Отговори
# 120
  • Пловдив
Ееее, аз един път да се включа и се изсипа порой! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много ви благодаря!
Месото засега го изключвам. Правилно съм се ориентирала значи към елдената каша. Вчера взех и каша от просо на Babylove. Освен тях ще прибавя и пюре от броколи (което не беше много добре прието при захранването, но аз съм тъпа и упорита Mr. Green).
Знаех си аз за спанака! Нямах желание много-много да го включвам и съмненията ми се потвърдиха!  bouquet
Авокадото го мислех от едно известно време и него, та тия дни ще си закупя Grinning. Но май някой друг ще трябва да отиде, че аз съм с болен батко вкъщи и съм като вързана. Confused Направо ми писна с тия болести вече! ooooh!
Както и да е. Няма да ви се оплаквам много.
Мисля да опитам кашата да я направя с кърма. После ще съобщя резултата от вида, консистенцията и след това от прилагането й. Mr. Green

П.П. И аз си мисля, че хемоглобин 104 не е малко, но ми се ще да го вдигна или поне да се опитам. Не че ще я заведа да я боцкат пак, де. Mr. Green

# 121
  • Варна
Злати, ние не се дохранване, но когато ми беше намаляла кърмата и се интересувах от АМ, прочетох че при изключително кърмени бебета дори да са над 6м. се започва с АМ от 0-6м, за да може млякото да е по-близо до майчиното.
Елиза, има някакъв вирус, дано бързо да се оправяш.  Hug
Веси, вземи си лактогонен чай, както те е посъветвала Елиза. Моя го купувах от аптеката на Червения площад (май беше Първа частна) и от др. места съм купувала, но от този има голям ефект.  Peace

За покупките, стигнах до извода, че можем да минем без повечето неща, ползваме всичко, но Теди си иска най-вече вниманието на мама. Това, което изобщо не сме ползвали или в много малко случай, са шишета, стерилизатор, силиконови зърна, повивалник... и мнооогоооо дрешки.  Tired Помпата ми беше голям помощник първите 2 (болезнени) месеца.
Столчето за кола си мисля да е от 9-36кг., като ще се взема поне да е веднъж, не сле някой друг месец пак да го мисля.

# 122
  • Пловдив
Диди24, изчисти си пощата моля те, не мога да ти пусна ЛС   Simple Smile   Благодаря ти за картичката

Благодаря и на Мария от Бургас, макар и да не влиза сега и да чете, на останалите на лични      bouquet

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 13:03 от vany6a

# 123
  • Пловдив
Пак съм аз, ама не мога да не споделя и да не се похваля...

Преди малко разбрах, че моята мисия като дядо Коледа е минала успешно и подаръчето е стигнало по предназначение до Пепси и малкия Теди, със здраве да си го ползват     Hug    Доволна съм, защото го пратих по пощата в четвъртък и вече си представях как ходя да се разправям с разни лелки в пощата, но добре че ми се размина   Peace

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 13:49 от vany6a

# 124
Катюшка, Катюшка, заляхме те с инфо. Joy

Ето за това си ви обичам многооооо            bouquet

Не само че можеш да се оплачеш на воля, ами и винаги има кой да ти даде съвет!!!   Peace

и аз такаа Heart Eyes

Хапнахме пуешко с броколи и сега се чудя дали навън или тук да си намираме занимавкаа.

Намерих си нещо, което да правя вкъщиии, само трябвада се снабдя с материали и да се науча да плета. Сега издирвам баба плетачка в квартала, която да се навие да ме научи, и ще има с какво да запълвам студените дни у дома.
Като гоблени няма кой да ме научи да шия.... Wink

# 125
  • Пловдив
За бързо само искам да благодаря на всички от които получих днес картички /те си знаят кои са/    bouquet   bouquet
После ще пиша за обсъжданите въпроси, само искам нещо да кажа на Злати- не бързай да дохранваш! Опитай да си увеличиш кърмата, писали са ти вече. Слагай малката по-често на гърдата! Иначе за инфо- Стили като се наложи да пие АМ беше Фризолак 1

# 126
Злати, ние не се дохранване, но когато ми беше намаляла кърмата и се интересувах от АМ, прочетох че при изключително кърмени бебета дори да са над 6м. се започва с АМ от 0-6м, за да може млякото да е по-близо до майчиното.

Пепси ти направо ме"хвърли в оркестъра",защо пък от 0-6,нали е различно по състав?!? newsm78На мен педито ми каза да взема 6-12,оххх ....?!

# 127
Здравейте и от нас,

Днес успях да пусна картичките,ей голямо писане и лепене падна  Crazy .
Като отидох в пощата и лелките щяха да паднат колко пликове бях нарамила под ръка  Whistling .
И мойте пликове си бяха към картичките,няма проблем.Важното е марките да са залепени(много скъпи тия марки бее....  Crossing Arms ).
Ванюша благодаря ти за картичката,много ме зарадва  Hug .

Поздрави на всички които празнуват днес   bouquet .

# 128
И аз успях с мисия "Картички 2010". Няма да споменавам за учудените погледи като ме видяха с тестето картички  Laughing Вие си знаете  Joy
И бях изненадана от още картички в пощата  newsm44 Мерси, момичета!!!!  Heart Eyes
Ееей, тва голям трепет всеки път като проверявам пощенската кутия. Голяяяямо благодаря на Елиска за идеята Hug Heart Eyes
Всички картички ще бъдат съхранени в една кутия и след време ще ги връча на диването да види какви емоции сме преживявали с нейното появяване  yes

# 129
Здравейте и от мен:)
Честито на патерички на всички, които са имали повод за празнуване Hug
Днес успях да се измъкна за 20  мин навън.Пече много хубаво слънце,но пустите тротоари не са разчистени #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега да попитам във връзка със захранването:Алекс яде зеленчуково пюре на обяд по 100 грама+90мл АМ от 1 месец.От 5 дни давам и по малко плодово пюре сутрин+ АМ.Иска ми се да въведа и каша, но може ли да не се изчаква цял месец?Толкова много четох за това захранване и пак не мога да реша.Накрая ще правя като 1 позната майка, без много много церемонене,всеки ден различно пюре без въвеждане Embarassed
Не иска юнака да яде ябълки, а от 2 дни не иска да яде пюре на обяд.Явно го мъчи нещо, защото преди си го хапваше,че и още си иска:)
Хубав, слънчев и спокоен остатък от деня Hug

# 130
  • Пловдив
Ееее аз се престраших и излязох на разходка за 30 мин.Коцето веднага откърти милия.Пак си проспа разходката  Grinning
А това захранване и на мен ми е болна тема.Още съм си до кривата круша  ooooh!

# 131
Ехааа, какъв кеф - тъкмо се прибирахме от разходка и пощальонката беше във входа с пощата - от 5 писма, които имаше да пуска за целия вход и петте бяха за менеее!  newsm68 Марчелка, Стаси, Зизи, Ани, Мария благодаря, момичета!  Hug

Като гоблени няма кой да ме научи да шия.... Wink

Еее, хайде сега - няма. Има, ама трябва да се разберем как ще стане, че сме си далечко двете! То ние трябваше преди да родим да свършим тази работа, ама .... Embarassed Иначе YouTube е пълен с видео уроци.

# 132
  • Варна
В неделя в "Темата на Нова" по Нова ТВ в 19.30 ч ще говорят по въпроса дали са качествени детските пюренца.

# 133
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕее, браво, момичета!!!

Аз пък днес не се престраших да изляза. Пфууу, да му се не види  Laughing

П-п- Веси, мерси за инфото. Ще се гледа, стига да не забравя!    Embarassed

# 134
  • Варна
Пепси ти направо ме"хвърли в оркестъра",защо пък от 0-6,нали е различно по състав?!? newsm78На мен педито ми каза да взема 6-12,оххх ....?!
Злати, това ми се е запаметило в главата от прочетеното тогава, че се започва с 1, а след това се минава на 2. Но точната причина да я цитирам не мога.  Embarassed Е, надали детенцето, ако е на 1год. ще се почне с 1. Но Табакова и останали са ти дали най-добрия съвет. Аз като питах моята педка, какво АМ мога да давам, че Теди вечер много се криви на последното хранене, тя ми каза, никакво дохранване щом си качва добре.
vany6a, скарай се на мен, че аз докато напиша един пост и деня си заминал.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт