Dexter (втора тема)

• 17 824
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Ние само на краката се възхищаваме, не на фейса  Mr. Green Въпреки че с повечко грим изглежда доста различна - цък
Гледах видеото и очаквах всеки момент да изплющи някоя простотия  Mr. Green, ама тя се държа мъжки...и Майкъл как се хили....трябва да се подстриже тоя човек. В сериала от визията на Дебра най-много ме дразни косата й, ей направо не мога да го преживея. Абе така ли не може да я позаформят някак....мисля, че в някой от предните сезони бяха направили нещо по въпроса, ама после порасна ли що ли и те се отказаха по-нататък от косата й.

# 121
Емма-в сериала нали я представят като жена,която не полага особени грижи за външния си вид-за това и е такава косата...девойката няма напредък никакъв визуално от първи сезон насам Mr. Green

# 122
  • Ænima/Albuquerque
Емма-в сериала нали я представят като жена,която не полага особени грижи за външния си вид-за това и е такава косата...девойката няма напредък никакъв визуално от първи сезон насам Mr. Green

А Ками има, има.
Пусни си пак първи сезон и ще видиш разликата.  hahaha

# 123
Така, така, печеливша стратегия, доклато обсъдим всички един по един, ще дойде септември  hahaha

Емма, според мен просто й е суперправа косата (ех, мечта моя) и няма кой знае какво да се прави с нея. А и както казва Ками, тя е небрежарка  Mr. Green С къса косичка беше много освежена, ама и с дълга ме кефи.

# 124
  • Ænima/Albuquerque
Мечта, мечта, ама наистина няма какво да се прави с нея, пЪ и не стои на никъде.   ooooh!
Питай ме, щи кажа.  Tired

# 125
Ох, Сарки то така е - всеки мечтае за това, което си няма. И не е да не стои наникъде - правата, ама правата коса си стои надолу, както и се очаква  Mr. Green Аз съм склонна на компромис, де - или права, или къдрава, но съм осъдена на средновълниста рошавина  Crossing Arms

Да се върнем на Дебра  Mr. Green

# 126
  • Ænima/Albuquerque
Ох, Сарки то така е - всеки мечтае за това, което си няма. И не е да не стои наникъде - правата, ама правата коса си стои надолу, както и се очаква  Mr. Green Аз съм склонна на компромис, де - или права, или къдрава, но съм осъдена на средновълниста рошавина  Crossing Arms

Стои права надолу, но никога когато на теб ти се иска.  Crossing Arms

К'во за Дебра?  Flutter

# 127
Е, няма пълно щастие, нали се разбрахме  hahaha

Ми де да знам кво за Дебра. Ако сме свършили с Дебра, да говорим за гаджето на Дебра  Flutter Joy

Ся сериозно, мен жената си ме кефи, много ми е правдоподобна (което и заслуга на сценаристите, естествено). До момента не ме е раздразнила с някаква тотално антилогична за личността й постъпка, което от моята критична уста си е жив комплимент.

# 128
  • Ænima/Albuquerque
Уф, аз в първи сезон истински й се дразнех, но в последствие ми стана сладка.  Heart Eyes
Определено и трябваше време да влезе в ролята.  Mr. Green

# 129
Уф, аз в първи сезон истински й се дразнех, но в последствие ми стана сладка.  Heart Eyes
Определено и трябваше време да влезе в ролята.  Mr. Green

И на теб време, за да свикнеш с нея.  Mr. Green

# 130
  • Ænima/Albuquerque
Да, да.  smile3521

# 131
  • срещу двата комина :)))
аз, новогодишно изгледах целия сезон на Декси и да ви кажа съм мноооого доволничка  Joy някой да знае нещо за нов сезон  Whistling

# 132
  • Ænima/Albuquerque
Септември.  Tired

# 133
  • срещу двата комина :)))
ехееееее,много време  Confused

# 134

Айде, айде, ей го къде е - дотогава да се извъртят другите сериали, малко лятна ваканция и дошъл септември. (Аз само така си приказвам, де Confused )

Общи условия

Активация на акаунт