Да ви се похваля, най-накрая и аз поръчах календари - след 10 дневно отлагане, в последния момент... Ще изглеждат ето така:

Дано пристигнат преди празничния обяд утре, че иначе ще стане обърквация

Много е сладка.И ми излезе за по-малко от 20 лева.Чисто нова от една мома англичанка,само дето ме баламосва 2 месеца 
кльощава 
започва се едно подскачане из стаята, аз подскачам като луда нагоре-надолу, тя се дере и така докат се сети за какво иде реч и после почва да гълта бързо-бързо, че да се приключва с тази досада, хапне за 5 минути и айде пак рев и гърчене, че не иска повече да я държа на гърда и така....все едно не е бебе, винаги съм си мислила, че на всяко бебе му харесва да си цока, ама явно не е така...Лошото е, че колкото и да съм търпелива изперквам...още от сутринта съм супер нервна, спи ми се, искам да си я гушна и накърмя, а вместо това се налага да слушам писъци и да се борим....после се успокоявам и всичко е ок до следващото хранене, добре че поне са 4-5 на денонощие.
искам ПОМОЩ от вас, за да се успокоя малко...
Часовника е супер!
Е как 9 месеца няма да разберш направо не е за вярване кви хора има !?!!
Явно бабето не си е ъпдейтнало информацията...
както и да е, няма да се вкарвам във филми. Биха му и ваксините и супер много се успа от тях (беше време да се кротне малко).
Мразя момента в който трябва да го приспивам. Единствено и само банята го успокоява когато е такъв, но пък после като се е превъзбудил и гледай какво става
имах чувството, че никога няма да дойде този момент и сега много ми олекна. За бъдни вечер ще бъдем с баба, нашите заминават тази вечер на почивка и после с тях ще празнуваме. За сметка на това баба много ще ми помогне с готвенето и съм много доволна. Аз ще направя чушки с боб, баница, а баба - питката и останалото!!!!!!!!!!!!! Тиквеник и баклава няма да правим, хич не ги обичам, че са сладки . Може само тиква да си сварим.