Аранжиране на маса - тема 3

• 169 362
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
 Здравейте момичета,
Всеки ден с удоволствие преглеждам красотите ви!
Yagodka- разконспирира ме, че посещавам Макдоналдс, ама то си личи не само по чашите ами и по килцата Grinning  Сега заради тази промоция с чашите съм по чест поситител, не че нямам чаши ами на вилата са едни от 1-та световна война и реших, че така и така ям часто там поне чаши да взема Grinning
Масата с босилека  е много готина, такава аранжировка по скоро от Маце съм очаквала Simple Smile но наистина много ми хареса как си сложила чесъна в чиниите, саксииката с босилека, зехтина и всъщност на първо място вечерята!!! И понеже много ми се доядоха зеленчуци на скара инструктирах гаджето да подпали барбекюто :d  да похапна, да не заслабна хихи  направих и аз  една морска маса пак вдъхновена от теб Simple Smile много хубави морски салфетки си имаш.  Flowers Bouquet
Kkristi-и от мен още веднъж поздравления за бебенцето, да ви е здраво и много добричко. Масата която си му посветила е много сладурска, бебешка, розовка Simple Smile   ylinfant
pampipili- доматът ти ме разсмя много Simple Smile) не бях виждала подобен! Масата за  гостите е чудесна, харесва ми как си сгунала салфетките и окрасата вътре в чиниите, за съжаление снимките са много малки и не се вижда хубаво детайлите, другият път ги публикувай в по-голям размер.
Maze- от както ме накара да си вдигна ръката за поздрав съм по честа във темичката Simple Smile  Heart Eyes
Битовата ти маса е разкошна, харесва ми пръснатият лук по масата, салфетките от плат и мезето разбира се Simple Smile
Bad Diddy- очарова ме с тази закуска, ех и на мен някой да ми приготви такава ще съм много Хепи! Харесва ми как си подресила палачинката в чинията също така ягоските, здарвеца на масата и сълфетките с подредените на тях -украсени прибори. На последната ти маса ме очарова покривката и салфетките в същия десен.Как си сгънала салфетките я ни издай, че ние тук сме много любопитни Simple Smile  Hug
леля Ог- днеска стоя и си мисля от къде идва Никнейма леля Ог, ако не е тайна ще обясниш ли Simple Smile
Тортата за племенничката ти е много готина, при Маце немога да се нагледам на градината при тебе на сладкишите, винаги когато ги разглеждам предизвикват огромно възхищение!!! Поздравления още веднъж за таланта ти! Масата е радост за окото не само за децата Simple Smile  1crib
Как е времето при вас тука за 3 седмици имаше 3 слънчеви дни!!!  Wear Umbrella
Аз съм на вилата и нямам кой знай колко материал за аранжиране, но съм сътворила няколко неща.  Grinning
Първата ми маса я направих днес, идеята се породи по повод на това,че събота съм  на сватба, бях на моминско парити и така  step by step направих аз една романтична постановка  Two Hearts Както казва Маце, представете си, че чашите ми са за шампанско. Тук на "село"  Joy (не е село ама така му казвам) нямам такива чаши затова използвах тези.
Втората маса е Морска, накупила съм си един куп морски салфетки и все забравям да ги използвам, но ето че дойде и техен ред!

тук може да видите повече снимки: http://danchika.snimka.bg/hobby/gradinska-romantika.611539.24495787

тук са снимките от масата в голям размер: https://cdn.bg-mamma.com/HsNQ/8f020a28.jpg
Хубава вечер момичета, очаквам ви  Kissing Heart

# 676
Леля Ог, много весела маса със Слон Балон! Май сестра ти е сбъркала като е отказала салфетките и другите допълнения към тортата! Прекрасна шарена детска маса!   bouquet
Диди, и при теб весело и шарено! Много симпатична покривка, салфеткие си сгънала много красиво, харесва ми как си редувала двата цвята чинии!   bouquet
Данчика, и  синът ме дрънка да ходим в Макдоналдс да си вземем чаши, т. е. да хапне. Хич не го долюбвам аз, ама чашите са в много красиви цветове, та ще си помисля.  Laughing И двете ти маси са много красиви! На влюбената си харесах много свещничето, особено ми харесва, че розовите листенца са в два цвята! Много романтична маса в градината! Тези чаши са ми интересни, други не се опитвах да си представя.  Laughing Морската е страхотна! Харесва ми покривката, но пък салфетките ми взеха акъла! От де ги взе тези влюбени китове?  Shocked А ти учиш ли, учиш ли, че малко време до изпита остана!  Hug

Сложих друг колаж на морската маса, а сега една маса с лавандула от градината, т. е. балкона. Много хубаво ухае! Понеже е лилава я посвещавам на Апр, която липсва отдавна!  Hug Ужасно ми липсват Дина и Ивира!!!  Cry

# 677
Хелоу  пак от мен wavey
Ягодка нищо не уча, изпита е чак на 10 септ  Laughing Grinning Laughing то не че не наближава ама още си давам разни отсрочки Mr. Green Голямо вълнение ме е налегнало, утре съм на Унгарска сватба за първи път и нещо съм се развълнувала Heart Eyes хихи дано хвана букета, че и мене да ме сполети нещо такова newsm76
Салфетките са ми от магазини казвът се креатив, там продават много неща за декорация, само че са малко скъпи този пакет с делфините в Бг лева е 6.50 и има 20 салфетки  Rolling Eyes абеее тия готините салфетки са скъпи, по евтини от 5 лева няма  Twisted Evil (не ви казвам във форинти да не смятате)
Сега нали ви казах съм на вилата и ми се е отворила една муза за декорация, но материали няма  Joy
Само с подръчни работя, даже и покривки няма (само 2 на проектосвекървата и те едни комунистически Ужас  Mr. Green)
Лавандулената маса много Успокояващо действа, като в SPA центровете Simple Smile  Докато си бях в БГ пътувах с колата и на едни междуселски път намерих големи посеви от лавандула и си откраднах  2-3 стръкчета, много готино ухае.  Само, че сложих аз Лавандулата на терасата и едни пчели като взеха да идват, в чудо се видях!!! hahaha
 Ти питаш за мойте салфетки, ами твойте от къде са? Аз понякога намирам в ROSSMAN хубави, на прилични цени.
Скоро трябва да направите столче и място за малката Ягодка да се наслаждава на кросотите на мамчето си preggo
 Сутрешното ми кафе kaffeetrmker_2 ви показвам днес  Laughing

вижте и останалите снимки тук: http://danchika.snimka.bg/hobby/nes-kafe.611580

# 678
ЗДравейтее, аз съм пак тук! Hug Heart Eyes Laughing
Маце, вдигни ръка за поздрав   wavey
Това е последната ми маса от вилата, вече съм си в нас, тука май няма да има градински маси  Sad но ако идем пак ще докоментирам.
Къде се изпокрихте всички, да не почвам да ви изброявам една по една  Grinning
 Grinning  вчера, днес... отварям аз форума ама.... къде са ви публикацийте?! Rolling Eyes
хайде в очакване съм... аз заминавам да се уча да карам сърф и после ви обещавам една снимка  Mr. Green
Маса  с рaковинка:

Тук може да видите всички снимки в голям размер ---> http://danchika.snimka.bg/hobby/rakovinka.611574.24497822

# 679
Ето ме и мен! Привет на всички! Двата дни за нищо не достигат, особено, ако единият е почиван наполовина  Sad
Danichka и двете ти морски маси са много хубави и свежи, а сладките ти на сутрешното кафе ... мммм тези са ми много любими, особено ако сладкото отгоре е от сини сливи  Laughing Салфетките на пъстрата маса изобщо не знам как ги сгънах, та за съжаления не мога да ви покажа  Rolling Eyes Събрах две салфетки, така, че да имат и лице и гръб (защото от обратната страна са по-бледи и си личи, че не е лицето) и доколкото помня ги прегънах на две по диагонал, да станат триъгълник и после ги мачках и въртях за да ги напъхам в пръстена и да имат някаква прилична форма Mr. Green Как мина сватбата? Хвана ли букета?! А цените на хубавите салфетки наистина са такива. Наскоро се напъхах в един магазин тук, във Варна. Разкооооошни салфетки прости ми напълниха душата: плодове, зеленчуци, животни .... огромно разнообразие. Цените бяха близо 6 лева, но ми досвидя за хартиени салфетки, особено като си помисля, че вече съм пълна със салфетки  Laughing
Ягодка наистина много арома лавандуловата маса  Grinning и салфетките са супер.
От мен една кафява маса с ароматни елементи

Уточнявам, че пръстените за салфетките са лично изработени от мен от: изрязани кръгчета от ролката на домакинската хартия, облепени с кафява хартия - тишу, панделките са от остатъци от подаръци и цветенцата и завъртулките са от пакетите с ароматни нещица  Laughing Вкъщи нищо такова не се изхвърля и вече му намерих приложение

Пожелавам на всички спокойна неделя, а който в понеделник е на работа - нека седмицата започне с много настроение и бързо да свърши!

# 680
  • DE
Хей, хей и аз тук Mr. Green
Оф Данчика, хваЩаш ме така неподготвена Embarassed.
Една бърза фотка от мен ама какво да правя... Като Ще си вдигам ръката за поздрав поне да не е празна Joy

Рапорт даден newsm24

За дъра- бъра Ще се включа допълнително Hug

# 681
Маце, много уютно и вкусно е при теб!
Данчика, чудна морска маса! На мен са ми слабост морските маси, а сега и с тези сини чаши - супер се е получила! Що се отнася до салфетките, аз си имам правило: повече от 2 лева за салфетки не давам!  Laughing И кафенцето си поднесла много красиво, браво!
Диди, много е красива масата ти! Много съм впечатлена от пръстените за салфетки, които си направила! Харесвам и уважавам всичко, което е направено с фантазия и лично творчество!   bouquet

Вчера имаше скара у нас за обяд, та ето една бърза маса от мен:

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 12:36 от yagodka

# 682
Здравейте,  wavey
 cook преди няколко дена и в нас имаше барбекю, та Ягодка като си показа нейното, реших и аз мойто да ви покажа, въпреки че не бях планувала да правя колаж с тези снимки, понеже в случая няма декорация  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ягодка, много е апетитна масата, да те попитам нещо относно зеленчуците на скара- Какви подправки им слагаш? Мойте нещо не стават като хората, незнам защо все едни безвкусни. Rolling Eyes
 cheers

# 683
Данчика, много вкусно при теб! С удоволствие бих похапнала така скара! За какво ти е допълнителна украса - имаш си градина! Колажът много ми хареса, направо ми замириса!  Hug Зеленчуците измивам, нарязвам, слагам ги в купа, посолявам ги, добавям зехтин и пресен босилек нарязан. Разбърквам ги и после ги пека на грил тигана, като започвам от тиквичките, че пускат бързо вода. Много бързо стават. Трябва да се оставят леко хрупкави. После в чинията направо си сипвам по няколко капки оцет балсамико и си топвам парченце от зеленчуците. На всички вкъщи много ни харесват така.  Hug

Другите момичета да не се спотайват!  Hug

Ето и от мен една маса за закуска:

# 684
Момичета, никакви ви няма! Явно пак ще си говоря сама... #Silly

Една закуска от преди месец някъде  Embarassed:

При нас времето е много лошо, та малко заигравки с лавандула, чай, кафе  и круши:

# 685
Привет  Laughing

Влизам на бързо с едно колажче за да не скучае Ягодка, а утре дано успея да се включа с коментари и с маса!

# 686
страхотни сте Hug Hug Hug

# 687
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

Благодаря на всички за комплиментите, не ги заслужавам много напоследък  Embarassed Почти никакво време за аранжиране не остава  Sad Напоследък или не сме си у нас, а гоним планините, или масата ми е постоянно в брашно и тесто и вдигам само за да хапнем набързо и продължавам. Ама то оправдания винаги има, знам  Embarassed

Ето една закуска от Пампорово (никъде в района не намерих лилави салфетки или поне някакъв подходящ цвят! следващия път ще си мъкна салфетките):

Bad Diddy, много готино каре! Силно съм впечатлена от пръстените, които си изработила! И аз като Ягодка се възхищавам много на проявите на въображение и сръчност при аранжирането на маси (и не само). Ще използвам тази красива идея, у нас има много такива сухи украси и остатъци от панделки! Наистина много фино си ги изработила!
Данчика, Леля Ог е една от трите вещици от Света на Диска (героиня на моя любим автор Тери Пратчет). На мен любима ми е друга от вещиците, но понеже започнах първо да пиша в готварския, а въпросната Леля Гита Ог има своя Готварска книга, затова реших да ползвам нейното име.
“Сватбената” ти маса е прекрасна, много романтика има в нея! Салфетките са ми ужасно любими! Моля те най-сериозно, заделяй по една от салфетките си за мен  Praynig Май пак ще започна да колекционирам салфетки! Същото се отнася и за морските, много са красиви и двете ти морски маси! Сутрешното ти кафенце също е чудесно!
Ягодка, влюбена съм в заигравките ти с лавандула, всичките! Имам цял букет вкъщи, който вече доста изсъхна и нищо не успях да направя с него, все няма време и това си е. Много приятно чувство ми носят стръкчетата лавандула, самия цвят е много нежен и ми действа много романтично, идилично някак. Чашата и покривчицата, естествено са като комплект с тревичките! И дори и това киви изглежда в пълна хармония с останалите цветове! И крушите с подносчето, и жълтата вазичка...  Неповторима си ! Масата с розите е много красива! Не знам как успяваш, но и зеленчуците ти са в трите основни цвята на аранжировката! Самите рози са разкошни! В много хубав съд си ги сложила, ваза ли е или някакво бурканче?
Маце, много готина бърза фотка, сядам да похапна от картофките!
kKristi, много вкусна маса с любими мои плодчета!

Е това е засега от мен, заредила съм една морска маса, ама да видим до снимки ще стигнем ли!

# 688
Здравейте момичета!
Успях и днес да се разпиша в темата.

Леля Ог, все така да продължаваш да ни радваш дори и когато си на почивка.Мечо Пух ми е любем герой и много ми хареса масата, която си спретнала с него.Толкова е весела, че на човек му идва настроението само като я гледа.В твоят дом явно калинките и далматинците са приятели, чудесни свещички не съм си и представяла, че има такива, отново си успяла да съчетаеш и подредиш нещата по много хубав начин.
Ягодка, много съм впечатлена от заигравките с лавандулата, не мога да им се нагледам!Много апетитна изглежда скарата, която си приготвила, аз обожавам зеленчуци на скара.Чудесно съчетани са букета от рози и салфетките.
Данчика и при вас е имало вкусно барбекю.Морските ти маси ме пренесаха на моренцето, което за съжаление тази година ще пропусна.Романтичната също е много хубава и нежна особено с тези листенца от рози и свещичките сред тях.
Bad Diddy, прекрасни маси си показала!Поздравления за пръстените за салфетки.Морската аранжировка е наистина различна и много приятна.
Маце, при теб както винаги е много цветно, вкусно и уютно.Тези дни мисля да преровя бабината ракла за някое скрито съкровище, каквото виждам при теб.

Ето и нещо бързо от мен

# 689
Аз съм отново тук smile3503
само че за кратко,
Ягодка smile3501 ... лавандулените творения  Heart Eyes Много ми харесва лилавата чашка на снимката с кивито ммм чудесна е цялата снимка Heart Eyes
Аааа newsm78 закуската от преди месец ... това гофрети ли са или... Ух че вкусно изглежда newsm22
Ккристи-  много хубави плодове си набрала или купила Laughing  да има и малко сладолед и ии съм увършала масата  Joy много апетитно
последната ти маса с розите ми е любима. Много ти е хубав сета от чинии  Flowers Bouquet
леля  Ог - благодаря за  изчерпателния отговор за името Hug
Какво е това  лилавото свете на "Пампоровската маса"  Много ми допада, леко на люляк ми прилича, но разбира се, че не е!   yes иии прасковките имат апетитен цвят,чакам с нетърпение морската аранжировка  grinning039
Днеска ви "представям" една аранжировка със сухо цвете или по скоро сух храст, който намерих край едно езеро докато се учих да карам сърф.

тук има още снимки: http://danchika.snimka.bg/hobby/aranjirovka-s-s-suho-cvete.613232.24592009

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 14:16 от danchika

Общи условия

Активация на акаунт