ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Честит Рожден Ден на всички рожденици!, Честито на всички именници! Да сте живи и здрави!
 Малкато почти не кашля,но много се и лигави(та вече може и от това да е),киха 1-2 пъти на ден(иначе сополи няма).Май аз съм болната-кашлям,но сега смуча прополки и пия сироп и май съм по-добре.Някой пита за отоплението-през деня на климатик ,а вечер на парно-сложила съм на радиатора вода.Ох,писна ми от този студ вече искам да е пролет и да излизаме навън,че сега бъка от вируси.

# 511
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Уникални торти правите ...или поръчвате  newsm78

Нашата беше една бисквитена разпльоканост , така че да може и бебок да яде ...и празнувахме само четиримата с по една лъжица в ръка около тортата....после я нападнахме и се свърши Simple Smile

Браво за ентусиазма и старанието , супер сте   bouquet

# 512
Честит рожден ден на Елизавета, Бояна, Момчил, Жани, Адриана!
Приказно и безгрижно детство сред безкрайната любов на мама и тати!

newsm51Честит имен ден на Жани на Лина, Ивка на Сиер, Иван на Арвен и
всички останали именници в темата!

Татоки, страхове и притеснения винаги ще има, шансовете са по-рядко и не трябва да се пропускат. Така че, кураж и успех! Hug

Ох, да ви кажа, малко ми олекна. Ходенето и евентуалния престой в болница се отлагат за последната седмица на месеца. Доцентката отсъства. Имам едно усещане, че вече сме на етап само изчакване до по-сериозните интервенции след време, без инжекции сега и затова хич не ми се ходеше още. И съответно профилактичните кръвни и урина ще ги пусна по-късно, ако все пак ми потрябват за болница. Пък и братовчедка ми, у която отсядаме, иска да прави питка за прощъпулник, а Дилянка не е проходила. Има срок повече от 2 седмици да се научи. Надявам се и хепатитната вълна да премине.
Извинете, че толкова ви занимавах с моите кахъри. Проблеми не се решават с оплакване и мрънкане, а с адекватни действия, но понякога ми тежи много.

Поемам си дълбоко въздух и се стягам за утрешното тържество. Между другото за варненки, от една нова сладкарница на Брегалница срещу второ РПУ, купих много хубави захарни фигурки за украса на торта. Много по-големи, по-хубави, е, и по-скъпи от тези на Амбелино са. И варианта на Зоуи със съвсем обикновена торта само отгоре фигурки за този рожден ден е най-приемлив.

Хубав ден, момичета!
На празнуващите – незабравим празник! Hug
На болните – бързо оздравяване! Hug

# 513
Момичета, искам и аз в групата във фейсбук

# 514
Честит празник на всички рожденници и именници!
Зоуи и аз мислех да правя бисквитена торта да хапне и малката, но тя точно преди това беше болна, по цял ден в ръцете, не спеше нито денем, нито нощем и накрая взехме готова, за да успея да приготвя останалите неща. Доволна съм, че поне температура нямаше на РД, та макар със сополи и кашлица изкара добре, тя много обича да е център на вниманието.
Виолка, аз питах за отоплението, ние сме на маслен радиатор и с една паничка вода от горе, та се чудих дали е достатъчно. Но може и от лигите покрай зъбките да е, ето мойта днес нито веднъж не се е закашляла.
Другата, ако искаш пиши повече за името на детенце и размерите му при раждане, да ви включи някоя от мамите, които умеят на първа страничка.
За обувките ние сме на 20-ти номер буйки, а Стефи още не е проходила. И май по-големи няма, а тези като гледам ще омалеят скоро. Тя ходи с тях само в кухнята, коридора и терасата, че е теракот, иначе сме с тези чорапчета със силикон от долу и са й много удобни.
Май само ние не сме на кухня. Ми не ми е удобно да ходя в този лед с количката, а и тя много не я яде. Готвя си и в къщи и така ще е поне до пролетта.

# 515
sisi1974 и ние не сме на кухня по същите причини  Peace Не съм го пробвала дали ще я яде, но на мен не ми харесваше когато взимах за Александър, тъй че бавя засега. Готвя му и аз вкъщи

Черпя ви за именни ден на Вани

Мами да ви питам вие извеждате ли децата в това време. При нас температурите са минусови и е лед навсякъде  Naughty От два дни не са излизали изобщо, но и на мен ми е студено. Чудех се да не ги изнежа прекалено  newsm78

# 516

Да почерпя за двамата ми Ивайловци.Да са ми живи и здрави.
Честито на всички именници днес, да си носят имената със здраве!!!!!
Честито на рожденниците днес.Да са много щастливи, красиви и умни деца!!!!!!!

# 517
май не трябва тука да го обсъждам, но не намерих къде. аз взех парите миналата година, за майката- студентка, ама сега , като ида да си подавам документите за 35-те лева детски , ми искат бележка , че не получавам стипендия от ВУЗ-а. За да не би да са ми станали високи доходите. Та питам някой , който е взел тези пари и преполагам , като мене не учи, и ако са му искали така бележка , какво е правил!!?!?!

Ние с братовчедка ми взехме помощта, стипендии не сме взимали, скоро ще завършваме. В декларацията въобще не писахме, че сме били студентки, защото нямахме време да висим по опашки в университета за 1 бележка! Вече си получихме решенията за детските - одобрени сме и си получаваме парите, щом не си взимала стипендия, може  да не пишеш, че си студентка!

# 518
Честит рожден и имен ден на всички празнуващи днес! Да са здрави, обичани, щастливи и винаги усмихнати!!!  Hug  Heart Eyes   ura Tada baloni

# 519
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ!

А това е една класация на най-популярните имена за бебета през 2010 според Телеграф. Само дето не знам дали не  са имали впредвид 1910. hahaha Моля носещите такива имена да не се сърдят за коментара ми. Hug
1 Мария , 2Иванка, 3 Елена, 4 Йорданка ,5 Пенка ,6 Марийка ,7 Росица ,8 Даниела, 9 Петя ,10 Десислава, 11 Виолета, 12 Радка, 13 Надежда, 14 Маргарита, 15 Стоянка, 16 Гергана, 17 Силвия, 18 Румяна, 19 Емилия, 20 Стефка.
Другата, добре дошла. Hug
после ако има време ще пиша повече, че сега Мрънчева е в легълцето (нещо което не й се случва всеки ден) и вече надава рев.
Хубав ден!

# 520
Пожелавам щастие на всички рожденници! Честит имен ден, на който си има!
Представяте ли си - имаме цял празничен месец януари! Всеки ден някой има повод да е щастлив:)

# 521
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и честит рожден ден на днешните ни рожденничета!

Честит имен ден и на именниците!

Ренкси, аз пък те разбирам и също съм се напънала да правя сама тортите (ще има няколко партита), макар да ми е за сефте. Хич не ми пука какво ще ми кажат.... Сега отивам за пластелин да тренирам моделирането  Mr. Green

# 522
Благодаря на всички за пожеланията за РД на Жори!  Hug
Да са живи и здрави днешните именници и рожденници   bouquet

# 523
Честито на всички именници в темата!!!!!!!!!!Да са ни живи и здрави!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130455.jpg - за моите именници - син и майка

Поощрявам всеки, който има желание да опита да направи сам торта!!!! Дерзайте, девойки!!!! Hug

# 524
Здравейте!Благодаря ви за инфото, момичета!Днес купих пантофи на Беко, 21 номер, но не знам колко ще изкараме с тях, уж имат аванс.Днес една приятелка ме покани да излезем и да разходим бебетата, но точно тогава Стефа заспа.Не успяхме да отидем днес за изследванията.Те вървят заедно, не може да отиде да й вземат кръв без да сме занесли урина за изследване.
Аз още не съм уредила детските, защото във фирмата сме месец назад със заплатите и не могат за ми издадат службена бележка, въпреки, че данните за дохода ми ги има и в НОИ и в социалните.

На всички, които празнуват днес-много здраве, щастие и безгрижно детство.  bouquet

И още нещо да попитам,което ме вълнува, дали ще ми направят забележка или някакъв проблем за детските, защото на Стефа не е бита ваксина Синфлорикс, те за родените 2009 не бяха задължителни, нали?Педиатърката ми каза, че щом няма да я давам на ясли сега, като навърши 2 години ще й бие пневмококова ваксина, която се поема от здравната каса, да сте чували за такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт