Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 043
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Как сте момичета, избрахте ли си бански ?

Аз си купих на Феба. Направо съм щастлива  Grinning

Явно е от по-стара колекция, няма го в новия им каталог, но по кройка прилича на снимка № 77 тук:
http://www.feba.pl/img/Katalog.pdf

Отпед има коланче с токичка, не в центъра, а от ляво.

Намален е на 36 лева, но не ме карайте да качвам снимки - не ми е стихията.

# 361

Явно е от по-стара колекция, няма го в новия им каталог, но по кройка прилича на снимка № 77 тук:

Супер Ежка  Grinning да ти е честито, много стилен модел ! Аз още не съм си купила, една позната ми каза за един цех за бански в гр. Перник на Блу Поинт, там били много намалени. Освен че новите серии за намалени, имало и минали модели по 4лв за горнище и по 4 лв за долнище  Shocked мисля събота и неделя да отида да видя Simple Smile  #Crazy дано си намеря нещо

# 362
  • Под гъбата
Днес успях да си купя бански. След почти 30 минутно мерене на модели и големини, нацелих най точния за мен/друг е въпросът как изглеждам в това чудо Embarassed Embarassed/  Трябваше да снимам как изглеждам като   261uuв прекрасен розов бански с цикламени рози Sick
Сега ако успея да направя и успешен тур по варненските магазини за някой панталон, ще бъда доволна.

# 363
  • София

Откъде го купи? Много ми харесват някои модели Simple Smile

# 364
Някой да е виждал панталони? Свежи, хубави като за пухкавелки?

# 365
Ооооооо чудно място открих - на Граф Игнатиев след пресечката с Денкоглу имаше един магазин за сувенири доскоро, сега е магазин за мода. Пълен е с ишлемета на Гари Вебер, Туци, Бипа и Бети Баркли - основно големи номера. Имаше много симпатични ризи и фланелки по 29 лева и всякакви панталони и рокли големи номера - ама сериозно големи Simple Smile  Аз влязох да потърся нещо за свекърва си ама те я изкараха фина Simple Smile))))))) Качеството и материите на дрешките от ишлемета бяха много добри - те са като влезеш в ляво, от дясната страна има някакви конвенционални неща, дето не представляват интерес!

# 366
За бански - открих миналата година една фирма  с доста модели, които седят добре на пухкави фигури. http://shop.lisca.com/eu/ Цените не са ниски, но доколкото съдя от опит, си заслужават. Като потърсих по сайтовете на българските им вносители, открих и по-стари, но хубави модели на по- ниски цени.

# 367
А кои са им българските вносители?

# 368
  • София
Имат магазин в Сердика Център в София.

# 369
  • София
Лиска имаше и в една от пресечките на Витошка, ама убийте ме, не помня коя беше. Магазина е на ъгъл, отляво при движение към НДК. Само че съм ходила за последно преди 2 години, така че може точно него да са преместили в Сердика.

Иначе Феба съм виждала на Илиянци, на всяка втора сергия банските бяха техни едно време.

Да се поФаля, че днес си купих моряшка тениска от LC Waikiki Mr. Green

# 370
  • София
Здравейте момичета,
радвам се, че ви открих макар и виртуално.
И аз имам проблем от известно  време, да си кажем след като родих 2 деца с търсенето и харесването на дрехи с по-голям размер. Embarassed
В МОЛ-овете има няколко магазина (Бианка и Ула Попкен) за жени с по-едри габарити, но хора за Бога цените са по джоба на бизнес дами....а ние по-бедните какво да правим???
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 09:27 от pumpal

# 371
  • Бургас

Откъде го купи? Много ми харесват някои модели Simple Smile

Моя го взех от магазин за бельо Za-za в мол Галерия (Бургас), но Za-za  съм го срещала и търсейки други неща през Гугъл, така че може и да имат магазини и на други места.

Успех в търсенето 

# 372
  • Под гъбата
Шопингът ми във Варна беше успешен Mr. Green Два панталона от  LC Waikiki  за 56 лева ми се сториха много добра инвестиция. След месец ще съм пак там. Laughing

# 373
Оооо,да-Варна е добре-с този огромен магазин Waikiki ,нямам търпение и в София да отворят такъв,или поне онлайн....

# 374
  • Пловдив
В новата брошура на Лидъл има бельо големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт