Детски рожден ден във Варна -6

• 98 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
koteto 76,би ли споделила за аниматорите  Hug

# 406
Момичета споделете малко снимков материали от Панамера. В сайта им нама почти никакви снимки от градината. Какви са цените на анимацията? Благодаря ви  Hug

# 407
А някой успя ли да отиде до новия детски кът "Рок бейби"? Ние не сме във Варна и не сме го проверили още. А по отношение на тези атракциони - наистина не мислят, че се нагряват ужасно от слънцето. На плажа в едно заведение до басейна има такъв и е кошмарно да се стъпи като го напече слънцето!

# 408
  • Варна
Та така,за нас угодия няма  Crazy А дъщеря ми нали иска принцеско парти,самото заведение,не предразполага за такива мероприятия,поне според мен  Peace
Някой има ли впечатления от бившата "вила Буров" ?
И пак да попитам за парти агенция,която предлага принцеско парти и да сте останали доволни  Hug

ох, и ние сме така. Дъщеря ми освен, че иска принцеси иска да ги изпоружи и на плажа на слънцето. Кейт Мидълтън да съм поканела  Sick. Аз засега се спрях на Бейби Рока, макар че като ви чета се разубеждавам.
Миналата година празнувахме на басейн - Бриз 1, но след това спряха да правят детски рожденни дни там - не зная защо  newsm78. Но Бриз 2 (Персей) си остава добър вариант - има и градинка и водичка за плацикане. Чудя се зали да не се преместим там..., ама пусто като иска да е на плажа.
Моля ви дайте други идеи за подходящи плажни заведения, без Рапонги.

И аз  като Галка77 чакам за информация къде са най-добрите принцеси.

# 409
Момичета, ако ще си наемате аниматор защо търсите заведение с детски кът? Така плащате двойно-хем за аниматор, хем за детския кът и престоя. Ако е с аниматор може да е навсякъде-в Екопарка, на някоя полянка, като донесете кетеринг или барбекю, край някое заведение с басейн, толкова възможности има лятото, моите и двете са още в зимно-пролетния сезон и няма как наоткрито.

Панамера е много хубаво лятото и няма нужда от допълнителна анимация.
Бейбирок с тези цени ми се струват доста надути, ами че те в моловете са горе-долу такива за 2 часа игра, а атракциите са много по-хубави, много е организирано и не е жега.

# 410
koteto 76,би ли споделила за аниматорите  Hug
Аниматора,който аз наех е нашата г-жа от дг,която работи във такава фирма,/честно казано незнам как се казва,ако те интересува мога да ти пратя координати на лични/Осведомих се от една майка ,която беше ползвала нейните услуги миналата година и беше много доволна,още повече че тя познава и много добре детето ми,предвид обстоятелствата Peace,освен това ме устрои и цената-за 2часа 60лв.
Момичета, ако ще си наемате аниматор защо търсите заведение с детски кът? Така плащате двойно-хем за аниматор, хем за детския кът и престоя. Ако е с аниматор може да е навсякъде-в Екопарка, на някоя полянка, като донесете кетеринг или барбекю, край някое заведение с басейн, толкова възможности има лятото, моите и двете са още в зимно-пролетния сезон и няма как наоткрито.

Панамера е много хубаво лятото и няма нужда от допълнителна анимация.
Бейбирок с тези цени ми се струват доста надути, ами че те в моловете са горе-долу такива за 2 часа игра, а атракциите са много по-хубави, много е организирано и не е жега.
В Панамера не се заплаща престоя в детския кът Peace,нито пък ми направиха проблем , че ще наема аниматор.Но пак казвам,че достоверна информация мога да дам чак след като мине рд,т.е след 26.06,дотогава само мога да се надявам че всичко ще е ок.

# 411
baracuda ходите ли до Аспарухово кажи какви са условията и цените че май и ние натам ще се насочим Grinning

А някой успя ли да отиде до новия детски кът "Рок бейби"? ... А по отношение на тези атракциони - наистина не мислят, че се нагряват ужасно от слънцето. На плажа в едно заведение до басейна има такъв и е кошмарно да се стъпи като го напече слънцето!

...Но някак си останах с впечатление че не са много добре организирани.Имаше РД и майката на рожденика,все питаше,ами това,ами онова,имаха гости вече по масите,а кетъринга им дойде в последствие... искаме да е преди обяд,а там яко си печеше,тези деца ще умрат от жега,като се нагреят тези пластмасови атракциони...

Grinning Момичета и ние бяхме там, когато е била galka77, съгласна съм с това , което е написала.Наистина в бебешкият кът е много-задушно през деня,самите аниматорки го потвърдиха.Ние едва издържахме един час, беше адски задушно.Има кът и за по-големи деца, който е по-прохладен,защото е по на открито.Ние капарирахме рожденият ден за 18,00 часа, защото ще сме само възрастни с по-големи деца.Тортата ще си я донесем от "Ламор",обещаха да ни я нарежат и сервират.Ще бъдем на свободна консумация (15-20 човека),като само рожденника "ще се възползва" от детския кът.Детско меню не сме поръчвали.Аниматорките бяха само две, изключително мили и любезни, но не могат да огреят навсякъде.Ето снимки от бебешкият кът:

Сами виждате, че обстановката е хубава, а и на малкият му хареса.Ако имате въпроси, питайте. Grinning

# 412
  • варненка от София
В Бейбирок празнувахме третия РД на каката преди 2 години. Не беше лошо, но някак неорганизирано беше, сега гледам са поопавили нещата. Наистина и тогава цените не бяха ниски и платихме доста, но важното е, че празникът на детето беше хубав. Вече се поотказахме обаче от такива заведения, втора година ще сме на еко парка на барбекю и вярвам, че ще е чудесно, каквото си го направим ние де - така няма да се сърдя после на аниматори, сервитьори, кухня и т.н.

# 413
В Панамера не се заплаща престоя в детския кът Peace,нито пък ми направиха проблем , че ще наема аниматор.Но пак казвам,че достоверна информация мога да дам чак след като мине рд,т.е след 26.06,дотогава само мога да се надявам че всичко ще е ок.
Аз имах предвид, че не е необходима допълнителна анимация, която да заплащаш, те децата ще си дивеят достатъчно. Анимация е нужно, когато няма детски кът.

# 414
Приятно място край морето , но не на самия пясък ,а по на сенчица е Мишел, до р-нт Хоризонт.
Като казахте , че може да се прегре на плажа, се сетих.

# 415
  • Варна
Приятно място край морето , но не на самия пясък ,а по на сенчица е Мишел, до р-нт Хоризонт.

Позволи ми да не се съглася с теб. Верно информацията ми е стара, но от преди две години това заведение ми е в личния черен списък. Като проверявахме условията за рожден ден там и управителката като разбра, че става дума за 3-годишни деца с такова пренебрежение се изказа "О, тези деца ще ми натъпчат тревата". Да си имаме уваженията, моля, все пак сме клиенти Crossing Arms! Направих грешката и да седна там. Сервитьорките обслужват с неохота. А каква маргарита ми направиха самоооо - текила с лимонов сок, но не от натурален лимон, а от ето такъв:
.
Пръстите да си оближеш направо  Sick

Дано са се оправили нещата, но аз не вярвам. Освен това като ще е на плажа поне да се вижда пясъка ми се ще.
Благодаря все пак за предложението. Някой друг може да се възползва, макар че се съмнявам това да стане... след моя пост.

# 416
запис да следя темата Simple Smile

# 417
Аз имах предвид, че не е необходима допълнителна анимация, която да заплащаш, те децата ще си дивеят достатъчно. Анимация е нужно, когато няма детски кът.
Да,но аз предпочитам 2 часа поне,децата да са ангажирани в някакви игри и забави а след това ще се набягат на воля Peace,освен това ще има деца от няколко възрастови групи и това още повече ме накара да се погрижа за заемане на тяхното внимание Peace

# 418
Ако това е заведението срещу зоокъта и аз не съм доволна  Mr. Green

# 419
Явно встрани нещата изглеждат по-различно, отколкото когато седнеш да те сервират;
не съм празнувала там рожден ден, но минавайки покрай заведението забелязах надпис ЧРД и деца, които се бяха насъбрали, затова споделих като идея.

Общи условия

Активация на акаунт