Аранжиране на маса - тема 3

• 169 374
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Хайде и аз хоп пак тук.
Да не си помислите че Ще ви покажа неЩо по- интерсно и по- различно от предните снимки.

От вчерашната вечеря едно скромно подредено масе.
чашите са за червено вино, но се правете че не забелязвате Blush

Благодаря ви за милите думи за моята градинка.
Много труд е вложен, но пък затова сега всичко е толкова красиво разцъфтяло.
Нинка, хич не съм аз спец по цветята. Тук имат една поговорка "Най- загубения фермер вади най- големите картофи", че и моята работа hahaha
Ровичкам, засаждам пък каквото стане Embarassed

Видях една престилка от джобчето на която се подават нежни петунии.
Обичам шантави идеи, страхотно ми допадна!
Розова покривчица и една роза. Страхотно семпла и нежна декорация.
Много естественно и красиво!
Дебна и аз за слънчогледов цвят но оЩе ниЩо при мен. Мнооооого обичам слънчоглед!
Боряна, ти сега работи, пък на есен като стане хладно Ще ни радваш със сигурност с твоите красиви свеЩи и маси.
Ау, напрово се влюбих в този бял сервиз. Такива работи хърлях наремето че ми идваха де моде.
Сега съжалявам!
Много красива хортензия с шапка Heart Eyes. Снимката е страхотна!
Разгодих се до "пикасата" да видя дали няма по голяма снимка но...не!
ЗаЩо не снима и балкана. Щях много да се зарадвам, а и градината и цветята. То си се брои за декорация Mr. Green
Данчика, стига хайманосва. Вдигни ръка за поздрав Hug

При вас в Бг е гореЩо, тук при нас дойде есента.
До скоро момиченца !

# 646
Здравейте
аз съм по пътищата нон стоп, вече съм в Унгария от 2 седмици travel но не съм се застояла грам в нас. В БГ пак заминавам към края на август, че нали невзех изпита, пак ще се пробвам, дано успея. Mr. Green
Донесох аз разни мидички от Несебър, ще гледам да ги уползотворя днес на вилата, дано нещо се получи, че и аз да се впиша с колаж. Laughing
Аз да ви кажа странствам но като получа имейлче на пощата, че някой е публикувал нещо и тутакси се намърдвам да не изпусна какво се случва, пък и сега Маце ме накара да си вдигна ръката wavey за поздрав и на мига  се отзовавам Laughing
Иначе и тука е топло не само в БГ  Nature Sunny ама нека, нали е лято  sun
Исках да ви споделя нещичко, на вилата имаме 3 таралежа, случайно ги видях и всяка вечер идват по едно и също време да похапват семена от на птичките хранилаката (б.р. на земята е) имаме и катеричка на лешниковото дръвче, снимала съм ги и мисля да ви ги представя в най скоро време Simple Smile под формата на кулаж   newsm41
Маце пред натуралните ти и оригинални идеи винаги оставам безмълвна Flowers Bouquet възхищавам се на рая у вас и на спокойствието което лъха от снимките. Мнго ми допада  идеята с виното  с лозовите листенца и грозде, как хубаво си подредила масата, красивите ти чаши също няма как да останат незабелязани, макар и за червено вино, ако не ми беше казала, дори нямаше да забележа. Храната е безкрайно апетитна и примамлива за окото. Освен едно  Wine Glass наздраве да ви кажа  newsm24 за другото речника ми е беден...
Нина  сервиза е наистина  Peace Peace Peace, но най очарователно е макото момиченце, позиращо като същински модел.  Heart Eyes Много красиво дете, а каква шапка си има  coolcool другият път искаме и снимка от планината ... ех как обичам лятото само 1swing   bouquet
сега видях и масата на КОЛА олееее върха е!!! аз съм един огромен консуматор на кола и масата ме изпрати право в хладилника да отпия глътка... думи нямам колко ти е идейна и очарователна масата
Апр при теб е вечна романтика,  розово-лилави-бели-те нюанси са те погълнали  изцяло, нежност блика от всеки детайл по масата при теб Flowers Bouquet
Mitonela Слънчогледите ти ми изпълниха погледа с лятно настроение, имам си аз слънчогледени сълфетки, но уви си нямам такива слънчогледи... е стига съм завиждала, дано се сдобия и аз Blush
Много ми харесва свещника в среда също как си поставила самите слънчогледи, салфетките и духа на самата маса newsm74   bouquet
Боре- като погледнах масата ти 1-то нещо което ми се наби в очите беше покривката на рози, къде си я крила до сега?! - жестока е! Heart Eyes Харесват ми чиниите ти и също как си поставила приборите в салфетката  Peace ... да знаеш, че ни липсваш Flowers Bouquet
Ягодка - последното ти творение е направо иновация   Hands Clap много идейно, много оригинално и направо нестандартно Heart Eyes
Букета в джобчето е толкова сладък, ако мога да използвам тази дума,  салфетката е отново интересно сгъната и как идеално си пражи компанишя със сламката която е в същичт цвят.  Имаш интересни удеи  както винаги...   Heart Eyes Flowers Bouquet
Ивира   след дълго отсъствие и ти си на линия и то не с 1 а с цели три Красоти smile3501 коя от коя по хубави... преоткрих чрез твойте маси оранжевата красота, на едната маса си сгънала много красиво салфетките, на другата маса ми харесва "съжителството"
 на оранвата салфетка с лилавата и цветенцето посредата на масата, свещите и на последната маса ситните карамфили- цвета им и сладката салфетка Heart Eyes Flowers Bouquet
 Момичета извинете ме, ако съм ви била досадна с дългия си пост, но не исках да изпусна никого от полезрение, радвам ви се от сърце на всички и се надявам скоро всички да учестим посещенията в най красивата тема на Бг-мама. Обещавам да се включа по-скоро отколкото очаквате  Laughing
Поздрави на Дина, Мираварна, Мама1+2, ККристи- надявам се дакара лека бременност. И на всички останали.... немога да се сетя за имената на всички, но да знаете, че ояакваме скоро да ни навестите  bouquet

# 647
Здравейте  Hug
Нали обещах вчера и съм тук Simple Smile Това е “Горска маса”- таралежчето го снимах снощи, а това беше обеда ни на открито.
Междодругото днес времето е ужасно, вали ..гаджето ми вика, че било Английско време, е не съм била в Англия, но вярвам, роси  Wear Umbrella нон стоп и нестава за разходки, нито пък за събиране на тен  Angry  добре че имам монополи Simple Smile
Утре да не се каня много но пак ще се запиша с нещо. Маце каза, че в Германия е почти есен, Ягодка хайде очквам те, щом на вън е студено във форума не е Grinning
А на тези които са в БГ да вземат да ни изпратят малко слънцице и естествено декорирани маси.   Nature Sunny Kissing Heart
До скоро  55

photo ----> http://danchika.snimka.bg/hobby/taralejena-masa.608265

# 648
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Данчика, радвам се да те "видя" отново.
Ей ама чакате да тръгна със сопата да ви търся.
Много сладка горска си подредила.
Препоръчвам ти да спиш на вилата, така една седмица, като почнат ежковците да се чифтосват.
Да видиш какво става. Квичат и грухтят като прасета цяла ноЩ.
Иначе и аз не ги гоня от градината, есента им правим под боровете къЩи от клони и шума и там презимуват. В различни купчинки са три всяка година.
Студено е тук при нас. Аз винаги съм казвала "какъвто е характера на хората, такова им е и времето" Да не ви казвам какви са им физиономиите от няколко дни ooooh!
Дъжд и вятър от сряда. Привечер беше 12*, и на разхотка с кучето облякох дебело яке.
Аз маса днес нямам, но ви набрах малко цветенца за букетче Hug

# 649
Здравейте очарователни Дами - възхитително!!! newsm51
 От много време ви следя с огромен интерес и си мисля, че е време да се присъединя към вас, ако ме приемете разбира се bowuu
 Но имам малко нужда от помощ - как си  правите колажите и как ги публикувате след това Embarassed

.. За да мога и аз да се отчета най-после, Благодаря ви  bouquet!

# 650

Я май се справих Simple Smile   Това е от уикенда на вилата!

# 651

https://lh4.googleusercontent.com/-hObB_vqMeKQ/TiloeDaGTlI/AAAAA … Picture%2B091.jpg
Тези са от Рожденния ден да детенцето - детската маса(всички сладки аз ги измайсторих)

А това масата за Големи bdbaloni

...снимките са съвсем любителски,н е съм ги снимала с цел да ги показвам, но от тук нататък ще правя по-хубави снимчици и ще ги споделям с вас Heart Eyes

# 652
...ще видя какво ще ми хрумне този уикенд, после ще покажа... ще чакам сн етърпение и вашите нови изяви!

# 653
  • DE
pampipili здравей Hug
Много е красиво!
За да те приемем в темата ти трябва "членска карта", значи една снимка на декорация на маса.
Добре дошла !
Снимките и колажите в "Пикаса" но трябва да си смъкнеш програмата.
Някой да ти пусне линк че моят е на немски.

# 654
  • Плевен

Здравейте  момичета!
Виждам леко оживленив  в темата, а и нови попълнения-чудесно е. Hug
Леля Ог, много красива маса с този чудесен сервиз, а цветенцата са очарователни, (особено това с шапчицата).  bouquet
Данчика, много са ти сладки снимките с таралежа, масата е един път, всичко и е точно на място.  bouquet
Маце, за кой ли път - разкошни цветя имаш,  bouquet направо  си мечтая за градинка като твоята, че аз засега отглеждам само зеленчуци, но все се надявам , че някой ден ще се захвана и с цветята.
pampipili , добре дошла, снимките ти са многообещаващи-масата на вилата ме впечатли, чакаме активно участие.
Днес и аз съм на розова вълна, както страхотната нежна и красива маса на Апр., само че използвах гладиоли:

Приятна почивка от мен!

# 655
Здравейте и от мен! С голямо удоволствие следя темите. Показвате просто невероятни аранжировки   bouquet Бих искала да се представя и аз с някои мои маси. Това е като за начало.

Оформянето на снимките за сега ми отнема време  Embarassed
Желая ви вдъхновение!

# 656
Здравейте, мили момичета!  Hug

Ивира, Маце, Данчика, Митонела, много благодаря за комплиментите за моята "Хортензия с шапка", ще и ги предам, когато се върне от при баба си!

Маце, не мога да им се наситя на градинските ти маси! Тази с гроздето също е прекрасна! За загубения фермер не ти хващам вяра, да знаеш! Благодаря за цветния колаж, напълниха ми се очите!

Данчика, ти си попаднала в някаква горска приказка! Горската ти маса е прекрасна, толкова много и се зарадвах! Страхотни салфетки! Харесва ми аранжировка с живо таралежче!

pampipili, добре дошла, радвам се, че се присъединяваш към нас! Масите ти са много хубави и с любопитство очаквам следващите!

Bad Diddy, добре дошла и ти! Масата ти е много красива и ще се радвам да споделиш още аранжировки! На мен освен, че колажите ми отнемат време, самото снимане също много ме мъчи. Но все пак успявам да покажа и аз по нещо (напоследък все по-рядко и все по-небрежно  Embarassed).

Митонела, много ги заглеждам гладиолите последните дни, много ги харесвам! Масата ти е прекрасна! Харесва ми как си сгънала салфетките и как си сложила свещичките, и разбира се, самите цветя са прекрасни!

Ягодка, всеки ден проверявам дали си показала нещо ново и когато не си, ужасно липсваш!

От мен едно повторение на крушова маса (ама то тия салфетки трябва да си намират аранжировките, че много ми се събраха  Laughing):

Бурята ми изигра лоша шега и не успях да направя хубави снимки, но все пак реших да ви го покажа. Ако ми остане време за възстановка, ще покажа  Laughing

До скоро, момичета!  Hug

# 657
Леля Ог коментара ти много ме радва  Simple Smile Масата ти е както обикновено - впечатляваща. Това за салфетките е вярно  Laughing Аз още се боря с Пикасата и за това за сега ще се доверя на добрия стар paint  Embarassed Това е една от по-старите ми маси от "зеления период"  Mr. Green

# 658
  • DE
Здравейте момиченца Hug

Почвам ви сега от зад на пред Mr. Green

Bad Diddy здравей!
Ей, разби ме с тази зелена маса. Цветовете са... един път newsm10
Направо страхотна екзотика ме удари през монитора. Много ми допадна и тази в жълто.
Ще се радвам и на други снимки.

Л. Ог, ти винаги ми "казваш" неЩо мило. И вечните ми и не сполучливи опити да направя и аз някаква сносна аранжировка на маса пооЩряваш Hug
При теб е както винаги всичко на мястото си. Само едно не..
Аз липсвам там, на масата. Страхотно апетитно ееееееее!!!
На първата снимка по- долу се вижда и онова хубавото цвете от вашата почивка.
Като го слагах до масата си мислех за теб Mr. Green.

Mitonela , много обичам и аз да слагам така салфетките в чашите, по простата причина че за сметка на всички вас не мога да сгъвам салфетки.
Цвтята са в един тон с чиниите, които са много красиви. Аз винаги гледам много внимателно кой каква посуда поставя на масата.
За цветята, благодаря!
Ама те и зеленчуците са цветя! Засичала съм те да четеш в "зеленчуковата "тема.
Аз даже към цветята се отнасям по- грубо, от колкото с разните му там домати и моркови Mr. Green
Да ти кажа сега каква съм градинарка. Тази година забравих да засадя гладиолите и сега нямам.
Малко ми е скучно без тях заЩото имам много различни видове и са толкова красиви.

Ягодке, вдигни и ти едно пръстче за поздрав.

От мен, пак съЩото Joy

Мъжо ми каза че пак съм се правела на художник и цветята на масата му пречели(телефона и ключовете му, не.)
Та след снимка събрани ето тук... Crossing Arms

До скоро момиченца

# 659
Добро утро, момичета мили!  Hug

Маце, как несполучливи опити?!?!  Прекрасни са ти масите, размечтаващи! А сега с тоз лИлав храст ми причини нежелание за работа! Искам пак на морееееееееееееееее! Стрехотно е това дългото лилаво клонче, което си направила на венче на последната снимка! А мъжете като цяло си имат някакви особени мили чувства към ключовете и телефоните си и ужасно им пречат цветя на масата!

Bad Diddy, масата ти е страхотна! Цветовета са много хубави, начина, по който си вързала приборите много ми харесва, цветчетата са колкова нежни и красиви и не на последно място чудния свещник с калинката и пеперудката! Показвай още!

Имам една маса снимана, но нямах време да си направя колажа и затова утре ще я показвам. И още една чака за снимка, така че съм много редовна тези дни! До скоро!

За малко да забравя да споделя този линк с вас:

http://artcafe.bg/letni-idei-za-dekoraciya-na-chinii-i-salfetki/

Общи условия

Активация на акаунт