Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 945
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Между хотелите
Благодаря Доли-ще отида до там. Мисля, че улицатат се казва Братя Миладинови. А цените как са? Че не ми се дават 200 лв за един тоалет, който не знам колко пъти ще го облека.

# 121
  • София
На мен ми се наложи зимата спешно да си купувам вечерна рокля и намерих такава в Peek and Clopenburg в мола на Цариградско. Има и в Сердика. Там има големи размери официални рокли и когато са намаленията са по 120-140лв. Сега има намаления на пролетната и абитуриентската колекция ( слава богу абитуриентките почти на 90% са размер S ). Има размери до 20-22 UK. Другият магазин в който има размери и съм купувала рокли е на Модена в Скай Сити. Срещу него е на Тони М. Също има размери панталони, рокли и поли. Да уточня, че аз нося 16-18 UK размер. По-големи, нормално изглеждащи дрехи с подходяща кройка за млади хора, за съжаление купувам предимно от чужбина.

# 122
  • София
Хайде и аз при вас пухкавелки с един спешен въпрос. След около 3 седмици съм кума, а още нямам тоалет. Все си мислех, че имам достатъчно време, но почти си дойде сватбата.... Започнах да обикалям насам-натам, но не намерих по-големички размери. А размерите са......да ви кажа честно не знам-по българската номерация преди бях 52, но отслабнах с около 15 кг и сега вече не знам каква съм. Висока съм 170 см.
Търся по възможност дълга рокля, да става за по-голям бюст. Това имам предвид, но ако имате други идеи къде, какво, що, ще се радвам да споделите.

Става въпрос за София и наистина мнооого моля за помощ.

Ти ако си била р-р 52 по Бг номерация и си отслабнала с 15 кг., със сигурност си смъкнала поне 2-3 размера от дрехите, така че не би трябвало да се затрудниш и в "нормалните" магазини да си намериш дрешки.

# 123
  • Sofia
Благодаря Доли-ще отида до там. Мисля, че улицатат се казва Братя Миладинови. А цените как са? Че не ми се дават 200 лв за един тоалет, който не знам колко пъти ще го облека.
        Цените според мен са дори ниски за качеството,което са.Досега не съм видяла дреха над 100лв,даже и над 50лв.мисля,че не съм.И най-важно не са масова конфекция.Повечето са  единични бройки.Има и малки размери и много големи,стока получават почти всеки ден.

# 124
  • Стара Загора
marietka от  последния ти пост си вадя заключение,че сме от един град Simple Smile би ли могла да ми кажеш някой магазин с дрешки  с големи номера/под големи искам да кажа 54-56  Embarassed/
Милена много благодаря  за поясненията   bouquet

Не съм Мариетка, но да кажа  Mr. Green
На пазара има 2 магазина, в които има големи номера. Единият е до магазина за месо срещу градинката, няма много избор, но се намира това онова.
Другият е срещу паркинга, едно малко магазинче, май "Ваня" се казваше, точно до бараките.
В универсалният също има - на вторият етаж, от ескалатора в дясно, "Хубава жена". Там имаше навремето също големи номера, но са официални дрехи.
Освен това има магазин "ХХХ......Л" на улицата на полицията, там повечето неща са спортни.

# 125
  • София
Аз пък хептен не съм от вашия град, ама открих един сайт, където има страхотни рокли и дрехи въобще и е с адрес в СЗ. Предполагам, че ако се отиде на място никой няма да откаже да ви продаде нещо.

http://www.caramella-fashion.com/objects.php?cid=39

# 126
marietka от  последния ти пост си вадя заключение,че сме от един град Simple Smile би ли могла да ми кажеш някой магазин с дрешки  с големи номера/под големи искам да кажа 54-56  Embarassed/
Милена много благодаря  за поясненията   bouquet

Не съм Мариетка, но да кажа  Mr. Green
На пазара има 2 магазина, в които има големи номера. Единият е до магазина за месо срещу градинката, няма много избор, но се намира това онова.
Другият е срещу паркинга, едно малко магазинче, май "Ваня" се казваше, точно до бараките.
В универсалният също има - на вторият етаж, от ескалатора в дясно, "Хубава жена". Там имаше навремето също големи номера, но са официални дрехи.
Освен това има магазин "ХХХ......Л" на улицата на полицията, там повечето неща са спортни.
много мерси Simple Smile ще проверя на пазара тези магазинчета.а този до полицията съм ходила,но нищо все не си харесвам.веднъж си харесах дънки,но бяха сууупер големи/чак не можах да повярвам,че има нещо което на мен ми е голямо Laughing

# 127
  • София
Ако някой е в Надежда (София), има едно магазинче в 6 част, собственичката зарежда големи размери панталони, вкл. 3/4, рокли. Днес се сдобих с една рокля, беше ми донесла и по-големия размер да пробвам и преценя.

# 128
  • Русе/София
Ако някой е в Надежда (София), има едно магазинче в 6 част, собственичката зарежда големи размери панталони, вкл. 3/4, рокли. Днес се сдобих с една рокля, беше ми донесла и по-големия размер да пробвам и преценя.

А къде е по точно това магазинче?Цените какви са?

# 129
marietka от  последния ти пост си вадя заключение,че сме от един град Simple Smile би ли могла да ми кажеш някой магазин с дрешки  с големи номера/под големи искам да кажа 54-56  Embarassed/
Милена много благодаря  за поясненията   bouquet
Да ти кажа не зная къде има по-големи номера.Още повече, че аз бях на гости при нашите,но останах доста учудена,че блузите в моловете са до размер Л.Писах заради дънките,които открихме и бяха доста изгодни.Влезнахме и в един магазин,който се намира успоредно на улицата за автогарата,в посока към парка.В началото на улицата,малко след главната.Там имаше големи размерчета.Пишеше тотална разпродажба,ама се оказа че лъжат за разпродажбата,само 10 артикула бяха намалени.Но  имаше доста дрехи за по-пухкави жени.

# 130
  • София

А къде е по точно това магазинче?Цените какви са?

В бл. 636, този високия на Бели дунав. Цените за мен са нормални - роклята е за 24 лв. от памучно трико, панталоните бяха нещо от сорта на 26 лв., има блузки, ризки 10-20 лв.

# 131
# 132
  • Русе
Здравейте, искам да ви попитам дали някой е пазарува от Ларедут марката Талисийме или както там се пише и произнася, за да ме ориентира в размерите. Гледам главно мъжки блузки, оттук купувам 4 хл тениски, широки около 70 см, а мъжът ми тежи около 120-125 кг. Какъв номер да гледам 54-56 или 58-60? Разбрах, че май са малко уголемени?
Благодаря ви много

# 133
  • София
Здравейте, искам да ви попитам дали някой е пазарува от Ларедут марката Талисийме или както там се пише и произнася, за да ме ориентира в размерите. Гледам главно мъжки блузки, оттук купувам 4 хл тениски, широки около 70 см, а мъжът ми тежи около 120-125 кг. Какъв номер да гледам 54-56 или 58-60? Разбрах, че май са малко уголемени?
Благодаря ви много

Аз съм пазарувала от тази марка, но само женски. Леко са уголемени - например ризи нося 46-48 френска номерация, ако са от Талисиме, вземам 46 само и ми е ОК. От мъжките дрехи съм пазарувала от редовните размери, мъжа ми е 106-110 кг., вземам му 2ХЛ, ризи 43-44 номер.

# 134
  • София
Мами, включете се в тази анкета!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=609693.0

Общи условия

Активация на акаунт