Аранжиране на маса - тема 3

• 169 395
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
ewa-wiwa страхотни са утре по спокойно пак ще ги погледна,ама хайде следващия път по навреме . Praynig ако може адреса да мина да опитам Thinking

# 541
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Първо да кажа на ewa- wiwa, здравей ! Надявах се да се присъедиш към нас по- рано. За съжаление не мога понякога да пускам лични писъмца на "снимкабг".
Масата ти я видях оЩе като качи снимките и Ще се радвам ако ни радваш по- често с нови декорации.
Данчика, сега е много важно да се концентрираш. Вземи го на  мускули този изпит...!
Пожелавам ти успех и много креативност на изпита!
Снимките на масите ти са прекрасни и винаги с голямо удоволствие ги разглеждам.
Апр, ти друга работа нямаш ли си? Къде ги намери тез череши по това време.
Така ми се хапват. Гледах днес в магазина, ами много сkъпи тез костилкови. Откраднах си една само да кусам Embarassed
Много оригинална "горска маса". Хареса ми. Аз си падам малко "Еко" та точно по мой вкус.

На всички празнували пожелавам много любов и усмивки в домът Ви !

Ягодка, харесаха ми градинските ти маси.  Страхотна идея! Много ми хареса масата с карамфилите и подходяЩо сгънатите салфетки.
Много бих желала да се възползвам от снимковия материал за сгъване на салфетки, но за съжаление съм неспособна и некреативна за такива подвизи.
Тупарова, преглътнах няколко пъти при вида на тортата. Гледах и другите ти маси но последната най ме "плени" добре де...и магнолията ми хареса Mr. Green
Митонела, много добра маса. Градинската  Mr. Green. Цветовете са суупер!
И лилиите са много красиви и гръцкото масе...
чашите за пенливо винце ако вече не ти харесват ми ги подари, а Mr. Green
Кристи, мого весели предложения и от теб.Люляк, лаленца и кафенце...
Хестия, беше обеЩала преди "години" една маса с много цветя по средата.
Докога Ще чакам. Добре си се завърнала при нас !
Боряна, ти си ми десерта днес.
Сега като си на работа да не ни зарежеш. Тъкмо свикнах с присъствието ти.
Темата е много цветна и весела последните седмици и Ще бъде жалко .
Харесват ми спонтанните ти идеи като декорираш.

Много бих се радвала ако Дина пак ни изненада с някоя красива от стила "АлА Дина" маса.
ИЛ. Ог с нейните прекрасни идеи и вълшебства.
Мира, виждам че четеш. Кажи едно здравей и ти Mr. Green

Аз да нe съм  само на лаф Ще покажа една много скромна декорацийка. С извинение след всички красоти които сте показали
До скоро момиченца !

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 00:18 от matze

# 542
Здравйте момичета,
Апр Много хубава бонбонена маса, и салфетките как кокетно седят в любимите ми чинии. Момините ти сълзи са много свежи и красиви, тук вече им премина сезона.  Flowers Bouquet
Боре и ти вече си имаш божури, моите вече прицъфтяха и днес запоследно се нарадвах на листенцата им. Тази маса ми изглежда някак по сериьозна, или по скоро изчистена  Flowers Bouquet
Маце- много плодовита маса  Laughing тази година още не съм яла пъпеш и грозде и е крайно време да си купя, ти ме подтикна да знаеш ооо и прасковките забравих, многоготина градинска прелест, да ви е сладко Heart Flowers Bouquet
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/bojureni-listentsa.593725

Лека вечер  bouquet

# 543
Здравейте, аранжорки!
ewa-wiwa , приемаме снимки всякакви и по всяко време! Grinning Много цвят има в снимкитете, и много вкусотии също!!! Party
matze , много се радвам, че така ти харесва моята горска импровизация (че ми е малко трудно да я нарека маса Wink). А твоята плодова маса е много омайваща, ммммм Flutter
danchika , романтика и рози - харесва ми!!! Те и при мен взеха да попреминават момините сълзи, както се вижда от снимката по-долу, но все пак реших да ги експлоатирам докрай с една

Чисто бяла маса:

# 544
Апр, много нежна маса с момини сълзи!  Heart Eyes Розовата също е много нежна, а покривката ми е любима. Харесва ми как си обвила бутилката в салфетката и как си поставила салфетката като си редувала розово и бяло.
Данчика, страшно ми хареса последната ти маса! Толкова нежна, пък и това убийствено червено - много си романтична!   bouquet Харесах и онази с трите свещи в черния свещник! Пак не знам какво да ти кажа, ама много ми хареса! Въобще при теб винаги е едно цветно, весело и слънчево!
Маце, супер плодова маса! Такава шаренка и приканващо вкусна! И другите ти градински масички харесах! Побъркваш ме с тези полегнали чашки, тук-таме се мъдри по някоя пеперудка или сърчице, а цветенцата са супер красиви!   bouquet
Боряна, много харесах покривчицата на божурената ти маса, както и съчетанието на синьо и оранжево.
Ева Вива, големи красоти си сътворила и в аранжорски, и в кулинарен план! Минавай, само че по-често, че да им се наслаждаваме и ние!  bouquet

От мен една... ягодова  Laughing маса от снощи :

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 18:33 от yagodka

# 545
newsm51 Здравейте Hug
Ягогодка Мниго много ти се радвам на  ягодовата маса, за първи път ли правиш ягодова аранжировка, понеже и на името ти подхожда, но аз нали съм от скоро и незная Laughing
Свещника е жесток, малката ягодка не го ли напада, толкова да е апетитен Laughing Heart и Ягодови салфетки си имаш, аз пък си купих с черешки, но още не съм ви ги показала.  smile3525
Apr Тази бяла маса, е много елегантна, някак си сватбен мотив виждам в нея, свещниците са много елегантни и самата покривка, да не говорим за изяществото на момините сълзи smile3525
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/orange-wold.593891

# 546
  • Попово
Здравейте! Two Hearts Two Hearts
Пак съм за малко и ще ме извините, че няма да коментирам. Благодаря на всички за милите думи.
Данчика,харесах масите, особено божурената. Чиниите силно ме привличат, да има как ще ги отмъкна.
Апр, бялата е супер. Отдавна обмислях такава, ама ми се струваше, че ще е скучна. Сага виждам, че е разкошно. Ще направя.
Ягодка, с ягодки около теб. Нищо по-нормално и красиво не би могла да измислиш.
Маце, много ми допадат нестандартните ти маси. При теб изглежда толкова добре с не много неща по масата и не наредени симетрично. При мен не е така. Липсва ми фантазия затова.
ewa-wiwa, ти си ми от любимите автори в снимка.бг. За първи път тук виждам маса от теб, но съм прегледала всичките. Разкошни са.
J_M_M, много приятно изглежда масата за питката. Ще споделиш ли какво си избра детенцето ти, когато стигна до предметите? Такава е традицията при нас.
Тупарова, искам нова маса да видя от теб, че все изненадваш със свежи идеи. А може би нов сервиз? (Желая ти го от сърце)
От мен маса от тази вечер:

Повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-cvetno-quot.593910
Лека вечер, момичета! newsm51

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 06:57 от borianayordanova

# 547
Ягодкаааа, маса Ягодка е страхотна!!! Откога се чудя кога ще направиш такав маса! Grinning И салфетчици си намерила даже! Белите свещички много добре са връзват, а центърът на масата, който си направила, е направо страхотен!!! Браво!  Hug
danchika, ти отново си с примамлива маса на открито! Flutter Масата е много свежа и цветна, а салфетките с пеперуди й придават още по-градински вид. Липсва само накоя жива пеперудка, която е трябвало да кацне, докадо правиш снимката. Wink Тези бели чинии страшно ми харесват!
Боряна, и ти с много цветна маса, но чакам с нетърпение и бялата! Wink Много ми харесват салфетките, които си сгънала!

От мен една весела и здрава маса Grinning

# 548
Здравейте мили момичета!

matze, отново си се отчела с чудесни градински маси,
а тази със салама колкото и пъти да я погледна ми се отваря апетита!
Данчика, няма да успея да изкоментирам всичките ти красоти,
но ще отбележа, че много ми хареса масата с божура,
получила се е прекрасна, червена маса със зелен акцент!
Много е приятна и масата с листенцата от божура!Различни и интересни
са ми масите с унгарските "съкровища", които аранжираш на вилата!
Налягай учебниците и когато имаш време се отбивай, а ние няма да се сърдим,
ако не си толкова дейна тези дни, след това ще си наваксаш!
Apr, импровизациите ти на открито са прекрасни, дано по-често ни радваш с такива!
Влюбена съм в розовата ти покривка!
Масата "Розово&бяло", както и бялата са много нежни,
със сигурност сте си поседнали с удоволствие на тях!
Сега видях и последният ти колаж и отново въздишам по покривката,
харесват ми и салфетките и разбира се здравеца!
Борянка, гостите бяха ли впечатлени от масата!
Неделната ти маса ме убеди, че розовият цвят си отива с всичко,
а такива цветя имам и аз и им казвам камбанки!Оранжевата ти маса
може и да е приготвена на бързо, но е много хубава,
харесва ми как си поставила салфетките, които май са ти нови!
Всичките ти аранжировки са чудесни, ти се оплакваше, но ми се струва,
че освен голямо разнообразие от страхотни идеи имаш и голямо разнообразие от към посуда!
Сега очакваме и бялата ти маса!
Ягодка, първо мерси за схемите за салфетките!
Много са хубави трите маси с които ни зарадва понеделнишки,
съботната хем е стилна, хем е някак си закачлива с тези салфетки и
подаващите се вилички из под тях!На масата с карамфилите
не мога да й се нагледам с тези запалени свещички и разбира се
прекрасно сгънатите салфетки и отново ми харесва как си сложила приборите под тях!
Най-любима ми стана ягодовата маса по разбираеми причини!
tuparowa, Mitonela, Честита Годишнина с голяма закъснение и от мен!Масите и слаткишите са великолепни!
Mitonela, ако обедната ти маса на открито е без аранжировка
не мога да си представя каква красота си щяла да направиш ако е била с аранжировка!

Доста дълго стана, надявам се да не съм пропуснала някого,
а ако съм да ми направи забележка!

Данчика, сега се сещам, че ти ме питаше за кафето.
Аз както вече съм споменавала обожавам хубаво и добре поднесено кафе!
Моето го правя на машина от тези с капсичките, долче густо!

Ето и една бърза маса, замисъла беше друг, но се получи това:

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 18:29 от kKristi

# 549
Кристи, много приятна е тази доматено-лучена маса! Харесва ми как си поставила приборите и лукчето върху салфетките, те и гюведжетата внасят много колорит в аранжировката на масата!  Hug
Апр,  на много нежна вълна си напоследък. Сега пък откъде го извади тоя цъфнал здравец, моят едва се захвана, та чак не мога да повярвам.  Laughing Такаа.... Значи и виното е розе, винаги подбираш подходящо вино, салфетките, свещичката, всичко е много нежно и в приятни цветове!  Peace  Hug
Боряна, много е красив букетът, отново си сгънала красиво салфетката!   bouquet
Данчика, при теб пак пърхат пеперуди. Ти като заминаваш на вилата всичките аранжировъчни материали ли взимаш със себе си? Благодаря ти за коментара в албума ми, аз едва снощи го видях.  ooooh! Hug А иначе имам и ягодова, и черешова, и смокинова, и каквато ти дойде на ум плодова маса, ако искаш погледни в албума ми.  Grinning Зеленчуковите ми куцат малко..., май трябва да наваксам.  Grinning

От мен една ябълково-люлякова маса от снощи:

# 550

---------------------------------------------------------------------------------

Мацко Hug...тая с цветята дето я бях обещала я направих за РД на децата Peace...ама сега съм обещала в оранжево Joy..Ма то как да се сетиш като се вясвам с маса от дъжда на вятър hahaha Joy...и аз да съм и аз ще забравя Hug
Ягодке, как да те коментирам не знам?!Пълна си с толкова много идеи,че си те искам за лична приятелка....ще си имаме безброй теми за разговор и размисъл Joy...с удоволствие ще обменяме опит, ама си ми много далече... Hug
kKristi, Apr , borianayordanova ,danchika, tuparowa ...Мили момичета, радвам се,че Ви има.Правите невероятни маси и сте супер отдадени, за което-БЛАГОДАРЯ  bouquet.С удоволствие разглеждам всичко, което сте направили и се радвам, че има дами , които с голяма любов аранжират масите си и посрещат гостите си....МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ НА ВСИЧКИТЕ Hug Hug Hug

ewa- wiwa, ТЕБ СИ ТЕ ОСТАВИХ ЗА ДЕСЕРТ Hug Hug Hug
Масите ти са точно по мой вкус аранжирани!!!
Изключително много се радвам, че се присъедини към компанията....очарована съм  bouquet
И мноооого,  мноооого харесах плетената лампа...искам и аз такава Mr. Green
С нетърпение очаквам следващата твоя маса, прекрасен и изтънчен вкус...Браво Peace

# 551
  • с трима мъже :)

---------------------------------------------------------------------------------

и аз чакам  Peace

# 552

J_M_M, много приятно изглежда масата за питката. Ще споделиш ли какво си избра детенцето ти, когато стигна до предметите? Такава е традицията при нас.
Благодаря ти на фона на вашите просто е детска масичка Laughing
Младежа първо хвана флашката ,позавъртя се огледа се и грабна и калкулатора та или счетоводител или ком.специалист,ама ще поживеем и ще видим .
Вие всички показвате страхотни неща,аз да се похваля днес купих поредните салфетки Laughing ,сега освен тави,форми за кексове, формички за мъфини и сладки и разни щприцове вече като отворя шкафа почват и салфетки да падат Joy Joy Joy
Добре че мъжа ми е командировка иначе досега да ми е показал  red

# 553
Здравейте момичета, днес Петък заминавам за България за 1 месец и най вероятно няма да се вясвам много тук. Дано си взема изпитите и да имам после настроение да аранжирам с вас.
Ккрисити- стягам се и ще уча, дано всичко мине успешно Heart Eyes новата маса е разкошна   bouquet
Ягодка на въпроса дали всичко си взимам на вилата?- ами всеки път нося покривка свещи- там малко атмосферата е комунистическа и ако не си занеса, не се знае какво ще намеря  Laughing а това с комунистическия израз го ползвам във връзка, че всичко е старо и похабено, нямам друго предвид. Новата ти маса е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes няма да комнетирам всичко и всички,нямам време.
На всички момичета успех!    bouquet
 Аз вече съм на път към колата  motor
След 1 месец живи и здрави ще се видим отново!   bouquet

# 554
  • Попово
 Two Hearts Two Hearts
Данчика, успех на изпита и от мен. Дано да минеш леко и без засечки. Приятно изкарване в България. Времето е хубаво и дано ти остане време за разходки. Пък после да показваш къде ходи, какво видя и какво прави. Ще чакаме, да знаеш.  Поздрави! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт