер и коледа  santa2  Mr. Green !Вие стягате ли вече масата  newsm71 ?
п.с.Ееее Tommelise,честито,много е хубав със здраве да си го ползваш,да отмериш най хубавите мигове с него  Hug !

# 511
  • у нас
аааа Дани, ние сме наддали 750г, но сега сме 5200 Crazy кльощава Mr. Green
за масата- ще наготвя на магазина нещо, от мен пържолите Mr. Green
Свеки е напраила баклава, мама ще ми поръча погача и съм готова Flutter

# 512
аааа Дани, ние сме наддали 750г, но сега сме 5200 Crazy кльощава Mr. Green
за масата- ще наготвя на магазина нещо, от мен пържолите Mr. Green
Свеки е напраила баклава, мама ще ми поръча погача и съм готова Flutter
Ах тая Рая,фотомодел ще я правим   newsm56  Mr. Green !А за масата ти имаш много помагачи  Mr. Green  Mr. Green ,прати ми насам някой  Mr. Green !

# 513
Добро утро и от мен

бързам да ви изчета и пиша докато бебанка още спи, днес съм вече с 2 часа преднина и успях да свърша куп неща Mr. Green

не се притеснявайте за наддаването и ние качихме 400 гр. този месец и смятам, че е ок. На 4 месеца и малко Андреа е 5900 и гоним 70 см. ( според мен малко недовижда педито, но все не ми остава време аз да си я премеря), И ние сме пухкави само на бузи,  ама и тя е едно шило 5 мин. мирна не седи Crazy

Галче, много яка люлка, аз се прецаках с една на Фишер прайс и няма за кога тепърва да сменям.
Браво на ученичките, евала и бебета гледате и учите Hug
Страхотни снимки сте направили на бебоците, ама и те са едни бонбони Heart Eyes направо ме зарибихте и аз след празниците ще търся Калина за една фото сесия. Ние досега си ги правим сами, че татито е голям фен, ама много ме изнервя докато я нагласим и тя почва да мрънка, а той все е недоволен от резултата и хайде пак ooooh!

Аз да ви се оплача от това дърпане няколко нощи по 100 пъти да цока и вчера се събудих с мокра тениска и цици като мартеници на бели и червени петна, намалих храната и течностите и малко поцедих и сега съм по-добре, абе ужас, аз така не съм се избомбвала никога newsm78
хайде оставям ви и отивам да дооправям, че сега ще стане малката и съм дотам Laughing

# 514
  • у нас
Галче люлката е супер Heart Eyes, а за колелото аз си купих още докато бях бременна и тогава го карах до към 6-я месец.... но откакто родих и с тия държавни нямам никакво време, но пък установих че много хубаво съхнат хавлиите на него Mr. Green
майтапа настрани- трябва да се хващам в ръце и ще взема да започвам да го покарвам от време на време Crazy

Дани, коя искаш да ти пратяSimple Smile да не давам предложения че ми четат писаниците Mr. Green

# 515
Даниелка, честито ти дипломиране!
Tommelise, поздравления и на теб!
 smile3501

# 516
  • София
Tommelise, поздравления. Шапка ви свалям на вас Даниелка - да вземете държавен с бебе на ръце.

Била съм на държавен, без бебе обаче и беше кошмар. Дипломна за магистратурата правих бременна с  Лора - пак беше кошмар за мен Simple Smile

Ние си сменихме режима - от хранене на 2 часа, сега сме на 1 час, откачам вече. Добре че поне през нощта прави по 3-4 часа пауза.

# 517
antonia, добре го храниш твоя Дани сладурани, я как е наддал Grinning

Даниелка, честито дипломиране, да жънеш много успехи   bouquet

Tommelise, честито и на теб и честит подарък от дядо Коледа  Grinning

Да ви кажа, аз няма да готвя нищо специално за Бъдни вечер и Коледа, най-вероятно ще сме на гости. Вместо да се отдам на мисли за празниците, аз за работа предимно мисля Crazy Даже тази нощ след като храних Дани в 4 часа, повече не успях да заспя, разни планове си правих и сега спешно ще пия кафе, че едвам гледам.  ooooh!

# 518
  • у нас
Дана каква е тази работа #Crazy я вече само празниците да са ти на главата, че бая подаръци трябва да подготвяш Heart Eyes

v_spasova просто си представям какво ти е -ужас. Дано по-скоро си направи по- облекчаващ за теб режим Praynig

# 519
  • Варна
Дана,аз като видях кантара и  #Crazy. Даже питах док, нормално ли е. Ама всичко било о.к. А аз му викам "белчо-дебелчо"  Joy

За бъдни вечер ще сме у мама и аз няма да се занимавам с манджи, ще приготвя само нещо сладко за десерт. Другия ден ще се събираме с кумците, ама там сме толкоз неофициални, че хич не се пиготвям, а както дойде.
Аз днес последно работя за тази година. Снощи по нощите си оправих ф-ри и други бумаги, остана ми само едно платежно да пусна и едно служебно писмо и съм готова. Отдавам се на пазнуване и получаване на подаръци  Mr. Green и така до трети януари.

# 520
Майчета, изтрих по невнимание мейла с паролката за снимките. Може ли пак да ми я дадете. Ще сложа снимки на Матея, а и да погледна шезлонга на Дана, че съм любопитна. Благодаря.

# 521
Tommelise, аз с подаръците набързо се пооправих, купих за децата и племенниците, сега възрастните ще ме прощават, ама до тях може и да не стигна тази година Laughing

# 522
gala. честита линийка Simple Smile. Виждам, че си се справила  Hug

АЙ СТИГА БЕ , вярно  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 -нищо не съм правила,то само се е появило ( даже нямаше да забележа,ако не ми беше казала )  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ако неискаш да сме с еднакви-кажи ще я сменя,ама какво да те правя,като твоята е най-хубава.

Tommelise, ти не си човек  hahaha - страхотна си,как го правиш  #Crazy #Crazy #Crazy - аз несмогвам един вестник да прочета.....
И честит ти подарък - страхотен е .На мен преди 2 години Дядо Мраз ми донесе такъв подарък  Mr. Green

Малко дълго стана,ама все пак

Вчера гледах един филм по Дискавъри за жени,които не са разбрали,че са бременни .Едно момиче беше на лунапарк,стана и лошо ,отиде до тоалетната и роди там  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy - без изобщо да е предполагала,че е бременна.
Добре де,според вас възможно ли е ?????? Аз като се замисля,как ме риташе малката ,как се въртеше и ХЪЛЦАШЕ (мале замайваше се това дете,ама и сега си хълца супер много - по30 мин. #Crazy #Crazy #Crazy) и някак си ми се струва малко, деда знам ,преструване  newsm78

# 523
  • у нас
за мен трябва да си много хахо да не си разбрала че си бременна и хоп да родиш- пълен абсурд ooooh! до 4-5 м айде иди -дойди, но 9....

# 524
Аз имам приятелка, която е и медицинско лице на всичко отгоре и е разбрала, че е бременна в края на 7 месец. Тоест разбрала и след по-малко от 2 месеца ражда доносено бебе. Та затова вярвам, че явно всичко е възможно...

Общи условия

Активация на акаунт