Отговори
# 300
  • София
Честити месечинки на Иван, Алекс, Криси, Мая, Надя и пак Мая!!!

mama na nana, една от кризите в растежа е на 3 месец, така че може и от това да ти се буди Сончето. Аз отдавна съм се примирила с факта че ще спя продължително през нощта, а съм голяма поспаливка по принцип. Само че каката почти до 2 год се будеше да си търси нощното похапване.Сега Никола е на настроения. Понякога, както последните дни, прави пауза от 21 до 5-5,30. Друг път ми се буди през 2-3 часа цяла нощ. Така е и през деня. Според мен детето си знае най-добре. А нашата работа е да откликваме на неговите нужди. Мен като цяло кърменето през нощта не ме притеснява особено, защото спи до мен и млечния ми бар е на самообслужване. Е, неприятния момент е че често се случва да върне поръчката и трябва да се преобличаме и двамата. Обаче след като си похапне хубаво, идва и момент да разтовари стомаха, и за мой късмет музата му идва точно в 6,30. Така че ща не ща ставам да го изакам и преобуя.   

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 14:21 от *Мирка*

# 301
  • на североизток
Здравейте мамчета!
При нас днес е пълна лудница Mr. Green Никола има рожден ден и досега бяхме в една детска сладкарница да празнуваме.Гръмна ми главата, но пък децата си изкараха добре Laughing А бебока така сладко си поспа в тая шумотевица  Laughing Сега пък вкъщи, докато разопаковаме подаръците...големи емоции. Ето и една скромна почерпка

# 302
Здравейте майчета на сладки зайчета!

Май не сте ми стискали палци за успешно пътуване.  Crossing Arms Добреее, добреее...ще го запомня!  Mr. Green
Ами аз съм вече при мама и тате, но как стигнах до тук само аз си знам. Първо вечерта преди да тръгна отидох до моята приятелка, която е в съседния блок и навръщане се разминах на косъм от припадък от болка в лявата ми гърда. Такъв жесток мастит направих, че не е истина просто. Пищях от болка (а аз много ама много търпя на болка). Вдигнах 40градуса, толкова ме тресеше, че не можех да си кажа какво ми е, заеквах жестоко. Не спах цяла нощ и в 5.00 като станах да се оправя за тръгване щях отново да припадна в банята. Легнах отново и резултата беше, че стигнахме до летището 40мин преди полета. От там може и да сте чули, че в Амстердам затвориха летището заради сняг. Висяхме като паяци 5 часа на летището, батерията на телефона ми падна и едва се свързах с мъжа ми да дойде да ни вземе. После още 4 часа висяхме в офиса и накрая когато отидохме на летището в 17.15 (а самолета трябваше да излети в 18.15) не искаха да ни качат, тъй като всички хора се били чекирали в 15ч. Еееей, побеснях. Както и да е, качиха ни. После като кацнахме висяхме 40мин в самолета, тъй като чистеха стоянката. Няма такова пътуване. А на мен ми беше толкова лошо, че сега се чудя как издържах този кошмар. Едно беше хубаво, че останахме 20 човека да пътуваме, други се бяха отказали и поне самолета беше празен, че иначе имаше толкова кашлящи и кихащи, че се бях видяла в чудо. А и Виктория се дъжа страхотно през цялото време. Голяма кротушка беше.

Връщам се да ви чета.  Grinning

# 303
Май не сте ми стискали палци за успешно пътуване.  Crossing Arms Добреее, добреее...ще го запомня!  Mr. Green
Айде, айде, стискахме (ама явно не както трябва) Mr. Green. Ужас Янче, големи премеждия, голямо чудо. Добре поне, че Вики се е държала прекрасно. И какво хем не искат да ви качат на самолета, хем още 40 мин. сте чакали преди да тръгнете? Хахава работа. Радвам се, че вече си при вашите и сега ще си починеш. Как си вече, оправи ли ти се гърдата?
Малката е започнала да се сърди и да плаче за щяло и не щяло.Къса ми нервичките вече.
С обръщането сме доникъде.Не ще и не ще.Няколко пъти се е обръщала ,но само ако има интерес - примерно за да се добере до цицата ми.Иначе голям мерак да седи и да се изправя.Постоянно се набира напред.
Гери, при нас е абсолютно същата работа. Освен всичко не иска да лежи, седи и т.н никъде освен в нечий скут и да зяпа. Мира няма от нея.
iv4i_79 , да ти е жив и здрав рожденика, много да те радва и вие да го слушате!

А пък аз имам притеснения да не ми намалее кърмата, че нашата девойка от няколко дни прави големи паузи. Ето днес я събудих сутринта да яде към 9.30, като се има предвид, че последно яде в 20.30 предната вечер. Shocked Това са 13 часа . Гърдите ме боляха зверски и бяха на камък. И сега от тогава още не е яла , а вече е 15 часа. Спи като пън, навън като заспи и после няма будене. И така за един ден и се събират 4 хранения. Вярно, че количеството на едно ядене е много голямо и добре се засища, ама чак пък толкова... newsm78.
Честито на всички месечинковци, родени на 19 август и 19 септември!

# 304
Днес вече съм добре, слава богу! Но ти внимавай, че на мен този мастит ми се получи точно от това, че Вики спа през деня 7 часа и аз улисана в приготвянето на багажа не усетих как гърдите ми стават на камък. Болката после беше по-силна от болката след секциото.  Confused

Иначе нали и бях поръчала разни дрешки от Пренатал и H&M...ееей, страхотни са. А майка ми каза, че в H&M имало страхотни намаления, та утре или във вторник отиваме право там. Не знам само как ще си затворя после куфара.  Mr. Green

И една почерка от мен, вчера майчето ми и татко ми имаха годишнина от сватбата - цели 34 години !!! Да са ми живи и здрави и поне още толкова!!!

# 305
Яничка  Hug, кошмарно пътуване си имала - важното е че всичко е приключило добре.
Ема си яде през нощта, не се ослушва  Laughing - от 20,00 до 02,00 прави пауза и после яде през 2 часа. Лора пък в 4 става да пишка/да я изпишкам/ и в 7 ставаме да я приготвя за ясла - само придремвам общо взето.  Tired
Аз май не съм ви разправяла, че миналия месец ходих до София /2 пъти/, отиване и връщане, без кърмене от 6 сутринта до 2 през нощта. Не знам как се разминах с мастита. А какви течове бяха, не е истина, пътувах с дамски превръзки в сутиена  Embarassed

# 306
Аз май не съм ви разправяла, че миналия месец ходих до София /2 пъти/, отиване и връщане, без кърмене от 6 сутринта до 2 през нощта. Не знам как се разминах с мастита. А какви течове бяха, не е истина, пътувах с дамски превръзки в сутиена  Embarassed
Ужас  Shocked, а нямаше ли как да се цедиш? Да взема и аз да си слагам дамски превръзки нощем, че винаги се събуждам мокра? Mr. Green

# 307
Е, Яничка, добре, че вече сте притигнали благополучно! Hug Представям си как хубаво ще си изкарате сега.

Това с протичането на мен не ми се случва, ама ние си нямаме паузи, освен от 8 вечерта докъм 1-2 часа нощем. След това е такова ядене, че гърдите ми са супер намалели вече като обем.  Confused

# 308
  • София
Яничка , разбира се ,че ти стискахме палци  Grinning !Много неприятно пътуване наистина ,дано престоя да е прекрасен ,а прибирането много по-добро от заминаването  Hug .

Ивчи ,честит ти рожденик!

# 309
Машонка ами то в автобуса нямаше как, само в тоалетната на автогарата при пристигането и преди тръгването. Цирк бях голям  Laughing, но явно протичането ме спаси от мастита.

# 310
а прибирането много по-добро от заминаването  Hug .

Ох, леле дано.  Praynig Отсега ме е страх.  Confused И честита ти нова придобивка. И аз съм с тази помпа и съм много доволна.

Дана, да, сега още един ден да привикнем и сигурно няма да ни се връща.  Grinning

Не знам как се разминах с мастита. А какви течове бяха, не е истина, пътувах с дамски превръзки в сутиена  Embarassed

Joy Добре си се сетила за дамските превръзки!  Joy Ама наистина слава богу, че си се разминала с мастита, голям кошмар е това.

# 311
момичета,

само влизам да се запиша и се връщам да ви изчета

Яничка големи премеждия са били, но важното е сега, че си при мама и тате и ще си изкарате страхотни Коледни празници. Да нацелуваш послушкото

# 312
Момичета имам страхотен повод да вии почерпа,днес станах вуйна на прекрасна принцеса Доротея!

# 313
Даниелка, честито! Ти май вече цели 2 племеннички имаш, наборчета на Дияна, ще има да си играят занапред, супер.

# 314
  • Варна
Даниелка, да ви е жива и здрава малката Доротея и да радва цялата фамилия.   bouquet Наистина много е хубаво да имаш близки на твоята възраст.

Общи условия

Активация на акаунт