Отговори
# 495
  • Sofia
Благодаря ви за отговорите момичета, да прилича на лишей обаче започва от бедрото до под коляното и на двете крачета от външната страна, днес не я мазах с олио, мажа я с бочко и доста по -мекичка й е кожата вече, дано мине, иначе ползвах олио на Бюбхен бях доволна от него, но това, което купих миналия месец беше по - евтино и не беше като предишното.
Даниелка,честито дипломиране - много парички да печелиш с тази диплома!  Simple Smile
Моята щерка е наддала 530 грама този месец, но това не ме притеснява, защото вече от месец на месец ще качва все по-малко, а пък и от месец и половина вече сме само на кърма и съм много доволна от това.Лека вечер момичета моята щерка заспа - сега е ред да обърна внимание на баткото. Simple Smile

# 496
EL, много хубави са снимките на Ема Simple Smile

# 497
ЯНИЧКА, спри се моме, изкупи магазините в Холандия,остави нещо и за хорицата  Mr. Green и те деца имат ,празници са

smile3532
Мани мани...недей, че наистина станах кривогледа. Ама то едни хубави дрешки, едни големи намаления...аз се дърпам ама те нещата сами ме викат към себе си.  Mr. Green Едвам оставих днес една жилетчица. Беше уникална ама с жилетка през лятото някак нямаше да му е добре на детето.  Mr. Green А люлката, която си взела е страхотна!!! Ще идваме май да се "люляме" у вас.  Mr. Green

Ще гледам утре да пиша повече, че нещо днес нета прави проблеми.

# 498
gala. - skype  ми е aissa_niki - ако искаш добави ме да не пълним темата Simple Smile

# 499
Към консултантите : как да разпозная разстройство при кърмаче? Акото й винаги изглежда по един и същ течен начин, но днес ме втрещи количествено  Shocked Да поясня - обикновено си ака един или два пъти на ден... обилно, а през другото време пампите са напишкани или с много малко зацапанко. Вчера не беше направила голямо ако, само две-три по-малки, но не се притесних, въпреки че се случва за първи път - отдадох го на това, че пак стачкуваме Rolling Eyes и вместо да сучем кротко само се въртим и оглеждаме, та се храним сериозно само сънени сутрин и вечер. После вечерта два пъти върна малко мляко, но го отдадох на това, че коремчето й не се е изпразвало добре.
Но тази вечер ми разказа играта - по обяд направи голямо ако и аз доволна,хапна нормално след това, после след банята пак малко цокна и се приспахме. След 2 часа стана бодра и свежа и тръгнахме да сменяме памперс, че се очаква да спи до сутринта после. Тогава беше първото голямо акане. Смених памперса, тъкмо се облякохме и се "заприказвахме" - хоп! нова изненада, айде пак смяна на памперса, включително и пелената успя да оака, докато траеше процедурата. Тъкмо закопчавам последното копче на гащеризона - и айде пак! 4-5 памперса заносихме... И като се изака и сменя памперса - доволна и щастлива пърха с ръце и крачета Simple Smile
След последната смяна си погукаха малко с тати, докато не започна да му се "кара"(размрънква се като й се приспи), прибрах я в спалнята да се кърмим и се приспахме.
Голям роман излезе, ама... То нали за ЕБХ говорихме, моята красотичка реши да започва без да ме пита  Laughing

п.п. Разчела съм се тука по икое време, а красотичката вече спи. Сега покрай разстройството се зачетох и за запека - препоръчват се упражнения "каране на колело" и свиване на крачетата към коремчето. Точно такива упражнения правихме преди "разстроената" серия и май попрекалих, ама на нея толкова й харесваше и така сладко се смееше...
Дано спи спокойно тази вечер и утре да е наред всичко. Горкото ми детенце, а аз в такива филми се вкарах да не е пипнало някой вирус.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 02:22 от fata_morgana

# 500
  • у нас
eхоооо, тук съм Crazy
е.л. страхотна сесия и малката е страхотна Heart Eyes

аз да се похваля - днес си взех първия държавен и то с 6- Вътрешни болести. Получих даже и предложение за работа Peace Party но за това ще мисля по- нататък Rolling Eyes

Дани честито дипломиране Hug

на последната консултация Райчето наддаде 750 г и 5.5 см Grinning аз др. месец вече мисля да захранвам с зеленчукови пюрета Rolling Eyes, ако не ме огреят др. мили Crazy

лека нощ момичета

# 501
Tommelise, честито   bouquet Героиня си ти!

# 502
  • Варна
Гала, честита придобивка! Със здраве да си я ползвате!
Даниелка, честито дипломиране! До година и професионална реализация!
Tommelise, браво, момиче! Разбий ги и на следващите изпити.
E.L., Danna, страхотни сладури!
Фата, при кърмачетат освен консистенцията се следи за промяна в количество, цвят, миризма, комплексно. Ти най-добре си познаваш бебчето и можеш да прецениш кога има обезпокоителна промяна. А в случая си мисля, че просто много "материал" се е събрало, ти си бързала да сменяш памперса, без да си е свършила работата докрай. И на мен ми се случвало.

Да се отчета от днешната ни ДК - 7950г и 68см. Сложиха му двете ваксини - няма странични реакции, като изключим, че малко по-сърдит.

Лека нощ!

# 503
  • София
Момичета, благодаря на всички ви - geryaleksandrova, живеем в Разсадника, до Тина Киркова. Gala, страхотна люлка, направо ми се ксерокопира в мозъка - познай от утре за какво ще мрънкам на милото Mr. Green. А за велоергометъра  - ха да ти е честит, дано го използваш по предназначение, че моят служи за закачалка на халатите, а в момента е тип коледно дърво - баткото го  е увил с гирлянди, явно реши че на елхата гирляндите са множко  LaughingJani4ka, недей така - вземи я тази жилетка, то нали има и хладни летни нощи Joy
Даниелка, честито ти дипломиране. Tommelise, браво на теб. E.L - страхотни снимки, аз нали съм си любител фотограф и направо се разтопих

# 504

Фата, при кърмачетат освен консистенцията се следи за промяна в количество, цвят, миризма, комплексно. Ти най-добре си познаваш бебчето и можеш да прецениш кога има обезпокоителна промяна. А в случая си мисля, че просто много "материал" се е събрало, ти си бързала да сменяш памперса, без да си е свършила работата докрай. И на мен ми се случвало.

При миризмата няма промяна, но преди малко имахме поредна (надявам се и последна) серия - малко по-светло и като че по-течно.

# 505
  • в мечтите си
Добро утро!!
Радвам се за Мъничето!Всичко ще се нареди.
Имаме си шезлонг подобен като на Дана.Ми супер е Simple Smile .Днес ми пристига активната гимнастика от Англия и съм супер доволна Simple Smile)))

Галка страхотна люлка Simple Smile)))))))))))
Аз чакам Бъдни вечер ,ние тогава си подаряваме подаръците.Да видя колко съм слушала.Хриса ще има две голееми кукли.Баща й реши ,че разбира вече и без подарък детето няма да остане   Mr. Green
Вчера беше на Цеци първото тържество.Идеше ми да се разрева ,така ми домиля Simple Smile А като му даде дядо коледа подаръка милото засия направо...Сега са едни радости..
Малко да се оплача от Хриси 4 нощ ми се буди на час и половина 2 направо се скапах  Tired .Като че ли и се ака,а нали ака изключително трудно сама,явно това я мъчи по цели нощи.Освен това яде само по 90 милиграма 7-8 пъти в денонощието.Никакъв режим няма  Sad .Мъчих я поне вечер да хапне повечко за да спинка ама нъцки неще и неще...
Оправяйте се момичета!!!

# 506
ДОбро утро момичета Simple Smile

gala. честита линийка Simple Smile. Виждам, че си се справила  Hug

Аз отивам да правя закуска, после баклава и лека полека да приготвяме за Бъдни вечер!. Утре заминаваме извън София и чаааак догодина ще се върнем. Дано имам възможност да ви чета докато не съм вкъщи. Ако не - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА ДА ПОЛУЧАТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ! И ТЕХНИТЕ МАЙЧЕТА СЪЩО!

# 507
Аз взех ето тази активна гимнастика

и горещо я препоръчвам - за разлика от повечето други, играчките са ниско и бебето лесно ги стига, освен това могат да се местят на долния обръч и така да си играе с тях когато е по коремче.
И на нашата кака мина Коледното тържество в яслата, но за съжаление не допускаха родители и затова се организирахме преди 10 дни още всички варненски майки от юлската отчетна /към 15 сме/ и си наехме едно детско клубче. За 2 часа с дядо Коледа, анимация и консумация ни излезе по 10лв на майка с дете. Много се зебавляваха малките, още повече че се знаят откак са се родили дет се вика Laughing
Жалко, че от тази отчетна все не успяваме да се организираме варненките и да събираме децата.

# 508
  • у нас
добро утрооо Hug
аз сега ще съм от малко по-редовните. Благодаря ви за поздравите Heart Eyes
Мен дядо Коледа ме навести newsm44
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 509
За косопада да ви кажа с мнооого закъснение, но нямам време за нищо....шампоан и балсам (задължително) NaturalTech на фирма Devines. Действа много бързо, поне при мен. Купува се от аптеките.  Аз лично го купих от Ремедиум в София.
Хубав ден и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт