Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ах' , ами възможно е ... аз наистина от месеци не бях се качвала /то къде ли ходя де/ ... но тази събота им се обадих, за да ме откарат на банкет и да ти кажа нямам оплакване.... дойдоха си на време , а накрая ми направиха и отстъпката, тогава разбрах че са и на промоция

Днес е Игнажден ... та умната  Heart Eyes

Няма май кандидати за импровизирано парти  newsm78

# 76
Да, аз сега се върнах назад да прочета кой пръв е влязъл тука в темата да пише и Ками   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ще и върви на темата и другата година.
Импровизираното парти за участие ли?

# 77
Желаещи да присъстват на коледното парти за децата винаги е имало, но за организирването му, всеки се спотайва  Embarassed Rolling Eyes
Аз лично нямам контактите и умението за това, но ако някой спретне мероприятието, ще дойдем с Дебс... даже още 2-3 мами и дечицата им, че скоро ме питаха дали има нещо предвидено... Flutter

# 78
  • Бургас
Ако има коледно парти и ние ще присъстваме. За Дядо Коледа мога да попитам моя позната, която има детски клуб чии услуги са ползвали за техните коледни партита.

# 79
  • Бургас
anita_bs, а кой е този клуб на твоята позната? Може да го ангажираме и там да дойде Дядо Коледа?! Simple Smile

# 80
  • Бургас
Клуба е Амазония, зад Билковата. Миналата събота и неделя Дядо Коледа мина оттам, но тогава нямаше кой да гледа малкия и ние пропуснахме. Записваха по малко деца 10-15, защото и мястото е малко. Незнам дали ще работят на 24-ти, но ако има достатъчно желаещи мога да попитам дали ще организират и форумска сбирка  Peace

# 81
  • Бургас
Нека и другите да кажат, но на мен ми изглежда добър вариант. Добре е все пак да се преброим, за да няма недоразумения. А ти питай, ако те не затруднява, за да знаем ще работят ли на 24 и какви са им условията.

# 82
винаги сме били повече от 10-15... и ми се струва, че няма да ни побере  Rolling Eyes
неможе ли да се наеме пак онова заведение в центъра... непомня как се казваше... имаше голяма елха в антрето под която слагахме подаръците и после дядо Коледа ги взе да ги раздава. Имаше меню за децата , и мн място за танци Wink

# 83
Ако се организира коледно тържество ще доведа Дани, малката е много малка още:) Той пропусна две коледни тържества вече заради хреми и кашлици, но сега е здрав и ми се иска да види Дядо Коледа, дето толкова много го говорим вкъщи

# 84
  • Бургас
Да кажа че и ние сме за коледно  парти.
За съжаление не се сещам как мога да помоган за организирането му Sick

# 85
И аз съм за коледно парти. Амазонията ни е наблизо и наистина ми се струва че е малко помещението. А детския кът едва ли ще събере повече от 10 деца. Незнам досега къде сте се събирали Cry Хич не се сещам за заведение.

# 86
  • Бургас
Не съм от участващите в коледните мероприятия,че са ми големички дечицата. До колкото помня миналата година купона ви беше в Болярска къща. Беше затворена за някакъв период от време,сега пак работи. С това само мога да съм ви полезна.

# 87
Момичета, заведение лесно се търси, по-скоро Дядо Коледа е проблем
две години бяхме в Симпатико, една в Болярска къща и една в Тренто

До тук сме:

1. tedka* + 1 дете
2. Анита + 1 дете
3. tini7 + 1 дете
4. pollinna + 1дете
5. Имамама + 1 дете
6. bissera + 2 деца
7. аз + 2 деца

Пропускам ли някой? Говорим за 24 към 11ч, нали?

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 10:09 от Ками*

# 88
  • Бургас
Някой да ми каже нещо за детски кът до учителския- ако има сайт ,има ли пързалки ,цени ,за родителите как е ? Все още съм в издирване на идеалния вариант.В М.рудник е  хубав този,който прпоръча Бисера ,но идва далеч  Rolling Eyes

Амазония го видях и той е хубав и усвовията за РД са чудесни  ,но наистина е за малко деца Peace

# 89
Тити тайса в Зорница изгежда също голям а и има занимания за всякаква възраст. Все пак се съмнявам за детските клубове да са свободни  все ще има някой рожденик да празнува в тях.

Общи условия

Активация на акаунт