Аранжиране на маса - тема 3

• 169 388
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Данчика,  Flowers Four Leaf Clover успех на изпита, чакаме те да се върнеш с отлични резултати!

# 601
  • Попово
 Two Hearts Two Hearts
Успех и късмет, мила Данчика. Ще се справиш. Бъди уверена! newsm51

# 602
Момичета с вашата духовна подкрепа изкарах 5 и 20 много съм щастлива и ви благодаря, че стискахте палци.  Това беше първата част на държавния ми изпит, втората част е на 16-ти Юни, ако го взема ще се похваля с диплома за висше образование Heart Eyes Laughing
Повече няма да спамя ама, как да не се похваля на вас.
Днес ходих на Джъмбо в Борово, много готини морски неща има, но бързах и неможах да разгледам обстойно.
Много съм изморена, утре ще се включа с маса от България (Нова Загора)  Grinning  Wink
тази маса съм я правила в Унгария на вилата, преди 20 дена  Grinning

# 603
  • Плевен
Здравейте момичета,
Първо да поздравя Danchika за вчерашния успех на изпита- Danchika, браво на теб   bouquet, да се представиш отлично и на втората част.
Вие всички продължавате с чудесни маси- тъй като и на мен оранжевата гама ми е любима, страшно много харесaх масата на tuparowa;
yagodka, морската маса е разкошна , а мрежата е попадение право в десятката.
Боряна, твоите макове също много ми харесаха, изчистена и стилна маса.
Апр., много нежна розова маса!
Мatze, цветята ти са чудесни- и на масата, и в градината, а за тортичката, хмммм......
Леля Ог, много се радвам като видя че си публикувала нова маса-има някаква особена хармония , стил и сякаш, как да кажа, сюжет или история  във всяка твоя маса, последната, разбира се, не прави изключение.
Поздрави и за всички други момичета, които са публикували в темата   bouquet

Аз напоследък нещо затънах в работа и все не успявам да си подредя маса, в събота ходихме за гъби, ( не че намерихме де, само 4-5), но си набрах толкова много цветя, които за съжаление останаха без маси.Може малко да поспамя, но не мога да не ги споделя с вас, макар и само така:

Още малко снимки има тук

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 12:13 от Mitonela

# 604
Привет мили аранжорки Simple Smile

На хубавото време май не ви е много до маси, осезаемо се усещат липси в темичката, дано това да е временно!

Леля Ог, много е хубава последната ти маса, наистина чудесно си съчетала нещата и цветовете!Тези салфетки са голямо откритие сами по себе си, а в комплект със свещите и шала, просто нямам думи!
Apr, много ми хареса масата ти с франзелката!Чашите са много хубави и букета също, но любимо ми е сиренето/кашкавала на дъската!Аз по принцип не пия, но заради твоята маса скоро мисля да се почерпя с чаша бяло вино!
Борянка, чудесна е масата ти за гости и така хубаво си сгънала салфетките миди и сините отдолу са си точно на мястото, гостите ти сигурно поне за миг са се пренесли на морето!Червената маса също е много хубава, а как обичам макове!
tuparowa, жълто-оранжевата ти маса е много слънчева и хич не се оплаквай, че не са ти се получили салфетките, прекрасни са, както и естественото букетче.
Мatze, за първи път виждам листа от дива лоза, но с две ръце съм за използването им в аранжирането на маси.На зълвата мож и да си й се ядосала, но пък виж заради нея каква хубава маса с тортичка си спретнала, а сигурно и кафенце си пийнала в тези хубави чаши!
Ягодка, с масата ти от 1-ви юни със сигурност си превърнала деня на децата ти в празник, много е хубава!Морската също много ми харесва, всичко е така добре подбрано и салфетките-риби са чудесни и мрежата на стената!
J_M_M и твоята детска маса ми хареса, а слаткиша изглежда много апетитно.
SteiN, с храна или без храна продължавай да ни радваш с такива красоти!
mama1+2, много хубава маса са направили децата ти, при вас таланта явно е наследствен!
Данчика, браво за изпита!Отново ни радваш с хубава маса от вилата!
Митонела, хубава разходка си си направила.Като няма маси ние се радваме и на красивите цветенца, дано скоро да си по-свободна и да имаш време да твориш!

Ето и нещо скромно от мен, колкото да не ме забравите  Laughing

# 605
Привет, мили момичета! Hug

Наминавам само да се обадя, да не ме забравите съвсем! 
Хич и не знам как мина един месец, докато успея да се включа пак тук.
Имам си един куп оправдания - пътувания, нова работа, преместване в ново жилище - но да знаете, често се сещам за вас и красивата ни тема. Нямам търпение да се задържа малко по-дълго вкъщи и да реализирам всичките си идеи за маса. Дано този път да не мине още месец междувременно!

Желая ви топли и весели дни!   bouquet

Ivira, овалната маса е трепач! Салфетките точно в тон с люляка, осветлението страхотно... Ох, само повтарям едно и също - страхотно, чудесно и т.н. ама какво да правя като е самата истина! Купичките за какво ги ползвате? Сервирате ли супа на гостите си? Аз нещо избягвам май newsm78
Рядко сервирам супа на гостите, само ако са с по-малки деца. Масата, която коментираш е само за семейството ни. Просто сме повечко на брой.  Laughing
Освен това често използвам купите за порциониране на салатата, да не се боричкат хлапетата за последната краставица.

# 606
Ехе, Ивира, виждам, че си имаш и друго оправдание за отсъствието!  Laughing Май ще има скоро още едно човече да се боричка за последната краставичка! Честита и лека бременност ти желая! Ох, че ме зарадва...!  Hug Hug Hug

# 607
Благодаря, yagodkaHug

Все пак няма да се оправдавам с това, то ми отнема най-малко от времето.  Laughing

А кога ще си имаме нова тема?!

# 608
Здравейте, момичета, много изпуснах от темата вече, затова ще поздравя всички - разгледах масите, страхотни сте - Кристи, Митонела, Данчика, Маце, Леля Ог, Боряна,  bouquet Ивира, разбира се, че не сме те забравили, тук сме и чакаме реализацията на идеите ти!
От мен една бяла маса:

П.П. Леля Ог, съдът за фондю върши страхотна работа за хапване от него, но не съм го пробвала за приготвяне в него - нямам времето и търпението. Сирената аз разтопявам в тенджерка на котлона на 1-2. Межувременно загрявам много добре фондю-съда, за да не стегне фондюто, като го пресипя.  Hug

# 609
Здравейте момичета Laughing
Надявам се да ме помните... Mr. Greenняма да се оправдавам за дългата пауза...но смятам пак да съм редовна тук.
страхотни неща сте направили момичета  bouquet
отивам да чета и гледам назад
малко снимки от мен  http://iwanova.snimka.bg/daily/masi.546394.23834929

# 610
  • Плевен
Привет, мили аранжорки!
Чудесно е в темата в последните дни!Дали пък Данчика не повлече крак...
Кристи, много сладка масичка , особено солничките...  bouquet
Ивира, честито- прекрасна новина!  bouquet
Апр, Мнооого бяла и много хубава маса, прилича ми на сватбена, чак ми се дощя отново да съм булка. Grinning
Деси, добре дошла отново, твоите стилни аранжировки и красиви аксесоари  ми  липсваха, предполагам и не само на мен.  bouquet

И тъй като моята орхидея отново цъфна,реших да и посветя една маса. Добре, че цветовете и са много дълготрайни, че то иначе докато се наканя....

Хубави почивни дни от мен!

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 10:37 от Mitonela

# 611
  • Попово
Здравейте, Момиченца!  Two Hearts Two Hearts
За тази седмица, от както не съм влизала, пак сте сътворили красоти, макар и по-малко от обикновено. Но хубавото време вероятно е причината...
Не съм сигурна, че ще успея да спомена всички, за което предварително се извинявам.
Маце, най ме впечатли твоята градинска маса. Както винаги семпло и стилно, ако може да се нарече семпла разкошната ти градина.
Данчика, БРАВО  smile3501 за добрия резултат на изпита. Продължавай в същия дух, ние сме с теб. Масата също е страхотна, в тези зелено-жълти-червеникави нюанси. Прави маси, ако това те зарежда с положителна енергия...
Митонела, завидях ти на разходката. Вероятно доста си обикаляла, за да събереш този невероятен букет. А току що публикуваната орхидейна маса събира овациите. Наскоро успях да снимам подобна орхидея. Мечта ми е да си имам в къщи, но за съжаление съм безнадеждно слаба цветарка.
Кристи, много обичам твоите маси. Вероятно заради страхотните чинии и подходящите прибори, които имаш. Въобще стилът ти страшно ми допада.
Апр, отново бяло, май това е твоя запазена марка. Харесвам го това бяло, но все не успявам да направя мечтаната ми "Бяла маса". Мога да се похваля, че вече си имам бели чинии (е, не толкова интересни като твоите, но поне са бели) и малко време да намеря ще си направя бялата маса.
Деси, за твоите красоти нямам думи. Много пъти съм разглеждала целия ти албум. Стъклената ти маса ми е любим елемент от аранжировките. Тъй като имам нужда от маса за хранене и много искам да е стъклена, но повечето хора ме убеждават, че не е практична, ти какво ще кажеш по въпроса? Морската маса на открито лъха на море, на близо да не се разбиват вълните...?
Леля Ог, изцяло се присъединявам към всички мнения за твоята "африканска" маса, както я нарече Данчика. Просто е невероятна. Улових се, че се оглеждам за подобни свещи с животински мотиви, за съжаление ... нищо. Както винаги великолепна аранжировка.
Ягодка,  и детската и морската маса са супер. Детската е много мил жест към децата за празника. А морската вероятно е предизвикала молби да потеглите към морето. Ей тези салфетки рибки много ме впечатляват и все искам да ги направя, ама... Имаш ли снимков урок и за тях?
J M M, браво и на теб за детския купон. Ама от десерта ти преглъщам, преглъщам, че съм на една диета и не хапвам сладко. Може и да е спам, ама пусни едно линкче към рецептата. Толкова ми харесва, че ще се прежаля, ще го направя и ще хапна.
Мама1+2, при теб направо посядам и започвам хапването(зарязвам диетата). Ама какви са тези вкусотии, не честно... Ама ще се разсея със салфетките. Къдравите си ги направила великолепно, но другите (предполагам е салфетки) ми изглеждат много интересни, но не се виждат добре. Любопитна съм да ги видя. Моля те, дай по-близък план.
Стеин, твоята "самотна" маса (отново Данчика е намесена в термина, че тя го създаде) е балсам за очите, а ястието за стомаха ми. Обичам много ориз със зеленчуци, че затова. А всичко си подбрала много добре. Чашката си пасва чудесно с с цвета на храната. А пръстена на салфетката си пасва със свещника(той е много интересен). Браво, много добре навлизаш в темата. Радвай ни по-често с аранжировки.
Ами май приключих. Ако съм пропуснала някой моля да ме извини. От доста време не съм писала и може да не съм успяла да забележа доста подробности и да съм пропуснала моменти от коментарите. Извинете за което. newsm51
От мен една зелена маса от миналата седмица, но сега остана време за нея.

Повече снимчици има тук: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/quot-sveja-zelena-quot-masa.599339
Пожелавам ви приятни почивни дни с много слънце и емоции.  newsm51

# 612
Apr ,kKristi,danchika ,borianayordanova масите са както винаги страхотни,надявам се след седмица да мога да направя нещо и за възрастни че сама с децата вече лудвам,а да не ви казвам как чакам да минат 5 м и мъжа ми да се прибере за да има по романтични маси е не за двама... Mitonela и орхидеята и масата са страхотни   bouquet
dessi06 ех това море така и не се заобичахме ,но всичко на морска тема ми е любимо.
borianayordanova благодаря ти рецептата е проста

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=543200.0

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 13:16 от J_M_M

# 613
Здравейте виртуални приятелки, намерих малко време да се включа в любимата ми тема.
Аз съм още в България, понеже все още не ми е минал последният изпит  от поредицата държавни. на 16ти този месец, ако е рекъл Господ ще ви се похваля.
Времето от няколко дена е есенно не лятно, дано се пооправи, че на море ще ходя.
Mitonela- цветята които си набрала и си ни представила в кулажа, са по различни и особенно чаровни, другият път като се сдобиеш им отдели по една маса, внасят прекрасно настроение. Laughing Орхидеенаата маса е в много нежни нюанси, дори и пердето ти е в подобни цветове, ако виждам добре от снимката. Свещника ти е много идеен с орхидеите, салфетките са сачетани по най- добрия начин. Flowers Bouquet
Ккристи- масата ти е много лятна, солничките са ти много весели, а божура допълнително освежава атмосферата.
Ивира- лека бременност ти пожелавам и скоро да си ни по често в полизрението  Heart Eyes
Апр- аранжировката на последната ти маса  е много бяла, някак си розите и чашите за вино ме пренасят на сватба Simple Smile
а относно свещниците имам нещо да споделя имам ги същите миналата седмица си ги купих от Джъмбо, много са готини, извини ме че съм те изкопирала, но наистина сега видях, че и ти имаш същите  Flowers Bouquet
Боре- какви са цветята във вазата? - не съм попадала на такива, прекрасен букет. Обожавам ти свещите които са като гербер, много са  красиви. Лъжичките и салфетките са много китно поставени в чинииките, вързани нежно с тази зелена пандела Flowers Bouquet
Ягодка- морската ти аранжировка е невиждано морска smile3549 исках да кажа много морска хихи много готина... ех тази мрежа с рибките ме заведе на плажа в Несебър  Laughing  Flowers Bouquet
Маце- няма да ми омръзне да повтарям колко красива градина имаш, розите ти са стархотни, толкова да е романтично във вас Heart Eyes
леля Ог- с нетърпение очаквам следващите шедьоври Heart Eyes
МираВарна къде се загуби се питам аз?! Дина също, мама1+2,  Мердит.... Тупарова и за теб си мисля Heart Eyes в очакване съм на всички вас Flowers Bouquet
Аз ще ви покажа 2 аранжировки от нас -от БГ  Heart Eyes

маса с лилиум---> http://danchika.snimka.bg/hobby/lilium.599623.23862574

маса с кристали ---> http://danchika.snimka.bg/hobby/kristalna-masa.599626.23862616
Прекрасна нова седмица ви пожелавам Kissing Heart

# 614
  • Toronto
Мили другарки-аранжорки какви красоти сте сътворили пак! Минавам набързо само да се отчета с една скромна маса, нещо се изчерпах вече Sad Ще поствам оттук нататък само като преценя, че си заслужава. Тази маса беше вариант номер 1, после се обадиха, че ще идват още гости и трябваше да разваля всичко, да разпъна масата, да метна по-голяма покривка и да пренаредя, както и да се погрижа за допълнителни прибори и салфетки... за някакви си 20 м. ooooh! Много не си падам по такива изненади, ама иначе си прекарахме страхотни и не съжалявам. Обаче не можах да направя снимка на втората маса по обясними причини Laughing

Още две снимки има тук - http://tuparowa.snimka.bg/daily/t-mno-rozova-masa.599835 ако някой се интересува. По-късно ще се върна да коментирам вашите както подобава!

Общи условия

Активация на акаунт