Аранжиране на маса - тема 3

• 169 389
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
  • DE
Привет момиченца Hug
Толкова е красиво тук в темата !
От няколко дни не бях влизала тук във форума и разгледах всичко което сте покаzали с удоволствие.
Данчика, плясвам те по дупето да сядаш и да учиш. Кога ти е изпита че да стискам палци?

Боряна, аz почвам пак с номинации Mr. Green
Ти си zа мен "най активен член" zа месец май. Комплимент и на малката аранжорка.
Имаш много красиви свеЩи. Всеки път в раzличен цвят и мотив!

Пиратската маса на Ягодка много ми хареса. Стандартна е декорацията на маса с цветя.
Аz нали си падам по шантавите работи та zатова ми е фаворит.

Ах, и на Апр мексиканската е супер идея. Апр, как си се иzчерпала?
Харесват ми винаги раzличните теми на декорация.

Митонела, аz никога не съм имала такива чаши. Мноооого аристократична е била у вас атмосверата. Божурите, ах, чудесни са!

Л. Ог, аz все се ровичкам из "пикасата". Не съм zабравила и "сафари" масата.
Направи пак една "пчеличкова" . Ще  zарадваш старото ми сърце Hug
Масите с рози са толкова красиви, вече ги показах насам- натам Mr. Green

Кристи, когато имаш време... Пък и много не е останало.

Тупарова, ти си ми под носа
Мого е красива масата ти. Я виж и цветенца си имаш. Не мога никак да правя салфетки така като вас, много добре си се справила. И всичко по масата е в тон и с много вкус аранжирано.

Така набърборих се, да има само кой да чете hahaha
Аз мързел такъв  нямам ниЩо какво да покажа. Като се прибера и само се ровичкам из градината.
И все денят ми е къс.
Днес мъжа ми възкликна от изненада
"Ах, за вечеря има листа от дива лоза. Много апетитно изглежда" hahaha
Ирисите прецъфтяха във вазата та поне част реших да уважа.
Простете, малко неугледно и на бързо.

До скоро момиченца!

# 586
Привет, аранжорки! matze , много сладка и непринудена маса! tuparowa, разкошна маса - салфетки, цветя, свещи, всичко!!!  borianayordanova , много официална се е получила, наистина за гости, надявам се са я оценили подобаващо!

# 587
Честит празник на всички дечица! Да са живи и здрави, румени, засмени, и много щастливи!  Hug

Много красиви маси сте аранжирали, момичета!   bouquet

Тупарова, красиви са ти са се получили цветята, просто са малко по-различни. Не знам какъв съвет да ти дам. Твоите чаши май са по-високи, като за бира. В обикновени чаши за вино става лесно да закрепиш тичинките, защото гърлото им е по-тясно. Питаше ме за пиратската маса. Това са едни гирлянди за рожденни дни, които са останали от празненството на сина ми преди 3-4 години.

Децата днес си пожелаха торта, та по този повод и една следобедна маса  Grinning:

# 588
Здравейте ето от мен още една детска маса (ами така е като съм сама с децата вече месец)

и десерта

# 589
J_M_M мерси за идеята  bouquet аз мислех ,че маси с храни не могат да се качват.Щом може ,споделям веднага една от онзи ден  Grinning Благодаря на всички за идеите,страхотни маси показвате Grinning

# 590
yagodka, J_M_M, SteiN, много цветно, весело и вкусно е станало в темата с вашите маси! Simple Smile

Тъй като сезонът на лалетата за мое огромно съжаление премина, влизам в сезона на розите. Ето една розова майска маса с ягоди и рози:

# 591
Данчика, радвам се, че аранжираш маси и в БГ! Всичко, което си показала е толкова цветно и  слънчево! Покривките с цветята са страхотни!, носят ми много настроение! Успех на изпита и да минеш да кажеш какво е станало!  Hug
Боряна, напоследък минаваш много телеграфно... Много са ти красиви и лилавата и морската маса! На морската много ми хареса шала, а на салфетките-мидички се каня от миналата година.  Панделките, пръснати по масата са твоя запазена марка!  bouquet
Маце, тия листенца са страхотна украса на сал;фетките. Много ми хареса как си ги увила около виличките!  Hug
Митонела, страшно много ми хареса масата ти за кръсницата! Много красива покривка, салфетки, букет, всичко! А златните свещи внасят много аристократизъм на масата ти!   bouquet
Кристи, хайде намирай време за маси, че съвсем скоро наистина няма да имаш време!  Hug
Апр, всичките ти маси са страхотни! Останаха ми очите в мексиканската!!! Много я харесвам! Черни салфетки, черна маса, ананаса, брашляна..., дори хлебчетата! Последната с розите също е много красива!  Напоследък съм на вълна рози, виждам ги навсякъде  Crazy. Салфетките наистина са невероятни! Хареса ми и масата с фондюто. Много нежно разноцветно букетче, и франзелкарта си харесах, и винцето!  Hug
СтейН, много красиво поднесена вечеря! Как така да не може да се показва храна, нали аранжираме маси за хранене!  Grinning  bouquet
ДжейЕмЕм, много весела маса и прекрасен десерт!   bouquet
Л. О., масата ти наистина е по-различна от африканската! Тази трябва да е маса-сафари!  Grinning Леопардовата свещ е невероятна! Скри ми шапката с тая вкаменена роза! Камъчетата са много красиви, както и тези звездички върху виличките! Чакам с нетърпение и голямата снимка!   Hug bouquet

От мен една морска маса:

# 592
  • Русе
Боряна, много ми хареса цветето в лилавата ти маса, това във водата от ония малките топченца ли са /не знам как се казват/ и салфетката мида на морската ти маса също е много оригинална Peace
Митонела, масата за кръстницата е много изискана, това ме подсеща, че отдавна не съм си ползвала кристалните чаши, а са си толкова хубави, празнични.
JMM много нежна детска маса, особено балоните много добра идея.
APR лилавата маса на терасата ти е много нежна, мексиканската също много ми допадна.
Данчика, дори и в България намираш време за аранжиране  Hug Най-много ме впечатлиха салфетките с цветя, които са същите като на чашките. Само дето такива салфетки не съм виждала тук  newsm78 Успех на изпитите и да се похвалиш после.
СтейнН, добре дошла, много хубава аранжировка. Откога се каня да си купя такива пръстени за салфетки...
Маце, интересна идея с листа в чиниите. Не са били само те за вечеря де, сигурна съм  Simple Smile
Тупарова, отново много хубава маса в любимите и за мен цветове - и с тези салфетки особено.
Леля Ог, много, много, топла маса в кафеви тонове. А тази желязна роза е невероятна. Не бях чувала такава история. Кексчета няма, представих си ги, но дори и хартиените формички за тях са в тон с масата. Всичко  е изпипано както ти си умееш. И дано всичко в семейството ти да е наред вече.
Ягодка, теб си те оставих за десерт  Simple Smile Естествено при теб - от хубави, по-хубави маси. Да се чудя коя повече ми харесва. Детската определено ми е фаворит, прииска ми се пак да съм дете. Салфетките - ирис на холандската ти маса са страхотно попадение, дори листенцата са същите като в букета. Признала съм те за майстор на салфетки. Салфетките рибки на последната ти маса също са много симпатични и с това оченце - разкош! Но пък мрежата която си опънала на стената просто вече ме довърши.  Че и пясък си докарала /надявам се не си го полепила по стената  Simple Smile/ Много, много интересна идея. bouquet Мечтая си за море.
По повод салфетките, да ти покажа за кои точно ти говорех преди няколко поста - дето приличат на божур, карамфил, панделка или там който на каквото реши. Ето, моите пораснали деца си направиха маса за 1 юни и си сгънаха и такива салфетки, та реших да ги снимам, че да ти ги покажа. Благодаря и на Тупарова, която също ми беше пуснала линк за направата им. Оказаха се много бързи и лесни за изпълнение.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 11:36 от mama1+2

# 593
mama1+2, браво на порасналите ти дечица! Справили са се прекрасно!!! Поне от мен със сигурност са по-сръчни, аз още не съм ги преборила тези салфетки, въпреки че страшно ги харесвам.

yagodka , каква маса само!!! Думи нямам! Страхотна е, определено ме завладя с морско настроение! Усещам как ще ни запалиш и скоро всички ще почнем морската тема. Аз засега все още съм на вълна рози. Ето една маса с много нежна бледо розова роза, специално за теб:

# 594
  • Попово
 Two Hearts Two Hearts
Здравейте, момичета. Страхотни сте - с красиви и свежарски маси и мили коментари. Маце, благодаря за номинацията. До декември обаче, няма да съм така активна. След шест месеца - живи и здрави- пак ще се появя за по-дълго. Но вие продължавайте да творите, и да радвате, и да вдъхновявате.
Ето нещо от мен, отново с помощта на Алекс.
"Червено-бяла" маса:

http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-v-cherveno-byalo.597764.23759390
Поздрави! newsm51

# 595
Здравейте, мили момичета!  Hug
Еййй, моето "утре" стана седмица почти  Embarassed Благодаря на всички за добрите отзиви за масата ми!

Apr , този път ти си отличничката на групата! Имаш най-много маси, всичките ми харесват! Много ми е любопитно това съдче за фондю, хубава работа ли върши? Много ти е хубава розово-майската маса! Радвам се, че си снимала салфетки от по-близо, много са красиви! Розовата роза е много нежна, прекрасна!

Боряна, много са ти хубави салфетките-миди, а шалът е невероятен! Слабост са ми маковете, а масата ти с тях е разкашна! Ти защо ще изчезваш за толкова много време?! Не ми се вярва, все някоя масичка ще можеш да нагласяш и да ни показваш! Ще чакаме!

Тупарова, много ти е красива оранжевата маса! Много добре си се справила със салфетките цветя, на мен много ми харесват! Подложките ти също са страхотни!

Маце, много ти благодаря за комплиментите! Ще помисля над една пчеличкова маса, нооо не знам ще стане ли по-красива от предната  newsm78  Много се посмях на вечерята с листа от дива лоза! Ирисите са много красива, макар и прецъфтели!

Ягодка, много ти е хубава празничната детска маса! Много са ти красиви и салфетките, и цветята в чашките, и самите животинчета! Тортата ме връща към детството и си представям колко е вкусна! Морската ти маса отново ме накара да мечтая! Не знам каква е тази мрежа на стената, но съм влюбена в нея! Ето пак показваш нови и оригинални неща- вече украсяваш и стената, освен масата!  Hug

J_M_M , много е весела и твоята маса за 1-ви  юни, балоните са много свежа идея!

SteiN
, всичко ти е в тонна масата, та чак и ястието  ! Много красива зелена чаша!

mama1+2 , браво на децата, много красиви са им се получили салфатките! Благодаря ти за пожеланията!

Ето я и обещаната снимка:

Звездичките всъщност са анасончета, а камъчетата са три цвята и много си ги харесвам. Радвам се, че оценихте и розата! Имам я от десет години, не знам как до сега не съм и намерила място по масите  newsm78  Междувременно направих отново морковени бонбончета, но няма да подменям снимката в колажа.

За сега е само това от мен, но ще се постарая повече през новата седмица!
Приятен неделен ден на всички!

# 596
Здравейте момичета прекрасни Heart Eyes
Напоследак не ми е до аранжировки, много ми е напрегнато покрай държавния изпит, направо не съм на себе си, толкова притеснение има в мен. Утре на 6-ти от 11 часа ми е първата част, стискайте ми палци!
леля Ог Афринаската маса ми напълни сърцето   bouquet
Ягодка морската маса с тези мрежи ме пренесе в гръцки ресторант, чудесна е  bouquet
.... нямам настроение да пиша, но на другите обещавам да се реванширам скоро с маса и с подробни комнтари  bouquet

# 597
  • DE
Dанчика, моля те! Какъв стрес и напрежение. Точно сега трябва да си най- спокойна.
За днешния  изпит ти пожелавам успех newsm10

Здравейте момиченца!
От мен пак май семпло но неЩо ме е напуснала музата в последно време.
Тук при нас са стрaхотни гореЩини и суша от седмици.
В повечето части на Германия е ту хладно, ту превалява дъждец а в нашия край ниЩо, суша и жега.
По случай цъфналата ми роза направих едно масе в нейна чест Heart Eyes
Днес имахме гости и моята зълва... ах, цветенца там цветенца, много цветенца и цак, прекърши едно клонче от висяЩата петуния. Идваше ми да я newsm29  Направо ми се насълзиха очите. 
Сложих клончето във вода...

Разгледах, но сега няма да коментирам!

Stein, добре дошла в тази така красива част на форума !
Ягодке, пробвах се и аз да сгъна салфетка като теб. Схваната работа съм аз newsm77
Отказвам се !
Ще се наслаждавам на вашите творения Embarassed

До скоро !

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 02:41 от matze

# 598
danchika  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover успех!

# 599
Данчика, стискам и аз палци! Да минеш да кажеш резултата после!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт