Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
привет,
и аз посетих днес LIDL ама чак в 13ч...
за капак бях и с лапето... легна си тя в количката и се поразходихме по рафтовете Simple Smile
изхарчих 30лв, ей така да не съм валат Simple Smile
13лв/5л беше олиото, натварих 2 туби за мен и майка... и 2 пакетчета желирани бомбони за лапето Simple Smile

# 661
Малко инфо за комшиите :

От дружество "ВиК" предупреждават, че поради строително - монтажни работи на 28 март /понеделник/ от 08.30 до 19.00 часа ще бъде спряна водата в част от ЦГЧ, заключена между улиците "Александровска", "Богориди", "Константин Фотинов" и "Булаир".
..........

И новите улици на синята зона
http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/7900

# 662
Малко инфо за комшиите :

От дружество "ВиК" предупреждават, че поради строително - монтажни работи на 28 март /понеделник/ от 08.30 до 19.00 часа ще бъде спряна водата в част от ЦГЧ, заключена между улиците "Александровска", "Богориди", "Константин Фотинов" и "Булаир".

Eeeeeeeeeeee!  Crossing Arms

# 663
  • На морето!
Синята зона заплашително се разраства. Уж щеше да е само м-у Ботева и Морската градина... Надявам се скоро да спрат или поне повече хора да изразят недоволството си. Crossing Arms

# 664
Синята зона ...и да протесираме, и да не протестираме, да не са луди да я отменят. Това са толкова средства.  Wink
Друго си мисля аз, този тролей, за който прекарват жици покрай "Златна котва" като закъса там и няма да има минаване.  Thinking А до колкото знам от мои съученички от Меден рудник, доста често им се случва да аварират .

# 665
 Тролей къде ???  Shocked

# 666
Е, как, http://burgasdunews.info/index.php?option=com_content&view=a … -18&Itemid=68 .

Сети се лятото какво е като минава 211 покрай Гъбката и какви задръствания стават, а за аварирал тролей не искам да знам.

# 667
  • Бургас
Кажете сега  пак къде леят куршум, че не мога да си спомня ?
Аз съм ходила при Фатме Али: к-с "Възраждане" ул. Пробуда бл.31, вх.Д, ет.2; тел.:0887050153.

# 668
Е то има значение каква вяра изповядва жената която бае - християнските и мюсюлманските ритуали са различни Peace

# 669
  • тъгата в мен
Нямам думи ,относно поредното разширение на Синята зона...Не е нормално целия център да е опасан с такава зона...По малките улички и страничните на зоната не е възможно не да се паркира,не е възможно по тротоарите да се мине....И по дяволите ,защо пак махнаха знака за паяка точно пред хотел"Луксор" на Булаир..

Синята зона заплашително се разраства. Уж щеше да е само м-у Ботева и Морската градина... Надявам се скоро да спрат или поне повече хора да изразят недоволството си. Crossing Arms
п.п.
И като подадох жалба,какво...

# 670
  • На морето!
Следващата стъпка би следвало да е изнасяне на Администрацията от центъра, също и съда и всички институции, които предполагат повечето работни места да са именно там. Според мен със синята зона си действат на принципа "Колкото-толкова" Разширяват си, мълчим си, трошим си колите по тротоарите, плащаме безумното репатриране... Манталитет, жалко за нас. Tired

# 671
Кажете сега  пак къде леят куршум, че не мога да си спомня ?
Аз съм ходила при Фатме Али: к-с "Възраждане" ул. Пробуда бл.31, вх.Д, ет.2; тел.:0887050153.

Тя беше, Ах'... За нея ти говорих.

За синята зона нямам да се изказвам тоз път.  Mr. Green
Иначе е добра идея, поне част от административния център да бъде изнесен. На всички ще им е по-удобно. Направо си го представям, значи - някъде в комплексите, на широко, с големи паркинги... Simple Smile
А тролея, що да не? Поне от екологична гледна точка, аз го приветствам!

# 672
  • Бургас
Някой знае ли как по банков път да си внеса данъка за апртамента?
От къде да взема банковата сметка и какъв код се попълва?

Отиваш в Общинска банка дето е до музея зад църквата Кирил и Методий, носи си писмото от Общината, другото го правят на място, няма нужда да пишеш бележка, служителките ги пишат там. Сметката и кодовете ги има в писмото. Ако нямаш писмо, тогава става сложно....Иначе:
IBAN: BG08SOMB91308424151744
вид плащане: 442100 - данък недвижими имоти
                        442400 - такса битови отпадъци  - пишат се на отделни бланки
титуляр на сметката: Община Бургас МДТ
Банка на получателя: Общинска Банка ФЦ Бургас

Таксата в банката е 1,50 за бележка т.е. 3 лв. за двата данъка

# 673
щом имаш писмото от общината за дължимите данъци от всяка банка могат да се наредят преводите за данъците, просто всяка банка взима различни такси. Ако си имате и домашно интернет банкиране също става без дори да излизате от къщи.

# 674
Здравейте, и аз съм от Бургас и съм толкова стар член във форума но никога не съм писала, скоро случайно попаднах на бургаски темички, че сега се оглеждам къде какво има за мен, аз съм и за ЕБХ но немога да я намеря нещо и за кърменето и за хомеопатия и да се помогне и за среща така че пишете ме и мен. Немога още да се ориентирам в новия облик /от отдавна не съм влизала/ така че ще се ослушвам и оглеждам  Wink  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт