Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 896
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
На Руски паметник, от към страната на мол оф София, зад спирката на тролейбусите и 74 има някакво магазинче, мъничко такова, в което съм забелязала, че има големи номера, но моделите ми се струваха малко "бабешки". Преди няколко дни обаче ми се мерна една красива тъна блуза с голяма, но ненатрапчива бяла пеперуда. Все едно пръскано или и аз не мога да го обясня, но много ми хареса. Може би имат нова стока, знам ли. Не съм влизала, защото обикновено бързам като минавам от там, но на когото му е близо да преслуша.

# 76
Девойки, по едно време ми се беше мярнал един UK сайт с големи номера за официални рокли, които доставяха до България... Някой сеща ли се адреса?

# 77
  • София
Девойки, по едно време ми се беше мярнал един UK сайт с големи номера за официални рокли, които доставяха до България... Някой сеща ли се адреса?

Toва: http://www.yoursclothing.co.uk/C/All_Dresses-%2818%29.aspx

или това: http://www.romanoriginals.co.uk/

Снощи пуснах малка поръчка от първия сайт, ще споделя като дойдат нещата (сутиен, рокля и жилитка).

# 78
Първият беше, но вторият също изглежда супер! Много ти благодаря Simple Smile

# 79
цоппп и аз тук.. Crazy
момичета аз съм ,,манекенка,, 160 висока,103кг   Blush Blush
намерих си панталон за 16лв от кварталното магазинче,но сега ми трябва връхна дреха за пролета /т.е за ,,никакво,, време/ което да ми закрива голямото д...
знаете ли къде има в София,ама да не е бабешко....

# 80
Брей....късмет!
Ровейки и четейки в любимия ми сайт бях решила да пусна подобна тема в "красива мама".
Идва пролетта. Сменяме тоалетите и вглеждайки се в дрехите ми взех да се чудя сега какво ще правя!
След неуспешните ми опити да смаля обиколките си, пред мен стои въпрос какви дрехи да подбера за пролетно-летния сезон  newsm78
Ще се радвам, ако споделим и какви дрехи са подходящи за нашите фигури.
Не може само да се обгръщаме в огромни дрехи, нали?
Имам нужда от панталони за ханш по-голям от 120 см. например.
От нещо скриващо най-дебелата ми част.
Ще следя с интерес и очакване!

# 81
  • София
Изхождайки от моя опит мога да споделя, че не бива да се обличаме в големи и широки дрехи, които да покриват тялото. Истината за правилното обличане с тези размери е в добре скроената и ушита дреха. За съжаление обаче в България трудно се намират дрехи с кройка подходяща за размери 48 и нагоре. Потрисам се от черни панталони с ръб от изкуствена материя, с ластик на талията и пр. примери за "дрехи за големи". За тези, които се чудят как да се обличат и кои дрехи са подходящи за фигурата си, да погледнат в горните сайтове, там има подходящо подбрани  дрехи, които ги има и по магазините.

# 82
И аз така, МисМарина   bouquet
Точно това облекло ме потриса направо.
То не стига, че си имаме "проблем" с размерите, ами и по магазините няма нищо хубаво.
А за този черен панталон с ръб, дълбок, с ластик в талията... Ужас, ужас  Joy
И разни блузи като торби, и дълги сака.
Споделете, или хайде да споделим, кое е подходящо за нас?
Къде се намират симпатични облекла.
Аз ще ви кажа какво видях тази седмица:
- дънки - големи номера - в София, началото на женския пазар, от към "Пиротска". От лявата страна има две магазинчета едно след друго. След тях има и едно по-лъскаво, също с големи номера дънки и панталони. Има и такива с ръб ...
- в магазинче на "Алабин"я на бившата марка "КиКо" имаше симпатични блузки.
Бихте ли споделили, кой модел панталон е най-подходящ за фигурка тип круша, ама големичка круша  Joy

# 83
Момичета, ще си продавам една черна рокля и един корсет, които са купени от http://www.yoursclothing.co.uk/
Ако има заинтересувани ще пусна обява следобяд, но реших първо тук да споделя, защото от вас разбрах за тоя сайт Simple Smile И двете неща са носени точно час и половина - на кръщенето на дъщеря ми Simple Smile Вече са ми големи, а роклята ще стане на нищо, ако направя корекция. Размера е 26-28 на роклята и 24-26 на корсета.  Peace

# 84
Момичета, ще си продавам една черна рокля и един корсет, които са купени от http://www.yoursclothing.co.uk/
Ако има заинтересувани ще пусна обява следобяд, но реших първо тук да споделя, защото от вас разбрах за тоя сайт Simple Smile И двете неща са носени точно час и половина - на кръщенето на дъщеря ми Simple Smile Вече са ми големи, а роклята ще стане на нищо, ако направя корекция. Размера е 26-28 на роклята и 24-26 на корсета.  Peace

BubolecheMeche, бих искала да дадеш малко инфо за сайта и поръчката. Как е доставката, гледам в сайта за Бг е 8Е, доволна ли си от дрехите, навреме ли пристигнаха и т.н.
  Ще съм ти много благодарна за всякаква информация - и на теб, и на всеки, който е поръчвал, защото определено ми харесаха нещата там  bouquet

# 85
  • Русе/София
И аз съм го харесала този сайт ,а и сега има страхотни намаления.Също се интересувам от подробности/а пък ако има желаещи да се комбинираме за поръчка на ЛС/

# 86
Ами всъщност аз бях част от обща поръчка, която я прави друго момиче... Във форума има тема за сайта и там разбрах, че ще има обща поръчка. Нещата са страхотни, много съм доволна от материите, може би са малко поуголемени /тогава си смятах UK размера по разни таблици, та може и аз да съм объркала нещо/ Купих си и един сутиен тогава - страхотен! ПАсна ми точно. Доставката мисля беше безплатна, защото събрахме над определена сума. Не помня подробности, за което съжалявам. Пристигнаха точно в срок /даже мисля ден по-рано отколкото каза момичето, което поръваше../  Peace

# 87
  BubolecheMeche, благодаря Hug

# 88
  • София
Аз също поръчвах от този сайт, преди месец някъде.

Тази рокля, само, че в черно-бяло, р-р 18, мисля, че тогава ми излезе за 10 евро (има опция да се зменя валутата и в евро ми е по-лесно), не е лоша, малко тясна в бюста (това го пишеше и в коментарите отдолу, ама кой да чете), добра за цената си, но не и на редовна такава:
http://www.yoursclothing.co.uk/P/Pink_Orange_Sequin_Detail_Wide_ … igure-(8604).aspx

Жилетка, много ми харесва, р-р 18-20:
http://www.yoursclothing.co.uk/P/Black_34_Sleeve_Cable_Detail_Sh … igure-(8814).aspx

И един сутиен си взех, маааалко ми малее чашката (С), мисля следващия път да поръчам по-голяма. Хубавото на сутиена е,ч е е със широки презрамки и отстрани ластика също е широк и добре поддържа.

# 89
  ट्यूलिप, благодаря Hug
  Наистина хубави неща си си взела.
  Значи да разбирам, че всичко е ок с този сайт и няма разни измами. Защото доставката е сравнително евтина до Бг ( сравнено със sport direct например) и за това реших да поразпитам преди да го използвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт