Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Ох,Радостче,забравила си тииииии.... Joy,

А, на, кажи и...
Само знае да се хили от страни на хорската мъка.
Моя Бобърко, с партизанско име Ламята Спаска, поглъща такова количество храна и също така огромно количество храна разпръсква.
Това бисквита, вафла, парче хляб, наронено, напоено с плюнка, размазано на килима и стъпкано за по-сигурно. Нали, това е само когато не се храни официално, а само набива между другото.  Crazy
На официалните хранения е още по интересно.
Стържа не, ами стържа яко! Tired

У дома преобладават килимите, та за това явно продължавам да мечтая за Румбата.
Но пък наистина едни ръчички прахочистачки ще ми дойдат добре. Wink

Сушенето и аз го реших с климатика и сушилника. Отказах се да купувам сушилня. Просто пренаредих малко в къщи и поставих сушилниците на точните места. Wink То... колко зима е?! Wink

Иначе, Ах, ако откриеш нещо което наистина работи за миене на баня - споделяй с големи букви тук, че живо се интересувам! Simple Smile

# 511
Ами пробвах го този метод, миналата година, но избива влага от изпаренията.   Rolling Eyes Затова малко навън и после пак вътре, на сушилника. Изобщо голямо простиране и прибиране пада.  Mr. Green Че и влагоуловител ми бръмчи на главата.  Crossing Arms

# 512
На мен проблемът ми е тоалетната . Там нямам душ, тоест нямам как да изплакна разбирате ли ? Освен това е смотано направен канала, няма никакъв наклон и дори чаша вода да разлея, никога не се оттича. И минавам да попивам.  Tired Как да го чистя това помещение ? Стени, фуги, всичко вече ме вбесява там.

# 513
  • Бургас
На мен проблемът ми е тоалетната . Там нямам душ, тоест нямам как да изплакна разбирате ли ? Освен това е смотано направен канала, няма никакъв наклон и дори чаша вода да разлея, никога не се оттича. И минавам да попивам.  Tired Как да го чистя това помещение ? Стени, фуги, всичко вече ме вбесява там.
А моята тоалетна няма канал!

# 514
 hahaha
ох , не се сдържах.
И как се справяш ?

# 515
  • Бургас
hahaha
ох , не се сдържах.
И как се справяш ?
Не питай...Стирка,парцали,кофи с вода..На всичкото отгоре наклона е обратен и ако плисна повече  вода се изтича към коридора..

# 516
Ми тъкмо! Миеш и коридора ...  Mr. Green

# 517
И на мен това ми е най-противната работа,едната тоалетна е в комплект с банята,ама другата-не,
и въобще и самите тоалетни чинии, и плочки ,и мивки ,и душове-голяма ми е хамалогия,"Доместос" ме трови,но пък чисти добре....обаче на затова и аз се чудя за парочистачка,ту се навия- и гледам някой я оплюе....направо нинам Rolling Eyes

# 518
УФ,беееееееееее  Crazy
 на чужд гръб..... Crazy Joy

# 519
  • Бургас
Две в едно..

# 520
Тук е момента да отбележа, че сама освободих 3 дом. помошници .  ooooh! Но пък като не си доволен какво?  Rolling Eyes

Скубата ще се вземе задължително.
Парочистачката?   Thinking Thinking Но за нея съм предвидила и пред кухненската печка засъхналата мазнина, която ми трови животеца.
А сушилня в новото жилище, тук няма място.

# 521
И аз така за мазнината,но откакто си взех"ФРОШ" за почистване на керамичен плот,стъклата на фурната,че и  плота отзад печката чистя Blush,съм ок,
въобще доста време прекарах в подфорум"Наш дом" Joy, от там се зарибих и за омекотителя-бяло "Бинго"-и от него много съм доволна Crazy,
после ,пак по инфо от там започнах да ползвам прахове без фосфати Whistling,
въобще много инфо,много чудо Joy

# 522
Пък мен ме поднасяш за микровълновата и домашния хляб, на който между другото станах царица  bowuu !
Много инфо , много нещо... Като четеш едно, че то те препраща към друго, па се замислиш за трето и така търсейки си подходяща диета стигнах до важни изводи за здравословното хранене! Simple Smile

# 523
Пък мен ме поднасяш за микровълновата и домашния хляб, на който между другото станах царица  bowuu !
Много инфо , много нещо... Като четеш едно, че то те препраща към друго, па се замислиш за трето и така търсейки си подходяща диета стигнах до важни изводи за здравословното хранене! Simple Smile
Видях го аз,наистина беше много апетитен bowuu,
сподели сега на каква диета си ,за се ограмотят бедните духом,то в къщата на дебелия за ядене не се говори Crazy Joy,ама нищо този път ще направя компромис със себе си Joy

# 524
Видяла си ти - дръжки. Това там беше черновата. Ей сега да видиш хляб на какво се казва! Simple Smile
И както бях споменала, с тези златни мои ръчички. Хлебопекарни ...  Naughty

Диетата е 90 дневната. Само тук ли не съм ревала по този въпрос?! Simple Smile
Хубава е всъщност, но аз така - да си рева по принцип! Wink

Общи условия

Активация на акаунт