Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
# 646
 WinkПак заповядай

# 647
Ани27 мнооого благодаря.  bouquet

А аз съм търпелива.Щом имам брак повече от 20 години,значи......само да сме живи и здрави.

# 648
Така, така...вече взех да се амбицирам...установих, че почти нищо не чаткам, но това ще се промени, казвам аз  Crossing Arms
Сега търсейки няква инфо за тия екзалтации и падения, открих интересна статия за децата...в смисъл заложено ли ни е да имаме и какви ще са -момчета, момичета, близнаци и т.н...

# 649
За децата мога пак да кажа, че е нередно да се доверяваш на каквито и да било странични предсказания. Аз според хороскопите не би следвало да имам деца, нито пък връзки. И изобщо, такива глупости прочетох и днес, че се вбесих. Чудя се кой ги пише тия тълкувания и дава ли си сметка какво влияние може да има. Ужасно просто.

Това важи и за синастриите - минах 3-4 руски сайта, за минали вече връзки... Да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли.  ooooh! А на най-добрата ми приятелка връзката е директно определена като "практически невъзможна".  hahaha

Та, не едно, а пет наум трябва да има човек. И да гледа много позитивно на нещата.  Peace

# 650
Абе хора, ще ме побъркате, нямам обща тема с вас  Laughing Аз нищо не разбирам от астрология!

Пък ми се иска да говоря с вас, ама, ама, и още малко ще се откажа   Grinning

Хей, днес спечелих от тотото 17 евро, наздраве  Laughing

# 651
На моят синковец още, когато беше на 6м. му поръчах хороскоп, доволна съм, полезен ми е. Имам доста съвети относно възпитанието, които са доста ценни, установявам, че са в правилната насока, просто са си индивидуални за самото дете, в зависимост от особенностите на характера.
Мога да ви спомена една-две смешни/излишни за някои подробности: например, че има чувствителен стомах и трябва да се храни с домашно приготвена храна, не обича топли/горещи храни, това го знам от хороскопа, но се оказа на 100%вярно, какви приказки обича и т.н.
Симпли, много е просто относно връзките, доколкото си спомням, в коментарите ти относно любовта и връзките, отношението ти е Thinking как да се изразя тактично, не на 100%, ти сама споменаваш, че не си изпитвала всеотдайна, всепоглъщаша любов, на която да да се отдадеш на пълно. Гордост и любов не ми се припокриват. Връзки, любови си имала,(все пак живеем в 21 век), но нито една за която да споделиш, че е била как да се изразя голяма любов, истинска любов, запомняща се, напълно отдадена на нея, която да те е разтърсила и т.н. Нещо нямам вдъхновение за писане, но надявам се ме разбра. Имала си любови и връзки, но в истинската си същност ти не си ги усещала, като такива и на 100%(щом спомена за гордостта и ми беше ясно), т.е. за това излиза по хороскоп, че един вид ги няма, ти не ги усещаш и разбираш, като такива(дано ме разбра)
Всеки индивидуален хороскоп си има тънкости и никак не е лесно те да бъдат разчетени. Значение има и рожденният час точен до минута, понякога една минута може да промени доста неща(веднага мести домовете с някой градус), имах предвид, че астрологията си е сложна наука, малко я владеят, за да са точни в тълкуването на индивидуален хороскоп.
(Виж тази тема:http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2742920/page/0/fpart/3/vc/1
астролозите доста интересно коментират хороскопа, има доста тънки психологически моменти, особено коментарите на Хадес и Навигатора, надявам се да ме разбереш)

# 652
Сетих се и друго, не живееш в Бг, това променя съдбата и картата.

# 653
mystic , веднага ще подкрепя смяна на темата, че пак опряхме до анализ на скромната ми личност.  Whistling 17 евро? Ми това половин самолетен билет!  Mr. Green Наздраве по случая!

Мммм, какво си мислех... Пътувания. Тази година много ми се пътува. Повече от всякога. Прага и Италия засега са ми най-най-желани. Чакам да спечеля и аз за самолетни билети.  Grinning

Ани, за да приключим обсъждането на личния ми живот (а аз просто посъветвах нещо КИАRА), или преди не си ме чела какво съм писала, или аз криво пиша, но с две думи никак не се доближават живота и връзките ми до описаното от теб. Съответно, и дете имам. Така че, за мен хороскопите си остават матрица.  Peace

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 05:43 от simplyaven

# 654
Стига бе хора, ако ви кажа, че няма по-зло нещо от везните ще се успокоите ли?  Mr. Green И не се шегувам, няма по-зло от везните! Така че , трайте си, моля, скорпиони такива.

Ок, сменяме темата, нов пламък пускам.
Обичате ли игри на роли?

Grinning

Хайде, мислете по въпроса.

# 655
Няма какво да мисля-отговорът е не.

# 656
Има, по- зло от везните, и то много по- зло Simple Smile
На въпроса- не, дори се зачудих как може скорпион да го зададе на себеподобни. Mr. Green

# 657
Не, не мога да играя, а би било хубаво...напоследък се опитвам да съм директна без да засягам, ама не знам дали успявам Thinking

Дренка , предполагам, че много по-злото се нарича стрелец hahaha

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 15:39 от _KIARA_

# 658
За мен по-злото се нарича Рак, това от опита ми с тях, уж изглеждат кротки, мили и добрички, но не се знае кога ще ти спретнат някой "приятен номер", таят злоба с години, дори пресметливите Рибки не могат да им се мерят, мое мнение..........но аз имам Сатурн в Рак и е нормално да им идвам в повече на раците Crossing Arms

# 659

Обичате ли игри на роли?

Grinning

smile3521

Igrite Murder Mysteries sa mi  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт