Аранжиране на маса - тема 3

• 169 380
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
  • DE
Здравейте момиченца
Една "морска маса" от мен Mr. Green.

Не съм разглеждала оЩе ниЩо, затова без коментар. ОбеЩавам по- късно да драсна някой ред.

# 616
Здравейте скъпи дами!
Тук съм Данчика Simple Smile Следя ви,но напоследък нямам време за декориране.Лято е и аз съм във ваканция Simple Smile Гледам да се занимавам с летни неща,като да си кибича на басейна,да се виждам с приятели....
Митонела, ККристи, Апр, Боряна, Тупарова,Маце и Даничка прекрасни маси сте показали,всичките ми харесват!Коя от коя по-интерестна. Особедно ме впечатли хрумването на Маце с пояса в басейна  Shocked
и за да не съм без снимков материал спретнах това колажче от един рожден ден на който бях тези дни :

Хубава седмица желая на всички ви, много поводи за усмивки и позитивно настроение! Успех на Даничка в начинанието с изпита!

# 617
Много хубави маси, момичета!   bouquet

Данчика, стискам палци утре!  Hug

От мен една цитрусова маса:

# 618
Момичета, никакви ви няма!  Hug

Данчика, чакам да кажеш резултата от изпита.  Hug

Една маса с рози и лайм:

И един колаж с цветята от букета:

# 619
  • Плевен
Здравейте, мили момичета!
Отново виждам чудесни изпълнения:
yagodka, прекрасно ти се е получила масата с рози и лайм  bouquet
Matze, страхотна морска идея  bouquet
Tuparowa, много ми хареса масата ти , особено салфетките, ( а и сервираното в чиниите, ммм)  bouquet
Danchika, отново много свежи маси- кристалната е много официална   bouquet
Боряна , и аз много харесвам булчинското цвете ( нали е то?)
- много свежа ти се е получила масата.  bouquet

Аз вчера имах рожден ден и така да се каже навърших една година в темата- по този повод беше първата ми маса миналата година , с която дебютирах сред вас.

Благодаря ви мили момичета за вдъхновението , за емоциите и за подкрепата- благодарение и на вас делниците и празниците у дома станаха по-красиви.  bouquet :hug[/b]:

Вчерашната маса първо подредих за трима (да се похваля- с новата покривка, подарък за сватбената ни годишнина от кръстницата), но се оказа , че ще имам и други гости,

така че ето и варианта за петима:

Хубав ден от мен!

# 620
yagodka , тук сме (вече)  Hug Аз позачезнах малко, понеже имах други грижи, а после - малко заслужена почивка.
yagodka, Mitonela, последните ви маси са прекрасни! Веднага влизат в "Любими"! Simple Smile
Mitonela, честит рожден ден, да си жива и здрава! Браво и на кръстницата, страхотен избор!

Включвам се с една маса с рози и... нови салфетки Flutter

# 621
  Здравейте lovekiss момичета
Аз се позагубих малко, но в това прекрасно слънчево време в България, ни най малко ми се стои пред компютъра.
Съжалявам, че ще трябва да ви разочаровам, но неможах да си взема Държавния изпит. Изпита ми се състоеше от 2 задачи и 1 въпрос на задачите имам 6 и 4 но на въпроса имам 2.  Оценката не се сумира, а трябва най малко да си изкарал 3- ки на 3те въпроса за да се сформира крайната оценка, но един : "уважаем" главен асистент  ми написа 2ка без окото му да мигне и аз съответно не бях на себе си няклко дена... както и да е 5 септември ще имам възможността да се явя отново, ако е рекъл Господ ще го взема.
Вече повече от месец съм в България, отпразнувах си рожденният ден на 17 Юни станах на 24 снимах и тортата да ви почерпя Hug 
иии понеже доста ви се оплаках за изпита да кажа и нещо хубави тази Неделя заминавам на море,  sun
Чудни маси, Маце ти ме уби с тази водна аранжировка, супер яко се е получило Heart Eyes Flowers Bouquet smile3549
Mitonela маргариткените  маси ми затаиха дъха Flowers Bouquet newsm74
yagodka масата с рози и лайм е една неочаквано добра комбинация, неочаквана защото не съм и педполага за подобно съчетание, но ми хареса старшно много  Flowers Bouquet coolcool
Apr да са ти честити новите салфетки, жестоки са, пак в твоите любими нюанси, розите ти са страшно интересни в краищата са много наситено цикламени а отвътре по бледи, влюбих се в тях Flowers Rose   Heart Eyes

тортата от рождения ми ден    party023

# 622
Данчика, честит рожден ден, изпита не го мисли - изпити се взимат, бъди жива, здрава и щастлива!  bouquet

От мен една маса в бяло и сиво:

# 623
  • Плевен
Привет, момичета! Hug
Май всички сме доста заети напоследък и публикациите намаляха, а е време и за разходка и почивки.
Апр,много красива маса!!!  bouquet
Danchika, макар и с огромно закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm51 Да си жива и здрава, винаги усмихната и щастлива, а с изпита ще се справиш, сигурна съм.
От мен набързо масата с последните оцелели маргаритки в два варианта:

Хубава нова седмица от мен!

# 624
Апр, Митонела, страхотни са ви масите!   bouquet
Данчика, да си жива и здрава и много щастлива!  Hug Ще го вземеш, изпита, няма сташно! Приятно изкарване на морето! Чакам и някоя морска маса след това.  Grinning

От мен пак една морска маса - маса с морски звезди:

Ето и клипче за сгъване на салфетките като морски звезди:

http://www.youtube.com/watch?v=oA0nARRXXK0

Ето и клипче за сгъване на салфетка като рибка, за което ме помоли Боряна:

http://www.youtube.com/watch?v=H6PC62Teiz4

Тупарова, не съм забравила за ирисите...  Hug

Ето и един много красив руски блог, на който попаднах наскоро:

http://gerbera1.livejournal.com/

# 625
Момичета, пак изчезнахте някъде...

Вчерашната ни маса "Морско дъно", с един колаж, който синът прави за часа по рисуване в училище:

И клипче за сгъване на салфетка като раковина, тук е показано с половинка на квадрат, аз ползвах прегъната на две салфетка и пропуснах успоредните сгъвания в началото:

http://www.youtube.com/watch?v=bTUKDqz4PP4

Рибката нправих, като усуках единия ъгъл на салфетката, а оченцето е смачкано алуминиево фолио.  Party

# 626
  • Плевен
Момичета, пак изчезнахте някъде...

Не съвсем, не съвсем...

Yagodka,  чудесни морски маси, а с тези салфетки направо ме разбиваш, аз все се каня да се пробвам, но....Както винаги, перфектно съчетание на цветове между свещите и салфетките.  bouquet

От мен снощната бърза "бяла" маса, с която отбелязахме успешното завършване на учебната година от дъщерята.Снимките не се получиха много добре обаче.

Очакваме и дугите момичета. Hug

# 627
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Една от "позагубилите" се пак се завръЩа Mr. Green
ВсъЩност съм тук но... Blush
Данчика, Ще ти дърпам ушите. Да видим сега кой не си е вzел изпита?
че и на море си тръгнала ХА-МА-ХА нали все някой трябва да мръннка hahaha
Почна да ми липсваш тук в темичката!

Ягодке, да ти имам моженето да сгъваш салфетки.
Къде се изгуби и ти толкова време? Бях се позамислила за вас покрай тези аларми с краставиците.
От всички  нас пишeЩти тук, ти правиш най- сполучливи морски декорации.

Апр, масата с белите рози е била страхотна на живо предполагам.
Харесаха ми чиниите ти!

Митонела, с теб празнуваме на една и съЩа дата "рожден ден" Hug. Значи сме истински близначки, само че аз съм първородната hahaha
Ех, така не се и научих да сгъвам така салфетките. Помпьозно...!

От мен една "Ягодова"
Без повод, само така за настроение я направих а и кафето си бях изпила вече Blush.
Ягодите половин час след това се превърнаха в "сладко от ягоди"

И една от преди няколко дни, за вечеря

Май трябва да се науча и аз да правя колажи, че така не е никак красиво.
До скоро момиченца !

# 628
Здравейте, мили момичета!  Hug

Благодаря на всички за добрите думи за африканската ми маса, много се радвам, че ви хареса! Blush  Извинявам се за дългото отсъствие!

Данчика, пропуснала съм разни важни събития около теб и най-важното – рождения ти ден! Надявам се, че ще приемеш закъснелите ми пожелания за здраве, късмет, много любов и непресъхващо вдъхновение!   bouquet  Hug  Тортичката изглежда  много вкусно! Унгарската ти маса е много красива, в много приятна цветова гама! Двете ти БГ маси също са много красиви, особено тази с лилиумите! Свещите са ми слабост, а твоята е много хубава! Не се ядосвай за изпита, ще го вземеш септември!
Маце, розата ти е прекрасно нацъфтяла, а горката петуния много хубаво е украсила цветната ти маса! Морската ти е жестока! Само ти може да аранжираш поляна и басейн! Страхотна идея! И сега за десерт виждам, че си пуснала две ужасно красиви маси, с толкова наситени цветове и такова идилично и хармонично излъчване! Много ги харесах и се размечтах!
Митонела, цветният ти колаж е прекрасен, а орхидеената маса много нежна и красива!  Много ми харесват салфетките! За орхидеята нямам думи! Еее, сега виждам и маргаритките! Масата е прекрасна и в двата варианта!  Пожелавам ти много здраве и щастие, голям късмет и непресъхващо вдъхновение! Да ти е честита и новата покривка, много е красива! Честито успешно завършване на детенце! Масата по случая също много ми харесва, цветето ми е от любимите!
kKristi , много нежна червено-бяла маса си подредила! И чиниите, и чашките са много красиви!
Ивира, Да сте живи и здрави всички и лека бременност ти пожелавам! Впечатлена съм от смелостта ти!
Apr , и твоите бели рози са голяма красота! Ех! Последната ти маса е супер! Вървим си ние с теб в стъпките – тази седмица ги гледах любовно тези салфетки в магазинчето на Графа, разкошни са! Розите ти също са голяма красота!
Деси, добре дошла отново! Много се зарадвах на снимките ти, напълниха ми душата!
Боряна, свещите ми са от Джъмбо. Много ми харесват тези зелени постелки на масата с белите клончета! Свещите също са много хубави, а за чиниите си знаеш, че съм им фен!
Тупарова, каквото и да направиш, все ще си заслужава да го покажеш, сигурна съм! Масата е перфектна! И цветове, и как си сгънала салфетките, а пък за разните там вкусотийки да не говоря! Радвай ни по-често!
miravarna , много хубав колаж си спретнала! Кошничките изглеждат прекрасно, за басейна да не говорим, но най-много ме впечатлиха лалетата във високата ваза!
Ягодка, цитрусовата ти маса е много свежа и от нея ожаднях  Laughing  Много го харесах това лимонче-свещ!!! Много хубаво стои и на масата с розите! Самата роза е много красива, а в салфетките се влюбих! Двете ти морски маси ме накараха да се радвам като дете, страхотни са! Връщам се сто пъти да ги погледна, не мога да им се нагледам! Първата ми изглежда екзотична и романтична, а втората е толкова шарена и тези салфетки си ги сгънала в различни морски форми... нямам думи! Какво има в средата на масата, освен мидите? Ей, Ягодка, страшна си!

Аз съвсем се изложих напоследък, но от морето съм ви донесла една маса за закуска:

Аз все обещавам, но този път съм подготвила две маси и утре сутрин се надявам да успея да подредя първата. До скоро, момичета!

# 629
Здравейте, аранжорки! Тук наистина е рехаво, но за сметка на това страшно красиво! Simple Smile

Mitonela , и двете ти маси са много красиви! Бялото цвете не знам люляк ли е или нещо друго, но е изключително нежно и красиво!

Ягодка, и твоите две морски маси са страхотни. Салфетките при теб за пореден път са уникални. Възхищавам се на умението ти да ги сгъваш и благодаря за труда, който си положила да ни дадеш линкове. Браво и на малкия майстор за колажа! Доста се взирах и не успях да разбера каква е техниката, но определено е много ефектен.

matze , масите ти на открито винаги ме карат да се замечтая, а градината ти е уникално красива! Поздравления!

Леля Ог , и ти ме размечта с тази маса за закуска! Страхотно настроение ни донесе наистина от морето! Камъчетата са страхотни, а цветчетата в купата са много нежни и интересни. Първо помислих, че са сухи, но после реших че са свежи и от храста на колажа, за първи път виждам такива. Ти за сметка на това перфектно ме разкри - точно от графа се сдобих с тези салфетчици.

Ивира, лека и щастлива бременност и от мен! Целувки!  Hug

Още една маса с рози от мен:

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 17:55 от Apr

Общи условия

Активация на акаунт