Детски рожден ден във Варна -6

• 98 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Запазихме в Бейби Ред Рок-а в Аспарухово. Сториха ми се много учтиви и се радвам, че имат вариант, ако времето е лошо - новото им заведение в центъра на Варна, което е закрито. Надявам се децата да се забавляват, а има и кът да най-малките. Като мине ще пиша.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 08:29 от Emmilly

# 451
  • Varna
Аз тази година мисля да наруша традицията да сме навън на РД на дъщеря ми. Мисля да го направим в Пфое мола. Децата ще са на около 5г. и искам да се налудеят да има и анимация и игри. На РД на който бяхме там зимата останахме много доволни. Нищо че е на закрито важното е да стане забава.

А какви са им условията, че нямам възможност да отида на място, а на телефоните им никой не отговаря.

# 452
  • Варна
А къде им е заведението в центъра?

# 453
  • ВАРНА
Emmilly наистина са много учтиви ,ние миналата година празнувах ме там и децата много се налудяха и останах ме много доволни,тази година пак при тях ,но в затворения детски кът,който също е много хубав  Grinning

antonia  затворения им детски кът  BABY ROCK  не е в центъра на Варна, а е също в Аспарухово,но може би мамата  се е объркала ,като е писала  Heart Eyes намира се на улица Янтра 5-7,

# 454
  • Варна
Lora,   bouquetблагодаря. Аз останах с впечатлението, че е в центъра на Варна.

# 455
Здравейте къде се намира Бонели,подходящо ли е за деца на 1 годинка.

# 456
  • Варна
Здравейте.
И аз да попитам за Бонели. На нас при предстои 5ти Рожден ден.чудя се къде да е.Предната година бяхме във Викиленд,в залата с климатика,супер беше.Но ми се иска да сменим.Не ми харесва това,че си налагат тортата да е от тях и менюто много не ми харесва.
Този закрития baby rock ме заинтригува.подходящ ли е за луди 5 годишни?или е за по малки?

Благодаря предварително  bouquet

# 457
jorjito  baby red rock е много по-добра идея за тази възраст, отколкото Викиленд. Още повече, че е на плажа и атракционните са в пъти повече. Успех!

# 458
  • Варна
Здравейте къде се намира Бонели,подходящо ли е за деца на 1 годинка.

http://www.programata.bg/?p=71&c=3&id=4326&l=1
Не съм сигурна дали има заведение което да е подходящо за деца на една годинка

Меце, колко е голяма кръщелничката и нейните гости?

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 16:25 от Emmilly

# 459
  • ВАРНА
Все още нямаме голям опит с рождени дни. Преди месец бяхме поканени на рожден ден в Анжелика в Чайка.

http://www.trivago.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-642/%D1%80% … D0%BC%D0%BA%D0%B8

# 460
Сигурно се е обсъждало вече, ама съм пропуснала - какво стана с Парти Плей-я, на Отец Паисий  Rolling Eyes Не съм много сигурна, че така се казваше  Blush

# 461
Сигурно се е обсъждало вече, ама съм пропуснала - какво стана с Парти Плей-я, на Отец Паисий  Rolling Eyes Не съм много сигурна, че така се казваше  Blush

Вчера минах от там, помещението е празно.

# 462
Ние първия му рожден ден на сина ми го празнувахме в Бейби рок на плажа.
Тази година си резервирахме детски център Рая. След седмица, когато правим 2 години ще разказвам. Sunglasses

# 463
  • Варна
Който е ходил скоро в "Бонели", може ли да сподели какво е менюто за възрастни? Скоро аз имам рожден ден  и си мислих там да поизлезем с идеята, че има какво да правят децата без да се налага аз да търча по тях.

# 464
  • Варна
Благодаря, Solar Wind!
Ние вчера ходихме, хареса ни обстановката и условията и резервирахме. Дъщеричката ни беше очарована точно от пързалката, а е на три годинки и ми е малко притеснено как ще стане там да играе, но като цяло ми хареса. Дано си изкараме чудесно. Ще пиша после отзиви!
Още веднъж благодаря ти!   bouquet
За съжаление при нас не се получи добре на Мускетарските тази година Sad. Валя страхотен дъжд и децата бяха вътре - скука, всички забавления бяха с монети и не ангажират всички деца от РД. Извода ми е,че заведението е добре, но за РД на вън, иначе - не.
Дано на вашия ден не вали!

Общи условия

Активация на акаунт