Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 288
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Джоли/Пит са ми по-симпатични от Анистън.
Това да не искаш  или отлагаш раждането на деца си е сериозен проблем за една връзка.

# 631
ani27 , така е...семейство се гради от двама, а когато желанието и готовността за такава голяма стъпка в отношенията се разминават, то напрежението неминуемо идва и така...

# 632
Всъщност, аз сега осъзнавам, че KIARA, ти работиш по метода с насложени карти, а аз за него нямам програма.  Rolling Eyes

Аз работя с композит, точно така. И там съответно няма планета на мъжа, на жената, а една усреднена стойност.

Имаш ли програма за наслагване на картите или сама го правиш и как?  newsm78

Аз чак сега се сетих да пробвам композита с мен си и направих на вече приключила предишна връзка. Ами, направо е приказна картата. То 5-ти дом, то никакви опозиции, квадрати, абе слънце просто. Ако бях гледала значи такава синастрия на друг човек, щях да му обещая цветя и рози, а това е една от най-смотаните връзки, които съм имала. Че и никакво общуване в нея нямаше, а в синастрията Меркурий просто грее.  ooooh!

# 633
Не знам дали владееш руски, но и гугъл помага - http://astro-online.ru/

# 634
Освен самите аспекти при разчитането на картата, предполагам имат значение и самите градуси, в които попадат планетите, не само от композита, а и при наслагването.   bouquet декадите, термите, неподвижните звезди........чета в един сайт на професионални астролози, правят си задачки с карти да определят какви са хората, професия..........и т.н.имат страхотни попадения...........т.е. гледат се доста неща, понякога едно, две негативни аспектчета, могат да прецакат цялата карта.........зависи от самите аспекти, домове и т.н. друг път много негативни аспекти, могат по-скоро да работят в полза на собственика си.
Скоро коментираха една карта, това обесняваше единият астролог,  като  погледнеш в първият момент картата: повечето планети правят положителни аспекти, но повечето са в заточение, кофти градуси и т.н. айде да не ви занимавам........

# 635
Оооо, занимавай ни...на мен ми е интересно, предполагам и на другите  Thinking
Да, имат значение и градусите, защото ако има големи отклонения например при съвпад, ако отклонението е с повече от 5-6 градуса, той не влияе много,много и т.н...
Относно екзалтацията и падението на планетите...аз имам по две и от двете, но казват, че именно тези планети имат наистина голямо въздействие върху живота на хората, като Марс и Венера се определят като планети, предопределящи личността и характера...ей такива ми ти работи Wink

# 636
Мисля да се поровя в нета за тези градуси,  коя планета в съответният знак, коя декада и терм владее. Не се сещам в някоя от книгите ми да има такова инфо, но помня че когато А.Вотей ми тълкуваше хороскопа ги вземаше под внимание и ми обесняваше подобни неща. Гледам, че и в този сайт астролозите обръщат внимание на тези подробности. Единствено помня, че имаше няколко критични градуса, за всеки знак, но съм запомнила само 29, защото моят стелиум започва от там и си имам доста планетки на този градус. Говорих веднъж с астролог за хороскопа ми, и се възмущавах  как са ме прецакали Венера и Марс с тази взаимна рецепция в заточение, и то за 1 градус да си бяха разменили местата........ Twisted Evil тогава човекът ми отговори, че по-добре така, защото ако бяха на трон(т.е. както искам) с този стелиум, горко им и тежко на околните: сега мога да се скарам с някой, лекичко да го поступам, а иначе щях да съм много опасна, и хората нямаше да минават тънко покрай мен Mr. Green Имах предвид, понякога нещата изглеждат зле, но са за добро, както и нещата изглеждат супер, а човек се подвежда.........няма нищо случайно.

# 637
При мен нещата са малко по-различни марс ми е в екзалтация, както и сатурн, а венера и плутон са в изгнание...аз сега ги забелязвам тези нещица, а разбрах, че са доста важни Thinking

# 638
Помня, че А.Вотей ми обесняваше, че е хубаво първо да се видят и сметнат точките/силата на всяка една планета, има ли взаимна рецепция, точките по качество и елемент, господарят на хороскопа.......(каза, че много астролози подценяват тези неща и тръгват към уж по-сериозните, аспекти........и т.н.) но от тези неща могат да се види много и то не е маловажно.
И тогава ми обесняваше, как моят асцендент(по-скоро часът на раждане) е много важен за мен,  уравновесява, донякъде липсата на планети в земя. Асц. е огнен, но поставя стелума в 10дом, дома на Козирога и така компенсира липсата на земя.  С хора родени на една дата с мен и година, но друг час, ще сме коренно различни, особено ако няма на тях какво да им компенсира липсата на земя в хороскопа.........интересна си е астрологията, но си е сложна.

# 639
Ани, дай линк към тези астролози, както и към сайтове за астрология, които си заслужават Peace

# 640
_KIARA_ , мерси за сайта, руския го владея, добре даже.  Laughing

# 641
Какви са тези карти,планети и пр..???много ми е интересно,но нищо не разбирам.Някой може ли по данни на мен и мъжа ми да ми направи нещо такова да видя,дали си пасваме,ще го набия ли някога и ще  дойде ли момента да се разделим илии???ще караме до край.Говоря сериозно.

# 642
Какви са тези карти,планети и пр..???много ми е интересно,но нищо не разбирам.Някой може ли по данни на мен и мъжа ми да ми направи нещо такова да видя,дали си пасваме,ще го набия ли някога и ще  дойде ли момента да се разделим илии???ще караме до край.Говоря сериозно.
Еее, какви са тези мисли...синастрията ни дава не само положителните, но и отрицателните аспекти и от нас самите зависи дали ще изберем да градим семейно щастие или вечно да сме прави и да влизаме в конфликти, от които хората обикновено се отдалечават Peace

simplyaven   Peace

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт