Отговори
# 540
Tommelise - поздравления, браво на теб, ти си герой   bouquet

E.L. - снимките ви са уникални, поздраления и за активната гимнастика, този вид и аз много го харесах, но ми подариха на друга фирма  Mr. Green  да си я ползвате със здраве  Hug

mixilena
- честита ти нова придобивка, откъде ги намирате такива страхотни оферти  Laughing

Giada - много красив календар и аз съм си поръчала и се надявам нашите утре да са готови и да запълним подаръците  Party

sweet_maniche - много се радвам за вас  Hug

И ние се подготвяме за бъдни вечер, преди малко сложих да се вари боб за чушките и нарязох зелето(за зелник  Mr. Green)
утре ще правя тиквата, питката и още доста други работи, ще видим дали някой ще помага, чакам нашите да кацнат утре сутрин със самолета че се прибират от Италия, дано да няма мълга  Praynig пък ако са в настроение може и да помогнат за трапезата  Wink

# 541
  • на североизток
ГерганКа, в продавалника имаше такава гимнастика http://prodavalnik.com/aktivna-gimnastika-fisher-price-i1179795 Аз също съм и хвърлила око, но много прилича на тази, която имаме и едва ли ще ми оправдаят покупката Mr. Green А има и като нашата в продавалника, даже няколко оферти Wink

Ох, ние от днес сме запразнили Mr. Green Бяхме на гости на баба ми, която живее в Попово. Там винаги е много вкусно, приятно и весело! На малката също много и хареса, от ръце на ръце, много хора, много внимание...

И ние претендираме за най-елегантна бебка - още нямаме 5кг Laughing Да вземем да си спретнем мис и мистър Септемврийче Laughing Laughing Laughing в различни категории - "перушинка", "пухкавелка", "ревливко", "закачливко", "сърдитко" , "дрисливко".... hahaha hahaha hahaha

Честито на дипломираните newsm18  Tada  newsm18 Оттук нататък успешна реализация на пазара на труда!

# 542
Tommelise, честито. Браво на теб, ти си ни отличничка! А и часовникът е страхотен. Със здраве да си го ползваш.
EL, много хубава фотосесия, а и моделът е уникален. Grinning А и активната ти гимнастика много ми харесва. Peace
Мъниче, много се радвам, че утре сте си вкъщи. Прекрасно!
Ние днес най-накрая взехме всички подаръци и съм много доволна от себе си.  Mr. Green Утре сме при баба ми с нашите, леля ми и братовчедите ми, а на 25ти сме при свекърва ми заедно с нашите. Голяма плюскане ще падне, направо не ми се мисли. А и ме притеснява Ема да не се превъзбуди прекалено, че какво ще я правим после по нощите. newsm78 Та в тази връзка, аз нищо няма да приготвям само ще ходя и ще ям. Чак на Нова Година ще се прежаля да приготвя нещо, тогава ще се събираме с наши приятели и тяхното детенце-приятел на Део.
Гале, и аз съм я гледала тази серия с неразбралите бременни, и още тогава недоумявах, как може да не разбереш, че си бременна. Аз бях като кит, ритан постоянно в корема.  Tired

# 543
  • София
Здравейте ,
ние успяхме да се замъкнем до Търговище.Малката слуша през пътя ,почти през цялото време спа.
От утре започваме с тежките програми ,лели ,чичовци ,стринки ,тетки и други подобни са се наредили да идват при бебето.Малко се дразня ,все едно маймуне показвам.Но какво да се прави ,ние сме голяма рода и сме близки.
Честито на всички с новите им придобивки!
Относно велоаргуметрите и нашия служи за закачалка  Mr. Green .
Ивчи ,тъкмо щях да претендирам ,че Йоана е най-слабичка.На 3 месеца и 2 дена беше 5,08кг. ,но вие ни бихте  Grinning .

# 544
Тия дни Симон е кошмарен, толкова е кисел и всичко адски бързо му омръзва, спи по 1 час и после 2 часа ми къса нервната система. Е, има и една пауза от 3-4 часа сън през деня, но сега си я е изместил към 11 сутринта и до 1-2 на обед, но после .....  и вече към 9 часа това дете се побърква, хем му се спи, хем не иска нищо и аз полудявам.   smile3511 smile3515 Мразя момента в който трябва да го приспивам. Единствено и само банята го успокоява когато е такъв, но пък после като се е превъзбудил и гледай какво става  smile3516

Tired Tired Tired,все едно аз съм го писала -точно така сме и ние

И ние претендираме за най-елегантна бебка - още нямаме 5кг Laughing Да вземем да си спретнем мис и мистър Септемврийче Laughing Laughing Laughing в различни категории - "перушинка", "пухкавелка", "ревливко", "закачливко", "сърдитко" , "дрисливко".... hahaha hahaha hahaha

страхотна идея - твърдо съм "ЗА"

# 545
  • Пловдив
 smile3532 smile3534Ние грабваме призовете сърДидко и посерко  smile3521

# 546
Ако има "бърборана" - ние сме  Laughing Днес не е млъкнала цял ден, сега говори на тати - откакто се е прибрал от работа, не могат да се наприказват  Crazy

# 547
ааааааааа,молА ,молА , за сърдитко борбата ще е озесточена . но май без конкуренция сме в "гръмогласко"     ruporuu  ruporuu и за най-интересна прическа   #Silly   bowuu

оффф ,а колко трудно заспива милата  ooooh! един рев,едно чудо...

а мама цяла вечер готви- баници,баклава, пуйката  #Crazy -луда станаах

# 548
  • София
Ние сме за мис "усмивка" и мистър "сериозен" - Арзу се смее веднага щом отвори очи, а Ясин е сериозен като италиански гангстер

# 549
Да се включа и аз: Simple Smile Има ли категория "ЛАМЯ" - нашия би изял всичкото мляко на света Simple Smile. Но като е хапнал доволно така сладко спи...

gala. - няма проблем за линийката. Щом ти харесва така, нека сме с еднакви Simple Smile. На мен сигурно скоро ще ми писне и ще си измисля нова. Има няма - два пъти в месеца ги сменям - за разнообразие Simple Smile

Лека нощ и спокойни бебчета!

# 550
  • Пловдив
...аааааа сърДидкото не си го давам  smile3534
Откакто му надупчина крачетата,  дойде ли време за инжекция и не мога да го успокоя... От онзи ден сме с абокат на ръчичката (Бог да я благослови сестрата, която му го сложи), но стане ли 06, 14, 22 и започва един рев...
Ще го водя някъде, да му прибаят за уплахи  Tired

Лека нощ от мен. Ще лягам, че да минава по-бързо времето и да се прибираме вкъщи  Heart Eyes

# 551
  • Варна
Добро утро!

Весело посрещане на Коледа и много подаръци за малки и големи! Много здраве  и много късмет, и най-вече любов във нашите семейства!

# 552

Бъдни Вечер
Тиха нощ, Красива нощ,
Снежен бял разкош,
Светли домове...
Топли гласове....
Тази нощ не спи светът...
И за кой ли път
чака със Любов
Благослов!

Бъдни вечер! Бъдни вечер!
Пак сме заедно!
Дано да бъде все така!
Да сме здрави и сърдечни!
Да сме близки, също както сме сега!

# 553
Добро утро и от мен!

Весело посрещане на Коледните празници!!!

# 554
  • София
Ха-ха, айде на бас, че от нашата мома няма по-слабичка!

4800 беше на 3 месеца. Сега е към 5 кила Simple Smile

А тя дори не изглежда слаба, не знам на какво се дължи... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт