Детски рожден ден във Варна -6

• 98 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, някаква идея за празнуване на РД в квартал Аспарухово?

# 391
  • Варна
Момичета, някаква идея за празнуване на РД в квартал Аспарухово?
След 1 юни отварят Бейби рок на плажа, а също така провери и в закрития им детски кът /по-нагоре беше споменат/.
Ето, намерих мнението:
Това Бейби Рок в Аспарухово е на прaктика готово, изглежда супер вътре, нищо общо с другите два детски къта в Аспарухово.Ходих да питам преди две седмици за рожден ден там за 1.05, заведението още не работеше, но си имаше някакъв рожден ден.Предполагам още не им е готово нещо чисто документално,но си правят разни партита.Общо взето това което запомних е куверти на децата от 8 до 12 лв, който включва разни неща, отделно свободна консумация за родителите, възможен кетъринг разни хапки.Дадоха ми и визитки, имаше фейсбук страница там, но не мога да ги открия.Утре мисля пак да отида да питам.За тези от Аспарухово - спирката на двойката, която е след центъра, от там се спускате надолу (перпендикулярно на маршрута на автобуса, и на 50 метра в дясно нова сграда.Наистина останах очарована от нещата вътре, миришеше на ново още.Все пак стоях вътре максимум минута, та не съм миродавна, но ако празнуваме там, ще пиша.

# 392
Да споделя, че в Портокал сме ходили на РД и не ми хареса. Една страшна музика бяха избрали, организираха игра на пирати, но през цялото време беше тази страшна музика, не мисля, че подхожда за празник. Детето ставаше на шест, разбира се, но все пак. Някак неуютно ми се видя, не знам как е било с цените

# 393
Аха, не знаех, че имат закрит, ще потърся сега. Видях онзи ден, че възстановяват този на плажа...

# 394
За музиката в Портокал не бях чувала че доста силна,дали и друг ще го потвърди newsm78 да не би да е било случайно,обмислях като един от вариантите за нашето парти именно Портокал Sad а също ако някой знае цени и пише ще съм благодарна Hug

# 395
На пиратски рожден ден е нормално да е "страшна" музиката, според мен.
Ние бяхме на пиратски рожден ден/градинско парти/ с диско музика, чак лигаво ми стана. Децата имаха само един грим и толкова - гонеха се през цялото време, този аниматор какво правеше - не стана ясно, нищо общо, с това което е в Портокал, а там наистина е яко.

# 396
Аз уж изчетох последните две теми,но пак ще си позволя да попитам  Blush
Дъщеря ми става на 4г. на 29.06. Иска ми се,да е в заведение с лятна градина,да има и обособен детски кът-люлки,пързалки.И евентуално да има и аниматор.За около 20-т дечица.
Да не е прекалено скъпо  Rolling Eyes
Някой има ли впечатления за заведението,което зад Кукления театър,за Рапонги,за Панамера,за това в Аспарухово-Бейби рок,макар че то ни е доста далечко.
Благодаря предварително за всяка идея,всеки коментар ще ми е от полза   bouquet

# 397
  • варненка от София
Аз уж изчетох последните две теми,но пак ще си позволя да попитам  Blush
Дъщеря ми става на 4г. на 29.06. Иска ми се,да е в заведение с лятна градина,да има и обособен детски кът-люлки,пързалки.И евентуално да има и аниматор.За около 20-т дечица.
Да не е прекалено скъпо  Rolling Eyes
Някой има ли впечатления за заведението,което зад Кукления театър,за Рапонги,за Панамера,за това в Аспарухово-Бейби рок,макар че то ни е доста далечко.
Благодаря предварително за всяка идея,всеки коментар ще ми е от полза   bouquet

Ами в Панамера е такова. Трябва да си провериш обаче условията какви са за РД.

# 398
  • Варна
Иска ми се,да е в заведение с лятна градина,да има и обособен детски кът-люлки,пързалки.И евентуално да има и аниматор.За около 20-т дечица.

Ами в Панамера е такова. Трябва да си провериш обаче условията какви са за РД.

Според мен Панамера не е точно каквото Галка77 си го представя. Там няма кът с пързалки и люлки, само един пясъчник. Иначе има разни играчки - коли, дрънкалки,топки - много разнообразни, но е все едно в детска градина или у дома.
Според мен Бейби Рок повече отговаря на представите и...

Може би е най-добре да се види на място...

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 12:06 от Поспаланка

# 399
Определено,ще отидем до Аспарухово тези дни.Така ще получа най-пълна информация.
Аз малко неточно съм се изразила,за аниматор имах в предвид да поканим такъв допълнително,не самото заведение да предлага.
Може те ли да ми предложите някоя агенция-дъщеря ми все за малката русалка,принцесите на Дисни,Снежанка говори.
Благодаря ви за помощта   bouquet

# 400
Пицария Бонели също става,но трябва да си наемете аниматор.

# 401
    Grinning Здравейте, момичета.  Grinning Записвам се и аз в темичката. Малкият ще става на 2 годинки и много ми хареса това мнение за "Бейби рок"- Аспарухово. Утре смятаме да го посетим и да видим какви са условията за тази година.Ще пиша отново.

записвам се и аз да ви следя,нашия втори рожден ден беше в Baby rock,страхотно беше  Grinning ето ви и малко снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.146648122037381.14802.100000765813386

# 402
baracuda ходите ли до Аспарухово кажи какви са условията и цените че май и ние натам ще се насочим Grinning

# 403
Не съм baracuda ,но да споделя.
Имат куверти от 8,10 и 11лв май беше,за един час игра,след него се заплаща по 3лв на дете за час.И вече в зависимост от цената на куверта за 8лв сок,сандвич и солети,за 10лв + сладки и соленки,за 11лв +пуканки,шампанско.Може и да греша в нещо  Peace
Заведението отваря в 9ч. сутринта.
Приятно е,свежо,личи си че е след ремонт.Има кът за съвсем малки деца и такъв за по-големи.Какичките изглеждаха ангажирани с децата,но аз бях там 10-15 мин,немога да преценя.Но някак си останах с впечатление че не са много добре организирани.Имаше РД и майката на рожденика,все питаше,ами това,ами онова,имаха гости вече по масите,а кетъринга им дойде в последствие.Но пак казвам,това отстрани за 15 мин.
Ние лично се отказахме,понеже искаме да е преди обяд,а там яко си печеше,тези деца ще умрат от жега,като се нагреят тези пластмасови атракциони.А за следобед неми се рискува,че като нищо ще вали дъжд.Та така,за нас угодия няма  Crazy А дъщеря ми нали иска принцеско парти,самото заведение,не предразполага за такива мероприятия,поне според мен  Peace
Някой има ли впечатления от бившата "вила Буров" ?
И пак да попитам за парти агенция,която предлага принцеско парти и да сте останали доволни  Hug

# 404
Аз вече резервирах места за Панамера,наех и аниматор за парти на фея или уинкс,все още .рожденичката не е решила PeaceУсловията ми се сториха добре,но ще имам повече впечатления като мине всичко,в края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт