Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 007
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Че ти си направо слаба  Simple Smile
Слаба, слаба, ама де ги тези размери: по магазините се чувствам като слон-балон.

# 391
  • София
Момичета, търся си хубаво сако. Представям си го черно или тъмносиньо, дълъг ръкав, може и до средата на ръката (не до лакътя, а между китката и лакътя), едно копче за предпочитане, вталено, не дълго, не и късо. Общо взето някакъв по-универсален модел, който да мога да облека и с високи обувки, и с кецове и тениска.

В момента съм близо до Бургас, така че ако бургазлийки са виждали нещо такова, също може да се включат.
Нека издирването почне сега Crazy

# 392
  • София
M0nster4e, в Н&М има такива сака, около 80 лева са, но в момента има един сив модел, намален на 20лв, аз си взех в събота. Може би точно намалените ще свършат бързо, но и 80лв мисля, че не са прекалено много за хубаво сако.
Ето такова е http://www.hm.com/bg/product/01008?article=01008-A

# 393
M0nster4e, в Н&М има такива сака, около 80 лева са, но в момента има един сив модел, намален на 20лв, аз си взех в събота. Може би точно намалените ще свършат бързо, но и 80лв мисля, че не са прекалено много за хубаво сако.
Ето такова е http://www.hm.com/bg/product/01008?article=01008-A

на сайта им размерите са дадени от 44 до 56. А тук май всичко е с,м,л,хл. чак 56 номер не съм виждала, поне във варна
сега видях, че това е серията + на хм. а тя не се внася в Бг

# 394
  • София
Е как да не се внася в БГ като вече половината ми гардероб е от тази серия?
Включително това сако, както написах много ясно, си го купих в събота, намалено на 20 лева.

# 395
Включително това сако, както написах много ясно, си го купих в събота, намалено на 20 лева.
Във варна няма от +. В софия от кога ?

# 396
  • София
Милк, не знам от кога са, аз си купувах от там летни дрехи в началото на лятото и в момента са заредили много приятно с есенни.

# 397
  • София
Във варна няма от +. В софия от кога ?

Още с откриването на магазина в The Mall. Да не би да не си ги видяла? Никъде не е обозначено, че е такава колекция и тъй като не са много, не се откриват лесно. В най-далечния и забутан ъгъл са. И има всички номера, като някои модели са до 3XL, a други до 56 номер.

А някой да е чувал дали С&А ще се появят в България? На мен повече ми допадат техните дрехи.

# 398
  • София
Напротив, обозначени са. Има на стената горе надпис 44-56. Или поне имаше като отвориха магазина. после само го пренареждат. Винаги са до колекцията за бременни. Другото по което се разпознават са вътрешните етикети, пришити за дрехата- на тази колекция са златисто-бежови. Всички други са черни.
За С&А нищо не знам, но миналата седмица бях в Полша и доволно си напазарувах от там. Даже приятелката с която бях обяви, че в тези магазини има само дрехи за дебели и нищо друго Grinning

# 399
  • с/у ОколоМръсТното
Последно, Уайкикики доде ли в Софето?  Thinking

# 400
Мерси, момичета. Сега ще видя във Варна дали са ги заредили. А наистина, че C&A имат мнооого хубави младежки модели големи размери. И аз ги чакам с нетърпение

# 401
  • София
Бърди, благодаря, сега остава да изнудя шофьора  Laughing
Много ми харесва модела, аз още в началото на лятото ги гледах саката им, но нещо ми се струваха доста паричките тогава, че рядко нося дреха повече от един сезон, ама ще се прежаля Simple Smile

C&A не съм чувала че ще има скоро тук, за съжаление Sad

# 402
 За съжаление във Варна не зареждат големите размери. Проверих днес.

# 403
  • София
Е що за глупост?! Дано се поправят! Между другото, направи ми впечатление в Пловдив в магазина на Уайкики, големите размери също ги нямаше, просто бяха между другите дрехи, ако ги откриеш.

# 404
  • София
LC Waikiki вече си търсят персонал за магазина в София Flutter Даже си мислех да изпратя едно CV, тъкмо си търся работа в момента Mr. Green

Намерих си сако между другото, Зара, черно на почти незабелязващи се бели раенца, с едно двуредно копче (ама как го обясних просто, две са, ама едно до друго). Чак се учудих че се вмъкнах в него Laughing

Общи условия

Активация на акаунт