Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
A Waikiki в София има ли някъде?  Thinking

Не, за съжаление.

# 241
  • София
_diana_  по време на намаленията преди месец си взех оформящо бельо от Peackok в Мол Сердика. То е за под рокля или пола. С презрамки е, т.н. деколте минава под бюста и можеш да си ползваш сутиен. Много е тясно, но прилепва добре, обхваща и ханша и стига до средата на бедрата. Върши страшна работа, обличах го под една рокля, която ми е екстра, но с бельото ми беше широка. Сега зимата ми беше ок, но си мисля, че за лятото ще е дебело. За лятото си имам много тънко, дишащо цвят бежаво. А, да спомена, че в този магазин има големи размери дрехи до 20-22 UK, но са малко странни за общия вкус. Хубавото е, че по време на намаленията цените наистина са ниски, до 70% намалени.

# 242
Намалението  сигурно е свършило, жалко
Такова за под рокля има и в Хи М,но стяга и гърдите и ми се вижда доста неудобно поради тази причина, а другото което е като клин не ми е удобно, защото отгоре някак се навива

# 243
  • София
Да, предполагам е свършило намалението, аз го взех за 25лв. Ако бельото е с презрамки и стяга и бюста не виждам смисъл, то целта е да минава под гърдите, да ги повдига и прибира отстрани, а сутиена си ги оформя. Не съм ги разглеждала подробно в H&M, но ако са с вграден сутиен с банели, може и да са удобни, знам ли?
 Клинчета имам много, но те са също до под бюста и с много широк ластик, не се навиват при навеждане и сядане. Имам и такова по-късо до средата на корема, ужасно е, прерязва точно там и се навива много неприятно. Но това ми беше първото такова бельо, нямаше още такива по магазините у нас, имаше само в Маркс енд Спенсър и тогава дадох с болка на сърцето 75лв. за него!

# 244
Да, в Х и М е точно такова навиващо се клинчето, а другото- гледах го само, но ми се стори много стегнато на бюста, за чашка А или Б най- много- неудобно

# 245
Mили пухкавелки,знае ли някоя от вас дали все още съществува магазин xxl-Стефи в "Люлин"на кооп.пазар?Този на Красно село го закриха,а на мястото на този на "Хр.Ботев"има аутлет хxl,но  доста солени цени?

# 246
  • Русе/София
Mили пухкавелки,знае ли някоя от вас дали все още съществува магазин xxl-Стефи в "Люлин"на кооп.пазар?Този на Красно село го закриха,а на мястото на този на "Хр.Ботев"има аутлет хxl,но  доста солени цени?
не,вече го няма

# 247
  • София
Имам спешна нужда от дънки.Вчера бях в Некст и  H & M,но или моделът беше зле или нямаше моя размер.Дайте идея от къде да си купя приличен модел  Praynig Не мога да дам ориентир за размер,защото вече тотално се обърках,ноне съм чак толкова голям размер/предполагам де/-86кг. съм

# 248
Хайде и аз да се пльосна в темата. Simple Smile
Тази година синът е абитуриент и искам да си взема рокля, ама в Бургас магазините за "пухкави" са пълна трагедия. Остава варианта с онлайн пазаруването или шиене при шивач, но все ми се иска да вляза в магазина, да си харесам дреха, да меря и да си я купя...
Ако има мами от Бургас и се сещат за някой "пухен" магазин, моля да пишат. За момента съм обиколила магазините в безистена - един за бременни и един макси мода. Има и един друг магазин близо до безистена, там нещата са хубави, но ужасно скъпи и не се вписва в бюджета ми.

# 249
Еми няма такъв цирк! Наврях се в един магазин за големи хора да видя панталоните. "Спортните" модели, които ми показаха бяха уникални. Ред пайети, ред мъниста, ред капси и тук таме плохички. Внос от Турция, средна цена 65-70 лв. С такъв панталон ще съм досущ като уголемен вариант на Сиси Кеч... smile3535

# 250
Следя ви темичката, та да се намеся...аз от 1-2-3 год съм сложила черта на родните магазини и не пазарувам дрехи от тук, само по нета, така че бърза реклама на този сайт:
http://www.yoursclothing.co.uk/  има някъде и тема за него, дори са леко уголемени нещата, поне това споделят момичетата, аз така и не се добирам до нещо, че все няма номер, когато си харесам.
В моминта виждам, че има и код за безплатна доставка (до Англия) и 10% отстъпка : YOURS10
Възползвайте се....какви са тия цени 65-70 лв за панталон  Crazy Crazy Crazy

# 251
Имам спешна нужда от дънки.Вчера бях в Некст и  H & M,но или моделът беше зле или нямаше моя размер.Дайте идея от къде да си купя приличен модел  Praynig Не мога да дам ориентир за размер,защото вече тотално се обърках,ноне съм чак толкова голям размер/предполагам де/-86кг. съм
Хубави дънки (за моя вкус от тукашен магазин и голям номер) има в РЕД СТАР. Едно време си купих чифт...80лв. бяха...но ми бяха супер удобни и ме радваха много. Сега вече не пазарувам от тук, но като видях въпроса веднага се сетих за тях. Дано съм била от полза.

# 252
Аз да дам отчет за оформящото бельо. Взех си от аутлета на Триумф - за 50лв - боди. Много ми е удобно, не се усеща, но ще си взема още едно по-малък размер - това има място за още половин жрна като мене вътре Grinning Според мен това е средно стягащо но върши добра работа - оценявам го като добра покупка Peace Иначе напазарувах и от H&M - от там роклички, жилетки, много симпатични неща, смятам че са преценени добре за по-пищни фигури. Трти път си купувам по няколко неща от там и съм доволна от гардероба си в момента. Отчетох се Peace

# 253
  • София

Благодаря Цъфс!Къде мога да намеря този магазин?Не ми е познато като име!

# 254
  • София
Здравейте, момичета Hug
Имам питане към вас - понеже и аз съм в отбора ви и знам колко е трудно да си намериш по-голям размер и хубави дрехи, от известно време ми се върти идея в главата. Нямам финансова възможност за откриване на магазин, но мисля да предлагам дрешки в интернет. Склонни ли сте да пазарувате по този начин? Просто си правя проучване дали си заслужава инвестицията. Освен това можете да ми дадете съвети, насоки - какво бихте искали да намерите като стил и цена, само дрехи ли, или примерно и обувки, бельо, какви размери очаквате да намерите... всякаква помощ ще ми е от полза.

Може и на лични да ми пишете, ще се радвам да чуя каквото и да е мнение.

Благодаря и весело прекарване на остатъка от празниците! Hug

Общи условия

Активация на акаунт