Dexter (втора тема)

• 17 732
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
На тоя сериал откога му се каня... Да довърша родилните мъки с Хаус и ще взема да го пробвам.

Да ви кажа, вчера внезапно в съзнанието ми се появи епизода, в който Дексьо помогна на леля  Забравих-й-името да умре чрез пай и взех решение: утре ще правя Kеy lime pie.  Mr. Green

# 646
  • Ænima/Albuquerque
Фийта е супер сериалче, ама няма субтитри по торентите, пък аз съм един мързееел...  hahaha

# 647
Въх! Припад!  Heart Eyes Много са яки верно постерите на Декстър.

А това виждали ли сте го?  Laughing

# 648
  • Ænima/Albuquerque
Мда, мда.
Аз постерите с това бебе не ги харесвам.
Можеха да изберат къде къде по-сладко бебе.  Tired

# 649
Верно бебето не кефи, мяза на рекламно на Памперс, ама надписа е готин.  hahaha

Паят ми е готов.  bowuu

# 650
лелеее, не мога да повярвам, най-накрая открих темата за Декстър.   newsm44 Знам, че много късно се включвам,ама много се радвам че я намерих тази тема. Това ми е най-любимият сериал. един от моите приятели е график дизайнер на сериала..основно работи на декора в полицейския участък  и прави кървавите снимки в офиса на Декс. Голям купон е на снимки каза и всички актьори са супер яки, но никога не ми казва какво ще стане и даже когато сериала почне доснимват някои неща щото сценария се сменя всеки ден..иначе го снимат в Лонг Бийч Калифорня сериала а не във Флорида...за съжаление последен сезон , нямам търпение...ще се включвам от време на време.
PS- Преди няколко месеца на работата ми дойде Тринити /John Lithgow/ аз без малко да припадна от страх...всички ми се смяха че съм се вманиачила в сериала,но сериозно видях си края на животеца  smile3514 ,а като ми заприкава с тоя психо глас и получих сърцебиене  newsm43....  въобще не разбрах,какво ми говори...голям срам,човекът ме помисли за ку ку сигурно-не искам да си го спомням този момент! smile3511

# 651
  • Ænima/Albuquerque
O, майн год!  Shocked
Мега-вътрешен човек!!!  smile3544

И как последен сезон? Как? Не! Не!  newsm45
Уплашила си се от Джон Литгоу, а? hahaha
И аз бих, като знам моята степен на пристрастеност... Mr. Green
Прати ни по едно Декс автографче, аз се нареждам и за едно от Мос Деф. Heart Eyes

Снощи приключих с четвърти сезон, сега мисля да започвам първи.  Mr. Green

# 652
Ехааа, yonova, направо ти завидях за срещата с Литгоу! Що последен да питам и аз като Сарки?

# 653
O, майн год!  Shocked
Мега-вътрешен човек!!!  smile3544

Знаех си, че ще припаднеш, знаех си!  hahaha

Аз се нареждам за автографче от батко.  Flutter

Ехааа, yonova, направо ти завидях за срещата с Литгоу! Що последен да питам и аз като Сарки?

Що, що, щото се изчерпа, що. Нали не щете да стане като Хаус.

# 654
  • Ænima/Albuquerque
Как шсъ е изчерпал?! Даже набра инерция!  Mr. Green

# 655
Да бе, да му имам инерцията.  hahaha

# 656
  • Ænima/Albuquerque

# 657
 smile3532 Знаем, знаем. Пращам ти парче Декстърски пай, фащай.

# 658
  • Ænima/Albuquerque
Мерси, лОвя!  Mr. Green Hug

# 659
  • Варна
Е защо последен?  Crossing Arms Сега наистина детенцето ще разчлени татко си Декс и ще се свърши  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт