Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 055
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Споменах M&S по-скоро като пример, че една уж добра марка може да има кофти изпълнения. M&S не са евтини никак, но страшно голяма част от материите им са плачевни. На една слаба фигура, която няма толкова..хм, извивки Simple Smile почти всичко може да стои добре, но за една пълна такава не само модела трябва да е съобразен, а и материята.
В това отношение съм див фен на американския начин да се правят дрехи. Поне по-спортният тип де, само там имам наблюдения. Любими са ми блузите които са с двоен слой на предната част, това стои леко твърдо и няма залепвания и нагъвания точно около проблемния корем. Много обичам също потниците и блузи с ластична, отново двойна част около бюста.
Изобщо обожавам начина, по който се прави - независимо с каква фигура е жената, дрехата да и е УДОБНА. Толкова е хубаво, когато за дрехата е помислено и на теб не ти се налага постоянно да мислиш как ти стои докато я носиш.

За  жалост пазаруването от американски сайтове ми е непосилно скъпо.  Confused
Простете лиричното отклонение Simple Smile

# 271
  • гр.Варна
Здравейте!
Записвам се във вашите редици:)
Пазарувам от yoursclothing.co.uk,Уайкики и очаквам с нетърпение откриването на H&M във Варна.Кой е най-големият номер дрехи,които те предлагат в магазина си в София?
Благодаря! Hug

# 272
От обикновената серия- 16, а от серията Хи М +- виждала съм до 22, може и по-големи да има
Има и серия Мама, от която признавам си взех една риза, която става да се носи и без бременен корем, има сладки тениски и т.н.- те са по нормалната номерация, но както се сещаш- уголемени

# 273
Имам известни подозрения че с ˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙  имаме еднакви ризи Joy

# 274
  • в белята
Станах фен на Н&М ,ми намерих си дънки и то не в серията + имаше и ризки интересни.

# 275
  • Sofia
Еййй че хубава тема. Как не съм я видяла по-рано.  newsm78 Записвам се веднага.  Laughing
Аз лично изключително мразя да си купувам дрехи (ясно е защо, щом съм тук) и го правя само в краен случай. Обикновенно пазарувам на Илиенци, защото поне има всякакви размери. И вчиско е накуп, не обикалям 2 дни за една блузка. В малки магазинчета тип бутик изобщо не влизам, омръзнало ми е от коментари "нямаме вашия размер". Но също и ми е омръзнало да нося каквото намеря или каквото ми стане. Искам да нося каквото ми харесва. Та ще се радвам да почерпя от вас опит в пазаруването.
Сега например спешно ми трябва умерено официална рокля, на умерено прилична цена. И не знам къде да отида, такова нещо не съм си купувала от абитуриентския бал насам.  Mr. Green Гледах в нета - 99% от роклите (включително тези от които има XXL) са с дължина 2 пръста под дупето.  Shocked Та приемам идеи по въпроса.

# 276
  • София
Сега например спешно ми трябва умерено официална рокля, на умерено прилична цена. И не знам къде да отида, такова нещо не съм си купувала от абитуриентския бал насам.  Mr. Green Гледах в нета - 99% от роклите (включително тези от които има XXL) са с дължина 2 пръста под дупето.  Shocked Та приемам идеи по въпроса.
Моята последна официална рокля е от Marks&Spencer, много елегантна, купих я на разпродажба и струваше към 50 лири (от Турция я купих). Може да погледнеш при тях, въпреки че сега не знам какви са цените и какво е зареждането.

Иначе към всички останали - ходих на изложението в Универсиада миналата седмица и попаднах на щандче на някакъв магазин - Трите дами. Имаше много хубави неща, с размери до 3ХЛ, като си взех една туника 2ХЛ просто защото нямаше по-малка, огромна ми е, но я нося с коланче под бюста и стои божествено. Българско производство. На пликчето (хартиено! Mr. Green) пишеше че магазина бил в подлеза на НДК, обаче кой от двата - идея нямам newsm78

# 277
  • Русе/София
Българско производство. На пликчето (хартиено! Mr. Green) пишеше че магазина бил в подлеза на НДК, обаче кой от двата - идея нямам newsm78
дали ще е това http://www.ukazatel-sofia.info/%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0-99 … 0%B0%D0%BC%D0%B8/ ?

# 278
На Марк и Спенсър си харесах страхотна рокля,беше 140 лв,но понеже не ми трябва спешно ще чакам намаление-казаха,че юни ще има.Взех си обаче риза за 39лв и червена дънкова права пола до коляното за 59лв.Без намаление,стоят ми перфектно,от мола на Цариградско.Общо взето-когато не пазарувам онлайн от англ.сайтове,си купувам дрехи от Марк и Спенсър,Некст (ленен панталон 39лв не намален).Мисля,че цените са добри,а и определено има избор.

# 279
  • София
Точно това е, запазила съм чантичката и я изрових - адреса на касовата бележка е същият, но там няма магазин, до преди година живеех в района и това са малки улички с блокчета.

Обаче на пликчето има адреси - подлез НДК, под бул. Витоша, магазин 3 ; и вторият магазин - ъгъла на Л.Каравелов и Проф. Н. Михайлов - в пресечките на Попа Peace

# 280
  • Русе/София
Обаче на пликчето има адреси - подлез НДК, под бул. Витоша, магазин 3 ; и вторият магазин - ъгъла на Л.Каравелов и Проф. Н. Михайлов - в пресечките на Попа Peace
ще ги потърся   bouquet

# 281
Момичета,има страхотно зареден магазин зад мола на "Стамболийски"води се на "Одрин"67,страхотно разнообразие и много големи размери-туники по 30 в никакъв случай "бабешки"панталони,потури дънки(панталон тип дънки-32 лева)магазина се казва "Adis"a продавачките са супер готини и мили,поръчах си едни потури,оставих си и телефона,те ми се обадиха,когато ги получиха,принципно имат и дрехи на "Лhttp://www.facebook.com/pages/Lucy-Fashion-Pleven/102776533145949?ref=ts#!/photo.php?fbid=273112379445696&set=a.273099412780326.65456.102776533145949&type=3&theaterуци"имат размери,но са по-скъпи.Взех си това

# 282
  • у дълбоката провинция
Момичета дали сте правили поръчка през http://www.3suisses.bg/bg/.
Гледам , че имат сандали №41-42.
Дали си отговарят на номерацията за да рискувам?

# 283
  • София
Момичета дали сте правили поръчка през http://www.3suisses.bg/bg/.
Гледам , че имат сандали №41-42.
Дали си отговарят на номерацията за да рискувам?

Цените са доста сериозни. Гледала ли си в Джавари, там има размери, доставката е за 4-5 дена безплатна.

Аз днес ходих до Н&М, сдобих се с 2 ризи и една блузка, една блузка отнесох и от Некст. За съжаление не успях да си купя панталон или дънки от Н&М, бяха ми големи, а ленените бяха само до 46 номер и ми малееха Sad

# 284
  • с/у ОколоМръсТното
ще ги потърся   bouquet

и на мен ми харесаха много неща от тези Три дами  Hug
Когато ги питах за адрес на магазина им в София, ми цитираха само този от ъгъла на Каравелов с Михайлов.
Голяма мамица, мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт