Аранжиране на маса - тема 3

• 169 359
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте отново и от мен! Благодаря за милите думи.
Matze градината ти е просто невероятна. Направо ти завиждам.
Благодаря за зареждащия линк на Леля Ог. Много ме вдъхнови   bouquet
Изпращам ви малко бриз и пясък с един друг поглед към морето

Приятна и прохладна вечер на всички!

# 661
Още много оригинални и красиви неща сте спретнали, аз така се бях наточила, но за късмет ми се счупи фотоапарата, но то и без това плачеше за нов... и сега съм из форума за фотография, че до ден два трябва да направя избор и да се сдобия с хубаво апаратче за хубавки снимки!
 Леля Ог - много интересен и полезен линк, откраднах си идейка ...  bouquet

# 662
Ето ме, да видите колко съм сериозна!  Laughing
Обещах маса и хоп, показвам:

Масата пак е леко повторение на калинковата ми, но този път има и далматинци. Идеята е покрай една тортичка, която правих. Закъснях с аранжировката с една седмица- маргаритите прецъфтяха. Но затова пък си направих захарни  Laughing

Ето и тортичката.

Bad Diddy, много оригинална кафявам орска маса! Харесвам много подложките за чашите, фенера и едно охлювче даже си имам любимо!

pampipili, дано скоро да се сдобиеш с хубав апарат и да ни покажеш някоя маса-фотомодел!

П.С. Маце, знам, че ще харесаш кученцата!
       Ягодка, виж ми свещите, сама ги направих  Mr. Green Луда работа!

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 18:45 от Леля Ог

# 663
  • DE
Здравейте момиченца!
Хоп и аз тук.

Bad Diddy и ние сме на море Joy
На мен пък много ми допадна фенера.
Не ми завиждай за градината ами идвай да скубеш плевели и поливаш.
Пък ако се сдоговорите с моя пес да ти отстъпи място на шезлонга за около 5 мин.(аз таzи година дори не съм поседнала на него) може и да се насладиш на гледката.
http://www.foto.bg/data/6735/medium/023859028.jpg
Шегувам се . Благодаря ти!

Л. Ог, супер е!
Бяло и червено е страхотна комбинация.
Далматинците са "ни"едни от най- големите врагове. ЗаЩото "ние сме" с черна козина и всичко в бяло е за хапане. Расисти, така да се каже hahaha
Много фешън са се получили свеЩите.
Това червеното от предната снимка е цвете. Казва се "лисича опашка".
За съжаление не знам  българското име. Около 1,50 високо с едни дълги червени пискюли.
http://www.foto.bg/data/6735/medium/cvetq_333.jpg

От мен, не занам какво е  newsm78
Дала съм име на масата "Паника в какафонията". По- лудо име не можах да измисля.
Но нали не трябва да е винаги всичко красиво и естетично. Иначе Ще бъде скучно rotfImbo

До скоро момиченца!

# 664
Привет на всички!
Ако щете ми вярвайте вчера гледах едни салфетки с калинки и се сетих за Леля Ог. "Двойно-точковата"  Laughing маса е много свежа. Много добра хрумка със свещите.
Matze кога да тръгвам?! Мен скубанЬе не ме плаши  Mr. Green, но като гледам за шезлонга няма да мога да се преборя  Joy Цветето май е амарантус, но и котешка опашка съм чувала да казват. За хаоса какво да кажа - слабите хора се стремели към порядък, а силните владеели хаоса  Wink
От мен малко пепел от рози от събота. Лека и спокойна вечер ви желая!

# 665
Здарвейте и от мен,
Ех как ни се е понапълнила темичката с красоти   Two Hearts удоволствие е да разглеждам!
Bad Diddy - Добре си ни дошла   bouquet  прекрасни творения си ни показала, кое от кое по интересни   coolcool
Последната ти маса е  newsm74
Мацееее кучето ти е много сладко и леко пухесто ми се вижда  Laughing, направо да не го оставяш намира от прегръдки  Hug  Ъъъ от твойте по релаксиращи аранжировки на открито няма!!! само хленчиш ми се струва Laughing  bouquet
Митонела- орхидеената ти маса е фантастична  newsm76 Flowers Bouquet
леля Ог- вчера с гаджето ми ти разглеждахме тортите в Пикаса и само въздишахме и преглъщахме... невероятни са!!!
...ааа аа масата с далматинците и калинките е толкокова сладка, ти си една прекрасна домакиня, виждам, че всичко ти се отдава  Two Hearts Flowers Bouquet
И пак набързо да се обплача в Будапеща времето е Отвратително, стоя си вкъщи и скучая!!! ВАЛИ.. вали и облаци все едно е октомври, дано при вас е по приятно  Wear Umbrella  аа забарвих да спомена, че времето е такова от 10 дена!!!
ЯГОДКА !!! Heart Eyes чакам те!
Замислила съм една морска маса, да видим кога ще я реализирам  smile3549
ето нещо и от мен Laughing

# 666
Момичета, минавам набързо да кажа едно здрасти!  Hug С децата сме по цял ден навън и време за аранжировки няма много, но ви следя ежедневно!

Данчика, горската е невероятна, влюбих се в нея. Другата, градинската е в много красиви цветове, чашите са страхотни! Личи си кой е хапвал в Макдоналдс!  Laughing
Маце, не знам защо така снизходително и скромно говориш за масите си, на мен всички ми харесват, точно защото са различни и нетипични, аз никога няма да мога да ги аранжирам така, но с удоволствие бих седнала на твоите маси! А градината и цветенцата в нея са прекрасни! Чудесен градинар си ти!   bouquet
Леля Ог, на крушите си придала много екзотика в компанията с тази палма, десертът не се съмнявам, че е бил невевроятно вкусен. Макар и да използваш същите салфетки, масите ти изглеждат абсолютно различни. Ето и далматинковата е много красива, а как си променила свещите! Мъфинчетата са чудесни и много сладурски. Браво, все така да ни радваш с активност!  bouquet
Лошата Диди, добре дошла! Чудесни аранжировки показваш! При теб грее с чудесно подбрани и съчетани цветове и десени! Любима ми е последната ти маса, много красива покривка и салфетки, цветенцата в кофичките са очарователни! Искам още маси!!!   bouquet
pampipili, добре дошла! Много харесах салфетките-рибки, а храната украсяваш невероятно, страшна си! Бързо избирай нов фотоапарат и скоквай тук отново!   bouquet
Митонела, много, много нежна е масата с гладиолите! Страхотно си сгънала салфетките, приличат на цветя!     bouquet

Аз трябва да наваксвам със зеленчуците, нали имам доста плодови маси, та ето една маса за вечеря, барабар с вечерята,  с чесън и босилек от мен:

# 667
Здравейте момичета Laughing
Да знаете, че не съм ви забравила, радвам се на всяка маса, но на мен време за аранжиране не ми остава, даже напоследък честичко хапвам на крак.
Влизам набързо с един колаж от днешната погача на бебчето ми.
И отново искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ на Леля Ог, че нейните невероятни сладки украсиха масата ни.  bouquet

# 668
Ето нещичко и от мен, колкото да не е без нищо Embarassed....взех си апаратче, но пак нямах късмет, тъкмо започнах да си аранжирам масата в очакване на гости и то като причерня, като зафуча, че и заваля - ужас #Cussing out... та щтракнах набързо това, което бях приготвила, че трябваше да раздигам и да местя всичкооо. Иначе записъла се вижда долу-горе, ето :

това с червеното сърце е соса за зеленчуците на барбекю..

това е помощната маса с къщичка за птички - аз я направих

..не се смейте много Laughing, но нямаше как да не го снимам този домат преди да го нарежа за салатката..
 Другия път повече Peace

# 669
  • DE
Здравейте момиченца
Побутвам леко темата Mr. Green
Малко насталгично от мен...!

# 670
Добър вечер и от мен!
Много уютно ми е сред тези маси  Wink Някак ми е още неловко като новака в темата да обсъждам вашите, но не мога да се въздържа  Embarassed
Danichka покривката е разкоооошна, много ме грабнаха цветовете, а на Ягодка от масата лъха страшно средиземноморие  Wink Аз никога не успявам да съхраня дълго босилек в саксия.
Matze масата ти ми припомни като малка колко обичах да се ровя в разни скринове на село. Салфетките са от тъкано платно, нали? Особено тази със синьото почти съм сигурна, че с подобна завивахме хляба ... ееееех
През този weekend не ми остана много време и за това ще ви покажа една от неделните ни закуски

# 671
  • DE
Bad Diddy , да, позна за салфетките и покривката.
Точно от такава стара ракла са извадени. Тъкани са началото на 19..и някоя си година и съхранявани  мнооого години в нафталин. Ръцете ми трепереха от вълнение като ги получих.

Това на масата листа от здравец ли са? Ах как искам да имам и в моята градина.
Много нежна маса си приготвила Hug

pampipili , разсмя ме с тази шега на природата. Надявам се сте прекарали много хубави часове на тази красиво подредена маса макар и да е валяло.

Ягодке здравей Hug
Липсваш тук! Завъртай се по- често, естественно като имаш време и повод.
Така е с малко детенце, все Щъка и иска много внимание и грижи.

kKristi , да ти е здраво и усмихнато бебчето!
Сладките и да не беше каzала от кого са Щях да се досетя сама.
Л. Ог е наблюдавана и следена от всякъде Mr. Green

danchika , страхотна цветна. Хареса ми!
Тази дума " хленчиш" бях я забравила hahaha Ама че ми е интересна, стана ми весело Joy.

Bay- bay момиченца и до скоро !

# 672
Лошата Диди, много фантазия си вложила в украсата на масата - много ми харесва!  bouquet
Маце, масата ти е жестока! В покривката се влюбих, в мезето- също! Страхотна битова маса - истинска наслада за окото!!!   bouquet
pampipili, много красива и забавна ти се е получила масата! Чиниите са много красиви! Само, ако може следващия път снимките да са маалко по-големи, че да успея да видя всичко!   bouquet
Кристи, честито бебенце! Да ти е живо и здраво!  Hug  bouquet Много красива маса си му направила!

От мен една морска маса... пак  Laughing:

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 11:03 от yagodka

# 673
Здравейте, мили момичета!  Hug

Маце, пуснала си разузнаването, а  Laughing
Не можах да те улуча с далматинчетата, а така се надявах да ги харесаш  колкото пчеличките! Много добре си кръстила “какафонията”, станах ей така  #Crazy  Носталгичната е много готина, особено с тези вкусотийки на дъската! Имаш много красиви битови покривки и салфетки, много гледам  по сергиите, но такива като твоите няма!

Диди, много красива маса! Големите чинии са страхотен цвят, салфетките и букетчето са разкошни! Хареса ми и кофичката, в която си ги сложила, както и свещта! Зелено-жълтата също е много свежа и весела! Малките лилави цветчета са големи сладурчета, а палачинките можеш направо да ми ги пращаш  Laughing

Данчика, много разцъфтяла маса, много красива, а така на полянката изглежда още по-вълшебно!

Ягодка, напълни ми душата тази босилкова маса! Салфетките са жестоки, кофичката с босилек и тя (нали е босилек, да не се бъркам?), за менюто ти нямам думи – хем вкусно, хем идеално участва в аранжировката! Много ми харесват и хлебчетата в цедката, страхотна идея! Обичам да гледам твоите морски маси до безкрай!

Кристи, още веднъж да ти пожелая много щастие на момиченцето, да е здраво и с голям късмет! Благодаря, че си уважила сладките със снимка! Чудесна ти е масата, а салфетките с фея съвсем подходящи!

pampipili, много се ядосвам като ми провали някой плановете, пък било то и вятърът! Особено пък за тази маса, на която си направила толкова много украски! Много е хубава, личи си, че си вложила голямо старание за нея! Харесвам много сърцата, а чиниите ти са страхотни!

От мен една Мечо Пух с история: правих торта със Слон Балон и компания за рождения ден на племеничето, купих и салфетки и чинийки. Сестра ми обаче каза, че нямало нужда, защото в заведението си имало и едното, и другото. Така и не ги отвори и на тръгване каза да си ги взема, защото тя няма какво да ги прави. Прибрах си ги. Вкъщи реших, че аз поне ще ги уважа и спретнах бърза маса, колкото да ви ги покажа. "Покривката" ми е розова хартия, но цветът е избягал от снимката!

До скоро, момичета!

# 674
Привет от морето! Аз ще се отбележа с една набързо спретната пъстра маса. През седмицата толкова. Времето не стига за повече  Crossing Arms
Ягодка много е свежарска масата и чайките даже чувам  Laughing
Леля Ог .... безмълвна съм  Shocked Всичко си пипнала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт