Отговори
# 660
Морска, май и Теите спадат към групата на злоядите.

Рая пък, понеже е много заето бебе, от известно време е решила да прави гимнастиката си, докато се кърмим, явно не намира друго време за целта. Редува йога с каланетика, като поне два пъти седмично имаме и тае-бо, а ако съм пила малко повече кафе - практикува и някакво особено изчанчено източно изкуство с елементи от джудо, карате и японска авиация. Движенията основно се състоят в хващане на единия крак със свободната ръка и въртене във всички възможни посоки, извиване на мост от опора, изтласквания на пети, като обикновено тренировката завършва с челна стойка. Всичко това се изпълнява, докато се е хванала за носа ми, като най-надеждна опора. Акомпанира си със звучно бррръъмммм на определени интервали. Само да ми падне инструктора й да го питам мойте ц..и от ластик ли са.

Аз за Теодоровците и Теите незнам,но  тук има един  Николай ,който яде с 300 зора.
Много ме разсмя Laughing,а аз пьк получавам шутове в корема докато кьрмя Laughing

# 661
Не ви е скучно момичета, това с носа и на мен ми е много познато. Моята скубе здраво, а аз се чудя от къде ги намира тези свободни кичури постояно, а уж съм я събрала косата заради нея..
За постиженията ни към момента- не са много- обръщане активно от гръб на корем и обратно, в говоренето отчетливо казва Ка-КА, явно пак ще ме какосват..По корем изпъва ръцете  и стои дълго, скача от известно време като заек, все още не стои стабилно, но се опитва, но подгъва бързо крака. Много се усмихва и се закача, засега върви контакта. При никого несе разплака по празниците, а с доста непознати физиономии се срещахме.

Пепси, току що говорих с лекарката ни, каза, че е нормално всичко. Пита ме дали предлагам вода.., хемоглобина ни е на долна граница, не се налагало лечение. Отдъхни си, няма проблеми, надявам се и при вас да е така.

Ставам,че още не сме закусили...поспахме до 10 и малко,ех, това вече е живот!

# 662
Добро утро!
Мартеа, невероятна гимнастика прави Рая, а ти толкова образно си я описала, че много живо си я представих! Благодаря, че предизвика искрен смях, така отдавна не ми се беше случвало да се смея  rotfImbo и разведри сивото настроение, което ме е обхванало от известен период и са малко моментите, когато успявам да изляза от него! Добре, че имам две прекрасни деца, с които въобще не ми е скучно и разнообразяват, обогатяват ежедневието ми и ме карат да се чувствам полезна и жива!

# 663
Добро утро и от нас!
Искам да попитам мамите,които вече са давали кисели как ги приготвяте и кога ги давате,м/у храненията ли или как???

# 664
  • Бургас
Честита Коледа, момичета!Желая много здраве за семействата ви!
Честито и на именниците, които празнуваха наскоро!Със здраве да си носят имената!Радослав също имаше иман ден на 25.12, та имахме двоен празник.
Честито на озъбилите се! tooth tooth Радо все още няма, но сме в очакване на долните две.
Попрегледах темичката и виждам, че редиците са доста оредели.Много момичета липсват.
За постиженията си говорите.Радослав все още не се обръща от гръб по корем, няма и желание.Иначе обратното упражнение го умее.не обича да лежи по корем и това е.Стои за кратко като го сложа и се обръща пак по гръб.Седнал стои в столчето, но без опора се задържа за кратко.Научи се да скача в бънджито.Казва маммм-ма, но за мен това е неосъзнато още сякаш. Rolling Eyes
С твърдата храна сме до кривата круша.За сега му предлагам зеленчуково пюре на обяд, но изобщо не е очарован от факта.Успявам да го накарам да изяде 30-40 гр.От другия месец ще пробвам и каша.

Алексова, радвам се че резултатите ви са добри!Пепси, стискам палци и вашите да са такива!

Мартеа, големи празници сте изкарали!Дано не се зарази малката душичка! Praynig А за гимнастиката й нямам думи. Laughing

За сега това! Grinning

# 665
Здравейте момичета,
По случайност и трите бебока вече спят , а голямото зверче ми го вземаха за някой друг час и сега имам малко време докато реши да се събуди някое. В петък и неделя имахме гости , в събота ние ходихме на гости с двете коли , имаше много подаръци за каката, не разбрах защо този старец донесъл навсякъде подаръци когато момичето не слуша. За другата година няма да пиша писма ми се струва. Голямата беба има игрален кът, сложила съм гумени играчки в долната част на кревата и тъй като тя се върти и в някой моменти главата й стига там и е по корем и си играе. Иначе е много сладка като хване решетката като затворник и гледа от там. На бебоците Дядо Коледа донесе гърнета тип столче и пари - таман за храна и памперси . Май първата приспана се наспа. Моето царство свърши , трябва да сложа дърва на печката.
Хммм годината свърши ! newsm12
Приятно посрещане на новата 2011 година!
Ч А О   ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !             Tada  bigdance2

# 666
  • Варна
Здравейте от мен и от кривчото Теди!
Днес отново отказва да яде пюренце, пробвах го с морков и пъщарнак на Pro bijo, не иска и това си е. Установих и още нещо, че не е проблема в съдържанието на шишето, дали ще е АМ или кърма (изцедих се и предложих от шише), а самото шише.  ooooh! Вчера предложих и безмлечна оризова каша, и нея отказа.
Ходих да покажа изследванията на педиатърката и и споделих, че не върви със захранването и това, че не иска нищо от шише. Предложи ми да пропусна едно хранене. Е да, ама как да стане това, голям рев, накрая дадох гърда и сега блажено спи. Мислех си след 2-3 месеца да се отбиваме, но ако върви както в момента ще се видя в чудо. Отделно продължава да ми гризе зърното и много боли. Гледам за зъбчета, но нищо няма.
За изследванията, били добре, но ще пускаме след нова година още една урина. На седимент резултата е-рядко ед. еритроцити, не съм мислила, че това е някакъв проблем, явно съм се подвела по думата "рядко". По думите на педито, трябва да пуснем още една урина, за да елиминираме съмнението за евентуална инфекция.  newsm78 Сега пак ми е свито сърчицето. Роси, добре, че при вас нещата са добре.  Hug
Отказах се да ходя, където и да е за Нова година  Sad, не смея да го оставя на майка ми с това будене. Шокира ме с думите, че не се била наспала, защото Теди плачел вечер. А аз само като заплаче и веднага го вземам. Малко ме заболя от тези нейни думи. Не мислех, че ще го кажа някога, но със свекърва ми съм много по спокойна и мога да го оставя на нея без да се притеснявам. Та така, ще си празнуваме новата година самички вкъщи, най-вероятно спейки м/у кърменията. 
antoniabg, и мен ме е обхванало едно такова лошо настроение, но причините са други. Все се съмнявам, че нещо аз съм виновна и не се справям като майка. Може и от гадната зима да е. Накрая ще сложа Теди в кенгуруто, установих че количката ми хич я няма в леда и кишата, и ще направим една разходчица. Само да не паднем някъде в този лед.
Хайде едно ревящо бебе се събуди и влизам пак в цирка.  Crazy

# 667
Весела Коледа на всички!Пожелавам ви много здраве на вашите семейства и най-вече на дечицата!

Pepsilight,не знам какво да те посъветвам за храненето.Баткото пюрета не ядеше,но поне от шише пиеше.Ползвах на Авент.Може би ако смениш шишетата,знам че е голям разход да купуваш и пробваш,но поне да си опитала всичко.За Нова година аз пък даже не съм си и помислила да отивам някъде ,защото и моята беба се буди да цоква кърмица.

С едно злоядо дете да видите сега как се радвам на малката като си отваря сама устичката,но и аз все още давам само по 30-40 гр зеленч.пюре,даже днес мляскаше на броколито(а то гадно,ужас)

Кажете какво да правя с всички бурканчета,вече намерих приложение от баткото,ползвам ги за подправки,а сегашните-някой да има умна идейка?

За изследванията,само на кърма(плюс  от 5-6 дни пюре) -хемоглобин 119,четох от вас че е добре,защото още не съм занесла изследванията на лекарката.

Вчера най-после успях да намеря гризалката,която баткото само нея гризеше и отказваше всяка друга,сега я намерих и купих за бебка и тя също я прие с удоволствие(за 40 стотинки,а всички останали за които дадох сума ти пари,ще отидат в купа с играчките). Wink

# 668
Денито, каква е тази гризалка. И Никола не им се кефи особено, предимно им яде дръжките или ринговете, на които висят.
Пепси, избий си ги тия неща от главата, не си и помисляй, че не се справяш! Децата са различни, просто това е истината и друга няма.
Никола днес си дояде тиквата от вчера с истински апетит. Направо незнам по колко да му давам.

# 669
Пепси, миличка, този Тедчо те е съсипал, личи си от постовете ти. Но да те успокоя, вероятно е период, може и зъбки да го мъчат, не му се сърди. И на мама също, едвали го е казала с лошо, то само ние си знаем колко сме се наспали и отпочинали, но това- майка да си в този живот. Скоро Теди ще прояде, но наистина пробвай с друга бутилка с др тип биберон- препоръчвам ти на Чико, може и Авент да имат- с каучуков биберон. Пробвай и да смесваш пюре с кърма и да даваш от бутилка, ще видиш, че скоро ще свикне и ще обикне новия вкус и после и с лъжица ще го поема без проблем. Купи една бутилка, 10 лв , сигурна съм че по-мекия биберон ще му хареса повече.
За урината- не се притеснявай, може да е замърсена при вземането, надявам се да се похвалиш с добри резултати през новата 2011г.
И ние ще сме вкъщи засега за Нова година. Другата ще наваксаме със  заведенията.
По повод гризалката за 40 ст, и аз забелязвам, че любимата играчка на моето дребосъче е една трудно е да се каже, че е дрънкалка, но струваше има няма 1лв. Всичко друго марково, дори и това водно конче на Фишер прайс за 50 кинта не го и поглежда.

За бурканите- аз хвърлям, оставила съм малко за да подправки и аз, другото в коша. Не виждам друго приложение за тях.

Направих пак една поръчка от Асда и Некст, намалени неща почти не хванах, всичко свършва за минути, егати...

Тонка, Лулу, Смилянова и Нинчето- благодаря за прекрасните картички!!!

Слънчев лъч нещо ми се губи, то и други де, но те не са си вкъщи....Дали получи някоя картичка момичето newsm78

# 670
  • Варна
Привет!

Ние се завърнахме. Бъдни вечер по план прекарахме с мойте родители, а Коледа у дома, тъй като свекитата се разболяха. Паф и той се разсополиви нещо, но за един ден, на втория вдигна Т - 37,8.(за първи път откакто се е родил) и от самосебе си мина. Какво беше така и не разбрахме... Като се прибрахме дойде педито да го види - каза, че е добре. Моето гърло дразнеше нещо, та кърмя с маска тези дни.

Вчера половинката имаше РД и отново беше празник у дома!  Heart Eyes Направих Чийзкейка на Feichkata - стана превъзходен!   bouquet  

Днес Паф става на половин годинка!  Heart Eyes мама заек, благодарим!  Hug По този повод му дадох да опита картофче. Физиономиите бяха много забавни. Чудиии се.  Crazy Хапна го обаче. Захранването е стартирано!  bowuu

мартеа, много ви мислих! Виждам, че на Теа не се е разминало, но стискам палци за Райчето!  Praynig

Павел има нова любима играчка - Ключовете на ФП, които получи от форумния Дядо Коледа - Деси, отново сърдечни благодарности!!  :love

Картички получих и днес  - много приятно!  Изобщо тези две инициативи допринесоха много за коледното  ми настроение!  Heart Eyes Оле,  : Hug

Пепси, никакви такива мисли!  Naughty Hug

# 671
Марчелка, я ми прати рецептата, щом си го правила наскоро, че пропуснах да си я запиша, пък съм решила  и аз да се пробвам....

# 672
  • Обетованата земя
Здравейте и от нас!
Празниците изкарахме страхотно, по трапези и с куп подаръци за Ивко Simple Smile))
Дени, знам за кои дъвкалки говориш, наистина са от едно време, но са много добри. Ивайло пъха всичко в устата, но тази си я предпочита-една гумена и мека е.
Всъщност се включвам най-вече заради поста на Пепси.Ако мога да помогна де. Значи и Ивайло не иска по принцип шише, защото не пиеше до скоро вода. Но малко преди да го захраня започнах да му давам течности с лъжичка-вода, чай, за да свиква, все пак като яде и твърди неща трябва да пие вода. Обаче с тая лъжица е голям зор докато изпие определеното количество.  Crazy Имаме 2 вида шише-ТТ и Канпол, не ги иска, въпреки, че 1я месец пиеше глюкоза от тях. Те просто няма как да искат шишето след като са свикнали само на цицето. Simple Smile Та днес влязох в ДМ и купих едно шише на Babylove, на което биберона наподобява нашата любима биба(Пепси незнам дали ползвате залъгалка) и го пробвах преди малко-пие от него. Вярно не както трябва, гризе го, дъвче, обаче засмуква и гълта от него, а от другите плюеше. Да не се хваля много, да видим следващите опити Mr. Green Мисълта ми е, че явно трябва да се пробват различни шишета, не се знае кое ще пасне. То така е и със залъгалките.
 На момичетата, които са в депресийка искам да кажа-усмихнете се! Вижте какви слънца имаме в семействата си! В последните дни разбрах две тъжни истории на мои познати, загубили децата си-едната бременна в 7ми месец с близнаци, а другата с дете, родено месец май!  Sad И сега като че ли оценявам още повече щастието, което имаме вкъщи, и което ежеминутно ни кара да се усмихваме!
 Ние Нова Година ще посрещаме на хижа в Трявна (утре заминаваме), дано не разболеем малкия. Наскоро ходихме на хижа на Бузлуджа с него и имаме опит. Важното е да има парно и да е топло.
Весело посрещане на Новата година от нас и нека тя ни донесе поне толкова положителни емоции, колкото старата!!! Heart Eyes

# 673
Да,гризалката е от едно време,една никаква изглежда,като листенце с дръжка е ако мога да я опрелича на нещо,мекичка е и мъничка ,но явно на децата им допада.Ще я снимам утре и ще я пусна,защото не знам къде да я търся в интерннет магазините.

# 674
  • С-я
предполагам, че става въпрос за такава чесалка- http://www.farlin-bg.com/tooth_brushes.php, но простата се намира с цена 39 ст.

Общи условия

Активация на акаунт