Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
И аз ще минавам на 90 дневната, за да сброся 8кг.

А тук  някои красноречиви не се ли усетихте, че има пресни булки / като знам на руски булка какво означава  hahaha / , които си мечтаят за домашен уют, красив дом и 2-3 дечица?   newsm78

# 526
Тази,дето всеки ден ядеш храни  от една и съща група-не е за мен-опитах я Joy,
и тази -60 опитах , и на нея не насмогнах Joy,
после безвъглехидратната-и там тц. Joy,
сега нищо не правя ,т.е. само ям и като резултат почнах да сънувам диети Crazy,вероятно на "алфа" ниво ще свалям килограми Joy

# 527
Пожелаваме ти ги от сърце!  Hug
Красноречивите ги познаваш, така че ... Wink

# 528
И аз ще минавам на 90 дневната, за да сброся 8кг.

А тук  някои красноречиви не се ли усетихте, че има пресни булки / като знам на руски булка какво означава  hahaha / , които си мечтаят за домашен уют, красив дом и 2-3 дечица?   newsm78
Ах-че,отстъпвам ти моите тримата за няколко часа,след това съм сигурна,че свободолюбивата ти натура ще си преосмисли настоящите приоритети Joy

# 529
 Joy  Joy  Joy

ей, развеселихте ме ей  Heart Eyes

Някой вадил ли си скоро медицинско за шоф.книжка в Света София или ЕлМасри
Бързо ли става? За какви пари?
Чудя се дали да ходя при личната или там да мина да си извадя набързо утре

# 530
Ками, в Св. София - 15лв за 5 минути преди няколко месеца  Peace

90 дневната диета е единствената, която ми понесе на мен. Не умирам от глад, не се побърквам от мисълта, че нещо за ядене ми е "забранено", 'щото се успокоявам, че след ден-два ще може примерно и ефектът от нея поне за мен е повече от задоволителен.

За парочистачката, имам две дружки, които твърдят, че единственото, за което наистина им върши работа е да си чистят баните.

Ах, и от мен още веднъж честито! Много, много любов  Hug

# 531
  • тъгата в мен
Почти през цялото време на проследения ви разговор,си представях как Еластина чисти дома си,поклащайки се в ритъма на румбата... Joy
п.п.
Шушонка,оправяйте се,ей! Peace

# 532
Има ли някой, който ползва услугите на детска кухня?

# 533
Има ли някой, който ползва услугите на детска кухня?
Аз ползвах преди време. Питай.  Flutter Имаше и тема някъде. Ще я потърся.

# 534
На мен ми трябва някой, който сега ползва, че ни затварят пункта за неопределено време, а на мен не са ми удобни другите. Имам доста купони обаче. Търся някой, който да ги иска.

# 535
Намерих я. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.0 Може би има някой на който му трябват.  Peace

# 536
Намерих я. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.0 Може би има някой на който му трябват.  Peace
  bouquet

# 537
Ками, в Св. София - 15лв за 5 минути преди няколко месеца  Peace

Мерси, Иве   bouquet
Инфлацията и тях е хванала - 16лв. ми взеха, но пък не за 5 а за 3 мин бях готова  Wink и никакъв счетоводен документ не ми издадоха

Друг е въпроса, че това много ме възмути ... Всички печати ми наблъскаха, а очите на един лекар не видях... Ами ако към кьорава или глуха ... или нещо друго.... няма значение - всички са годни за шофьори и катастрофи .... После се чудим защо държавата ни на такъв хал...  ooooh!

# 538
  • Бургас
...а ,може и някой ненормален да вземе книжка ,не че не взимат наркомани и разни откачени Rolling Eyes

Като си подновявах книжката ,много добро впечатление ми направи очния лекар ,че държеше да ме прегледа въпреки ,че си носих рецептата за очилата от преди няколко дена ,но другите изобщо не ме погледнаха.

# 539
е, теб поне очен те е видял ...
А мен като ме погледнаха на регистратурата, как разбраха че нямам лещи на -5 диоптъра, а ме писаха ОК

Общи условия

Активация на акаунт