Аранжиране на маса - тема 3

• 169 363
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
  • DE
Здравейте момиченца
Все се каня да драсна някой ред и да помрънкам малко и времето не стига.
Разгледах последните ви снимки Hug
От мен колкото да не ви Се изгубя от поглед че последно време надничам само гузно през "ключалката" на темата Embarassed

Мъжо се развика "биратаааа миииииииии". Аман от него ooooh!
Умира си за "Каменица" и суджук, пък уж бил немец newsm78

# 691
Здравейте момичета! Да побутна и аз малко темата. Една слънчогледова маса от днес.

# 692
Здравейте, мили момичета!  Hug

Кристи, много сладък сервиз и много красиви рози! Благодаря за комплиментите! Права си за  калинките и далматинците, много се харесват, според мен  Laughing А свещите си ги направих сама – бели свещи, червена панделка и малко черни точки от захарно тесто  Wink

Данчика, не е люляк това цвете, не знам как се казва. Расте покрай пътя на огромни храсти и по него винаги има накацали прекрасни големи пеперуди.

Много ти е хубава масата със сухите треви! Пеперудките на чашите много ми харесват, ти ли ги прави? Харесва ми и как се съчетава цвета на тревичките и подложките! Много приятно цветово съчетание е цялата ти аранжировка!

Ех, Маце.... тия твоите вкусни маси на дворчето... да беше по-близо, нямаше да можеш да се отървеш от гости Embarassed

Диди, прекрасна е слънчогледовата ти маса, напълни ми очите! Малките цветчета от къде ги намери, страхотни са!?! И салфетки, и свещник, всичко ти е в тон, много е красива!

От мен днес една бърза аранжировка с дрешките за подарък за една погача, в компанията на подобен десен сладки  Laughing  (изпревариха ми морската маса):

Приятен ден на всички и утре вече ще се показвам с морето  Laughing

Не е много по темата, но не се сдържах

# 693
Браво, момичета, появихте се!  Hug

Кристи, похвално е, че намираш време за аранжировки, браво! Много свежи салфетки, красиви рози и вкусноизглеждащи горски плодове!   bouquet
Леля Ог, арнжирала си масата даже и по време на почивката! Красиви дрешки, и чудноизглеждащи сладки! Много свежи цетове!  Май за първи път правиш определена шарка на сладките-дрешки!  bouquet
Диди, много топла слънчогледова маса! Най си харесах обаче жълтите свещички в кафевите свещничета - приличат на обърнати слънчогледчета!   bouquet
Данчика, харесвам съчетанието на червено и синьо, пеперудките върху чашите и панделките най-вече. Много красиво се е получило с подложките, все едно и те са от суха трева.
Маце, само ти можеш да правиш такива вкусни аранжировки, огладнях! От де я намери тая Каменица? Hug

Още няколко момичета ми липсват опт кръгозора, бързо да се поправят!  Hug

Малко лятна шаренийка от мен:

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 11:18 от yagodka

# 694
Здравейте!

Ягодка, много цветно и приятно е при теб.Прекрасен букет, който перфектно си пасва с "покривката" на масата и свещта.Харесва ми, че си сложила различни салфетки.
Леля Ог, страхотни дрешки и сладки дрешки в тон!Чакаме морската маса.
Маце, на човек да му се припие бира на двора.
Данчика, много е приятна масата със сухите цветя, чудесно си аранжирала чашите.

От мен едно скромно следобедно кафенце на двора

# 695
Къде сте, мили аранжорки?! smile3548

Ягодка, прекрасна ти е масата, има някакво ретро излъчване! Много ми харесва този десен, а за цветовата комбинация (свещите, цветята, салфетките...) няма какво да говорим, отново си безупречна! Права си за сладките- за пръв път правя комплект с дрешки, много ги харесаха.

