Аранжиране на маса - тема 3

• 169 391
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • Toronto
tuparowa, благодаря много за комплимента! Не, не слушахме фламенко, как ме подсети сега! Даже имам един диск... Но нищо, на повторението! П.П. Мислех си за испанската маса да направя от твоите салфетки, бухналите, в бордо, но тези с розите ми бяха нови и нямах търпение да си ги оползотворя. Пък и не съм сигурна дали ще се справя, много трудно ми се струва, а много ми харесват...

Нищо де, новите ти салфетки са наистина красиви и подходящи. Но другия път хич не се колебай да опиташ онези, бухналите. Много са лесни, само малко повече време отнемат, поне на мен най-големия зор ми е да отделя слоевете един от друг. Останалото е фасулска работа! Затова ако очаквам повечко гости си ги приготвям от предния ден.
Розовата покривка е много нежна! Как ви завиждам, че постоянно намирате някакви цветенца, къде от градини, къде от магазини... в нашите магазини само едни претенциозни букети, че и скъпи! Sad

# 571
  • Попово
Привет, момичетаTwo Hearts Two Hearts
Тук се усеща известна активност, което е доста вдъхновяващо. Аз нямам много време сега, затова и няма да коментирам. Само да знаете Ягодка, Апр, Леля Ог, великолепни маси, както винаги. Другите с коментарите, хубаво е че пишете, но моля ви пуснете и по някоя масичка да ме зарадвате вечер. В момента поглеждането в темата е най-приятната  част от деня ми, така че - "колкото повече, толкова повече".
Аз една бърза маса спретната предимно от дъщеря ми Алекс, че аз не смогвам с всичко.
Синьо - розова маса

Повече снимки: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/sin-o-rozova-masa.595825.23651142
Приятна вечер на всички.  newsm51

# 572
Розовата покривка е много нежна! Как ви завиждам, че постоянно намирате някакви цветенца, къде от градини, къде от магазини... в нашите магазини само едни претенциозни букети, че и скъпи! Sad
А на мен точно тези на розовата маса са ми от гората. Grinning Иначе и аз съм от тези, онеправданите, без градинка...

borianayordanova , ами браво на Алекс значи, масата е разкошна! Simple Smile Много красиво сте съчетали двата цвята, получило се е страхотно!

Ето една маса от сутрешното ни кафе в моята "градина" (терасата демек  Sad)

# 573
Л. О., изпращам ти моята положителна енергия и стискам палци всичко да е наред!  Hug Hug Hug
Тупарова, ще направя схема, когато имам време.   bouquet
Боряна, много хубава розово-синя маса! Карамфилчетата са много нежни!  bouquet
Апр, много нежна мсаичка в розово! Какво се оплакваш, я виж каква хубава тераска си имаш! Чудни са и чашките, и подносчето, и цветенцата, и пеперудения свещник!   bouquet
Маце, чакам маса!  Hug
Данчика, да се разпише бързо!  Heart Eyes Hug

Аз идвам с две маси, една градинска, или балконска  Laughing, с цветенцата и здравеца , които си насадих на балкона:

И една ... пиратска  Laughing, за днешната закуска със сина:

# 574
Здравейте Здравейте на всичкпи Hug Hug Hug
От време на време влизам за съвсем кратко време да хвърля по едно око да не изоставам съвсем, но нови маси все още нямам. Постоянно съм на някъде на път, всеки иска да ме види, роднини, приятели а освен това и държавен изпит ме чака  Laughing
Днес си заминавам за малко на село да видя любимата ми баба и там ще приготвя една селска маса и обещавам да ви я покажа, не очаквайте чудеса  Grinning че на село не се случват Grinning
Поздравления за двете розови маси на леля Ог, стискам палци и на краката и на ръцете всичко да е наред при вас Heart Eyes
Ягодка, ти ме предизвика да се отчета и от тук, макар с Унгарски маси.  Тези дни като имам малко повече време ще ви пиша по обстойно но последните ти 2 маси са newsm74 Букетчето е  newsm53 Heart невеоятно пъстро на последната маса. Ананасената маса е супер fancy и different  хихи малко на English да се изкажа  Grinning да не го забравя докато съм в БГ newsm51
Apr   чудесен лилав сет, прекрасно си пасва с цветенцето, всичко много ми харесва даже шоколада ми идва да захвана  Laughing  bouquet
SteiN  добре дошла, нищо не виждам по масата, но за сметкана това виждам столовете Simple Smile много удобни изглеждат, другият път снимай по отблизко  newsm51
Боре- масата на Алекс е много свежа и с на "апр" цветовете Simple Smile  карамфилите са трепач  newsm51
Момичета другите ме извинете,нямам време за всичко днес, но ще се реванширам.
Хубава Уикенд Kissing Heart В България времето е супер аз го донесах на сам  Laughing 

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 15:54 от danchika

# 575
Здравейте,
Както вчера ви обещах една маса, но неможах да я направя на село ами в нас на двора за обяд, на село докато пооправя и  всички се наредиха на масата, неможах да снимам нищичко.
И така това е първата ми маса на родна земя в бащината ми къща newsm53
вас защо така ви няма?

photo http://danchika.snimka.bg/hobby/hello-from-bulgaria.596244.23683048

# 576
# 577
Аууу аз как се активизирах тука за 2 дена 4 маси наклепах Simple Smile ами вас защо ви няма само Боре е постоянна и винаги иновативна и с чудесни идеи.
Утре ми стискайте палци, утивам да се записвам за държавния изпит и малко ще ме изпитват по един курсов проект  Rolling Eyes
Тази маса е от обяда ни днес, ехх колко е хубаво да си си у вас Simple Smile (в нас)
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/lunch-at-home-bulgaria.596429

чао за сега, забравих да спомена, че днес тук вали Wear Umbrella Kissing Heart Flowers Bouquet

# 578
  • Плевен
Здравейте момичета!
Доста дълго отсъствах от темата, но бяхме на почивка за няколко дни, а преди това ангажиментите ми дойдоха в повече.Първо да ви благодаря за всички хубави думи и пожелания по мой (и на съпружието) адрес.
Показали сте толкова много маси  smile3501,  затова ще си избера по една от всяка от вас:
масата с карамфилите на Ягодка, с момините сълзи на Апр., зелената маса на Боряна, чудесните рози на Леля Ог (имаш цялата ми подкрепа и добри пожелания  Hug) и синята маса с нежните бели цветчета на Данчика ( успех на изпита  Hug).
От мен една маса с божури ( и с кристал , специално за Данчика  Wink), с която посрещнах с малко закъснение кръстницата по случай годишнината ни- е , на живо ми изглеждаше по-добре, но това е.

https://picasaweb.google.com/112697116588262855120/A#

Хубава нова седмица от мен!

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:02 от Mitonela

# 579
Здравейте, набързо, момичета! Simple Smile
Ягодка, влюбих се в градинско-балконската ти маса!!!!!!!!!!!!!!
Данчика, и аз от твоите маси си избрах синята, страхотна е!
Боряна, обичам маси в лилаво, а цветята ти са просто изумителни, браво!
Mitonela , много обичам този твой кристал, винаги масите с него ти се получават толкова официални! А тази в съчетание с бордо и божури още повече!
Пътешествията продължават с Мексиканска маса и май ще спрат дотук. Нещо се поизчерпах...

# 580
Здравейте момичета!

Всеки ден влизам по няколко пъти да се радвам на красотите ви.За съжаление в момента нямам възможност да аранжирам, а след месец сигурно и време няма да имам и все пак дано по-скоро се включа със снимки.

Ягодка, всичките ти маси са прекрасни, но любима ми е ябълково-люляковата, харесва ми как си съчетала цветовете, освен с хубави салфетки разполагаш и с доста свещи, с които аранжировките ти се получават много добре.Синът ти сигурно е бил изключително доволен от пиратската закуска, е то кое дете не би било доволно! Laughing За холандската маса и Ван Гог би ти завидял за цветята, които си сътворила!
Борянка и ти си пълна с чудесни идеи!Любима ми е масата ти в зелено-бял нюанс,цветето, свещичките и салфетките са много хубави и така добре се съчетават със сервиза!Лилавата маса също много ми хареса, особено панделките на виличките.А какво е това под чинийките.Аз имам една такава чиния и сега ме е яд, че не съм се сдобила с повече, мисля, че бяха подарък към нещо сладко.
Apr и при теб напоследък всеки ден е празник!Испанската, френската и италянската маси са страхотни, любима ми е испанската може би заради салфетките с розичките, към които имам слабост!Кафето и аз искам да си го пия на твоята тераса и то задължително в лилава чаша!Мексиканската маса също е много хубава и моля те не спирай с пътешествията!
Леля Ог, много е хубава кафявата маса, салфетките са много интересни и различни, а оранжевата просто "грее".
SteiN, добре дошла!
Маце, чакаме включване от градината!
Данчика, масите от родна земя са много свежи!
Митонела, аз си нямам кристал и направо ти завиждам за твоя!Последната ти маса е много хубава, изпипала си я до последния детаил!

Чао за сега, по-късно пак ще хвърля едно око за някоя нова красота!

# 581
Здравейте, мили момичета!  Hug

Маце, Ягодка, Данчика, Митонела, от сърце ви благодаря за подкрепата, беше ми много нужна!  Hug  Heart Eyes Надявам се, че лошото вече е зад нас и нещата ще започнат да се оправят!

Ягодка, всичките тези цветенца от балкона ли са?! Ти голяма градинка си отгледала! Много пролетна масичка! Пиратската много ми харесва, носи съвсем истинско усещане за остров с кокосови орехи и пиратски кораби наоколо!

Данчика, нямаш имена на масите и изреждам подред каквото ми е харесало: на първата, прекрасни космически салфетки, много красиви на цвят купички с люлякови цветчета  в тях и много красив и интересен свещник! Втората носи страхотно детско настроение, салфетките са с голяма заслуга за това! Шарените ти маси ми създадоха чудесно настроение!

tuparowa, и ти май четеш по диагонал  Laughing Сервизът е подарък от класа за учителката на дъщеря ми. Снимах го, за да го видите, наистина много го харесах! Не е декупаж, такава си е картинката на порцелана, нищо не съм му правила. Имаше към него и чинии, и салфетки, но парите стигнаха до тук. Надявам се, че и госпожата ще му се радва, както бих му се радвала аз, ако беше за мен! Чакам нова маса от теб с нетърпение!

Боряна, поздрави дъщеря си, много нежна маса е направила! Карамфилчетата са страхотни и всичко е в тон! Лилавата маса е много нежна също, а това пълзящо цвете страшно го харесвам!

Apr, влюбих се в лилавите ти чаши и малкото свещниче! Много хубав цвят! Не спирай пътешествията! Не мисля, че си се изчерпала, Мексиканската е много хубава и изглежда топла!

Митонела, много елегантна божурена маса! Салфетките са много красиви и официални, приборите и те много аристократични! Божурите са ми от любимите цветя!

kKristi, стискам ти палци и те очакваме със снимки – на маси, на креватчета, на каквото имаш  Laughing
Това ми напомня да питам какво прави Алекс   newsm78 Дали чете темата? Алекс, ако ни четеш все още, мини да ни разкажеш как си!  Hug

От мен обещаната маса с шал от свекича:

Може и да ви прилича на една моя стара маса, но всъщност само салфетките са същите. Свещите си ги купих много отдавна, с цел да направя нова африканска маса и оттогава отлежават. Кексчета пак нямам, но си ги представете (нямах време покрай премеждията). Като видях шалът и веднага наредих масата на ум, а сега и в действителност. Бонбонките са от моркови и снимката е стара, но реших, че много ще отиват на масата. Розата е истинска, потопена в изворите на Карлови Вари, които са я направили желязна! Довечера или утре ще ви пусна и една цяла снимка на масата, че на колажа не се виждат хубаво оранжевите камъчета, а са много красиви!

До скоро момичета и отново благодаря за положителната енергия, която ми дадохте!

# 582
kKristi , много благодаря за хубавите думи!  Hug И ще се радвам да пуснеш някоя снимчица, както е писала Леля Ог, на каквото имаш. Simple Smile

Леля Ог, благодаря, много се радвам, че ти допадат масите ми. А новата ти маса е страхотна - много е "екзотише", много ми харесва! Simple Smile  Аз, между другото, смятам също да си ползвам салфетките повече от веднъж, така че не ме потискай с такива извинения! Wink  Бонбонът наистина страшно се връзва, това, което си споделила за розата е много интересно, а съм нетърпелива да видя и голямата снимка, за да видя камъчетата. Тъкмо ще видя и какви са тези нещица върху виличките. Simple Smile

Маса:

# 583
  • Попово
 Two Hearts Two Hearts
Момичета, великолепни маси. Просто нямам думи... Съжалявам, че нямам време да огледам подробностите по тях и да коментирам, но ви се радвам. Много. Много.
От мен "Маса за гости", за съжаление и колаж не мога да направя, затова...

http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-za-gosti.596857.23712154

Поздрави!  newsm51

# 584
  • Toronto
Цоп, аз пак тук! Laughing Лелеее, вие стигане нямате! Освен да почвам отзад напред, че то не може да се подмине без коментар!
Боряна, страхотни салфетки тип мида, браво! От Shell трябва да те ангажират да им аранжираш партитата! thumbsup И лилавата маса много хубава! А какво е това цвете? Пасифлора или нещо друго? Страхотно е!
Apr, ти да не си на вълна френска революция? Laughing Синьо, бяло, червено! Това прилича на френска маса. Букета е страхотен и свещичката много ми харесва, браво! Ананасено-бирената също е стилна! Никога не би ми хрумнало да съчетая ананас с бира newsm78 Добре, че вие ми давате идеи! Бръшлянчето много хубаво стои! Лилавите чаши с подноса, мммм Heart Eyes ще ги крада! И лавандулата ще ти открадна! Laughing Направо съм ненаситна за цветя!
Аууу, Леля Ог, пак изненада! Страхотна... хм, дива маса, това ми се върти в главата като я гледам - джунгла! Как ти идват на ум такива неща! Бонбона, розата... Невероятна е направо! Сега и дивашки салфетки трябва да си търся, ей, разсипахте ме направо! Joy А, и съжалявам, че съм ти прочела поста по диагонала Embarassed и не съм видяла, че сервиза е за госпожата, няма начин да не се зарадва и да не го хареса, кой не би харесал такава красота?!
Mitonela, много стилна маса с божури, които са ми едни от любимите цветя! Уви, за толкова кратко цъфтят! И покривката ти много ми харесва, и салфетките, и златните свещи! smile3501
Дани, розите страхоооооотни! Сигурно и миришат хубаво? Новите ти покривки също са трепач! Направо градина у вас! Синята също е много нежна! Много красиви салфетки и идеята с цветчетата в чинийките е много сполучлива, много романтично изгледжа! И свещта е убийствена. Гледах в youtube едно клипче как се правят такива свещи, много интересно!
Ягодка, твоите маси с толкова настроение! Лъчезарни! Тези пиратските знаменца ли са или салфетки? Страхотна идея за момченца! Пък виж аз какво направих от твоя урок, нещо не можах да докарам тичинките на маргаритката като тебе Cry, че и бели салфетки нямах, ама хаде карай да върви цвета. Изобщо не приличат на твоите, уви! Някакъв съвет как да докарам центъра на цветето би ми бил добре дошъл. Ето и моята скромна маса в любимата ми жълто-оранжева гама, нищо особено, ама като ме натискате да правя снимки Laughing

По-големи тук - http://tuparowa.snimka.bg/?album;aid=596879
Ягодка, чакам съвет от теб! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт