Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 988
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
LC Waikiki вече си търсят персонал за магазина в София Flutter Даже си мислех да изпратя едно CV, тъкмо си търся работа в момента Mr. Green

Прекрасна новина! Знае ли се къде ще е?

(Успех с работата  Peace )

# 406
  • Под гъбата
Момичета, някой да е обикалял магазините тези дни? Интересува ме заредиха ли есенните дрехи в LC Waikiki? В неделя се каня да направя един тур до магазините в Русе,но ако е още лятно по добре да не блъскам 100-те километра.

# 407
  • Русе
Ако го намериш този магазин с такива размери, обади се, че е ужас просто.

# 408
  • Под гъбата
Гледам в Мол-а пише ,че го има. Една позната пазарува в него и знам, че в Русе има Уайкики. Ти сега ме хвърляш в мисли newsm78

# 409
  • София

Прекрасна новина! Знае ли се къде ще е?

(Успех с работата  Peace )
Благодаря Hug

Ще е в мол България магазина Peace

# 410
  • Sofia
Аз съм доволна от дрехите на Улла Попкен,много са качествени...

# 411
  • Русе
Гледам в Мол-а пише ,че го има. Една позната пазарува в него и знам, че в Русе има Уайкики. Ти сега ме хвърляш в мисли newsm78

Аз за Уайкики знам, нацелвам от време на време нещо като за мен. Мислех, че говориш за някой друг магазин.

# 412
Мерси, много полезно Simple Smile

Сега поразгледах стари статии, и в мола ще има също Debenhams и New Look - и двата магазина (ако съдим по това, което предлагат в UK) също имат големи номера.  Peace

# 413
  • София
О да, аз си чакам New Look, от няколко години нося почти само техни дънки и панталони, всичко което съм си купувала е супер Heart Eyes
Блузите им са ми леко парцаливи, но дънките, ех, дънките, лепват ми идеално Flutter

# 414
Много е изостанала темата ни!
Да не би всички пишещи да отслабнаха?
Аз с кого да си споделям информация за предстоящия есенен сезон Wink
Имам нужда (пак) от панталони.
Ако имате наблюдения от предлагането, споделете с мен   bouquet

# 415
  • Под гъбата
Да не би всички пишещи да отслабнаха?
Аз с кого да си споделям информация за предстоящия есенен сезон Wink
Имам нужда (пак) от панталони.
Ако имате наблюдения от предлагането, споделете с мен   bouquet
Аз поне не съм от отслабналите Embarassed Embarassed
Уайкики в Русе, много слабо зареждане. Няма нищо общо с магазина в Мол- Варна. Да не съм била път напразно се отчетох с една блуза.
За новия сезон ми трябва спешно жилетка или сако, нов панталон, а за зимата палто. Някой обикалял ли е в магазините на Данини и Роси фешън? Една позната каза, че виждала там много големи номера.  newsm78

# 416
  • Бургас
Аз пък днес попаднах на това:  http://efrea.com   
Първо трябва да ги "харесаш" през фейсбук и после можеш да ги разгледаш  Wink

Но някои неща действително ме заинтригуваха. Някой ако е купувал нещо от тях, моля да сподели.

# 417
Аз  съм си купувала от Ефрея.Последния път нещата дойдоха за 3 дни.Като си поръчваш има опция "застраховай размера"-даваш си данните в см ,обадиха ми се да ми кажат ,че едната блуза,която съм поръчала ще ми бъде голяма и аз ги послушах.Добре ми стои.

# 418
  • София
Ехе... "12 от вашите приятели харесват Ефреа" - нещо съм пропуснала. Нападам Laughing

# 419
 Днес си харесах едно феноменално яке! не съм виждало такова да си призная. изключително е. на Рива Пловдив /като отидете на якета- яке с плетиво се води/. В сайта им изглежда отвратително, но на аз го видях на живо в магазина им. Черно. Шият го до 50 размер, но ми взеха размери и казаха, 4е работели и по размери на клиента. Надявам се като го получа да не се разочаровам с някоя сбъркана мярка /убедиха ме, че ще го преправят колкото пъти е необходимо/ . Ще пиша пак

Общи условия

Активация на акаунт