Кристи, страхотно следобедно кафенце, идвам и аз!  tiptoe

Ето я и моята морска маса, както ви обещах (без нито една мидичка по нея  Embarassed) Не успях да си намеря прекрасните свещи-рибки от миналата година, но сигурно на коледното почистване ще изскочат от някъде  Mr. Green

Ето да видите и снимките, ако някой прояви интерес.

До скоро, мили момичета! Пожелавам ви весел ден!

# 696
Ехооо, момичета нещо се изгубихте.

Аз имам една маса, но цял ден се чудя дали да я пусна след красотата на Леля Ог.
Нина, тази морска маса е направо невероятна!Абсолютно всичко ми харесва и това синьо въженце или незнам какво точно е, е много идейно и как се връзва с въжето по морските салфетки и чашките са много красиви и точно по темата и нюансите на синьо ми харесват, а сладките корабчета....
Сега вместо още да се чудя пускам масата, а следващият път вдъхновена от твоята ще се постарая повече!

# 697
  • с трима мъже :)

Мъжо се развика "биратаааа миииииииии". Аман от него ooooh!
Умира си за "Каменица" и суджук, пък уж бил немец newsm78

Joy  Joy  Joy

ха ха ха
умирам от смях
това е готино Simple Smile

# 698
Здравейте скъпи дами! Аз последните месеци се позагубих малко,но мислиа,че това е нормално в разгара на лятото Simple Smile
Прекрасни маси виждам  Shocked
Матце, много ти е хубава градинската маса,не само последната но всичките!
Бед дидди, слънчева маса,излъчваща много топлина и позитивно настроение.Слънчогледите са ми много любими цветя.
Леля Ог, много си добра в декорирането на сладки! Възхищавам ти се на търпението. Бебешките дрешки са много хубави,а декорацията им е много идейна! Масата ти на тема море...е невероятна!Снимаш страхотно!
Ягодка, интересна,свежа и цветна маса! Много ми хареса идеята на покривката.
Кристи, много приятно при теб и аз искам едно кафенце Simple Smile
Коментирам само последната страница,за което моля да не ми се сърдите....
Ето и една морска маса от мен. Всички миди,корали съм събирала от различни пътувания по всякакви морета и океани Simple Smile

Моля да ме извините за лошото качество на снимките

# 699
Здравейте прекрасни!  bouquet
Наистина лятото гледаме да бягаме навън и по-малко се задържаме вкъщи.
Matze и мен ме разсмя с този коментар! Загледах се по една от твоите аранжировки. Приборите ти да не са Amefa newsm78
Леля Ог както винаги аранжировката ти е много идейна. Сладките и дрешките се превъзходни! Много ми хареса и къде си сложила свещичките  Simple Smile Морската ти маса силно ме впечатли, много нежна и невероятна. Признавам, че и аз правих един подобен опит със завързване на салфетките с въженце. При теб се е получило много нежно и сполучливо. Аз ползвах груби конопени конци ... все пак трябваше да наподобяват корабни въжета, че моят кораб беше рибарски  Laughing
Ягодка тия ружи са просто страхотни. Ружи са нали  newsm78 и покривката и свещите, всичко много ми хареса. Аз имам навика да обикалям около пазара, където възрастни жени изнасят цветя, набрани от градините си и ги продават. Тази седмица нямах късмет като предходната със слънчогледите, но все пак забърсах едно букетче  Laughing
kKristi и двете ти маси са много нежни, особено малките розови сладки на втората.
mira и от теб лъха на море. Колекцията ти от мидички е доста богата, а аз нали не ходя много по-морето взех, че си купих  Embarassed
Аз съм на вълна лек ориент. Представям ви една маса с Египетски мотиви, а в момента в главата ми се оформя нещо Индийско. Дано скоро да имам възможност да го реализирам.

Повече снимки тук https://picasaweb.google.com/DiyanaStoyanova/Orient_20082011?aut … RgCL_BzKzUns_Y8QE
Желая ви лятно вдъхновение!

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 17:35 от Bad Diddy

# 700
  • с трима мъже :)
тия морските маси винаги са ви били успешни
поздравления, момичета
страхотия

а египетската - просто нямам думи
оригинално и като идея, и като изпълнение

bouquet

# 701
  • DE
Здравейте момиченца и...

miravarna здравей!
Доста отдавна не беше писала тук в темата. чудесни са морските дарове.
galaUSA, и ти неЩо липсваш. Хайде покажи се с някоя снимчица Hug
Кристи, и време ли ти остава за хубави неЩа?Какво и е на последната ти маса. На мен ми хареса. Аз мисля че целта е да се представи "днешната емоция".
С бръшлян не бях декорирала по скоро. Добра идея ми даваш. Особенно есента като се пооцвети малко е чудесен, само че моя е див и расте на вън.
Ягодке, ей при теб все красиви букети с цветя. чудесни астри и много ми хареса как си вързала панделката на вазичката. Пък и шарентийките са ми слабост.И розите... Такива чаши имам и аз нали знаеш... Mr. Green
Точно като слагах кутийката с каменица си помислих за теб. Бях цопнала и една подкова ама я махнах.
Като знам ние в чужбина какви сме гладни за такива благинки.
Л.Ог, допадна ми как си изполzвала кутиите за яйца. Сууууууупер.
И морската деко с подходяЩи чаши и салфетки, ех, да ти имам моженето Hug
Bad Diddy , разгледах снимките няколко пъти. Е, пиша ти шестица в бележника.
Страхотна маса! Всеки детайл е на мястото си.
Пита ме за приборите. Аз имам много, но ползвам всекидневно тези с дървените дръжки. Не разбрах кои имаш в предвид.
Не знам какво е Amefa, sorry!
Данчика, къде се изгуби пак. Бях свикнала с веселото ти присъствие.
Метни за поздрав bye

От мен маса с името "В чест на макарона" полято с едно веницианско вино.
По повод макаронената ни вечеря.

Да ви покажа къде сме вечер като има време и не вали дъжд.
http://www.foto.bg/data/7325/medium/cvetq_770.jpg
http://www.foto.bg/data/7325/medium/cvetq_771.jpg

До скоро !

# 702
Бад Дидди, много ти е интересна и хубава масата на тема Египет. Доста нестандартно хрумване,харесва ми !
Матце, права си че отдавна не бях писала,ама така си е през лятото...има толкова прекрасни места,като тези които ти си показала,как да стои вкъщу човек...Би ли споделила къде е това прекрасно езерце??Твоята макаронена маса е много романтична.Хубаво винце сте си избрали, (район Венето) казват че са най-добрите вина в Италия.Аз съм голям фен на италянскта кухня и въпреки,че вече не живея там, продължавам много често да си правя паста...хем лесно,хем вкусно Simple Smile
Гала, включи се и ти с някоя спретната масичка...Simple Smile
Хубава седмица желая на всички ви!

# 703
Момичета, големи красоти видях!Браво! Simple Smile

Имам въпрос относно сервирането на неща за гости. На 2 места бях на гости, и там домакините ползваха големи кръгли табли (сребърни мисля че бяха, масивни...), които използваха за донасянето на дребни неща след пристигането на гостите. Иначе масите и 2та пъти вече си бяха украсени и подготвени с чини и т.н. Simple Smile

Има ли някой от вас такова нещо, ползвате ли такива табли, ако може да го подплатите със снимка, защото съм решила да се снабдя с такова нещо и аз. Rolling Eyes

# 704
Здравейте прекрасни! Голяяяяма пустощ в темата  Sad
matze приказно езеро. Кажи кое е това местенце? За приборите ти, имам предвид на стр.46, масата с тъканите кърпи. Amefa са холандска марка за прибори, която познавам и ми стана просто интересно.
Лелееее, чак сега виждам, че макароните са сложени в ботушче  Grinning Много сладурско.
Благодаря на всички, които харесаха Египетската маса. Показвайте и вие повече неща!
Поздрави от черното море!  Laughing
Лурдес да ти кажа нямам подобна табла, но лично за мен не мисля, че би ми била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт