Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 047
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
teddybear7, да. Такава риза искам  Praynig
Знаеш ли къде има?
Хриска, а тези цветни панталони до кой размер са, от каква материя и какви цветове има?
Аз подобен имах бял (ама цвета му вече не е бял).
Ще се разходя в тази жега до Плиска...май.
[/quote
Здравей Alleisha, продават на Илиянци в база 2 магазин 140 Simple Smile Жената, която продава там тя си ги и произвежда, много е мила и отзивчива. Аз последно една рокля си купих оттам и съм доволна.  Тук можеш да и разгледаш нещата https://www.facebook.com/Sirenity.Fashion  Peace

# 346
Аз все пак минах през хит-а, де Simple Smile Имаше хубави дънки и размери, но точно 1 модел. Е, поне си взех Simple Smile

Някой да ме светне къде в София има други такива магазини с евтини панталони, освен Хит-а и този на Плиска?

# 347
Да споделя Simple Smile
В подлеза на "Орлов мост", посока от метрото към "Сан Стефано" има едно магазинче за дрехи. Днес имаше дамски панталони и 60-ти номер, български. И не са от онези "официалните" (но май имаше и такива".

# 348
  • Варна
Иван Срацимир я знам чудесно къде се  намира, нищо че не съм от Варна Mr. Green Следващата седмица ще съм в района около Варна ими се ще да си купя някоя дрешка. Ако имаш представа къде да ходя направо за по големи размери дрешки казвай! Иначе дано да успея да стигна до магазина на Ева ООД. Техните модели и кройки на панталони и ризки ми пасват чудесно.
Честно казано аз си пазаря от един магазин в Добрич  с големи рамери на центъра, а от нашенския Карфур /Варна/ си купих преди  месец едни страхотни летни дънки - имаше бели, тюркоазено-зелени и турско сини 7/8. Много съм доволна. Забелязвам, че там понякога пускат големи размери на разсни неща. В Уайкикито в Гранд Мол-а също има понякога големи размери, а аз съм взела 2 блузки оттам за бременни и едно пролетно платенце. Там обаче само марката Уайкики е с голвми размери, другите марки /ЕС-не знам какво си/ са малки.
[/quote]
И в НМ /Варна мол/има големи размери, както и колекция за бременни.А от Уайкикито редовно си купувам по нещо.Уайкики има също и в Двете кули Peace

# 349
Как сте момичета, избрахте ли си бански ?

# 350
Аз взех един от Лидл и един от Сандански и съм готова Simple Smile

# 351
  • София
Ех, добре сте си вие с това Уайкики, ние в София си нямаме пък Crossing Arms
Миналото лято си купих страхотна сатенена блуза от там, убито оранжево на ситни бели точки Heart Eyes

Иначе момичета, да ви кажа, аз си реших проблема с дрешките генерално - поръчвам си от английския ибей, знам си размерите, почти всичко си улучвам, а каквото не - отива в Продавалника.

Колкото до бански, миналото лято бях на морето до края на септември и понеже сезона беше свършил, респективно стоката в магазинчетата - каквото останало, си купих страшен бански за смешни пари - дали имаше и 15лв Laughing Беше едничък, мой размер и чакаше мен Laughing Модела е от типа който е като половинки, съединени с плат през корема, твърди чашки (идеални за такива като мен дето имат навсякъде освен в бюста Joy), небесносин Heart Eyes

След това детайлно описание ако ме засечете на някой  плаж и ме познаете, да ми се обадите hahaha
Скрит текст:
Не че искам да си правя реклама, но имам в профила си дрешки в размери до 20 английско, има и по-малки, но се въртят около 16-18. Ако някой иска може да ми пше на лични да дам линк, може да си харесате нещо  Wink

# 352
Миналото лято си купих страхотна сатенена блуза от там, убито оранжево на ситни бели точки Heart Eyes

Иначе момичета, да ви кажа, аз си реших проблема с дрешките генерално - поръчвам си от английския ибей, знам си размерите, почти всичко си улучвам, а каквото не - отива в Продавалника.

Колкото до бански, миналото лято бях на морето до края на септември и понеже сезона беше свършил, респективно стоката в магазинчетата - каквото останало, си купих страшен бански за смешни пари - дали имаше и 15лв Laughing Беше едничък, мой размер и чакаше мен Laughing Модела е от типа който е като половинки, съединени с плат през корема, твърди чашки (идеални за такива като мен дето имат навсякъде освен в бюста Joy), небесносин Heart Eyes

След това детайлно описание ако ме засечете на някой  плаж и ме познаете, да ми се обадите hahaha
Скрит текст:
Не че искам да си правя реклама, но имам в профила си дрешки в размери до 20 английско, има и по-малки, но се въртят около 16-18. Ако някой иска може да ми пше на лични да дам линк, може да си харесате нещо  Wink
дай линк;и аз съм 16-18

# 353
  • София
И аз сикам линк, не, че знам размера си, но ще проуча ако харесам нещо.
Аз точно такъв бански си търся. Казват се танкини  този модел бански. Не мога да намеря на приемлива цена. Ако някой има идея, моля да сподели.
Ето пример само за незапознатите  Grinning

# 354
  • София
Ооо,и аз искам линк моля.И аз се въртя около тези размери.

# 355
И аз се присъединявам към искането на линк.

# 356
И аз сикам линк, не, че знам размера си, но ще проуча ако харесам нещо.
Аз точно такъв бански си търся. Казват се танкини  този модел бански. Не мога да намеря на приемлива цена. Ако някой има идея, моля да сподели.
Ето пример само за незапознатите  Grinning

http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-essentials-tankini-top-ladies-356006
http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-tankini-shorts-ladies-357024
от тук си поръчах 20 размер, но горницата бепше много малка, а долницата мнооого голяма. не мога да дам ориетир за размер значи

# 357
  • София
Аз моя май много левашки го обясних Grinning Не е танкини, а такъв:

Всъщност стои доста добре, аз поне много повече се харесвам в такъв околкото в цял.
А танкини имам чувството че едното ще пада надолу, другото ще се качва нагоре, не знам дали е така, ама ми е психологическа граница и не искам да нося такова нещо Laughing

# 358

Скрит текст:

M0nster4e
, точно такъв бански си търся и аз, ако продаваш нещо подобно давай линк.
Абе каквото и да продаваш, я дай линк Simple Smile)
Подобен бански си бях харесала в бг домакиня, но се оказа, че е продаден. Sad И аз много искам да си взема такъв с твърда чашка и без банел, че ми писна да ми изкачат банелите.

# 359
  • София
дай потребителското си име в Продавалника  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт