Детски рожден ден във Варна -6

• 98 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ми и аз ще ви следя.
Наближава и нашият рожден ден.
От всички обиколки по кътовете май най ми допадна пфое мол,моля ако някой е празнувал там за впечатления.
Нещо ми куца там с почерпката за родителите,то не ,че за децата се впечатлих.
Моля,ако някой е празнувал там да сподели.

# 286
Забравих да кажа ,че ще ставаме на 5  Laughing

# 287
елними Там бяхме преди месец.Много хубав детски рожден ден изкарахме. Децата много се забавляваха. Тръгнахме си с рев. За цените не знам как са.

# 288
Благодаря ,вече съм почти сигурна,че ще празнуваме нашият там.

# 289
елними Там бяхме преди месец.Много хубав детски рожден ден изкарахме. Децата много се забавляваха. Тръгнахме си с рев. За цените не знам как са.

Вчера бяхме там гости на РД - препоръчвам с две ръце, за всичко е помислено, много пространство, много забавление за децата, отзивчив персонал, вкусна храна, добра анимация, 6+ във всяко отношение, дори тоалетната е толкова чиста, че по чорапи може да се влиза.

# 290
Мисля да отида да видя новия Елитис. От вчера май са отворили. Една приятелка ми каза, че за 3 часа се плаща по 6 лв на дете + 5 лв куверт. Обаче аз искам да си занеса торта. Ще я поръчам от "Дъга". Искрено ви ги препоръчвам. Вече 2 пъти поръчвам там. Доставят на място., Цените са много добри, а тортите превъзходни. Моите все искат захарни фигурки и там слагат наистина много. Можете да видите на www.tortidaga.comhttp://tortidaga.com//. Ще пиша за Елитис като отида

Ходих в Елитис. Наистина е всичко ново. Нямат още уеб страница, затова по билбордовете само телефони. Няма я голямата надувна пързалка. Има пързалка на 2 етажа, малък батут и останалото са бебешки люлки и т.н. За 3 часа 6 лв за детския кът. Меню от 5 и 6 лева. Отделена е зала за пушачи. Ако има 2 рождени дни ги комбинират. Само, че проблема винаги е с анимацията - не можеш да отделиш външните деца. Анимацията е 50 лева. Отказах се и резервирах в Невеляшка. Дават 10% отстъпка, че сме празнували там друг път. 4 лева е детския кът за 3 часа. Няма фиксирани менюта, а си избираш почерпката. Малко се издразних за тортата - ако си я донеса, плащам 15 лв сервиз. Иначе по 2,90 парчето при тях. Ще пиша после как е минало.

# 291
  • ВАРНА
Дават 10% отстъпка, че сме празнували там друг път. 4 лева е детския кът за 3 часа. Няма фиксирани менюта, а си избираш почерпката. Малко се издразних за тортата - ако си я донеса, плащам 15 лв сервиз. Иначе по 2,90 парчето при тях. Ще пиша после как е минало.

Тези цени в Невеляшка са добри. Януари бяха съвсем различни.

# 292
Да дам отчет  Wink Нашият 5-ти рожден ден беше в "Шрек". Заведението ми хареса. Има отделни зали за пушачи и непушачи, които са на отделни етажи. Детският кът е в приземния етаж, не е особено голям, но уютен и с доста забавления. Забележката ми е относно аниматорката-явно нещо беше нервничка. Имали са 2 рождени дни преди нашия и май се беше изморила, но ен това не ме интересува.  Говореше доста силно и си беше внушила, че е госпожа в детската градина  ooooh! Децата играеха, забавляваха се, беснееха, а тя все се опитваше да ги организира в някакви скучни игри. Върхът беше, когато малките бесове се гониха из пързалките и басейна с топки и се замеряха с топките и плюшени играчки и тя реши, че трябва от раз да прекъсне играта и да ги подреди в кръг за да играят на "Познай професия" Whistling Кръстницата на сина ми подлудя, едвам я спрях-...но аз си познавам децата Sunglasses Само след 5 минути усилия от страна на аниматорката и нашите пак беснееха на воля, а тя беше с ръце на главата и увесен нос. Ние наблюдавахме чрез монитора на етажа и се посмяхме Mr. Green. Чак ми дожаля за жената, но ако исках организирана анимация, щях да си извикам външен аниматор или клоун!
Явно се усети сама и след това се опита да им изрисува лицата, с което съм длъжна да отбележа, че се справи добре.
Храната, напитките и цените според мен са прилични. Персоналът е приветлив и услужлив. Като цяло сме много доволни!
Внесохме си тортата, з акоето трябваше да платим такса 10лв, но накрая не ни я взеха!

# 293
Само след 5 минути усилия от страна на аниматорката и нашите пак беснееха на воля, а тя беше с ръце на главата и увесен нос. Ние наблюдавахме чрез монитора на етажа и се посмяхме Mr. Green.
Мнооого грозно! Да бяхте предупредили жената , а не да и се присмивате "зад гърба"!

# 294
speranzza  да не сте били на рожден ден на Боби.
Почерпката за възрастните ме интересува каква е .

# 295
Не.
За възрастните имаше студени мини-сандвичи (от франзела), мини-пици (приличаха по-скоро на топли сандвичи, бяха изключително вкусни), ядки, еклерчета. Предполагам, че каквото поръчаш.
Честно казано повечето майки бяха на диета, но така или иначе според мен родителите могат да минат и само с нещо за пиене (топли или студени напитки ) и ядки , вече ако се канят и роднини идват по-тежките маси, с алкохолни питиета и повече мезета, но в такъв случай според мен изборът на детски кът за празнуване е неудачен.

# 296
Само след 5 минути усилия от страна на аниматорката и нашите пак беснееха на воля, а тя беше с ръце на главата и увесен нос. Ние наблюдавахме чрез монитора на етажа и се посмяхме Mr. Green.
Мнооого грозно! Да бяхте предупредили жената , а не да и се присмивате "зад гърба"!
Ти къде видя думичката Присмяхме, Присмиваме и т.н.????? Написах посмяхме!!! Аз не съм отишла там да правя забележки и да се меся в работата на хората. По-добре ли беше да се скараме и да си разваля настроението за рож. ден на детето си или пък аниматорката да се засегне?
Момичето си беше кривичко още от самото начало-по всичко си личеше, че или е много изморена или изнервена. Ами добре, всеки има лоши дни, но аз на работа съм перфекционистка и професионалист и очаквам същото от останалите!Още при резервацията отбелязах, че не искам клоун, анимация, като подчертах, че под анимация разбирам организирани игри, партита и подобни. Точно зашото си познавам и моето дете и гостите. Казаха ми, че просто ще има човек да ги наглежда и да ги нарисува ако искат. След като всичко е уточнено, аз ли съм виновна, че аниматорка реши няколко пъти да се вживява в ролята на госпожа от детската градина!

# 297
Ами добре, всеки има лоши дни, но аз на работа съм перфекционистка и професионалист и очаквам същото от останалите!Още при резервацията отбелязах, че не искам клоун, анимация, като подчертах, че под анимация разбирам организирани игри, партита и подобни. Точно зашото си познавам и моето дете и гостите. Казаха ми, че просто ще има човек да ги наглежда и да ги нарисува ако искат. След като всичко е уточнено, аз ли съм виновна, че аниматорка реши няколко пъти да се вживява в ролята на госпожа от детската градина!
в такъв случай - имаш право !!!

# 298
speranzza благодаря ти за отговора,живот и здраве ще опитаме и сандвич пиците и всичко останало с нашите близки приятели.  Peace

# 299
Записвам се да ви следя. Wink
Определено отзивите ви много ми помагат.
Тези дни мисля да посетим детския кът на Рая, че ми е близо, а и доколкото четох става за малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт