Отговори
# 525
И аз съм гледала такива филмчета. Струва ми се странна работа, но .... В серията, която аз гледах жената имала съмнения, но при теста нищо не излязло, и тя решила, че не й идва, защото много спортува. Почти нямала корем. И изведнъж тръгнала да ражда. Обаче накрая казаха, че момченцето й е в относително добро здраве - т.е има нещо. Може би амниотичната течност е била много малко, за да няма корем..... newsm78

Да ви се похваля, най-накрая и аз поръчах календари - след 10 дневно отлагане, в последния момент... Ще изглеждат ето така:

Дано пристигнат преди празничния обяд утре, че иначе ще стане обърквация  Twisted Evil

# 526
Tommelise,  Danielkka , поздравления!  bouquet
Как се справяте с ученето и бебетата наистина?

След днешната консултация и ние се нареждаме сред финните мадами - 5.100 кг. (+ 500гр. от миналия месец) и 56см.
Поставиха на малката и двете ваксини, засега е спокойна. Тревожи ме това, че бткото е с настинка, а няма как напълно да ги изолирам един от друг.

# 527
  • у нас
Giada от къде си ги поръча и то с такава експресна доставка newsm78

Данна това че е мед. лице не трябваше да го казваш....7 м без цикъл и без да се замисли...., бременността е най-приятната случка от всички тези без цикъл....

# 528
Tommelise, ами тя е с някакъв проблем хормонален и винаги е била с нередовен цикъл, та не се впечатлила от това много. Всъщност се усъмнила, че нещо е болна, когато й се подул видимо корема. Според нея не е усещала никакви движения Confused

# 529
  • Пловдив
Привееееет  Mr. Green
Нас утре ни изписват и място не мога да си намеря от кеф  Heart Eyes

Рали, поздравления!
Ако знаете как Ви завиждам на двете с Даниелка...  Hug

Ох, искам си вече вкъщи... Мрън...

Ние тази година на Бъдни вечер сме в свекитата, а на Коледа - при мама Joy

# 530
  • у нас
дано детето да е било желано и чакано Peace

# 531
  • в мечтите си
Току що ми пристигна активната гимнастика Simple Smile Много е сладка.И ми излезе за по-малко от 20 лева.Чисто нова от една мома англичанка,само дето ме баламосва 2 месеца  Whistling

http://lululime.com.au/product_info.php?products_id=1128&osC … 1f51b87b97497512c

На Томелисе и Дани честито за държавните!!!Бравос имате си повод за черпене  Mr. Green

# 532
Календара го поръчах от един сайт, който тук някой препоръча

http://www.unikalni-podaraci.com

Дано останем доволни от изпълнението....

Ох, след малко тръгваме за ваксинация, почвам да се притеснявам...като знам как рева сърцераздирателно предния път....

# 533
аааа Дани, ние сме наддали 750г, но сега сме 5200 Crazy кльощава Mr. Green
за масата- ще наготвя на магазина нещо, от мен пържолите Mr. Green
Свеки е напраила баклава, мама ще ми поръча погача и съм готова Flutter
Ах тая Рая,фотомодел ще я правим   newsm56  Mr. Green !А за масата ти имаш много помагачи  Mr. Green  Mr. Green ,прати ми насам някой  Mr. Green !

И аз искам помагачи еййййй  Crazy

# 534
vany666 ,а нее Naughty ,за Рали няма да остане  Mr. Green !Аз ще и взема свекървата,че много се разбирам със свекитата  Mr. Green !

# 535
  • у нас
нИ сЪ карайтИИИИ, има за Сички Mr. Green

# 536
  • Варна
Giada, пробвала съм всичко, ама ВСИЧКО!!!! Така сме от 2 месеца, т.е. само първия месец се храни нормално и после...АД! А варианта с шише изобщо  не върви, от шишето пищи още повече отколкото от цицата....като дойде време за ядене ми призлява  ooooh! започва се едно подскачане из стаята, аз подскачам като луда нагоре-надолу, тя се дере и така докат се сети за какво иде реч и после почва да гълта бързо-бързо, че да се приключва с тази досада, хапне за 5 минути и айде пак рев и гърчене, че не иска повече да я държа на гърда и така....все едно не е бебе, винаги съм си мислила, че на всяко бебе му харесва да си цока, ама явно не е така...Лошото е, че колкото и да съм търпелива изперквам...още от сутринта съм супер нервна, спи ми се, искам да си я гушна и накърмя, а вместо това се налага да слушам писъци и да се борим....после се успокоявам и всичко е ок до следващото хранене, добре че поне са 4-5 на денонощие.
В началото си мислех, че е период и че ще отмине....но вече не знам какво да мисля...плаша се какво ме чака с яденето на това дете, а е толкова хубаво да ти яде нормално детето
Това всичко все едно аз съм го писъла. И ние сме така от 2 месеца и се побърква,от 2 дни се цедя и му давам с шише,но е АД  #Crazy #Crazy
Вчера бяхме на консултация 5540гр  (4960) и 62 см (58) . Докторката не остана никак доволна,бил наддал много малко и ме вкара в едни филми и аз само се притеснявам и незнам какво да правя Sad искам ПОМОЩ от вас, за да се успокоя малко...

Същата работа сме ужас хем е гладна хем се опъва вече незнам и аз какво да я правя и нервичките ми не издъжат!Особенно вечер 20,30 е ад.
Tommelise,  Danielkka , поздравления!   bouquet Часовника е супер!
sweet_maniche  супер е че се прибирате у дома !
 #Shocked preggo Е как 9 месеца няма да разберш направо не е за вярване кви хора има !?!! newsm78

# 537
Върнахме се от консултацията - 62 см, 690 грама нагоре за месец и една седмица. Аз съм доволна, с тази стачка какво повече да искам! Обаче педиатърката иска от другия месец да захранваме, аз се направих на ударена и кимах, да, да...ама другия месец вече ще трябва да й обясня какво мисля по въпроса  Wink Явно бабето не си е ъпдейтнало информацията...

Та относно растежа, гледам че vesi_evi са я посъветвали да дохранва при подобен на нашия резултат, което намирам за напълно ненужно! Странна работа...Да ви кажа, вече изобщо не вярвам на авторитети и лекари...колкото лекари, толкова мнения. Съгласявам се с тях, само след като проуча въпроса.

# 538
Аз взех ето тази активна гимнастика

и горещо я препоръчвам - за разлика от повечето други, играчките са ниско и бебето лесно ги стига, освен това могат да се местят на долния обръч и така да си играе с тях когато е по коремче.
И на нашата кака мина Коледното тържество в яслата, но за съжаление не допускаха родители и затова се организирахме преди 10 дни още всички варненски майки от юлската отчетна /към 15 сме/ и си наехме едно детско клубче. За 2 часа с дядо Коледа, анимация и консумация ни излезе по 10лв на майка с дете. Много се зебавляваха малките, още повече че се знаят откак са се родили дет се вика Laughing
Жалко, че от тази отчетна все не успяваме да се организираме варненките и да събираме децата.

искам и аз такава. от къде мога да поръчам?

# 539
Честито на Tommelise и нашата друга гордост Даниелка!!!!!!!!!! Много доходни успехи в професионалната ви сфера!!!!!!!!!

И ние се върнахме преди малко от ДК, Симон милия е качил 380 грама за 1 месец и е станал 60 см ( а беше 58) т.е сега е 5 800 кг. прилича на майка си и баща си!  Mr. Green  Тя каза, че много добре си наддавал и да не съм се притеснявала въобще. Но ми стана странно, защото като го мерех аз беше качил преди една седмица 600гр  .....  newsm78 както и да е, няма да се вкарвам във филми. Биха му и ваксините и супер много се успа от тях (беше време да се кротне малко).

Тия дни Симон е кошмарен, толкова е кисел и всичко адски бързо му омръзва, спи по 1 час и после 2 часа ми къса нервната система. Е, има и една пауза от 3-4 часа сън през деня, но сега си я е изместил към 11 сутринта и до 1-2 на обед, но после .....  и вече към 9 часа това дете се побърква, хем му се спи, хем не иска нищо и аз полудявам.   smile3511 smile3515 Мразя момента в който трябва да го приспивам. Единствено и само банята го успокоява когато е такъв, но пък после като се е превъзбудил и гледай какво става  smile3516

С подаръците ние сме готови!!!!!!!!  newsm44 имах чувството, че никога няма да дойде този момент и сега много ми олекна. За бъдни вечер ще бъдем с баба, нашите заминават тази вечер на почивка и после с тях ще празнуваме. За сметка на това баба много ще ми помогне с готвенето и съм много доволна. Аз ще направя чушки с боб, баница, а баба -  питката и останалото!!!!!!!!!!!!! Тиквеник и баклава няма да правим, хич не ги обичам, че са сладки . Може само тиква да си сварим.

Пак се олях с писането  Confused

Общи условия

Активация на акаунт