Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 407
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Това "Джимбо" стратегически ли го строят толкова далеч, за да не се изкушават малчовците ако е в града и всеки ден минават покрай него?  newsm78

# 586
  • Бургас
 Grinning Grinning Grinning По скоро мислят за нас родителите  Grinning
Те както продължават да застрояват към Ветрен, скоро центъра на града ще се измести в Славейков  Joy

# 587
Като стана дума за Ветрен много ми е интересно защо е нужна винетка? Нали е кв. на Бургас?  Thinking

# 588
  • Бургас
До Ветрен и Банево не е нужна винетка. Аз така знам. Ти защо смяташ, че е необходима?

# 589
Ами защото като излизах от Бургас на пътя имаше маркировка "Винетка". Не обърнах внимание дали има и знак, но това ме наведе на мисълта че е необходима.  newsm78

# 590
  • Бургас
Не, не е необходима винетка  Peace

# 591
  • у нас
Като сте се разговорили за Джъмбото - до къде е строежа му? Има ли шанс да го открият скоро?

# 592
  • На морето!
Това "Джимбо" стратегически ли го строят толкова далеч, за да не се изкушават малчовците ако е в града и всеки ден минават покрай него?  newsm78
Трудно биха намерили толкова голям, свободен парцел в града. Wink

# 593
Не, не е необходима винетка  Peace
Ясно, благодаря.   bouquet Явно не са премахнали маркировката. И аз вчера се притесних, викам си сега да не отнеса някоя солена глоба, ако ме спрат.  Outta Joint

# 594
Джимбо трябва да е готов през май.

# 595
То и това беше излишно.
И да знаеш, грешната клюкарка попадна на спама ти!  Mr. Green

# 596
След ветренската акция, се надявах да няма повече такива безумия,  но уви.

# 597
Някой има ли впечатления от вътрешния полет Бургас-София-Бургас?

# 598
  • Бургас
на 25 март ще го пробвам, ако не ти е късно тогава ще ти дам впечатления Wink

# 599
Двупосочен билет ли си взе ? На каква цена и кога го купи? Понеже сега ги гледам, но са едни космически цени, но може би има малко време до тогава, затова е така.

Общи условия

Активация на акаунт