Детски рожден ден във Варна -6

• 98 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА
kеit щом държиш за плажа BABY ROCK е с  много хубав детски кът на открито,тази година има и още нови играчки,батут гъба  Grinning миналата година празнувах ме 2 рожден ден на дъщеря ми там,тая година исках пак там, но за нашата дата 24 юли вече има записани два рожденни дни за следобяд,а за през деня е доста топло и се нагряват доста пързалките,така че си запазих ме в закрития детски кът на BABY ROCK,после ще споделям мнение и ще покажа снимчици  Grinning

# 436
kеit щом държиш за плажа BABY ROCK е с  много хубав детски кът на открито,тази година има и още нови играчки,батут гъба  Grinning миналата година празнувах ме 2 рожден ден на дъщеря ми там,тая година исках пак там, но за нашата дата 24 юли вече има записани два рожденни дни за следобяд,а за през деня е доста топло и се нагряват доста пързалките,така че си запазих ме в закрития детски кът на BABY ROCK,после ще споделям мнение и ще покажа снимчици  Grinning

чакам и аз с нетърпение снимки от заведения, че да си избера. Ще ставам кръстница на дете и ще организираме парти. И аз си мисля за плажа. Щом е с такова име това заведение трабва да става за една годишни, проходили.

# 437
Аз тази година мисля да наруша традицията да сме навън на РД на дъщеря ми. Мисля да го направим в Пфое мола. Децата ще са на около 5г. и искам да се налудеят да има и анимация и игри. На РД на който бяхме там зимата останахме много доволни. Нищо че е на закрито важното е да стане забава.

# 438
  • Варна

някъде имали снимки на този дет кът? къде се намира-да отида на място да видя. Ние сме за средата на август

# 439
  • Варна
Намира се в Аспарухово, по-назад в темата имаше снимки, мисля.

# 440
Искам само да споделя - онзи ден бяхме на рожден ден в клуб Радост и Усмивка на ул. Цимерман 56. Признавам, че тръгнах с предубеждения - откъде накъде празнуване през лятото вътре, и то в някакъв си клуб. Но искам да ви кажа, че се получи чудесно. Залата не е много голяма, подходяща по-скоро за деца на мах 5-6 години, с детски кът, но анимацията беше превъзходна!!!! Не само че занимаваха децата през цялото време - включиха се 2 аниматорки + сервитьорката и барманката, но направиха и за възрастните, като по този начин ни приобщиха към общия купон, не просто да си седим Simple Smile Момичетата дадоха всичко от себе си, не просто формално да занимават децата. Изключително много ми хареса и за пореден път виждам, че по-важен е човешкият фактор, отколкото каквито и да са зали, детски кътове и др. под.

# 441
Искам само да споделя - онзи ден бяхме на рожден ден в клуб Радост и Усмивка на ул. Цимерман 56. но анимацията беше превъзходна!!!!  Момичетата дадоха всичко от себе си, не просто формално да занимават децата.

Много пъти съм била като гост с детето там, наистина са много добри и е голяма веселба!

# 442
  • Варна
Другият месец ни предстои празнуване на първи рожден ден, мисля да поканя още няколко връстничета, помагайте къде ще е подходящо да го направим, има ли забавления и за толкова малки?

# 443
Привет  bouquet
Да дам отчет за нашия рд вчера,който празнувахме в Панамера.И така ,за мое съжеление немога да дам отлична оценка на персонала и обслужването,ще бъда конкретна-още с влизането виждам че няма приготвени маси за децата,а само за възрастните Shocked,питайки един от персонала, ми се отговаря,"ами вие решихте ли къде да сложим масите" #Crazy казвам че съм говорила в Петък с управителката ,и се разбрахме да действат според времето,ако е облачно и вали ,да сложат масите в дет.кът ,а ако времето става да са навън.Оставих това решение на ТЯХ,защото аз немога да гадая предварително какво ще е времето.Съответно вчера времето не беше супер,но спокойно можеше да се празнува вън,както и стана,но очаквах това елемнтарно решение да бъде взето от тях.Управителката,разбира се я нямаше.Освен това,съм особено доволна че си заведох аниматор,ако чаках нещо от тяхните,уви нищо нямаше да се получи.И така благодарение на партито на фея дъщеря ми и гостите и си изкараха страхотно и ако трябва да дам оценки по шестобланата с-ма-6 за купона,който ние организирахме и 3 за обслужването и съдействието на персонала.
Съжелявам,ако съм разочаровала някой,но мисля че е крайно време след като оставяш един куп пари за 2-3 часа ,да ти обърнат нужното внимание и да получиш и в действителност,това което са ти обещавали и гарантирали,като си угварял услвията за празнуване.

# 444
Да се отчета и аз-ние тази година празнувахме в Бонели.Получи се страхотен празник и детето е адски доволно.Имахме аниматор за един час,и след това децата се налудуваха на воля.Много съм доволна от собствениците на заведението.Бях малко предубедена  отначало, защото когато уговаряхме нещата се опитваха да се налагат.Но на самият празник хората се държаха много добре.Децата бяха ужасно буйни и се наложи да ги пазя защото направо разрушиха всичко наоколо,когато накрая оправях сметката се извиних на собствениците за бъркотията която сътвориха,а те дори ми казах 4е било в рамките на допустимото,като от време навреме и те се включваха в осмиряването на полуделите от радост деца.За цените мога само да споделя 4е останах направо очарована когато отидох накрая да платя.

# 445
  • Варна
А МАЛКО СНИМКИ ЩЕ СПОДЕЛИШ ЛИ Wink

# 446
  • Варна
Здравейте! Моля, някой да сподели как протича РД в "Тримата мускетари" и как са им цените. Близко е до нас и ще бъде чудесно, ако отзивите са добри. Благодаря ви!   bouquet

# 447
Milagros заповядай.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000087824280#!/photo.php?fbid=237629236250002&set=a.237629119583347.70652.100000087824280&type=1&theater

# 448
  • Варна
Здравейте! Моля, някой да сподели как протича РД в "Тримата мускетари" и как са им цените. Близко е до нас и ще бъде чудесно, ако отзивите са добри. Благодаря ви!   bouquet
Били сме 2 пъти на РД там през лятото. Децата са почти през цялото време на надуваемата пързалка и за моя син това е прекрасно. Сега пак сме канени там на РД и чака с нетърпение да отидем. Като гости сме се чувствали добре  Peace. Пиците им не ми харесват, но поне децата се забавляват на мах Simple Smile.

# 449
  • Варна
Благодаря, Solar Wind!
Ние вчера ходихме, хареса ни обстановката и условията и резервирахме. Дъщеричката ни беше очарована точно от пързалката, а е на три годинки и ми е малко притеснено как ще стане там да играе, но като цяло ми хареса. Дано си изкараме чудесно. Ще пиша после отзиви!
Още веднъж благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт