Аранжиране на маса - тема 3

• 169 394
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • Попово
Привет, момичета! Two Hearts Two Hearts
Днес си почивате повече и няма много маси за показване, но се надявам по-късно...
Ягодка, ябълково-люляковата ти маса много ми харесва. страхотно съчетание си направила на цветовете. Искаше ми се да успея да видя по-добре подложките от плат ли са или нещо друго!?
Кристи, много допре ти се е получила идеята с гювечето. Аз не съм голям фен на битовите маси, на битова обстановка изобщо, но при теб не изглежда така. Покривката ти е много красива и тя внася съвременност в аранжировката. Така е поне според мен.
Данчика, пък си има красиви пеперуди, макар и на салфетка, В България дано успее да се порадва на истински.
Апр,
"здравата" ти маса ми се видя по-скоро нежна с тези сърчица. Покривчицата също допринася за това усещане. Въобще розовичко - супер, напоследък и аз съм на тази вълна.
Ето доказателство за това:

Ето повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/quot-rozovichka-quot-masa.594236
Поздрави и най-добри пожелани за всички! newsm51

# 556
Здравейте, мили момичета!  Hug
Не ми остава много време за готвене и аранжиране, но надничам в темата, за да видя творенията ви и да си вдигна малко духа. Понякога се чувствам като в електронна игра – щом започна да свиквам с темпото и минавам в следващото ниво, където задължително има нови препятствия! Сътворили сте невероятни красоти, за всички вас    bouquet и  omm

Данчика, салфетки в София вече могат да се купят на много места - Джъмбо, Кауфланд, Халите, Фантастико, ДМ... Луксозни има на Граф Игнатиев, в магазина на Тескома, а също и на Раковски два магазина-  на ъгъла с Хан Крум и на ъгъла с Иван Вазов.
Твоите са много красиви, запази ми по една от всички, моля те!  Laughing (Добре, ако не можеш от всички, поне от тези с високите рози и едно зелено момиченце, любими са ми!) Много ми легна на сърцето динената ти маса! Чинията с динените кори и свещта ми допадна, много свежа идея, салфетката също е съвсем в тон и много нежна! Завидях отново за прекрасната градинка.... ех! Много си паднах и по масата със сините свещи, страхотна цветова комбинация, красив шал и отново нежни салфетки! И аз ти пожелавам успех и много приятно изкарване в България! Сигурна съм, че няма да издържиш и ще се включиш от някъде!
Hestiq, все още чакам оранжевата маса, но лилавата ти е разкошна! Много красиви си направила салфетките, а на снимката, на която са в чашите, много ми приличат на някакъв вариететен танц! Високите свещници не мога да ги пропусна, много са красиви!

Ягодка, твоите маси ми носят огромно удоволствие, много ги обичам! Винаги има равновесие, винаги са хармонични, свежи и оригинални! Най-много от всичко  в аранжировките ти, харесвам как сгъваш салфетките (всъщност най-любимото ми е гениалното комбиниране по схемата с трите цвята, но осве това....)! Много време се наслаждавах на едни карамфили, а после ме изненада и с поредицата от уроци, които са много красиви и вече не ми останаха думи, а само ахкам и охкам! Уникална си просто, нямаш настигане!

Боряна, виждам, че въпреки нескопосаните ми обяснения за салфетките, си успяла да ги направиш много красиви! Много се зарадвах, като ги видях, още повече, че са в много приятна цветова комбинация! Пръстените за другите салфетки сама ли ги прави? И те са много красиви! Както се досещеш, пристрастна съм и тази маса ми стана любима!

Apr , прекрасна маса с лалетата! Розовото каре е убийствено, а салфетката много нежна! Самите цветя са страшно красиви и си ги комбинирала перфектно със всичко останало, включително и виното! Аранжираната пейка е номер едно! Определено живееш у нас – такива салфетки имам и аз ( тези със сърцата)!  Laughing  Hug

Mitonela, много  ти е  красива гръцката маса, шалът е разкошен! Честита ви годишнина, макар и със закъснение! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот! От тирамисуто се почерпвам с огромно удоволствие! Много ми допадна масата с розовите подложки и гениалната идея със зеления лук!

kKristi, от твоите маси май люляковата ми е любима, но и другите две много ми харесаха, много са свежи като излъчване, изчистени и светли!

tuparowa, масата с магнолиите е същинска градина, много приятна за окото! Харесва ми как си направила салфетките, както и сервизът ти! И от твоята торта се почерпвам, защото и тя изглежда страшно вкусно! Желая ви дълъг и много щастлив семеен живот!

Маце, твоята активност много ме зарадва! Полските цветя, в комбинация с жълтите салфетки са прелест! Много свежо, типично в твой стил!

J_M_M , да ти е живо и здраво момчето, лек път му желая и винаги да държи вярната пътека! Много красиви погачи виждам!

ewa-wiwa, макар и закъсняла, много красива великденска маса си показала! Много симпатични са ми морковчетата, чудесна идея!

galaUSA , ти няма какво да чакаш, ами покажи някоя маса вече! Тъкмо за теб си мислех последните страници, че изчезна съвсем!

Аз съм направила и снимала три колажа и тъкмо реших да ви ги показвам на куп и се оказа, че два  не са качени  #Cussing out Не знам как е станало, но сигурно е заради постоянната вече умора! Нищо, двете маси ще ви покажа след екскурзията, а сега само един прекрасен сервиз! Купихме го за учителката на детето, от името на целия клас! Надявам се, че госпожата ще го хареса колкото мен! Не съм аранжирала много с него, защото ми се стори нахално, но го снимах, за да му се порадвате и вие:

Лека вечер от мен и приятни празнични дни!

# 557
  • Попово
Здравейте!  Two Hearts Two Hearts
Липсвате момичетааааа.
Нина, страхотен сервиз. Поздравления за избора. Предполагам ти е мъчно, че не можеш да го задържиш. Костен порцелан ли е? После да разкажеш за реакцията на учителката, макар че се досещам каква ще е.

От мен една "Жълтичка маса с тук-там синичко":

Ето повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-j-ltichko-i-tu … ichko-quot.594237

Приятна вечер и утре да има маси, ей!   newsm51

# 558
Данчика, как така цял месец ще ни изоставиш?  Cry Успех ти пожелавам на изпита и стискам палци!!! После ще има време за маси!  Представам си колко ще е вкусно агнешкото на мама!  Grinning Hug И да не ни забравяш, ами да драскаш и по някой ред, дори и без снимка!  Hug
Боряна, много ми хареса комбинацията червено и розово, а на последната ти масичка свещичката-цвете е очарователна, подложките са много симпатични и свежи, а мъфинчетата са чудесни с тези цветенца отгоре!   bouquet Питаше ме за подложките - сламени са.
Леля Ог, крайно време беше да се появиш! Много красив сервиз сте избрали на госпожата, кажи хареса ли й? предполагам върху подноса за сладкиши е имало и някои истински неща за хапване, а?  Wink С нетърпение очаквам и другите две маси, които обеща, само дано не е след месец!  Rolling Eyes Hug

Другите момичета да не се спотайват!  Hug

От мен две маси. За втората си откраднах идейка от нета за карамфилчетата, и понеже много ми харесаха така, я оставих за няколко дни, включително и за днес. Само салфетките ми бяха малко проблем, но едни миналогодишни, сгънати по подходящ начин си дойдоха на мястото.  Grinning

# 559
Здравейте и от мен  Grinning страхотни неща сте показали,връщам се да черпя идеи.
И за да не е само досаден запис една маса от мен,е не е кой знае колко красиво аранжирана както са вашите  Blush

# 560
  • Попово
Поздрав, момичета  Two Hearts Two Hearts
Моите маси от днес, но дали ще има кой да ги види. Данчика отпътува за България, да не би да сте я последвали, а момичетата от България да са отпрашили за чужбина?
SteiN, здравей. Масата ти от страни изглежда супер, а предполагам и самата аранжировка е много хубава. За съжаление от снимката видимостта не е добра. Ако имаш още снимки пусни линк, за да ги видим. Сигурна съм, че предлагаш нещо различно на което да се порадваме.
Ягодка,  чудни масички, в типично твой стил. Но втората маса с букетите, много, много ми хареса. Завидях ти на салфетките с камъни (това е истинско попадение на оригинални салфетки). И свещите са ти в тон...Изобщо всичко е perfekt.
От мен Маса в зелено-бял нюанс:

Повече снимки: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-v-zeleno-byal-nyuans.594981

А ще добавя и десерт. Това са "Охлювчетата на Нина(Леля Ог)". Попаднах на обясненията как се правят, случайно. Благодаря Нина, получиха се, макар и не така красиви като твоите.

Повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/quot-desert-quot.594983.23596005
Желая ви приятна вечер и повече вдъхновение. newsm51

# 561
Здравейте, мили аранжорки!  Hug
И какво сега? Данчика отсъства и всички останали също биха отбой!
Ще трябва май да я замествам днес  Laughing

Боряна, Ягодка, радвам се, че ви хареса сервиза! Лично аз много му се радвах, надявам се, че и учителките са го харесали като са си го отворили у дома! Не е костен порцелан, не знам какъв е точно, мисля, че са френски тези сервизи, но не разбирам много от порцелан и не мога да преценя. Но не беше толкова скъп като за костен. Имаше и много красиви чинийки, но само за това стигнаха събраните пари. Нямаше нищо за хапване върху сервиза, само бонбони купихме и картичка.

Боряна, зелената ти маса е разкошна! Много красиви салфетки и любимите ми чинии със зелените листа! Палмичката много я обичам (аз имам същата). Разбира се, влюбена съм в свещите-детелинки, слабост са ми свещите! Тараторчето допълва идеално картинката, особено с това стърчащо стръкче копър в средата! За охлювчета какво да кажа, пак съм пристрастна! Много са красиви! Радвам се, че пак съм ти била вдъхновение и благодаря за доверието! Салфетката и на тази маса е много красива, а пакетчето чай е направо по поръчка!

Ягодка, и двете ти карамфилени маси са много красиви! На първата салфетките са много нежни, присъстват и любимите ми червени купички! Букетчетата на втората са страхотни! Стъклените ти съдчета също! Много приятно и успокояващо е съчетанието на розовите букети и сивите камъни от салфетките, пак си постигнала хармония!

SteiN, много красива маса, но ако може да я приближиш, че ние тук сме много любопитни всички!

Ето и моите маси:

Кафявата маса е отдавна мислена и накрая остана неизмислена. Купих си салфетките в тон с шалчето и до там! Трябваше да има и други аксесоари, трябваше да има е кексчета с бял и кафяв крем отгоре и съответно с точки, но когато имах кексчета, нямах цветя и обратното. В крайна сметка решиш да използвам белите рози(които пък се оказаха в неподходящ нюанс) и да снимам каквото излезе. Определено тази маса ще има попавителен, някой ден!

И тази е набързо приготвена, но розите бяха толкова красиви, че нямаше как да им се размине аранжировка!

Е това е от мен за днес.
Пожелавам ви приятен и слънчев ден!

# 562
Извинявам се момичета,обещавам следващият път да пусна снимка от близо.Просто сега на бързо търсене намерих само тази.  bouquet

# 563
Здравейте, аранжорки!
Кристи, много симпатична се е получила масата с гювечетата!
Ягодка, срахотни маси, лилаво-зелената ми е фаворит - разкошни свещи и салфетки! Здравецът го набрах от градината на баба, а моят си е целогодишно "хванат", само го попочистих като се запролети, но и на мен още не ми е цъфнал тази година.
Леля Ог , тъкмо точех пръсти да ти честитя новия сервиз и прочетох, че е за учителката! Приказен е, както и всичко, което правиш ти! И другите два колажа са убийствени! Разкошни рози!
Боряна, и ти си с много колажи! Зеленият е изключително впечатляващ!

Понеже често съм била питана кога ще продължа "пътешествията", специално почивните дни си поиграх и направих една испанска и една френска маса. Последната може да мине пък за италианска, защото закуската е италианско Панетоне. Wink

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 18:17 от Apr

# 564
  • Русе
Леля Ог, отново страхотни маси! Сервиза за класната е великолепен! Масите с розите също много ми харесват, особено тая със салфетките на бели точки - разкош! Ама такива салфетки пък никъде не съм виждала.
Боряна, Apr, много свежарски маси и от вас   bouquet
Ягодка, много хубави маси с карамфилчета. Особено така на букет във вазата - много ми хареса!

Аз нямам снимка на маса, понеже тези дни правих разни нещица за хапване за абитуриенти и се отчитам в другата тема, но да се похваля на Ягодка /а и не само на нея  Simple Smile/, че направих за дамата - абитуриентка от нейните салфетки - божури /карамфили или панделки/ не знам точно как се казват, но приличат и на трите неща. Не се сетих обаче да ги снимам, пък и само салфетки да снимам - вие сте ги виждали  Laughing.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 18:35 от mama1+2

# 565
SteiN, масата ти е много красива, но наистина, ако можеш следващият път да я снимаш малко по-отгоре, за да се видят подробностите.  bouquet
Боряна, страхотна ти е зелената маса с тараторчето! Много ми харесва палмата!  На масата с чайчето си харесах черната чаша, пакетчето чай и салфетките! Охлювчетата сигурно са били много вкусни, изглеждат чудесно!  bouquet
Леля Ог, при теб както винаги изобилства от цветове! Розите са страхотни! Как ти е хрумнала идеята за шала и салфетките на точки, не знам! Честно да ти кажа на мен салфетките самостоятелно нищо не ми биха проговорили, а ти така красиво си аранжирала масата с тези бели и кафеви бонбонки в купичките!   bouquet Оранжевите рози са неветроятни, направо ми останаха очите в тях! Много красиво си сгънала оранжевите салфетки!   bouquet
Апр, най-обичам масите ти " пътешествия"! Испанската ти маса ми е истински фаворит! Салфетките са невероятни, платото е примамващо вкусно, а ветрилото откъде го измъкна - жестоко е!!! Не съм била в Испания, но вярвам тази маса наистина носи испанска атмосфера! Френската маса също е много красива! Тук си харесах чинийките и панделката в бордо, която си разпиляла по масата, много нежно съчетана с розичките по бордюра на салфетките! А на масата с Панетонето си харесах завързаните с панделка вилички и шарените чашки! Супер си!!!  bouquet
Мама 1+2, видях в албума ти какви невероятни плата си направила за абитуриентите! Не се сещам за кои точно салфетки говориш, но не се съмнявам, че си ги направила перфектни!   bouquet

От мен една холандска маса ала Ван Гог  Laughing:

# 566
Здравейте, мили момичета!  Hug

Apr, определено ми липсваха твоите пътешествия! Много ми харесват новите ти маси, личи си, че темата ти е голямо вдъхновение! На испанската много ми хареса ветрилото - самото то е много красиво, а и чудесно стои на масата! Подносът е чудно вкусен (въображението ми се развихри)! Кажи това с розите салфетки ли са или чинии? Много са красиви! От фернската маса огладнях ужасно, а италианската е много нежна и романтична!

mama1+2, да са ти живи и здрави абитуриентите! Мернах ти почерпката, но ще я разглеждам по-обстойно след малко. От пръв поглед видях страхотни вкусотии, ти си голяма майсторка в посрещането на гости!

Ягодка, пак си ми десерт! Масата ти е прекрасна! Ставаш ненадминат майстор на салфетките, все по-сложни неща правиш и все по-красиви! Поредицата с картините и сега с картичката са ми много на сърцето! Имаш много красив сервиз, а малките пантовки ми напомнят, че и на моите вече им се иска да участват в аранжировка!

Мили момичета, взех един шал от свекърва ми, за да направя с него аранжировка, но ще изчака малко. За сега ви моля за позитивни мисли в моя посока, защото ще имам нужда от тях!
Благодаря, че ме разведрихте с красивите си маси!  Hug

# 567
  • Toronto
Ауууууу, няколко дни не съм влизала и вие ще ме уморите, такива красоти!
Леля Ог, завидях ти за порцелановия сервиз и за розите, останаха ми очите в тези огнени рози! Сервиза така ли ти е или си правила декупаж или как се казваше там тази техника?
Боряна, канелените ти кифлички изглеждат страхотни, пък таратора направо ми потекоха лигите, още довечера ще направя Grinning Въобще зелената ти маса е свежарка!
SteiN, добре дошла Hug, масата ти изглежда много хубава, но ми се ще да видя по-близък план!
Apr, страхотни маси също, от фондюто ми покапаха лигите вече, бива ли такова нещо, аз съм на диета! Crazy Испанската също много идейна с това ветрило! Слушахте ли фламенко? Laughing А това панетоне ти ли го прави? Много го обичам! Ще споделиш ли рецептата ако е твое?
Ягодка, ти ме смайваш с идейност! Карамфилената маса и тази с лаленцата са много нежни и сладки! Обаче последната със салфетките-ириси ме разби направо пак! Май-май ще помоля за още едно уроче? Blush Заради теб съм си купила N-броя пакетчета салфетки! Пък ти продължаваш с нови идеи и ще ме разориш! Flutter  bouquet

# 568
  • DE
Л. Ог, имаш моята ментална подкрепа. Каквито и облаци да са надвиснали над главата ти...
Успех и здраве в домът ти Hug

Аз попрегледах малко тук, за съжаление не съм правила ниЩо  тези дни.
Последната седмица се прибирам все късно.
Набрала съм един букет от бели ириси, но така си и чака декорацията във вазата.
Поправителен в почивните дни.
 Hug

# 569
yagodka , благодаря за хубавите думи! Много ме радва, че обичаш пътешествията ми. Но като гледам и ти си попътешествала - я виж, чак до Холандия си стигнала. Масата е много оригинална - и идеята, и реализацията! Отново си перфектна в съчетаването на цветовете. Че си виртуоз на салфетките знаем, синьо-жълтите композиции хич не ме изненадват, ама тези зелени листенца вече откъде ги измъкна, страхотна си!
Леля Ог , много благодаря за милите думи! С розите са салфетки - чисто нови, и аз много си ги харесвам. (При това са от Била.) Ех, де да бяха чинии, ама не бяха... Flutter
tuparowa, благодаря много за комплимента! Не, не слушахме фламенко, как ме подсети сега! Даже имам един диск... Но нищо, на повторението! П.П. Мислех си за испанската маса да направя от твоите салфетки, бухналите, в бордо, но тези с розите ми бяха нови и нямах търпение да си ги оползотворя. Пък и не съм сигурна дали ще се справя, много трудно ми се струва, а много ми харесват...

Една семпла розова масичка, май не съм ви я показвала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт