Детски рожден ден във Варна -6

• 98 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
мечтателница не я ли затвориха?

Аз чух, че кафето е затворено, което сигурно означава, че и Мечтателница не работи  Thinking
Интересно ми е да разбера.

Работи си, аз бях там и се интересувах за РД за април- даже ми казаха, че ми е свободна датата.

# 256
  • гр.Варна
За Панамера мисли ли?
Не знам как е сега като е студенко, нали са две отделни помещения...но то пък и времето се пооправя вече,спокойно ще могат да прихождат дребните от едната зала в другата...

Какво и къде е това?  Confused Не съм го чувала.

Панамера не е подходящо според мен-с тези две отделни помещения...

# 257
  • Варна
Хм, аз пък тук във форума прочетох, че цялата сграда, където се намира Мечтателница, е затворена. Нещо временно е било, сигурно. Залата на Вега се отдава за самостоятелни рожденни дни, внасяте си всичко за хапване и пийване, имат си аниматор, вътре не се пуши. Доста родители са доволни от местенцето, но аз лично не съм организирала РД там.

# 258
  • На брега

...Бабата работи с няколко сладкарски цеха, вкл. Галя. А Галя май е вдигнала цената от 2,50 лв на парче...

2,80 лв на парче  Mr. Green. Информацията е от вчера.

# 259
не ме учудва след като захарта в магазина е над 2лв

# 260
Има ли някъде около зоологическата градина заведение с детски кът, че ми се върти едно животинско парти в главата.За четири годишни подходящо да е.

# 261
Nakita, две години под ред празнивах на големия ми син / 5 и 6 год/ на заведението срещу Зоогическата градина, което е под голямото дърво. С катерушките в долната част откъм алеята. Много съм доволна, а за децата беше истинско беснеене по поляната. Но той е роден през Юли. Не знам за кога планираш. Доволна съм от храната и обслужването и цените. Носиш си тортата откъдето искаш. Аз и двата пъти поръчвах пуканки, солети, пиза и сок. те толкова и ядат де. Повечето остава, както винаги

# 262
Мисля да отида да видя новия Елитис. От вчера май са отворили. Една приятелка ми каза, че за 3 часа се плаща по 6 лв на дете + 5 лв куверт. Обаче аз искам да си занеса торта. Ще я поръчам от "Дъга". Искрено ви ги препоръчвам. Вече 2 пъти поръчвам там. Доставят на място., Цените са много добри, а тортите превъзходни. Моите все искат захарни фигурки и там слагат наистина много. Можете да видите на www.tortidaga.comhttp://tortidaga.com//. Ще пиша за Елитис като отида

# 263
  • Варна
Мисля да отида да видя новия Елитис. От вчера май са отворили. Една приятелка ми каза, че за 3 часа се плаща по 6 лв на дете + 5 лв куверт. Обаче аз искам да си занеса торта. Ще я поръчам от "Дъга". Искрено ви ги препоръчвам. Вече 2 пъти поръчвам там. Доставят на място., Цените са много добри, а тортите превъзходни. Моите все искат захарни фигурки и там слагат наистина много. Можете да видите на www.tortidaga.comhttp://tortidaga.com//. Ще пиша за Елитис като отида

Къде е този нов Елитис?!?
Аз днес звънях в РАЯ, с цел запазване, обаче ми казаха че за събота и неделя за запазване на залата е не 50, а 80 лева и това малко ме разколебава. Мисля да отида и до Пфое мол да видя офертата и да направя сравнение  newsm78 newsm78 newsm78

# 264
В тези 80 лева за Рая какво влиза? Или това е капаро? И още едно въпросче към ползвалите услугите на Вега. Моля споделете, какво става с деца, чиито майки не могат без да ги наблюдават? Позволява ли се внасяне на самата маса и възрастните в залата за игра както е в Мечтателница?
mamainka , каква е цената на парче в Дъга?

# 265
Аз на дъга никак не им харесах тортите.. слабо напомнят за Амбелино.. Рая направо си гонят клиентите.. много кофти мениджмънт.. Аз бих се спряла на Пфое от изброените..

# 266
  • Варна
В тези 80 лева за Рая какво влиза? Или това е капаро? И още едно въпросче към ползвалите услугите на Вега. Моля споделете, какво става с деца, чиито майки не могат без да ги наблюдават? Позволява ли се внасяне на самата маса и възрастните в залата за игра както е в Мечтателница?
mamainka , каква е цената на парче в Дъга?

В тях влиза единствено това, че залата е запазена за нас. Колкото деца искаш, толкова си вкарваш, нищо допълнително не се плаща за два часа и половина, освен хапването и пийването де. Ако не наемеш залата плащаш 6 лева на дете за ползване на детския кът и аниматорката за това време, но ще има много външни хора.

# 267
  • варна
записвам се да следя темата,че другата седмица имам рожденник.А този новия Елитис-Таралежа ли е

# 268
  • Варна
Запис-през април ни предстои 3 РД.

# 269
Момичета, сеща ли се някой колко беше наема на залата Вега? Hug

Общи условия

Активация на акаунт