Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 937
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 ट्यूलिप, благодаря Hug
  Наистина хубави неща си си взела.
  Значи да разбирам, че всичко е ок с този сайт и няма разни измами. Защото доставката е сравнително евтина до Бг ( сравнено със sport direct например) и за това реших да поразпитам преди да го използвам Simple Smile

А, доставката е ОК, дойде за около 5-6 дена в пощата, никакъв проблем.
Да добавя още нещо за роклята - достатъчно дълга е, аз съм 180 см висока и ми стига почти до кокълчетата.

Спортс-а е доста скъп откъм доставка наистина. От там поръчвам само чрез обща поръчка.
Ларедута разбрах, че са ни сурпризирали с двойна такса обработка и задължителна такса доставка, много лошо Sad

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 16:31 от ट्यूलिप

# 91
 О да, от СД само с групова поръчка Naughty Simple Smile, Иначе ЛаРедут никак не го харесвам, не знам защо, сигурно заради френския език Laughing
  Но пък от този спокойно можеш и сам да си поръчаш ако нещо много ти хареса, без задължително да трупаш повече неща, за да имаш сметка от поръчката. Е, реално погледнато пък цените не са особено ниски, така че...... Абе то е ясно - за безпари няма Joy

# 92
  • София
Записвам се да следя вашите добри попадения.Аз последно си купих дънки и две блузки от един магазин на Графа,който изцяло е за големи р-ри дрешки,а на долното ниво продават и страхотни ортопедични обувки.Дънките бяха 65,блузките 38 и 42 лв.Не са евтини,но като съм опряла до там,няма накъде.Сега се чудя откъде да си взема нещо за прикриване на тялото като съм с бански на морето.Нещо от сорта на прозрачна туника или по-лека рокля.Всичко,което видях досега ми се струва доста скъпо....

# 93
  • София
ilianka/ILIANAD / , кажи, моля те, къде е точно този магазин, е да се разходя следващата седмица, е си търся дънки от сума ти време.

# 94
  • Русе
Да ви следя и да ви изчета след празниците, че голям зор са ми дрехите. Тук в Русе нищо свястно, и дънки ми е трудно да си купя, вярно, че ходя спортно, но все с тениски лятото карам. Онлайн не смея да си поръчвам дрехи, защото не знам как ще ми седят. Само за децата поръчвам. Абе знаете как е Simple Smile)))

# 95
  • София
ilianka/ILIANAD / , кажи, моля те, къде е точно този магазин, е да се разходя следващата седмица, е си търся дънки от сума ти време.

От Попа като тръгнеш в посока към метростанцията се пада от дясната страна.Витрината беше боядисана в жълто и на нея има един голяяяям дебел мъжки манекен.Мисля,че и отгоре имаше характерен надпис.Като влезеш вътре ще видиш,че има долно ниво с обувки и по стълбички се качваш на  горното ниво,където има дрехи.Има много бабешки модели ,но има и страхотни попадения.Жената каза,че зареждат често.
Надявам се,че обясних достатъчно добре,защото за първи път попадам на този магазин,но определено няма да е за последен.

# 96
  • София
И аз при вас!

# 97
Момичета, като разглеждате сайтове за големи дрехи, да сте срещали такива и за мъже. От тези,  които сте дали, виждам само дамски.  bouquet

# 98
  • София

От Попа като тръгнеш в посока към метростанцията се пада от дясната страна.Витрината беше боядисана в жълто и на нея има един голяяяям дебел мъжки манекен.Мисля,че и отгоре имаше характерен надпис.Като влезеш вътре ще видиш,че има долно ниво с обувки и по стълбички се качваш на  горното ниво,където има дрехи.Има много бабешки модели ,но има и страхотни попадения.Жената каза,че зареждат често.
Надявам се,че обясних достатъчно добре,защото за първи път попадам на този магазин,но определено няма да е за последен.

Мисля, че те разбрах, ще се разходя тази седмица.

Да ви следя и да ви изчета след празниците, че голям зор са ми дрехите. Тук в Русе нищо свястно, и дънки ми е трудно да си купя, вярно, че ходя спортно, но все с тениски лятото карам. Онлайн не смея да си поръчвам дрехи, защото не знам как ще ми седят. Само за децата поръчвам. Абе знаете как е Simple Smile)))

Аз пък поръчвами попадам на добри неща. Само панталони не смея, че все ми късеят. Сега мисля да пробвам един нов английски сайт, има добри неща, Ларедута го отписвам заради новите им условия към БГ.

Момичета, като разглеждате сайтове за големи дрехи, да сте срещали такива и за мъже. От тези,  които сте дали, виждам само дамски.  bouquet

В спортс-а има големи размери, а и срещала някакъв сайт към yoursclothing, където имаше мъжко, макар и ограниени неща.

# 99
  • в страната на чудесата
Момичета , моля ви помагайте!Търся си рокля може и под коляното, може и дълга, да не е много официална!В нашия град няма нищо такова, а другата седмица имам ходене до София, но незнам къде да търся.Ще съм ви благодарна ако ми препоръчате някой магазин.Благодаря предварително!

# 100
  Аз си изтирвам облекло за абсолвенския бал. Тръгнала съм да слабея, но дори до бала (Юли месец) няма да има голяма разлика. Иска ми се да е рокля, не прекалено официално, но все пак не и васекидневна. Някакви идеи?

# 101
Момичета, ровейки се днес, за големи дрехи на половинката открих този магазин http://maximod.bg/index.php Има и дамски дрехи, също и обувки.

# 102
  • София
Момичета, ровейки се днес, за големи дрехи на половинката открих този магазин http://maximod.bg/index.php Има и дамски дрехи, също и обувки.

А къде да си видя размера?...

# 103
Хайде и аз най-после в свои води да цамбурна Wink))  superuu
Ще следя с интерес, че ми е писнало от вдигане на вежди и умилени физиономии, които казват :"Ами не, нямаме вашият размер!" Simple Smile)
Страхотни сайтчета видях тук, благодаряяяяяя!  bouquet
Ако някой има идея кой поръчва от тук: yoursclothing.co.uk, правят ли се групови поръчки или каквото и да е полезно за този сайт, моля да сподели! Мерси!

# 104
момичета и аз да се присъединя към вас Simple Smile прочетох цялата тема и като гледам май повечето сте от София.някоя дама да може да помогне с някой магазин в Стара Загора  Thinking
днес цяк ден обикаляне и накрая поне се прибрах с едно панталонче,а иначе милото пак го обзеведох Crossing Arms всеки път така се получава-писва ми да обикалям и накрая на него нещо купувам.моля,ако има дами от Стара Загора да дават идеи за някое магазинче.благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт