Детски рожден ден във Варна -6

• 98 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
"Мишел" и за мен е едно абсурдно заведение - уж за деца, пък е забранено да се ходи по тревата, да се бяга, скача и вика. 1-2 пъти сме сядали там и още веднъж сме били на РД там, управителката (поне аз си мисля, че беше такава) не спря да прави забележки на децата. Sick

# 421
  • Варна
В Панамера не се заплаща престоя в детския кът Peace,нито пък ми направиха проблем , че ще наема аниматор.Но пак казвам,че достоверна информация мога да дам чак след като мине рд,т.е след 26.06,дотогава само мога да се надявам че всичко ще е ок.
Аз имах предвид, че не е необходима допълнителна анимация, която да заплащаш, те децата ще си дивеят достатъчно. Анимация е нужно, когато няма детски кът.
Да,но аз предпочитам 2 часа поне,децата да са ангажирани в някакви игри и забави а след това ще се набягат на воля Peace,освен това ще има деца от няколко възрастови групи и това още повече ме накара да се погрижа за заемане на тяхното внимание Peace

Тези постове ме накараха и аз да се замисля да спестя поне от едното. Или зала с анимация или заведение без принцеси. Сега имам пъклената идея да обясня на моята щерка, че принцесите са ми отказали да дойдат на плажа - тя нали иска тазгодишния й рожден ден да е на лажа. А другата ми идея е да наема зала, в която да й закарам принцесите. Не зная какво ще реша.

Миналата година имахме анимация - бате Ицо, но това беше по-скоро, за да искараме поне за 1/2 час децата от басейна, без това да изглежда като наказание, за да не гъбясат. Много хубаво се получи.

Някой беше споменал за някакво заведение с детски кът около БМ-а на и Мр. Баба на Морска гара. Можете ли да конкретизирате, че тази вечер ще ходим да го търсим

# 422
Най-хубавият рожден ден от досегашните ни 6 беше и най-евтиният - на поляна в екопарка на Св. Св. Константин и Елена. Платихме входът на гостите и наем от 10 лв. за две маси и 20 стола. Останалото си го занесохме - поръчахме да ни доставят фамилни пици, а сандвичи, сладки, соленки, пуканки, вода, сок, бири, мартини - всичко си осигурихме сами. Дори и украса.
Бяхме взели топки, федербали, но най голямата атракция се оказаха одеалата, с които направихме цигански люлки (оказа се че децата не знаят какво е това) а бащите се надбягваха с децата на раменете си. Никой не ни ограничи във времето. Струваше ни около 200 - 250 лв. за около 13 - 15 деца и още толкова възрастни.
Единственият проблем беше времето - предния ден се изля пороен дъжд и до последно се чудехме дали ще изсъхне.
Малките щуряха, големите си починаха. Беше страхотен пикник!!!

А сега - след месец ми предстои 7-ми рожден ден. И не знам на къде да поема.

Пиратското корабче на Пинта Варна предлага рожден ден на борда, но времето отново ще е определящо. Може РД да провокира истинска морска болест.

Бабината къща е изпробвана също - приятно е, особено с медената питка, и народните танци - беше много весело. За 10 деца.

Хоризонт беше много приятно място за летни рождени дни преди да спрат да ги правят.

Рапонги е интересен вариант, но за по-висок бюджет. Трябва да се осигури аниматор.

# 423
  • Варна
Сега да докладвам. Ходихме на споменатото заведение на южния плаж. Всъщност те всички (БМ, Мр. Баба) си имат детски кътове - пързалки. Ние отидохме на това което се намира от лявата страна на басейна - Пико.
Условията са:
има детски кът - люлки, пързалка и един от онези затворените. Няма човек, който да наблюдава децата.
Кувертът е 10,00 лв. като за консумация си избираш от менюто. Подходящи за деца са тостове и сокчета. Надвечер заведението е приятно, прохладно. Кофти е, че на канефната е застанала една непреклонна леличка, на която трябва да платиш 50ст., за да се удовлетвориш, дори и да си клиент на заведението.
Но нашият рожден ден се пада в неделя и ми се струва, че в заведението ще има страшно много народ заради южния плаж. Освен това забавленията за децата са на слънце.
Уви, и този вариант не е за нас, но дано да съм била полезна на другите търсещи.

Миллинка, и ние доста вдигнахме летвата с еко-парка преди две години и с басейн преди една, та сега се чудя какво да правя. И за Пинта Варна си мислех, но и тя излиза доста солено.

# 424
Здравейте и от мен  bouquet
Заинтригувахте ме с тези басейни,досега не съм присъствала на рд празнуван на такова място,ще споделите ли къде и колко излезе като цена това удовоствие Hug и още нещо все си мисля че е подходящо за по-големи/6-7г/ деца,малките дали изобщо излизат от водата newsm78

# 425
  • Varna
Здравейте,
искам да попитам някой знае ли какви са условията на Тримата мускетари до затвора тази година? Миналата година бяхме там на нашият и още два рождени дни и бяхме доволни, но сега не знам какви куверти предлагат и за колко часа?

# 426
Някой с актуална информация за условията  в Еко-парка? Голямата ми дъщеря ще стане на 3 г. и е доста дивичка, та за това ми се иска да се набяга на воля Simple Smile

# 427
Малко по-горе има писано за Еко-парка, ние сме ходили на РД на едно момченце на девет години, но нашата обходи горите и поляните, че много обича свободни пространства. Мисля,че за деца, които обичат да скитат е много добре, няма кучета да мърсят, може навсякъде да се сложат одеяла и да  се направи пикник. Може предварително да се запазят места, има две места за барбекю, но май се запазват месеци напред. Няма проблем да се носят откъщи столове и маса, плаща се вход и това е - природата и ние. Харесва ми този вариант.

# 428
  • варненка от София
На Еко парка правихме миналата година РД, тази година пак ще сме там. Барбекюто си го запазваме 2 месеца предварително, а тази година и по-рано май го запазихме. Иначе 15 лева е на ден барбекюто, една кола има право да влезне само вътре. После се плаща вход за гостите, но не помня по колко беше - лев или два на възрастен. От там вече изборът за организация е лично ваш, дали ще си носите мръвки за печене, дали кетъринг, аниматори или вие ще си организирате децата, свободата е пълна. Ние миналата година си носехме мръвки, наденички, царевица, това пекнахме на барбекюто - за него въглища си носехме. Отделно салатки нарязах, оризче бях направила вкъщи за гарнитура, разни сладки, соленки и ядки. Отделно в една хладилна чанта бяхме напълнили лед ,който си издържа през цялото парти - биричка, сокове, коли, соди, фанти и тортата мое производство си я носехме в една кутия от стиропор за съхранение. Балони надухме, флагчета за украса. За децата опънахме една палатка, в която влизаха излизаха, екшън голям, топки, игри разни. Супер весело изкарахме. От колата пускахме на диск детски песнички - общо взето така беше. Тук има снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1320978878612.37258.1655016044

# 429
  • Варна
Просто като идея за еко-парка - може да си вземете и палатка. Ние преди две години празнувахме там и понеже цял ден се мусеше времето, решихме да минем на този вариант. Е, не се наложи да се крием от дъжд, но децата много се забавляваха вътре, а по-късничко някои татковци изтрезняваха там  Laughing. Ето, ако ви се гледат снимки и от нашия РД там.
http://emmilly.multiply.com/photos/album/27/Birthday_party_2009
А, сега се сетих и лампа си носехме.

# 430
И аз да кажа - ние се спряхме на Комплекс Максим , поне има занимавка за децата, пързалки, пясъчник, колички, и за по малки деца е доста удачно , а и не те обвързват с куверти и наем на зали.
Дано всичко е наред и другия месец ще пиша как е било

# 431
  • Варна
А някой празнувал ли е в Класико на Червения, май така се казва, до Пиреос банк, там където беше Премаман преди.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 16:57 от Toni_baraboni

# 432
  • Варна
koteto 76,би ли споделила за аниматорите  Hug
Аниматора,който аз наех е нашата г-жа от дг,която работи във такава фирма,/честно казано незнам как се казва,ако те интересува мога да ти пратя координати на лични/Осведомих се от една майка ,която беше ползвала нейните услуги миналата година и беше много доволна,още повече че тя познава и много добре детето ми,предвид обстоятелствата Peace,освен това ме устрои и цената-за 2часа 60лв.
Момичета, ако ще си наемате аниматор защо търсите заведение с детски кът? Така плащате двойно-хем за аниматор, хем за детския кът и престоя. Ако е с аниматор може да е навсякъде-в Екопарка, на някоя полянка, като донесете кетеринг или барбекю, край някое заведение с басейн, толкова възможности има лятото, моите и двете са още в зимно-пролетния сезон и няма как наоткрито.

Панамера е много хубаво лятото и няма нужда от допълнителна анимация.
Бейбирок с тези цени ми се струват доста надути, ами че те в моловете са горе-долу такива за 2 часа игра, а атракциите са много по-хубави, много е организирано и не е жега.
В Панамера не се заплаща престоя в детския кът Peace,нито пък ми направиха проблем , че ще наема аниматор.Но пак казвам,че достоверна информация мога да дам чак след като мине рд,т.е след 26.06,дотогава само мога да се надявам че всичко ще е ок.

koteto 76 В коя детска градина сте?Просто от любопитство може и на лични да не се окажем в една група  Laughing Hug

# 433
здр
другия месец ще празнуваме 3 тия р.д на малкия но все още не см намерила подходящо място
моля за съвети
мерси

# 434
  • Варна
Записвам се и аз да следя темата. Ще празнуваме 2ри рожден ден след 1 месец.
Колебая се между Бонели, Пико, Бейби рок, еко-парка (без барбекю, че твърде късно се сетихме Sad )
Най-много ми се иска да я някъде на плажа май.
Миналата година бяхме на Барите, но общо взето рождения ден си беше предимно за възрастните. Иначе има огромно зелено пространство за тичане, има и забавления, но трябва да има някой да се занимава с децата.

Общи условия

Активация на акаунт