Детски рожден ден във Варна -6

• 98 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Някой скоро питаше за тортите на Галя от Ламор, цената е 2.80 на парче, само няколко модела са по 3.00 лева. Вчера разгледах тези които предлагат в детския кът на мола, малко скъпички ми се видяха за вида, който имат, за вкуса идея нямам  Whistling

# 301
Записвам се да следя, но и да попитам - отзиви за Парти Плей Център - това което се намира на ул. Отец Паисий - като, че ли не съм срещала? Минавайки отвън ми се видя приятно.
Детския кът в Пфое мол, който коментирате - новия, който щял да бъде много голям и модерен, вече работи и за него ли говорите? Или става дума за стария детски кът?

# 302
  • Варна
Записвам се да следя, но и да попитам - отзиви за Парти Плей Център - това което се намира на ул. Отец Паисий - като, че ли не съм срещала? Минавайки отвън ми се видя приятно.
Детския кът в Пфое мол, който коментирате - новия, който щял да бъде много голям и модерен, вече работи и за него ли говорите? Или става дума за стария детски кът?

В Пфое мол е нов детския кът, окриха го на 18 декември. Стария вече го няма.  Peace

# 303
  • Варна
За новия коментират. В събота ходих да проверя какви са условията. Ново, чисто, просторно и оборудвано главно с надуваеми замъци, пързалки, басейни. Има две "сепарета" с масички и столчета за почерпка и торта. Куверта е 13 лв на дете и включва малка пица, сокче и сладки и солети. Може да се поръча допълнителна анимация за 20 лв. Възрастните са в съседното кафе и наблюдават на екрани. Тортите с които работят са Амбелино  или да се внесе +10 лв такса. Няма минимален брой на децата.

# 304
Ох, това с екраните в съседно кафене не ми допада  Thinking Повечето родители не се задоволяват с наблюдение на екрани, особено на по- малките деца. Става така, че половината родители висят прави при децата, а другата половина се черпят. Май повече харесвам варианта да са в едно помещение - деца и родители.  Thinking

# 305
Здравейте,

Извинявам се специално на Чоколина за това, че не съм отговорила навреме на нейното питане. Влизам изключително рядко в този форум и не следя всичко.
Чоколина, зная, че ви е минал рд, защото помня, че дъщеря ти и синът ми са на една дата:-)
Със закъснение специални поздравления за твоята принцеса, да расте умна, усмихната и много щастлива!  bouquet

Включвам се, за да изкажа впечатленията си от тазгодишните ни рождени дни (и двата минаха). И на двете си деца празненствата се случиха във Влъхвите. Невероятно добро място, изключително любезен персонал, различно, очевидно направено с много желание, фантазия и любов към децата!
Два основни пункта, които ми харесаха изключително:
- покриват възрастта 6-14 г. с изпитания и закачки, каквито други аниматорски екипи не предлагат; т.е. толкова е различно, че децата попадат в друг свят и изпадат в еуфория!
- насочени са към децата, към тяхното забавление, а не към хапката и пийката на родителя.

Въобще цялото това откритие тази година донесе удовлетворение и весело изкарване на моите деца, на техните гостенчета, които се затръшкаха да искат техните рождени дни да бъдат също там (дано да сме прекъснали стадната традиция на малките с тази Капела, от която вече ми се повдига) и на родителите им (до момента нямам оплакване от родител-гост).

Не на последно място - цената е разумна, а освен това клубът предлага още куп други възможности за забавления и приключения по всяко време.  Много се радвам, че ги открих и затова исках да споделя тази информация тук (виждам, че почти няма отзиви за Влъхвите, но не се учудвам в същност).

Четох доста за Шрек тук и тъй като само преди 3 дни бяхме там за рд на синът ми, също мога да изкажа мнение. Отидохме в делничен ден, без резервация, за вечеря семейно. Беше много приятно, бяхме сами в залата за непушачи и съответно децата в детския кът. Момичето аниматор се справи много добре, моите деца и племенниците ми бяха много доволни. От храната също съм доволна, както и от тортите (поръчахме си еклерова и шоколадова). Или казано накратко - много подходящо за рд с цел да почерпим възрастните и с място за игра на децата!

# 306
не правят ли само рождени дни в гористи месности; разкажи ни повече,  нов адрес?

# 307
не правят ли само рождени дни в гористи месности; разкажи ни повече,  нов адрес?
През по-топлия сезон - да, на открито са. През настоящия период са на закрито в Аспарухово, в читалището, входа откъм поликлиниката. Имат и сайт: http://www.vlahvi.com/, където има много информация.
В същност основната им дейност не са рождените дни, но аз ги открих по такъв повод. Смятам да се възползвам и от другите им предложения, защото ми вдъхнаха доверие.

# 308
Ох, това с екраните в съседно кафене не ми допада  Thinking Повечето родители не се задоволяват с наблюдение на екрани, особено на по- малките деца. Става така, че половината родители висят прави при децата, а другата половина се черпят. Май повече харесвам варианта да са в едно помещение - деца и родители.  Thinking

На рождения ден, на който бяхме там преди 2 седмици, имаше сервирани ниски маси за децата и други за възрастните в непосредствена близост до тях. Рожденичката ставаше на 5 г. и повечето гостенчета бяха на същата възраст, но сестричката и е на 1,6 и затова родителите бяха преценили така. 5-годишните спокойно могат да се оставят и без родителски контрол (поне моето дете е достатъчно самостоятелно), дори и екрани да няма не бих се притеснявала. Просто вие си преценете дали да сте при децата или да угодите на пушачите в кафето (в нашата компания няма пушачи).

# 309
Ние запазихме за там за РД на малката. Мног е хубаво е за възраст от 1 до 4г.
За по-големи дечица, които ще ядат е 10лв/дете, вкл.2ч. в детския кът, меню и сок, а за малките-5лв./за 2часа игра и вкл.сокче. Родителите могат съвсем близко да си гледат децата. Даже има едно съвсем бебешко кътче, където майките могат да са с децата.
Големите могат да рисуват фигурки, предполагам срещу допълнително заплащане.

# 310
Здравейте,
Моята сладурана има рожден ден месец май , но както гледам е време да се ориентирам.  Защо не намерих нищо за детския кът в Двете кули. Аз веднъж съм била там, но незнам офертите. Трябва да потърся инфо.
Иначе има зала която наемаш за 2 часа и са си само децата от твоя РД, няма как да се объркат тортите и доколкото знам няма такса за внасяне на торта.

# 311
  • гр.Варна
Здравейте!
Влизам да споделя впечатленията си от рожденният ден на сина ни,който се състоя на 06,04, във Fun Park-Varna Towers.
Прекарахме си много хубаво и по-точно децата.Цената през седмицата е 13лв за детско меню+2ч.игра.Децата почти не хапнаха нито от тортата,нито от менютата.Голяма игра падна.
В детският кът почти нямаше деца и това беше основната причина,поради която се решихме да направим РД през седмицата.На партито имаше и деца,които нямаха 4г,а ги пуснаха в лабиринта:)
Децата излязаха вир-вода и едва си тръгнахме.
Много благодаря за организацията.Беше чудно.
Що се касае за уикендите,тогава таксата е 15 лв на дете,за деца над 10,а ако децата са под 10 се плаща пак 15лв за всяко дете+30лв,наем на залата.Но от детският кът ми казаха,че няма да пускат по-малки деца,защото има много народ в почивните дни и се притесняват някой да не пострада.
Ето снимки и от РД-то ни:)
http://hristinak.multiply.com/photos/album/106/Kikos_4-th_Birthday#photo=41

Влязахме в малък спор с управителката на кафето,където бяхме ни е родителите.Тя искаше тортата да е от тях,а ние вече си бяхме поръчали.Каза,че няма да ни прибере тортата в хладилната им витрина ако тя няма сертификат.
Питах я дали може да си внесем ядки,а тя каза,че предлага-100гр-5лв...ама аз пак си внесох. Имахме и плата поръчани при нея със сандвичи и плодове,но тя нещо си е серт жената.Та ако имам забележка,тя по-скоро е към управителката на сладкарницата,която е до детският кът.По-добре да си бяхме платили такса за обслужване,но да не ми влошава настроението.В крайна сметка въобще не опряхме до прибиране на тортата във витрината й,защото тя се оказа твърде голяма.

Определено препоръчвам Двете кули за празник на вашето дете!  bouquet  bouquet

# 312
Да се отчета и аз какво свърших до тук. Blush
Първо искам да изкажа разочарованието си от факта, че вече на два пъти ходих в детски център "Рая", но уви и двата пъти попаднах на рождени дни, което означава, че залата е наета и аз не мога дори да я разгледам. Confused
Ходихме и в детският център в Пфое мол. На дребен му хареса много, но очакванията ми, че ще скача на батутите не се оправдаха, струва ми се, че се плаши от тях Rolling Eyes, но общо взето си се забавлява детето. Явно такъв ми бил късмета, щото и в него детски център имаше рожден ден, но пуснаха детето ми, с условието и ние да влезем да го гледаме, че детегледачките за наети. Crazy
Предстои ми скоро и посещение на "Викиленд", че си купихме ваучер с консумация от един от сайтовете за колективно пазаруване и пак ще дам отзиви. Grinning Sunglasses

# 313
  • Варна
Ние скоро бяхме гости на рожден ден във Викиленд. Нищо не се е променило към по-добро. Пиците бяха много зле, сурово тесто с нещо подобно на каша отгоре. Кашкавалените хапки бяха от растителен кашкавал всъщност, много неприятни на вкус и усещане. Имаше и пилешки сусамени пръчици, които бяха препържени и много твърди (може да са останали от друго събитие). Тортата също - нито вид, нито вкус.

# 314
mama_na_kiki Много ми хареса идеята за почерпката в детската градина. Торатата ти ли си я прави или я поръча някъде. Доколкото виждам за всяко дете си има опаковчица с почерпка. Нали така?

Общи условия

Активация на акаунт