Аранжиране на маса - тема 3

• 169 375
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Едно голямо "гуш" от мен.
Л.Ог, много е красива Боуганвилеята. Не пропусна снимчица и на почивката Heart Eyes
Апр, и ухае на рози у вас. Салфетките са много сладки.

От мен ей така, съвсем обикновенно

# 631
  • в света на илюзиите
Момичета, поклон пред красотите ви smile3525 Обичам да ви гледам, "следя" ви тайничко и ви се възхищавам. Както казва една моя приятелка - оправям си с вас чувството за красота  newsm62
Но ми липсва Дина  smile3518 истински ми липсва, класа и стил  smile3501
Какво става с нея?

# 632
Сега ви откривам и много приятно ме впечатлихте!  bouquet
Страхотни аранжировки!
Обожавам красиви маси и красиво поднесени храни и напитки!
Записвам се с удоволствие и скоро ще се включа и със снимки! Heart Eyes

# 633
Здравейте и от мен,  Heart Eyes
Не съм ви забравила, никак даже. Вече съм в Унгария и се мотам по фестивали, вили,  купони и не се задържам на едно място, преодолявам мъката след като ме скъсаха на Държавния Grinning
От утре заминавам на вестивала Балатон Саунд, надявам се,че ще е яко. Вие вече почивахте ли?! Simple Smile така като гледам лятото темичката ни се посещава по рядко, но в това хубаво време кой му се седи в къщи?! Simple Smile постоянно като имам време ви гледам, обещавам вече по често да публикувам, като се завърна.
Не съм аранжирала маси от няколко месеца, ядем на вън, нали не сме си в нас. Чесно да ви кажа след 40 дена прекарани в България, малко ми липсва и не ми се идваше на сам, но влизам в ритъм успешно.
Забравих да ви Благодаря  за пожеалнията, дано се  сбъднат повечето  от тях Simple Smile
Тия морски маси така да ми пълнят сърцето Simple Smile и аз ще направя малко по нататък, голям съм им фен, пък и много мидички си донесох от Черно море.
Ягодка, като гледам така и на тебе са ти голяма слабост морските декори, Масата със звездите е великолепна, ще се пробвам да сгъна някои от твоите модели салфетки, много ми допадат и свещниците и стила и всичко... а морското съно на баткото е цял шедьовър, изглежда цялото семейсто сте с артистични дадености Simple Smile   bouquet
Митонела- масата от завършването на учебната година е в много готино подбрани цветове,бяло и зелено, някак си изчистено и празнично, как се казва цветето ти? Харесва ми!   bouquet
Маце- ти пък какво си се активизирала в темичката Grinning шегувам се. Първо за хиледен път да отбележа, че градината ти е Уникална. Гледам ти масата с ягодите и немога да и се нагледам. Този фон с цветята е безкрайно красив, ягодите много  апетитни и всичко изглежда много натурално в хармония с природата Simple Smile иии последната маса с този жълт букет и динята... думи нямам как ми радваш окото...
Вечерята с виното и оранжевите цветя е също много топла и лирична маса, да ви завиди човек на спокойствието което лъха от там Simple Smile   bouquet
леля Ог Здравей Simple Smile какво е това красиво растение, на храст ми прилича?! Simple Smile Апр вярвам е завидяла благодродно за това цвете Simple Smile Масата е много натурална, изкючително красива!   bouquet
Апр- масата с розите ме пренеси на сватбена трапеза, незнам защо но си я представям така с рози и то розави с винени чаши, бели покривки, изискани сшещници и красиви чинии... романтика от всякъде. Салфетките ти са голяма находка, Браво!   bouquet
 Аз ще постна една обикновенна маса, вчера бяхме на вилата и реших набързичко да си разведря, иначе скучната маса Simple Smile
Другият колаж е с едно от хобитата ни да готвим по този начин и да гледаме звездите.  Laughing
Весело лято момичета!   grinning039
Романтична фантазия

звезден небосклон

# 634
Здравейте момичета, да ви покажа и моите опити за декориране.

и един опит за нещо като карвинг

Хубав и успешен ден!

# 635
Привет, мили момичета! Най-сетне и аз ще се отчета. Не че се задържам повече вкъщи, но някак успях да стъкмя три маси. Любимият ме вдъхнови, с новата си страст към оранжевото.  Laughing
Надявам се, скоро да имам време и повече да ви чета, да ви пиша и да ви коментирам, че ми липсвате!

Извинявам се за ужасните снимки, но все не ми достига времето!  Rolling Eyes

# 636
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Да знаете за този месец Ще се номинирам сама за най- активна членка(другарка) на партията newsm27.
Къде се изпокрихте всички?
Ягодке, ти съвсем ни отписа Cry

От мен все градински, но като сме  навън такава е ситуацията. Лято ееее Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 23:30 от matze

# 637
Здравейте, мили момичета!  Hug

Apr , благодаря, радвам се, че ти допадна “морската” ми маса! Цветчетата наистина са сухи. Под всеки храст имаше много много опадали сухи цветове и аз не спрях да събирам в разни торбички  Laughing Много красиви рози има на масата ти, също като салфетките са! А в това магазинче и аз всеки ден въздишам на път за вкъщи!

Маце,  благодаря, че ми каза как се казва този прекрасен храст!  Hug Градината ти за пореден път спира дъха ми, а масите ти стават все по-слънчеви и цветни! Харесва ми тази с динята, всеки детайл от нея! Последната ти маса също е прекрасна, цветният фон и мен ме кара да мечтая! Пчеличката е много весела и съвсем в твой стил! Ах, пак ще се върна да разгледам последните ти три маси, невероятни цветове!

*Jane* , и аз се присещам за Дина като отворя темата Дано всичко да е наред и скоро дас е покаже!
happy-mamma, добре дошла! Ще видиш колко е уютно при нас!

Данчика, много готино преодоляваш мъката по изпита  Laughing  Hug Предишната ми маса е малко оскъдна, но нямаше как да подмина тези красиви цикламени храсти! Мацето каза, че това е Бугенвилея, а тя, както виждаш, е специалист по цветята! И двата ти колажа са чудесни, вторият много ме впечатли!

Йонче , много са ти красиви салатките, но другият път ни покажи и цялата маса! Тук сме много любопитни!

Ивира, и трите са много красиви и в прекрасни цветове, но втората ми харесва най-много! Салфетките са много красиви и се много добре стоят в компанията на невенчетата!

Ягодка, къде се губиш?! Аз нищо, че не пиша често, погледам всеки ден и ми липсваш!

Напоследък тук текат най-различни промоции и реклами във връзка с  125-годишнината на Кока Кола и реших да и посветя една маса, с каквито бутилки и кутийки намерих:

Редактирам се: да не се изтълкува като реклама, ще пусна линк към масата  Rolling Eyes

https://picasaweb.google.com/nikoletaab/sVXtiI#5627308650353966738

До скоро, момичета!  Hug

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 16:18 от Леля Ог

# 638
Благодаря, момичета, че се сещате за мен! Чудни неща сте сътворили! Ще ви коментирам обаче следващият път.  Hug  bouquet

Ето и от мен нещичко. Днешната закуска за сина върху покривка от... кухненска престилка Laughing:

# 639
  • Попово
Ей, момичета-аранжорки, здравейте. Two Hearts Two Hearts
Отдавна не съм се появявала, а и сега няма да остана дълго. Поздравления на всички за великолепните творения, особено тези градинските. Кога ли ще имам време да си спретна и аз маса около басейна?!
Вярвам всички прекарвате едно чудесно лято и на есен с нови сили ще се активизират аранжировките. Желая ви слънце и усмивки.   love001
От мен една маса "Бордо" (без колаж), която "отлежава" във фотоапарата вече месец.

Повече снимки:http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-bordo-quot.605853.24193893
Поздрави!  newsm51

# 640
Тази тема е страхотна, няма те си и на представа как ми помагате. Искам да Ви помоля за идеи нещо интересно и закачливо за украса на на входа, някакви коментари докато се качват по етажите? Само съм чувала че така се слагат, но никъде не мога да намеря, видях само на една сватба само че в къща табела с надпис" Няма никой в къщи, ще се върнем след ловният сезон" нещо такова търся. Моля Ви помагай те

# 641
  • Плевен
Здравейте, момичета!
Да съживя малко темичката с една бърза "слънчогледова"маса

Yagodka, аранжировката с кухненската престилка е страхотна идея (особено цветята в джобчето)-много ми хареса! Hug
Мatze, и аз най-благородно (или не чак толкова) ти завиждам за градинските маси и за разкошните цветя, особено ако са в жълто и оранжево...  bouquet
Ivira, снимката със сърчицата ми е фаворит.
  bouquet
Danchika, много пъстра масичка, а вечеря под звездите е чудесно занимание, жалко че нямаме възможност да го споделим.
 Hug
Apr., и розите , и салфетките са чудесни.  bouquet

Боряна, хареса ми масата "Бордо" - и как винаги успяваш да намериш подходящо място за хубава панделка.  bouquet
Нена Гледна Добродушка ,интересна е масата с Кока-кола, а цветето много ми хареса.  bouquet

А цветето от последната ми маса се казава "картоп", не  е претенциозно, има го дори в нашата градина.

Момичета, извинете ме за лаконичните коментари, но при тези температури.....

Добре, че края на седмицата вече се вижда- желая ви да го прекарате по най-добрия начин!

# 642
Здравейте, аранжорки и отпускарки!  Wink И аз ще съм вече от вторите. Flutter
Започвам в обратен ред.
Mitonela , слънчогледовата маса е супер - цветя, салфетки, свещ - всичко си съчетала!
borianayordanova , същото важи и за твоята бордо-маса - каренца, салфетки, вино - всичко е издържано. Много обичам така, момичета!
yagodka , много весела маса, страхотна си! Супер хрумка с букетчето в джобче! И отново всичко цветово издържано, да не говорим, че имам лично пристрастие към единия от двата ти основни цвята. Wink
Нена Гледна Добродушка , страхотна, оригинална, ярка и чаровна маса! А и определено съм пристрастена към масите ти - разгледах тези снимки, но дълго не спрях да цъкам и назад в албума и да се наслаждавам на творенията ти!
matze , нямаш милост, ей! Няма да спра да въздишам по градинските ти снимки! И за пореден път ще кажа - страхотна маса, страхотна градина, страхотни цветя!
Ivirа, и трите ти маси са много симпатични и издържани! А и трите са с цветя! Много ми харесват и приборите ти.
Дани, от снимките ти лъха на лято, ваканция и романтика!!! Хубаво лято и на теб!
От мен една бледо розова маса:

# 643
Здравейте, мили момичета!  Hug

Ягодка, аранжировката с престилката е страхотна! Съчетанието на цветовете страшно ми допада, както и "телефончетата", които си пъхнала в джоба! Зелената салфетка в синята чашка, идеално подхождащи си с цветовете на престилката също не останаха незабелязани! Чудесна идея!
Боряна, много ми харесаха гривните около вазата и чашката! Чакам маса край басейна с нетърпение!
Chochito, добре дошла! За сватба ли ти трябват надписи? Аз за един рожден ден на детето бях накачила стрелки и надписи на дърветата, за да знаят гостите къде сме точно  Laughing Ако е за сватба, давай да мислим. На мен единственото, което за сега ми идва на ум е "Гостите от тук" и стрелка към стълбите, "Свекървата от тук" и стрелка към мазето  Mr. Green (лошо начало, но като отдавна женена ми се вижда идеална идея  Laughing)

Mitonela, много слънчева маса! Салфетките ти са много красиви, а за слънчогледите да не говорим! Харесва ми как се съчетава с кафявите чинии!
Apr,  благодаря  Hug А тази розова роза е разкошна! Покривката ти съм я харесала отдавна, а такива розови салфетки си търся  и аз! Много нежна маса!

Аз от морето ви донесох скромна маса, сега пък една планинска съм ви приготвила:

Ходихме по бабите на Берковица и открих този красив сервиз в една витринка. В комбинация с хортензията, просто нямаше как да не го наснимам! За съжаление не намерих подходящи салфетки, но и така става. А каква гледка към планината има, ако знаете... приказка!

Чакам ви, момичета, липсват ми аранжировките ви!

# 644
Ох, не мога да се въздържа и да не изкоментирам прекрасната фея, дето се е скрила зад хортензията! Да ти е жива и здрава, Нина! А ти защо си смени ника?! Малко ми е странно сега, но все така ти се радвам и на чудните маси, и на милите коментари!  Hug

Apr, розовата маса е толкова нежна, даже някак прохладна... а чиниите са страхотни, нещо подобно и аз търся сега, че при пренасянето закарах половината посуда на вилата и имам нужда от нов сервиз.

Mitonela, много готини салфетки си намерила, масата се е получила наистина слънчева!

borianayordanova, наздраве! Добре изстудено Бордото е чудесно и през летните дни, особено на твоята маса!

yagodka, тази престилка като я видях и веднага исках да ти пиша "БРАВО!", но ме хвана срам, че пак няма с какво да се отчета и само тихомълком се възхищавах на идеята ти... скоро мисля да я открадна.  Mr. Green

matze, чудесни градински маси, много ми харесва свободния ти стил!

Толкоз от мен, мили момичета, отивам за почивам, че жегата ужасно ми изпива силичките, в комбина с моите диванета!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт